PDA

View Full Version : как да заговорим момиче на улицата???

CR0W
07-01-2011, 19:53
Лято е...Навън е пълно с хора.И разбира се има много момичета.Много готини момичета. Проблемът е в това как да заговориш момиче на улицата???

Много от вас ще кажат: Едно просто "Здравей" ще свърши работа.

Е хубаво де и след това "Здравей" какво следва??? :-o

RageAgainstTheMachine
07-01-2011, 20:00
Лято е...Навън е пълно с хора.И разбира се има много момичета.Много готини момичета. Проблемът е в това как да заговориш момиче на улицата???

-Здравей!
-Здравей!
-Аз се казвам ------
-Приятно ми е , аз съм ------
-Искаш ли да се разхождаме заедно ?
-Да, с удоволствие...

От там нататък е в твойте ръце...

Найс , а ?

obyrkaniq
07-01-2011, 20:03
ша й кааш "ама ол шашовата кък ти а ника" и всичко е готово

Valento
07-01-2011, 20:07

-Здравей!
-Здравей!
-Аз се казвам ------
-Да, с удоволствие...

Найс , а ?

при теб получавало ли се е?защото аз мисля че това е най-безнадежното което можеш да направиш,ще изглеждаш като глупак....

tanch3t093
07-01-2011, 20:26

-Здравей!
-Здравей!
-Аз се казвам ------
-Да, с удоволствие...

Найс , а ?

при теб получавало ли се е?защото аз мисля че това е най-безнадежното което можеш да направиш,ще изглеждаш като глупак....
И аз се съмнявам някое момиче да каже "Да, с удоволствие" при положение, че дори не се познават .. Ддз поне аз не бих :)

Valento
07-01-2011, 20:43

-Здравей!
-Здравей!
-Аз се казвам ------
-Да, с удоволствие...

Найс , а ?

И аз се съмнявам някое момиче да каже "Да, с удоволствие" при положение, че дори не се познават .. Ддз поне аз не бих :)

няма определен начин за "свалка" на улицата,става на момента,можеш да я попиташ нещо за дрехите и,да коментираш обувките и,просто за нещо не толкова съществено..колкото да клъвне.. ;)

Riq
07-01-2011, 21:27
Хора, а изобщо някога запознавали ли сте се така с някой на улицата? Няма значение дали момче или момиче ще заговори първо, въпросът е случват ли се такива неща все още?...

Подходът е много важен, но проявената смелост и инициатива от страна на момчето, като за начало могат да бъдат достатъчно впечатляващи : ) Ако е на лице и първосигнална симпатия, защо не?
Но силно се съмнявам, че е често срещано, наблюдавайки колко все по-неуверени ставаме в средата, в която живеем и колко все по-лошо се чувстваме в кожата си с всеки изминал ден.
Всичко това трябва да се случва естествено. : )

MidnightTornado
07-01-2011, 21:36
Хора,тва да се запознаеш с някой на улицата просто така е жестоко изживяване. Много по-ценно и хубаво от фейсбук или скайп.. има адски много начини и ако попаднете на човек,който не е надут или комплексиран (а такива има много,отдалеко си личат :д )- супер.

Най-простото е: Извинете,мога ли да се снимам с вас?
Обикновената реакция е смях и в същото време ще бъдат поласкани защо искате снимка точно с тях.. Е такива глупости ми осмислят деня на мен ;д

dontcare
07-01-2011, 21:39
ЪЪ ами да,случват се.
-Здрасти
-*леко неадекватна реакция* ъъ здрасти..? :-o
-Аз съм еди кой си,приятно ми е*пускаш чаровна усмивка и прибираш срама в джоба*
-*пак несигурно* ъъ аз съм Еди-коя си.

Можеш да направиш някъв комплимент(ама примерно ако носи тенска на група и викаш примерно "яя Металика,яка тенска,тва е един от най-яките им албуми..) или примерно "Принципно не заговарям хора по улицата,ама колкото и тъпо да звучи,ми направи впечатление " или "Името ти ми харесва"..ддз-НЕЩО просто.

Нещата си се получават от самосебе си,ама както четох в друга тема,май си срамежлив.Като се вземе предвид и това,не би ти било особено лесно.

Успех!

