Влез

View Full Version : Сблъсък с действителността

wartburg353
07-01-2011, 21:21
Тези дни една позната на моите години (17-18) роди и колкото и да съм слушал и гледал истории за бременни тинейджърки когато се случи с някого когото познаваш е доста шашкащо. Замислих се в колко различни светове живеем въпреки че не ни разделя много (1-2км :) ), хората деца си имат а аз още не сам правил секс. Не знам как да гледам на ситуацията - тя ли е избързала много или аз съм закъснял :( .

Интересно ми е някой от вас какво може да сподели за подобни изживявания, какви мисли, чувства са ви дошли на главата (ако някой случайно е открил смисъла на живота да сподели :D ).

ПП май обърках раздела

CupcakeKitty
07-01-2011, 21:33
Аз се чувствам адски изостанала.. на 16 съм а нямам нито едно дете ;х срамувам се от себе си :(

RageAgainstTheMachine
07-01-2011, 21:53
Тези дни една позната на моите години (17-18) роди и колкото и да съм слушал и гледал истории за бременни тинейджърки когато се случи с някого когото познаваш е доста шашкащо. Замислих се в колко различни светове живеем въпреки че не ни разделя много (1-2км :) ), хората деца си имат а аз още не сам правил секс. Не знам как да гледам на ситуацията - тя ли е избързала много или аз съм закъснял :( .

Интересно ми е някой от вас какво може да сподели за подобни изживявания, какви мисли, чувства са ви дошли на главата (ако някой случайно е открил смисъла на живота да сподели :D ).

ПП май обърках раздела

Няма определена възраст на която трябва да го направиш. Всеки се пецка , когато се чувства готов и когато има сигурен партньор. Това е.

privacyy
07-01-2011, 22:03
Аз се чувствам адски изостанала.. на 16 съм а нямам нито едно дете ;х срамувам се от себе си :( лелеее бързоо хващай някой и се почвайте,ма бива ли такова нещо :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

CupcakeKitty
07-01-2011, 22:04
Аз се чувствам адски изостанала.. на 16 съм а нямам нито едно дете ;х срамувам се от себе си :( лелеее бързоо хващай някой и се почвайте,ма бива ли такова нещо :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Отвратително.. нали?

DarkTemplar
07-01-2011, 22:15
Ако смяташ, че нейният живот е много по-хубав, интересен и стойностен от твоя, щото е родила на 17, значи си много далеч от истината. Тя отсега поема отговорности, с които няма да й е лесно да се справи. Да си млада майка е тежко. Раждането е по-лесното (всъщност никак не е лесно), да отгледаш и възпиташ това дете е в пъти по-сложно и трудно, особено в реалност като българската. Единственото позитивно в цялата работа е, че ако има дъщеря, когато тя влезе в пубертета, ще са си по-близки, заради малката възрастова разлика. Дори да има син, пак е по-вероятно да намират общ език. Чуството, че си е пропиляла младите, вероятно ще я преследва винаги.

За секса - на всеки се случва по различно време и начин, на различно място. Радвай се на младежките ти години - яж, пий, учи си уроците, забавлявай се с приятели, сваляй мацки - въобще прави това, което ти се иска, но и не пренебрегвай задълженията ти. Всичко друго ще се нареди само.

Това са моите размисли по темата.

privacyy
07-01-2011, 22:15

Отвратително.. нали? ужас закъсняли сме :-# :cry: самоубийство дали ще реши проблема :( ?

dream1707
07-01-2011, 22:26
Аз се чувствам адски изостанала.. на 16 съм а нямам нито едно дете ;х срамувам се от себе си :(

shame on you :shock:

Пич, към въпроса ти дали тя е избързала или ти си изостанал - Ти си изостанал ... до сега трябваше цял футболен отбор да си направил ;)

Eclipsercho
07-01-2011, 22:48
Имаше случай със 7 годишно момиченце цигане, което беше родило.. и к'во, всички над 10 трябва да си режат вените, че не са се ебали още?

Бахти железната логика, пич.

naQkataRaota
07-01-2011, 23:07
Нямам позната, раждала в тийн възраст, но наборките като почнаха да водят полов живот, аз не само си бях девствен, ами в главата ми бяха още съвсем други работи. Изглеждаха ми все едно са по-горен левел в развитие, съзряване или и аз не знам как да го нарека. Докато те се зарибяваха с "батковци" и обменяха сапунени клюки, аз с моите тъпеем на някоя пейка, ритаме някой мач или правим глупости (абе и сега си е така 8-) )

17-18 е нормално да си девствен, но вземи опитай, защото на тази възраст сексът и взаимоотношенията около него (независимо връзка или просто доставяне на удоволствие) са по-естествени. На 20+ става едно свеждане до пазарния принцип: не само пари ами и гледане на положение или чисто изпросване на някаква облага временно или дългосрочно.

