Влез

View Full Version : СЪВЕТ СПЕШНО за специалност: НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ !!!!!!!!!

niki10092
06-30-2011, 12:44
Въпроса ми е следния мисля да запиша специалност: "Национална сигурност и културно-историческо наследство (НСКИН)" и ако някой я е ЗАВЪРШИЛ ИЛИ Е ЧУВАЛ МНЕНИЯ ЗА НЕЯ НЕКА ГО НАПИШЕ ТУК !!!!
- Каква е реализацията, заслужава ли си или по -добре да пиша "Публична администрация "
ДА УТОЧНЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВУЗ !!!!!! А ВУЗА Е УНИБИТ :) :-o :-o
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТОЗИ ФОРУМ ДАНО ДА МИ ДАДЕТЕ НЯКАКВА НАСОКА, ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО КЪСНО !!!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!! :-) :-) :-)

NC
06-30-2011, 12:48
НЕ ПИШИ Публична администрация!!! Само това мога да ти кажа.Пък ти ще решиш дали да ме послушаш 8)

niki10092
06-30-2011, 13:15
Ако ми кажеш и ЗАЩО ще съм ти много благодарен..... :)
Ами: Връзки с обществеността, Психология,Социални дейности, Информационни ресурси на туризма, Екология и опазване на околната среда, Култура и медии, Комуникационни техники, Стопанско управление ..... Да ми преопръчате някоя от тези специалности ???? :) :) :-o :-o
Въпреки че вече съм подал горепосочените специалности :roll: :roll: :roll: 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ и чакам класиранията .....

amk933
06-30-2011, 15:59
Сложи си подробно заглавие, за да не локвам темата...Спешно не попада в графа подробно.

niki10092
06-30-2011, 18:28
ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ !!!!! :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

marin4itu
06-30-2011, 18:37
Национална сигурност е сладко, стига да си намериш работа по специалността. Държавна работа, добри пари и много отпуски... Какво повече искаш?

niki10092
06-30-2011, 18:54
мда и според мен е готино все пак държавна работа е сладка работа 8) 8) 8) Обаче втората част ме притеснява "културно-историческо наследство" Изобщо си нямам на идея за какво са го включили :-D :-D

meganet
06-30-2011, 22:38
и кво му е сладкото ако станат големи протести или война кво правим то не може народа да си търпи кротичко

niki10092
07-01-2011, 08:09
Нещо се отклонихме от темата.... Народа, войната, протестите ги остави. :)) Въпроса ми е за специалността и по точно за това - "културно-историческо наследство". Ако някой познава хора завършили подобни специалности или в момента изучават да си дадат МНЕНИЕТО, или е чувал отзиви !!!!! :-o :-o :-o :) :)

niki10092
07-03-2011, 21:21
ХАЙДЕ ПОМАГАЙТЕ !!!!! 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[

dunce
07-03-2011, 22:48
Национална сигурност е сладко, стига да си намериш работа по специалността. Държавна работа, добри пари и много отпуски... Какво повече искаш?

Нито едно от трите ама нищо. И аз така си мислех преди, обаче след последните глупости, които станаха в нашата държава, се обедих в обратното. Баща ми знае от горчив опит. Ники, аз на теб съвет не мога да ти дам, освен да ти кажа, че тук спокойствие трудно ще намериш.

marin4itu
07-04-2011, 08:45

Нито едно от трите ама нищо. И аз така си мислех преди, обаче след последните глупости, които станаха в нашата държава, се обедих в обратното. Баща ми знае от горчив опит. Ники, аз на теб съвет не мога да ти дам, освен да ти кажа, че тук спокойствие трудно ще намериш.щ

Изказването ми беше в смисъл, че няма тежък физически труд, да се блъскаш като роб. Там натоварването е психическо. Баща ми работи от доста години вече в тази сфера. Наистина е виждал ужасни неща, но наистина отпуските са доста, по Коледа, Великден и такива празници си знаеш, че почиваш. Общо взето в България най-много отпуски имат държавните служители и учителите.