Riq
07-01-2011, 21:43
Хора,тва да се запознаеш с някой на улицата просто така е жестоко изживяване. Много по-ценно и хубаво от фейсбук или скайп.. има адски много начини и ако попаднете на човек,който не е надут или комплексиран (а такива има много,отдалеко си личат :д )- супер.

Надут или комплексиран? : ) По-скоро това е да си създадеш грешно впечатление за някого оценявайки го външно и набързо. В повечето случаи т.н. надути хора са притеснителни и неуверени и могат да имат голямо желание да установят контакт, но им липсва смелост или инициатива. Не е оправдание, но казвам, че от едно такова грешно впечатление понякога губиш шанса да опознаеш човек, който може много да ти допадне. Комплексар няма да го коментирам.
Уважавам, че оценяваш такъв вид запознанство!

CR0W
07-01-2011, 21:43
Нещата си се получават от самосебе си,ама както четох в друга тема,май си срамежлив.
Успех!

Меко казано срамежлив... :oops: мерси все пак

dontcare
07-01-2011, 21:48
Е със сигурност не включвай неща от сорта на :

-Ей,мацо!Баси яките ненки!
-Опаа,сексии,кво стаа?
-Като те видЕх и ми рипнА!
-Бейби,драсни си скапеца!

или всякви такива,но предполагам си знаеш :D

CR0W
07-01-2011, 21:50

-Опаа,сексии,кво стаа?

знам си :lol: но " -Ей,мацо!Баси яките ненки!" ми е фаврит

dontcare
07-01-2011, 21:51
На тебе мож` да ти е,ама на женските определено не е! :lol:

MidnightTornado
07-01-2011, 21:57

Надут или комплексиран? : ) По-скоро това е да си създадеш грешно впечатление за някого оценявайки го външно и набързо. В повечето случаи т.н. надути хора са притеснителни и неуверени и могат да имат голямо желание да установят контакт, но им липсва смелост или инициатива. Не е оправдание, но казвам, че от едно такова грешно впечатление понякога губиш шанса да опознаеш човек, който може много да ти допадне. Комплексар няма да го коментирам.
Уважавам, че оценяваш такъв вид запознанство!

Говорейки за запознанство на улицата, няма как иначе да си създадеш впечатление за някого освен по външния му вид.. Просто трябва да попадне на готин човек, който няма да го подмине независимо дали става въпрос за срам,смелост и т.н. Щото подминат ли го с насмешка, примерно, както е и срамежлив (така пишеше по-нагоре..) ще му мине желанието изобщо..

Иначе идеите на dontcare са много хубави,особено тея за тениските. ^^

Riq
07-01-2011, 22:00
Нещата си се получават от самосебе си,ама както четох в друга тема,май си срамежлив.
Успех!

Много добре казано от самосебе си.

Представи си само ситуацията гледате се, тя си казва "ако не ме беше толкова срам да го заговоря", ти си казваш същото за нея и се разминавате... След това съжаляваш, забравяш и продължаваш, така до следващия път. Смелост и кураж, рискуваш. На думи е по-лесно, но ...

Бях попаднала на книга, описваща много добре как протича невербалната комуникация между мъжът и жената и какви са причините в голям процент от случаите запознанство с потенциал, да бъде прекъснато още в самото начало преди дори да са разменени думи, само заради грешно разчетени знаци.

Та, според книгата когато погледите на двамата се засекат, реакцията на жената е веднага да извърне глава,(поглеждайки надолу, което е сигурен признак на интерес!! да, не е шега, нарича се тип срамежлив поглед). Но този жест бива изтълкуван погрешно като "не ме безпокой". Обаче след като тя вдигне поглед отново, търсейки вниманието му, то вече не е съсредоточено върху нея, докато тя очаква да се погледнат отново...

Накратко, за да си по-уверен когато предприемаш действие, установи първо очен контакт и виж каква ще бъде реакцията. Не е необходимо да казваш нещо свръх оригинално. Да бъдеш себе си е достатъчно : ) И пак рискувай!! Заслужава си, по-добре няколко неуспешни опита и малко срам (или много), отколкото след това да съжаляваш, че не си опитал.

RageAgainstTheMachine
07-01-2011, 22:02
Уоу , аз съм точен човек. А и запознанство на улицата звучи ъ тъпо ? Ходи на спортове нещо , там ще се запознаеш с кучката на живота ти.

w0sh
07-01-2011, 22:05
Странни стратегии.

Ще ви е нужен и исторически анализ, също така трябва да намете хора, които да извършат маркетингово проучване.