За нашето общество 17 е рано за дете, но пък и тогава човек вече е започнал да изгражда виждане за нещата от живота. Обикновено едно дете прави жената по-зряла. А щом се е стигнало до дете, момичето е видяла някаква част от каймака на забавленията. Факт е, че ще пропусне друга, но тя сама си знай дали толкова я влече или има нещо, което й носи повече

Mi6inka
07-02-2011, 05:48
Животът е такъв какъвто си го направиш. Просто направи така, че ти да се чувстваш добре.

gabsit000
07-02-2011, 07:53
ми не знам човек...то това преобръща живота ти..едно дете появи ли се на тоя свят променя както и на майката,така и на бащата живота и целите след това..особено ако не е било планувано.. имах съученичка от старото у-ще,която роди в 7 клас...след като се преместих в гимназията в 9 клас пак една роди..и до сега като ги виждам по града са си с децата..това е отговорност за цял живот...честно казано ако има любов,няма лошо,но просто това не е нещо,което си си купил..омръзва ти и го хвърляш..това е човек,който трябва да възпиташ..да научиш на много неща,а при условие,е ти самият нямаш житейски опит ..много зле става ..но всеки сам си има глава на раменете и знае кога,какво да направи ..

snikersi
07-02-2011, 08:06
Аз иах подобно изживяване с моя жръсница (и двете сме на 14 ). Тя забременя от 18 годишен и напражи нелегален аборт. Не каза на родителите си и за малко да ъмре от всичките тия притеснения. Можеше да я убият, но просто имаше късмет. Наистина е тъжно да гледаш как трябва да се сблусква с живота млада. :( :(

Loooooser
07-02-2011, 10:11
Всеки сам решава как да живее живота , така както на самия него му изнася!
По скоро твоята приятелка се оглежда и си казва .. "Нормално ли е да съм на 17 и да имам дете до като има хора който още не са правили секс на моята възраст" ..

playboyche
07-02-2011, 10:44
Чувствам се бахти задръстения .. на 15 съм а още нямам нито едно дете ;((( :(

CupcakeKitty
07-02-2011, 11:45

Ми задръстен си :-x

playboyche
07-02-2011, 11:48

ХАХА каза ми малката недоразвита путка xD

Violenza
07-02-2011, 11:56
Модератори няма ли?!

Иронията не ви е силната страна, откажете се.

До голяма степен съм съгласна с DarkTemplar, но не смятам, че е задължително да чувства, че си пропилява младините. Това си е до човек. Дано решавайки да роди детето да е била наясно с всичките трудности, които й предстоят.

CupcakeKitty
07-02-2011, 12:07

ХАХА каза ми малката недоразвита п***а xD

Споку уе двдка.. аз съм по- голяма от тебе тряа имам поне 2 деца

marilyn
07-02-2011, 12:28
Съгласна съм и аз с DarkTemblar, много правилно го каза. На 17-18 че и малко отгоре човек трябва да си живее живота и да учи, да се радва на младостта си. 'Айде да видим ако на 17 имаш дете а ти се излиза вечер с приятелите? Какво правиш тогава, не можеш да го зарежеш бебе само вкъщи и да ходиш да се напиваш? За всяка възраст си има задължения- на нашите години това основно е учението. За мен да родиш на 17 не е повод за гордост, а нехайство към собствения си живот (не си се пазил и е станал гафа, а после идва и страха от аборта...)
Авторе, гледай си кефа и не мисли за деца на тия години... :P

SexyMacinka
07-02-2011, 20:21
ми аз за пръв път го направих на 13 щото много ми се искаше и не издържах вече а сега само 1 път съм забременявала ама го махнах щото ше ми пречи на училището и няма къде да го държа през деня

CupcakeKitty
07-02-2011, 20:55
и няма къде да го държа през деня

В на кучето колибката :)

SexyMacinka
07-02-2011, 20:58

В на кучето колибката :)нямаме куче

GossipGirl89
07-02-2011, 20:59
Пред няколко години една позната забременя от тогавашния й приятел, който беше с около 13-14 години по-голям от нея. Доста хора й говориха да помисли много добре какво да прави, но тя твърдо беше решила, че ще роди детето, защото и двамата го искат. Е, роди го. Няколко месеца по-късно с приятеля й се разделиха и тя остана сама с детето. Значи тогава тя беше на 16, в момента е на 19 и почти не се прибира вкъщи - нон-стоп обикаля дискотеките и баровете. А с детето знаеш ли какво се случва? Зарязала го е при баба й и дядо й и дори не знам дали изобщо се сеща за него.

