Влез

View Full Version : Обвиняват, че лъжа!!!!!

byntar4eto
06-30-2011, 11:39
Има хора във форума, явно адски наплашени, че повечето теми са фалшиви, или fake, както стана модерно да го викат всички. Нова съм, както виждате. Преди 1 седмица създадох една тема и ме обвиниха, че лъжа!!! А това не е вярно. Всяка една дума, която написах е истина!!! И не ми вярват! Обвиняват ме, че си измислям. Много ми е гадно, като ме обвиняват несправедливо :(:(:( Не исках да създавам спорове или кавги, но те ме нападнаха!!! Просто исках съвет, а те започнаха със злобата си и почнаха да ме обиждат. Не искам да обиждам никого, но отдавна се носи лошата слава за тоя форум, че всички са озлобени и надути и т.н. Сега почвам да се убеждавам, че е така. :( Исках съвет, а те взеха да ме обиждат и обвиняват! Е, много хубаво.... P.s. някои от надутите тука може и да се обади да пита " е за кво създаде тая тема мааааааааааа" - за да ви питам от къде тая злоба? От къде тва поведение? И чакам извинение от тоя който ме обвини, че лъжа, щото аз си спомням много добре всичко, което бях описала в темата!!! :(

RageAgainstTheMachine
06-30-2011, 11:55
Става въпрос за ето тази тема:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=411124

Сами преценете :lol:

byntar4eto
06-30-2011, 11:59
Да, това е темата. Не знам защо не ми вярват. Кълна се, че всичко това е истина. Както казах, ако те познавах лично бих седнала и бих ти разказала абсолютно всичко и даже бих извикала мои приятели да ти кажат те кво видяха точно преди 1 година и половина. Още си го спомнят. Не знам как да те убедя, че не лъжа :X:X Сигурно мислиш така, щото съм първата, която ти разказва подобна история, обаче тва не значи, че лъжа!! Да, странна съм, да - имам различни гледни точки от другите момичета. И да - в тоя форум съм за съвет как да се справя с проблемите си. Моля те, поне не ме обвинявай, че лъжа, щото само аз си знам кво ми е :(

byntar4eto
07-02-2011, 17:20
Ваша си работа дали ше ги банвате. Въпроса е там, че те вместо да помагат обиждат!!!! И се изразяват за неща, за които не са сигурни и в случая, не са верни. |-( Егати хората. Нито ме познават, нито нищо и почват да си градят мнение за мене :-x

byntar4eto
07-03-2011, 11:50
Боже господиииииииииииииииии

Живея във Великобритания. Тука използваме pay-pal. Сайтче, където си въвеждаш данните от картата + пароли и т.н., аз знам паролите на майка ми ;) Щото правихме регистрацията заедно. Да, има хора, които са издържали толкова време без вода. ИСТИНА Е. И да, издържала съм точно 3 дни и половина без вода!!! Целия клас ми е свидетел + госпожите, баща ми, баба ми, лекарите и т.н. Като отидох на фитнеса и бях с майка ми нали, и там тренирахме нещо и шефката там дойде и аз нещо я попитах ( не помня кво) и тя каза да ѝ дам датата ми на раждане и аз като ѝ казах 23 август 1997 и тя каза, че не можело да ходя , дори и с майка ми!!!! ИСТИНА Е И ТВА !!! НЕ ЗНАМ КАК Е В БЪЛГАРИЯ. Не съм ходила на фитнес в България! И майка ми вдигна скандал там, но все пак тва не е България, за да се оправят нещата със спорове и не стана работата, така че повече не ходя!!! Гледай си работата!! И хапчетата са си точно тия хапчета, за които ви говоря!!! Пак ше ги снимам.

И да, трябва да се защитавам!! ТЕ като ме обиждат, аз да стоя отстрани да ги гледам ли? Нямам думи направо за тоя форум :X

amk933
07-03-2011, 12:28
Местожителство: София

Във Великобритания живееш викаш? Т'ва ще да е някой лондонски квартал можеби?

FuckIt
07-03-2011, 14:04
Местожителство: София

Във Великобритания живееш викаш? Т'ва ще да е някой лондонски квартал можеби?
Тъкмо това щях да напиша..

GregoryHouse
07-03-2011, 14:17
Е да, ама си пише от Великобритания. Проверих го и учудващо дори не е прокси...

Относно отношението на други потребители спрямо теб, няма как да сме отговорни. Ако има оплаквания, че някой е нарушил правилата на форума, моля докладвай го в Тази тема (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=343541&postdays=0&postorder=asc&start=0).

RageAgainstTheMachine
07-03-2011, 17:49
Е да, ама си пише от Великобритания. Проверих го и учудващо дори не е прокси...

Относно отношението на други потребители спрямо теб, няма как да сме отговорни. Ако има оплаквания, че някой е нарушил правилата на форума, моля докладвай го в Тази тема (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=343541&postdays=0&postorder=asc&start=0).

Провери в http://who.is/ там ти казва от коя държава е ИП адреса.

byntar4eto
07-03-2011, 19:18
Проверете ме, където искате - живея в Abergavenny , Wales бахти готиния град :-D http://www.facebook.com/Nunniii Ето ви facebook-a ми - там си пише абсолютно всичко... има и снимки с истински :-D англичани lOl и затова не ми вярвате... ахахахахахахахахахахахх.... .. Между другото, не ми пука вече. Ше си пия хапчетата, ше разбера все някога дали имат ефект или не, тва си е моя работа. Мерси за съветите на тия, които ми повярваха, а на тия, които решиха да се ебават с мене и да ме обиждат - майната ви :] Добре съм си тука и няам вече нужда от съветите ви и... обидите ви... Ако може, закрийте и двете теми n_n

LadyDi
07-03-2011, 19:19
Sir, yes, sir!