CR0W
07-01-2011, 22:05
Успех!

Много добре казано от самосебе си.

Представи си само ситуацията гледате се, тя си казва "ако не ме беше толкова срам да ге заговоря", ти си казваш същото за нея и се разминавате... След това съжаляваш, забравяш и продължаваш, така до следващия път. Смелост и кураж, рискуваш. На думи е по-лесно, но ...

Бях попаднала на книга, описваща много добре как протича невербалната комуникация между мъжът и жената и какви са причините в голям процент от случаите запознанство с потенциал, да бъде прекъснато още в самото начало преди дори да са разменени думи, само заради грешно разчетени знаци.

Та, според книгата когато погледите на двамата се засекат, реакцията на жената е веднага да извърне глава,(поглеждайки надолу, което е сигурен признак на интерес!! да, не е шега, нарича се тип срамежлив поглед). Но този жест бива изтълкуван погрешно като "не ме безпокой". Обаче след като тя вдигне поглед отново, търсейки вниманието му, то вече не е съсредоточено върху нея, докато тя очаква да се погледнат отново...

Накратко, за да си по-уверен когато предприемаш действие, установи първо очен контакт и виж каква ще бъде реакцията. Не е необходимо да казваш нещо свръх оригинално. Да бъдеш себе си е достатъчно : )

мерси :)

CR0W
07-01-2011, 22:06
Странни стратегии.

Ще ви е нужен и исторически анализ, също така трябва да намете хора, които да извършат маркетингово проучване.

Уаууу....рядко оригинален си :smt098

Riq
07-01-2011, 22:14
Странни стратегии.

Неспособността да се общува си е доста сериозен проблем, който явно ще се задълбочава ; )

Beer
07-01-2011, 22:29
Набелязваш си момичето и предприемаш една сигурна стратегия:
-Хубави обувки, искаш ли да правим секс?

yamaha436
07-02-2011, 02:29
Ако си във Враца или Перник така се печели сърцето на момиче :Д

- Драстиииииии
- Ко речи
- М чи ари да одим да пасем крави у враца ма
- Амчи добре ве ама нидей да си обличаш официалния гащерезон че и аз ще паса с тях па може некое аки да ти изгърмя :Д

а сега сериозно хмм

Аз: Здравей
Тя: Здравей познаваме ли се ?
Аз: Не но ще се радвам да се запознаем.
Аз: Аз се казвам Пешо приятно ми е
Тя: Аз се казвам Мария и на мен ми е приятно
Аз: Искаш ли да отидем на кафе аз черпя :]
Тя: Добре :]

ednotri
07-02-2011, 08:20
"Здравей-здрасти" стратегията е пълна помия.. Трябва да се измисли нещо интересно и оригинално.. много обичам да се запознавам така с хора и сигурно 50% от познатите ми са такива.. Така че това ми е силна страна. Попринцип е хубаво, ако има кой да ти помага (Wingman)..Например, следната случка: виждам готино момиче, докато си стоя с приятели на една пейка (пейка парти фор дъ уин). Отивам при нея без да съм измислил нищо защото под напрежение се мисли по-добре. Диалогът:
АЗ: Здравей.. как е?
ТЯ: Ъъ.... ?! :?
АЗ: Виждаш ли ония клоуни на пейката?
ТЯ: Аха.. и?
АЗ: Хванахме се на бас, че няма да се съгласиш да излезеш на кафе с мен.. ако искаш цепим печалбата? :oops:
ТЯ: Хаха.. ти луд ли си?
АЗ: Малко .. бъзикам се за баса, ама не измислих друго, а исках да се запозная с теб ..

.. и от там разговора просто си потръгна.. дори ходих с това момиче около 1 седмица, но да не задълбавам в детайли..това ми е идеята.. отиваш без да си измислил нищо, мозъка е доста практичен инструмент и 100% ще ти измисли начин да се измъкнеш от конфузната ситуация... дори да стойш пред нея като статуя е по-добре от нищо.
Късмет.. \-\/-/

cunt
07-02-2011, 08:28

-Здравей!
-Здравей!
-Аз се казвам ------
-Да, с удоволствие...

Найс , а ?

eстествено ,че не..интернет плъховете си говорят колкото да не заспят

w0sh
07-02-2011, 09:27
Странни стратегии.