Така че не си мисли изобщо, че си закъснял и т.н. За всичко си има време. Но е много важно и да се мисли преди да се направи нещо, защото понякога заради безотговорността на едни, последствията се стоварват върху други, напълно невинни...

CupcakeKitty
07-02-2011, 20:59

Щеше да направиш специална колибка за бебето

privacyy
07-02-2011, 21:02
ми аз за пръв път го направих на 13 щото много ми се искаше и не издържах вече а сега само 1 път съм забременявала ама го махнах щото ше ми пречи на училището и няма къде да го държа през деня само един път ли си забременявала? :shock: ужас наистина съм много назад,аз дори и 1 път не съм :cry: БРАВО бе SexyMacinka...!

privacyy
07-02-2011, 21:04

Щеше да направиш специална колибка за бебето :lol: :lol: :lol: :lol:

SexyMacinka
07-02-2011, 21:06
ми аз за пръв път го направих на 13 щото много ми се искаше и не издържах вече а сега само 1 път съм забременявала ама го махнах щото ше ми пречи на училището и няма къде да го държа през деня само един път ли си забременявала? :shock: ужас наистина съм много назад,аз дори и 1 път не съм :cry: БРАВО бе SexyMacinka...!еми сигурно не те харесват момчетата и затова си толкова назад ако беше по-готина щяха да те забиват повече

privacyy
07-02-2011, 21:09
ми аз за пръв път го направих на 13 щото много ми се искаше и не издържах вече а сега само 1 път съм забременявала ама го махнах щото ше ми пречи на училището и няма къде да го държа през деня само един път ли си забременявала? :shock: ужас наистина съм много назад,аз дори и 1 път не съм :cry: БРАВО бе SexyMacinka...!еми сигурно не те харесват момчетата и затова си толкова назад ако беше по-готина щяха да те забиват повече Аха желязна логика!Значи всички трябва да си разтваряме краката пред който и да е,за да ни правят бебета...ама споко има ескапел,нищо,че после ви порастват мустаци :D :D :D

SexyMacinka
07-02-2011, 21:10
еми няма да те оставим само ти да ходиш с мустаци

privacyy
07-02-2011, 21:14
еми няма да те оставим само ти да ходиш с мустаци Признателна съм ти за всеотдайността!

SexyMacinka
07-02-2011, 21:15
еми няма да те оставим само ти да ходиш с мустаци Признателна съм ти за всеотдайността!за грозно момиче винаги

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:17
Аве разгонените пички,елате при батко ви да ви оправи и да ви мине

privacyy
07-02-2011, 21:17
8)

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:18
Аве разгонените П*Ч*И,елате при батко ви да ви оправи и да ви мине

Мноу си секси.. кефиш ме :-) :oops:

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:19
А ти па си дебела и противна и не ме кефиш...шанс

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:21
А ти па си дебела и противна и не ме кефиш...шанс

Ай стига ма.. 20 кила съм :| :(

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:22
20 кила ти е десния баджак.я се погледни къв дзвер си.Сиг работиш в каменоломна

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:24
20 кила ти е десния баджак.я се погледни къв дзвер си.Сиг работиш в каменоломна

Ти ми разби сърцето :cry:

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:25
то и то е една буца лой...нз как съм успял

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 21:26
Вие тук на гавра го обърнахте :)

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:27
Леко,да не те обърнеме и тебе,че кват си секди бучка мн ше ти се израдват

SexyMacinka
07-02-2011, 21:28
виж ги комплексираните момичета как се правят че не им пука че са дебели ама ги е яд щото хубавите момичета ни взимат момчетата и сме по цял ден с тях докато те седят с краставиците пред телевизора ДЕБЕЛИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:28
Вие тук на гавра го обърнахте :)

Не е вярно :?

