View Full Version : Абе един въпрос ?
NeverBack
06-30-2011, 12:29
Добрите момчета на мода ли са ? :D И от кой вид предпочитат дамите по-лош или, по-добри?Като си по-добър не значи ,че си задръстен. :D
Priceless
06-30-2011, 12:30
Лоши. Слабост са ми. За втори път го казвам днеска 8-)
lamer4e7o
06-30-2011, 12:34
Значи утайките повече ви кефят, така ли? Пълни глупости пишете в някои теми и адски е смешно!
ivcheto0o
06-30-2011, 12:34
Охх и двете 8-) Харесвам и лоши и добри момчета,зависи от настроението :-D
choparkopar
06-30-2011, 12:36
Лоши момчета с потенциал да станат добри ( а не бъдещи затворници).
да ги върнеш в правия път, а?
типично :razz:
choparkopar
06-30-2011, 12:40
да ги върнеш в правия път, а?
типично :razz:
Не, просто, за да знаеш, че имаш бъдеще с дадения човек.А кой или какво ще го промени е без значение.
Josefinne
06-30-2011, 12:49
ЕБАСИ задръстения въпрос честно :?
BlindedAngel
06-30-2011, 12:49
Сякаш някоя ще си признае, че лошите момчета са си тръпка и ги предпочитат пред "добрите" мамини синчета 8)
Добрите момчета на мода ли са ? :D И от кой вид предпочитат дамите по-лош или, по-добри?Като си по-добър не значи ,че си задръстен. :D
Изби рибата с този въпрос.
Josefinne
06-30-2011, 13:01
Сякаш някоя ще си признае, че лошите момчета са си тръпка и ги предпочитат пред "добрите" мамини синчета 8)
Аз! Не го казвам за първи, нито за последен път. Сори, ама повечето от т.нар. "лоши момчета" са пълни комплексари и повечето не заслужават вниманието ми.
MaLkaTa_LaDy
06-30-2011, 13:01
Слабост са ми тези, които са хем добри, хем лоши.
"Добрите" момчета във връзка омръзват бързо. Предпочитам да си лазим по нервите взаимно, да си правим на инат, да се караме и да се бием отколкото всеки ден да ми казва, че съм единствена.
NeverBack
06-30-2011, 13:05
Ми знам ,че е доста тъп въпроса,но се хванахме на бас с приятели.Решихме сайта да е източник на въпросната информация незнам защо. :) Благодаря на всички. :)
cigarettekisses
06-30-2011, 16:47
мил,със сладка усмивка,невинно погледче,но не сдухан
трябва да се уважава и да си държи на мнението.
от време на време малко игрички ;д ..нещо балансирано и да не слуша само аз кво му казвам да прави и да не е прекалено примерен
SisiStrange
06-30-2011, 16:57
Добро момче искам аз. Стабилно, с амбиции, интелигентно, в което мога да намеря сигурност. Хич не ми пука ще му викат ли задръстен.
Предпочитам да е като мен.
На моменти добър, на моменти лош.
cigarettekisses
06-30-2011, 17:22
Предпочитам да е като мен.
На моменти добър, на моменти лош.
мхм (:
златната среда :D
GabrielleShayk
06-30-2011, 21:27
Лошите момчета разбира се!Мисля,че са малко тези,които ще предпочетат другите.Начина по който гледат момичето,непукизмът,който струи от тях...Не мисля,че това са лесни да устоиш неща.
TheNewReligion
06-30-2011, 22:17
:smt104
Офф, направо не ми се отговаря
gabsit000
07-01-2011, 10:16
не е задължително да си добър и да си задръстен..но ние моми4етата винаги обичаме да сме под напрежение..да плачеме..да страдаме ..и да ходим по гъ*овете на неблагодарници..просто добрите не ни впечатляват ..но предполагам че има и такива които не се подават на изкушения и избират сигурното и доброто ..макар и не идеалното ..
Когато човек е влюбен в някого, няма значение какъв е той !! ==]] Колкото и да е лош го обичаш и това е :)))
everythingisrelative
07-01-2011, 18:05
Когато човек е влюбен в някого, няма значение какъв е той !! ==]] Колкото и да е лош го обичаш и това е :)))
+1
dream1707
07-01-2011, 18:45
Нещо средно може би ... Да бъде нежен... но да може да бъде и груб mmmm
Ох ми лошите и по-грубите... смисъл не да ми бият по някоя тупаница за кеф, просто да не са някви милички...
obyrkaniq
07-01-2011, 20:04
те такива прости .. абе те да не се прават на интересни ти маааани другото
bebzgirl
07-02-2011, 14:06
Аз! Не го казвам за първи, нито за последен път. Сори, ама повечето от т.нар. "лоши момчета" са пълни комплексари и повечето не заслужават вниманието ми.
Josefinne +1 :)
А въпроса е уникално тъп. Няма лоши и добри момчета ии не избираш ти в кой да се влюбиш. + тва всичките пикли са луднали по тея ''яките лоши'' момченца (които за мен са жалки комплексари,и надути мамини синчета) !
мил,със сладка усмивка,невинно погледче,но не сдухан
трябва да се уважава и да си държи на мнението.
от време на време малко игрички ;д ..нещо балансирано и да не слуша само аз кво му казвам да прави и да не е прекалено примерен
+1
Аз харесвам добри момчета който тежат на мястото си, има достойнство и умеят да уважават човека до себе си! Не искам да си губя време с някое "лошо момче".. само защото е по - непредвидим и накрая да се отнесе като пълен глупак :)
mugsinka
07-02-2011, 19:06
ами зависи,
лошите типовее-ммм с тях има повече тръпка ,но на добрите пъкк може да им имаш доверие... абе лош, лош, колко да е лош, зависи от самото момче =]
ЕБАСИ задръстения въпрос честно :?
CandyKein
07-04-2011, 21:39
какво значи кой са на мода ? Това да не са някакви дрехи , бижута..... лелее много зле...ми за всеки влак си има пътници много ясно че не всички харесваме лошите или добрите това си е според човека!