Неспособността да се общува си е доста сериозен проблем, който явно ще се задълбочава ; )

Неспособността да се общува е проблем, който май не трябва да се решава онлайн.

Valento
07-02-2011, 09:56
има и други варианти,отиваш до нея..казваш и "здравей,аз съм Спиро...приятно ми е"
тя "аз съм Пенка,и на мен ми е приятно"
и почвате да коментирате например времето..слънчево,ветровит ....жега,студ..и тя ако каже че и е топло мислиш вариант да отидете някъде да се разхладите например при някой фонтан в София е пълно с фонтани....или пък някъде на сенчеста пейка в парк..и разговора ще потръгне ...

Fur1ous
07-02-2011, 10:48
Глупави ли сте ? Улицата не е място за запознаване.Не му давайте идеи , защото какъвто е срамежлив ще се издъни.

WesCraven
07-02-2011, 11:11
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Я си представи следната сцена.Вървиш си ти и ще излизаш с приятели на кафе.Изведнъж те спира момиче,което изобщо не ти харесва и ти казва "Здрасти" .. малко залухан и отговаряш "здрасти" и тя ти казва "искаш ли да се разходим" :D :D ..

Не ги слушай .. Ако си я виждал и видиш ,че ти се усмихва примерно ала бала и знаеш ,че може би те харесва..тогава някак си опитай да я заговориш..но другите неща са просто глупости.

RageAgainstTheMachine
07-02-2011, 11:15

-Здравей!
-Здравей!
-Аз се казвам ------
-Да, с удоволствие...

Найс , а ?

eстествено ,че не..интернет плъховете си говорят колкото да не заспят

Тогава пий енергийни напитки щом това ти е проблема... 8)

Bomber
07-02-2011, 16:07

-Здравей!
-Здравей!
-Аз се казвам ------
-Да, с удоволствие...

Найс , а ?
Така сигурен съм че,което и да е момиче в българия още от първото здравей ще те отреже много яко ако нямаш самочуствие и увереност

Rolezzz
07-02-2011, 17:44
Ако си във Враца или Перник така се печели сърцето на момиче :Д

- Драстиииииии
- Ко речи
- М чи ари да одим да пасем крави у враца ма
- Амчи добре ве ама нидей да си обличаш официалния гащерезон че и аз ще паса с тях па може некое аки да ти изгърмя :Д
Пробвай го във Враца и колко бой те чака после само ти си знаеш :lol: :lol:

mugsinka
07-02-2011, 19:11
блъскаш се случайно с нея [ама не да я изнесеш до края на другата улица], обръщаш се, извиняваш се и я питаш примерно "много си ми позната. къде учиш?,"и тя като ти каже еди си къде, и измисляш там някво име, и казваш "той/тя учи там познаваш ли гоо?"е оттам нататък заговаряш с каквото се сетиши може да ти се получи :D

lisi4ety
07-02-2011, 19:19
Най-простото е: Извинете,мога ли да се снимам с вас?
Обикновената реакция е смях и в същото време ще бъдат поласкани защо искате снимка точно с тях.. Е такива глупости ми осмислят деня на мен ;д

Мда, едни момчета бяха изпробвали тази техника пред моя приятелка. Думите им били:
"Извинете, приличате ми на известни, може ли да се снимаме?"
Ако не друго, поне тая история доста се разказваше след това.

CR0W
07-04-2011, 09:33
[i]

Я си представи следната сцена.Вървиш си ти и ще излизаш с приятели на кафе.Изведнъж те спира момиче,което изобщо не ти харесва и ти казва "Здрасти" .. малко залухан и отговаряш "здрасти" и тя ти казва "искаш ли да се разходим" :D :D ..

i]

ами ако момичето което те заговори ти хареса....
:-P

badsector
07-04-2011, 09:41
- Ехааа к'во хубаво деколте имаш. Изглеждат естествени, може ли да ги пробвам?
- Имаш прекрасно оформено дупе, личи си, че полагаш грижи. С какво се занимаваш?
- Притежаваш най-чаровната усмивка, която съм виждал. Може ли да ми я даваш назаем понякога?
Действаш според случая и трябва да имаш поне малко личностна интелигентност, за да прецениш какво би се харесало на даденото момиче.
Разбира се, действа и директното предложение - "искаш ли да правим секс?". Може да похапнеш някой шамар, но ще има и навити.

4o4ina
07-04-2011, 11:59

-Опаа,сексии,кво стаа?