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:30
виж ги комплексираните момичета как се правят че не им пука че са дебели ама ги е яд щото хубавите момичета ни взимат момчетата и сме по цял ден с тях докато те седят с краставиците пред телевизора ДЕБЕЛИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Дебела съм.. признавам си! Пък и как да скрия.. всички виждат каква съм свиня на тая снимка ;х :( :(

privacyy
07-02-2011, 21:30
виж ги комплексираните момичета как се правят че не им пука че са дебели ама ги е яд щото хубавите момичета ни взимат момчетата и сме по цял ден с тях докато те седят с краставиците пред телевизора ДЕБЕЛИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ухаа направо умирам от кеф като ме чукат непознати по кенефите и после не знам от кого съм бременна :D :D :D

SexyMacinka
07-02-2011, 21:31
еми поне не се излагай като нямаш какво да покажеш си сложи на аватара котката ти (единствения ти приятел) и не се показвай навън повече :-P

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:32
виж ги комплексираните момичета как се правят че не им пука че са дебели ама ги е яд щото хубавите момичета ни взимат момчетата и сме по цял ден с тях докато те седят с краставиците пред телевизора ДЕБЕЛИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ухаа направо умирам от кеф като ме чукат непознати по кенефите и после не знам от кого съм бременна :D :D :D

Е те си се запознават преди той да я изчука... :)

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:33
еми поне не се излагай като нямаш какво да покажеш си сложи на аватара котката ти (единствения ти приятел) и не се показвай навън повече :-P

Тоя лаф го знам.. ;/ дай пак

SexyMacinka
07-02-2011, 21:35
първо иди малко във фитнеса и тогава може да си говорим пак че така най-много някой да се изповръща като те види или да се сети за свинското по коледа

privacyy
07-02-2011, 21:36

Е те си се запознават преди той да я изчука... :) съжалявам за грубата грешка #-o :D :D :D

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 21:38
Оф стига сте дрънкали глупости,кой дебел,кой слаб.. Като почнете с тъпите коментари и да садвате,оная дебела,ония е слаб и тн става просто смешно-трагично... ВСЕКИ СИ ИЗГРАЖДА ТЯЛОТО ПО СОБСТВЕН НАЧИН И ТОВА ВОДИ ДО ОПРЕДЕЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ!

CupcakeKitty
първо иди малко във фитнеса и тогава може да си говорим пак че така най-много някой да се изповръща като те види или да се сети за свинското по коледа

Ако ти си минал/а преди мен..няма да има какво да повръща ^_^ като е станало дума за свинско O_O следващата коледа ти ще се радваш на морковче в задника (не че не си го получаваш всеки ден морковчето) :shock: Даже вече спря да е забавно :D

SexyMacinka

Е те си се запознават преди той да я изчука... :) съжалявам за грубата грешка #-o :D :D :Dи баща ти така е казал на майка ти като те е видял в родилното

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:39
Оф стига сте дрънкали глупости,кой дебел,кой слаб.. Като почнете с тъпите коментари и да садвате,оная дебела,ония е слаб и тн става просто смешно-трагично... ВСЕКИ СИ ИЗГРАЖДА ТЯЛОТО ПО СОБСТВЕН НАЧИН И ТОВА ВОДИ ДО ОПРЕДЕЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ!

Да ти изглеждам дебела? :lol: :lol:

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:40
хехе киселите крави кво се отвориха

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 21:41

На нищо не ми изглеждаш,не съм те виждал!

SexyMacinka
07-02-2011, 21:42

Да ти изглеждам дебела? :lol: :lol: за тебе трябва да сложат панорамен аватар че така не се хващаш цялата

CupcakeKitty

Ми виж ме :D :D

sUpeRfEn4eTy94
Я направо ходи я излижи,кво и се мазниш...пухляк нещастен

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:43

Да ти изглеждам дебела? :lol: :lol: за тебе трябва да сложат панорамен аватар че така не се хващаш цялата

:smt007 :smt007 :smt007

SexyMacinka

Ми виж ме :D :D Няма как да се отдалечи достатъчно от компютъра за да те обхване цялата с поглед

HatersAlwaysGonnaHate
От къде да те видя :? Един пик поне да имаш,че не знам тук кво коментирате! Някъв пик с две момичета дето е толкова далеко снимано,че не мога да направя разлика дали си 50 или си 150 кг!

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:44

Ми виж ме :D :D Няма как да се отдалечи достатъчно от компютъра за да те обхване цялата с поглед

:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 x2658989

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:44
Па си и кьорав на сичкото отгоре

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:45
От къде да те видя :? Един пик поне да имаш,че не знам тук кво коментирате! Някъв пик с две момичета дето е толкова далеко снимано,че не мога да направя разлика дали си 50 или си 150 кг!

Мен пък ми се струва че ясно се вижда 8-)

SexyMacinka
07-02-2011, 21:48

Мен пък ми се струва че ясно се вижда 8-) По-ясно не може да бъде. свинския бут си личи от километри

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 21:48

Ало,пенсията,ае стига се обажда там дето не ти е работата,като не те бутат не дей скача,щото после лошо може да стане усещаш ли ?

