- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СЪВЕТ СПЕШНО за специалност: НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ !!!!!!!!!
Въпроса ми е следния мисля да запиша специалност: "Национална сигурност и културно-историческо наследство (НСКИН)" и ако някой я е ЗАВЪРШИЛ ИЛИ Е ЧУВАЛ МНЕНИЯ ЗА НЕЯ НЕКА ГО НАПИШЕ ТУК !!!!
- Каква е реализацията, заслужава ли си или по -добре да пиша "Публична администрация "
ДА УТОЧНЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВУЗ !!!!!! А ВУЗА Е УНИБИТ![]()
![]()
![]()
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТОЗИ ФОРУМ ДАНО ДА МИ ДАДЕТЕ НЯКАКВА НАСОКА, ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО КЪСНО !!!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
_.|._
НЕ ПИШИ Публична администрация!!! Само това мога да ти кажа.Пък ти ще решиш дали да ме послушаш![]()
Ако ми кажеш и ЗАЩО ще съм ти много благодарен.....![]()
Ами: Връзки с обществеността, Психология,Социални дейности, Информационни ресурси на туризма, Екология и опазване на околната среда, Култура и медии, Комуникационни техники, Стопанско управление ..... Да ми преопръчате някоя от тези специалности ????![]()
![]()
![]()
Въпреки че вече съм подал горепосочените специалности![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и чакам класиранията .....
_.|._
Сложи си подробно заглавие, за да не локвам темата...Спешно не попада в графа подробно.
ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_.|._
Национална сигурност е сладко, стига да си намериш работа по специалността. Държавна работа, добри пари и много отпуски... Какво повече искаш?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
мда и според мен е готино все пак държавна работа е сладка работа![]()
![]()
Обаче втората част ме притеснява "културно-историческо наследство" Изобщо си нямам на идея за какво са го включили
![]()
![]()
_.|._
и кво му е сладкото ако станат големи протести или война кво правим то не може народа да си търпи кротичко
Нещо се отклонихме от темата.... Народа, войната, протестите ги остави.) Въпроса ми е за специалността и по точно за това - "културно-историческо наследство". Ако някой познава хора завършили подобни специалности или в момента изучават да си дадат МНЕНИЕТО, или е чувал отзиви !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_.|._
ХАЙДЕ ПОМАГАЙТЕ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_.|._
Нито едно от трите ама нищо. И аз така си мислех преди, обаче след последните глупости, които станаха в нашата държава, се обедих в обратното. Баща ми знае от горчив опит. Ники, аз на теб съвет не мога да ти дам, освен да ти кажа, че тук спокойствие трудно ще намериш.Първоначално написано от marin4itu
МОМЧЕ
щПървоначално написано от dunce
Изказването ми беше в смисъл, че няма тежък физически труд, да се блъскаш като роб. Там натоварването е психическо. Баща ми работи от доста години вече в тази сфера. Наистина е виждал ужасни неща, но наистина отпуските са доста, по Коледа, Великден и такива празници си знаеш, че почиваш. Общо взето в България най-много отпуски имат държавните служители и учителите.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..