.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Бахамските Острови

СЪВЕТ СПЕШНО за специалност: НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ !!!!!!!!!

Въпроса ми е следния мисля да запиша специалност: "Национална сигурност и културно-историческо наследство (НСКИН)" и ако някой я е ЗАВЪРШИЛ ИЛИ Е ЧУВАЛ МНЕНИЯ ЗА НЕЯ НЕКА ГО НАПИШЕ ТУК !!!!
    - Каква е реализацията, заслужава ли си или по -добре да пиша "Публична администрация "
    ДА УТОЧНЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВУЗ !!!!!! А ВУЗА Е УНИБИТ
    ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТОЗИ ФОРУМ ДАНО ДА МИ ДАДЕТЕ НЯКАКВА НАСОКА, ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО КЪСНО !!!!!
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!!
    _.|._

Повече от фен Аватара на NC
    НЕ ПИШИ Публична администрация!!! Само това мога да ти кажа.Пък ти ще решиш дали да ме послушаш

Град
    Бахамските Острови
    Ако ми кажеш и ЗАЩО ще съм ти много благодарен.....
    Ами: Връзки с обществеността, Психология,Социални дейности, Информационни ресурси на туризма, Екология и опазване на околната среда, Култура и медии, Комуникационни техники, Стопанско управление ..... Да ми преопръчате някоя от тези специалности ????
    Въпреки че вече съм подал горепосочените специалности и чакам класиранията .....
    _.|._

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Сложи си подробно заглавие, за да не локвам темата...Спешно не попада в графа подробно.

Град
    Бахамските Острови
    ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ !!!!!
    _.|._

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Национална сигурност е сладко, стига да си намериш работа по специалността. Държавна работа, добри пари и много отпуски... Какво повече искаш?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Бахамските Острови
    мда и според мен е готино все пак държавна работа е сладка работа Обаче втората част ме притеснява "културно-историческо наследство" Изобщо си нямам на идея за какво са го включили
    _.|._

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    и кво му е сладкото ако станат големи протести или война кво правим то не може народа да си търпи кротичко

Град
    Бахамските Острови
    Нещо се отклонихме от темата.... Народа, войната, протестите ги остави. ) Въпроса ми е за специалността и по точно за това - "културно-историческо наследство". Ако някой познава хора завършили подобни специалности или в момента изучават да си дадат МНЕНИЕТО, или е чувал отзиви !!!!!
    _.|._

Град
    Бахамските Острови
    ХАЙДЕ ПОМАГАЙТЕ !!!!!
    _.|._

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Национална сигурност е сладко, стига да си намериш работа по специалността. Държавна работа, добри пари и много отпуски... Какво повече искаш?
    Нито едно от трите ама нищо. И аз така си мислех преди, обаче след последните глупости, които станаха в нашата държава, се обедих в обратното. Баща ми знае от горчив опит. Ники, аз на теб съвет не мога да ти дам, освен да ти кажа, че тук спокойствие трудно ще намериш.
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Нито едно от трите ама нищо. И аз така си мислех преди, обаче след последните глупости, които станаха в нашата държава, се обедих в обратното. Баща ми знае от горчив опит. Ники, аз на теб съвет не мога да ти дам, освен да ти кажа, че тук спокойствие трудно ще намериш.
    щ

Изказването ми беше в смисъл, че няма тежък физически труд, да се блъскаш като роб. Там натоварването е психическо. Баща ми работи от доста години вече в тази сфера. Наистина е виждал ужасни неща, но наистина отпуските са доста, по Коледа, Великден и такива празници си знаеш, че почиваш. Общо взето в България най-много отпуски имат държавните служители и учителите.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си