точно :lol:

Me4encety
07-04-2011, 12:38
Така се запознаха една моя приятелка и сегашното и гадже и са заедно вече около 5 месеца.Разхождахме се на центъра аз,тя и още две момичета и той беше с неговите приятели и просто дойде при нас и ни покани да ходим с неговата компания на кафе.И от там си размениха скайпове ала бала и станаха нещата. :)

Rorschach
07-04-2011, 13:03
Всичките ви диалози са като извадени от учебник за чуждоезиково обучение от най-ниско ниво...

Ако искаш да се запознаеш - трябва просто да не ти пука, че можеш да бъдеш отхвърлен или да ти се присмеят. Всичко друго са подробности около контекст, ситуация и т.н.

sexa_na_kompleksa
07-04-2011, 14:05
Според мен най-важното е да бъдеш естествен, да няма някакви заучени фрази, и да не се притесняваш, все пак мацката няма да те изяде. ; ) Освен това може да хвърлиш едно око на тази статия, мисля, че има някои важни неща, но не знам до колко си запознат с тях:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1279-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80

inloveb0y
07-04-2011, 14:41
Ти:Здрасти, познаваме ли се? Не не се познаваме, нищо хайде да се запознаем.Казвам се Захаринчо ама приятелите ми викат Карамелчо щот съм много пекан. 8) 8) 8)
В повечето случай отговора е смях ама, вярваш или не, ще се оформи добър диалог после. :D

ppeettqq97
07-04-2011, 14:53
Блъсни се леко в момичето ( внимавай да не я счупиш :D). Извини се и направи комплимент- това, което ти харесва най-много в нея. Представи се и ако се окаже някое яко девойче, а ти си си изграл картите правилно, може и да се уредиш с нещо- скайп, фейсбук.. Аз лично не бих харесала някакъв тъпак, дето само псува и прави неплилични "комплименти"... Успех... :)

bloodyF
07-04-2011, 19:55
еми чети.. ;д
спират ме някакви типове и почват да ми говорят на английски (и по точно единия от тях) и да ме питат къде била една дискотека (назована по име). Казах им аз и после единия каза "а искаш ли да идем на кафе"..
на български. отрязах ги естествено. идиоти.

извод:това не го прави

как би станало в реална ситуация
надута мацка:
здрасти, аз съм Мишо, как се казваш?
нищъ да ти казвам (фръцва си дупето и си тръгва *не я гони* )

нормална мацка (пич в женски пол)
здрасти, аз съм Мишо, как се казваш?
аз съм Мария, приятно ми е
и на мен
как си?
добре съм мерси, ти
и аз, мерси : )
искаш ли да се поразходим наоколо?
двамата ли ?
както искаш
еми ок, 'айде : )

*и двете ситуации бяха ако ти не изглеждаш страшен, гей или префърцунен и напрегнат тип : )

KniGhT
07-17-2011, 14:15
емии...най-добре е да започнеш с въпрос... (това си е мое мнение) :)

nin0o0
07-17-2011, 15:53
Ами аз правя така. Когато видя някоя мадама първо и се усмихвам и след това и намигвам с око и ако гледа към мене и ми се усмихне естествено, че я заговарям. Един пример

Вървиш си по улицата с приятели и виждаш едно хубаво момиче пред тебе.
1 Усмихваш се ( не да се ухилваш до уши, лека усмивка )
2 Намигваш и с око
3 Ако ти се усмихне и тя почваш да я заговаряш разговора може да премине така

Ти - Здрасти
Тя - Здравей
Ти - Как си?
Тя - Добре, а ти?
Ти - И аз съм добре.
Ти - Аз съм .....
Тя - Казвам се .....
Ти - Приятно ми е
Тя - И на мен
Ти - Искаш ли да се разходим донякъде ?
Тя - Добре
И след това всичко е в твоите ръце, най-важното е да не се притесняваш. Тези неща или се случват или не се случват.

cunt
07-17-2011, 15:59
Никога не съм се запознавал на улицата с някое момиче. Веднъж една се опита да завърже някъв разговор ама я отразях ,щото не ме кефеше :-D

Karara
07-17-2011, 19:20
Отиваш до симпатичното момиче и й казваш следното "Ня бейсим ла crazy" (запиши си го на ръката, ако не можеш да го запомниш) и ти е в кърпа вързана.