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:49

Ало,пенсията,ае стига се обажда там дето не ти е работата,като не те бутат не дей скача,щото после лошо може да стане усещаш ли ?

Кротко ве, готин :-) :lol:

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:49

Ало,пенсията,ае стига се обажда там дето не ти е работата,като не те бутат не дей скача,щото после лошо може да стане усещаш ли ?Лошо мое ми стане кат ти видя противния селски фейс

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 21:52

Ало,пенсията,ае стига се обажда там дето не ти е работата,като не те бутат не дей скача,щото после лошо може да стане усещаш ли ?Лошо мое ми стане кат ти видя противния селски фейс

В циганската махала много се научихте и там да използвате "готините" изрази , вари да пасеш там добитъка , ако мозъчният ти капацитет покрива поне тази дейност и остави хората тук по форумите,кой знае кви свирки на педофили си правил,за да си платиш нета :) Или и нет крадеш.. :)

SexyMacinka
07-02-2011, 21:52

Кротко ве, готин :-) :lol: не се натискай, момчето ти каза любезно че не иска те гледа ако не си забелязала?? по-голям успех може да имаш в арабския свят щото там си падат по паласки и висящи месца

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:53

Кротко ве, готин :-) :lol: не се натискай, момчето ти каза любезно че не иска те гледа ако не си забелязала?? по-голям успех може да имаш в арабския свят щото там си падат по паласки и висящи месца

Аре дишай :-)

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 21:54
УУУУУ голямото лошо напомпано момченце се прави на лошо...кажи "гррр".Аууу колко си страшен и зъл.Дай да те видим на живо за ко ставаш,бе кремвирш

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:55
УУУУУ голямото лошо напомпано момченце се прави на лошо...кажи "гррр".Аууу колко си страшен и зъл.Дай да те видим на живо за ко ставаш,бе кремвирш

Шъ та видим ли в тъмното? :-o

SexyMacinka
07-02-2011, 21:56

Аре дишай :-)о аз дишам и се чуствам чудесно, за разлика от дебелите момиченца с хванали прах и паяжини сливки :D

CupcakeKitty
07-02-2011, 21:58
Горката ми сливка.. :(

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 21:58

Хах,напомпано момченце ми вика..Това,че имам ММ не значи ,че зарад нея щи направя нещо , то ако беше така от мускулче да тръшкаш хората,Рони Колман е щял да изтрепе цяла България (ама с един замах (rofl)

Ако не знаеш кой е Рони Колман http://www.google.bg/search?q=Ronnie+coleman&hl=bg&biw=1386&bih=610&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=gZQPTqDRLo2Vswb65fDbDg&ved=0CCIQsAQ

SexyMacinka
07-02-2011, 22:00
Горката ми сливка.. :(недей да плачеш, винаги може да се опиташ да се задоволиш сама, но няма да е същото като да си с готино момчееееееее

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:00
За щастие не съм прост кат тебе да ми тряа нет за да науча нещо :-)

CupcakeKitty
07-02-2011, 22:01

Като ти гледам аватара, лафовете и т.н :shock: хич да не си прост :-)

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:02

Аз колкото книги съм изчел,ти вероятно толкова не си горил,за да се стоплиш в къщичката си на 1.30-1.40 правене от кал :)

SexyMacinka
07-02-2011, 22:03

Като ти гледам аватара, лафовете и т.н :shock: хич да не си прост :-) каза дебелото селско момиченце-краварче с тенденция да се превърне в самотна лелка с брада като на астор

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:03
Кво си чел-властелина на задръстените?

CupcakeKitty
07-02-2011, 22:04

Като ти гледам аватара, лафовете и т.н :shock: хич да не си прост :-) каза дебелото селско момиченце-краварче с тенденция да се превърне в самотна лелка с брада като на астор

Пази боже да ми се падне крава като тебе :shock:

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:04

Да,точно тва съм чел :) Ае духай ся педалче малко :)

CupcakeKitty
07-02-2011, 22:05
Ма не сте интересни вече ;/

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:07

кво да ти духам бе,смешееееен.Я си виж къв си жалък-само се чудиш ква тъпотия да изсереш

SexyMacinka
07-02-2011, 22:08
Ма не сте интересни вече ;/ти пък едва ли някога ше бъдеш интересна за някой, освен разгонените дядовци от твоето село

CupcakeKitty
07-02-2011, 22:08

кво да ти духам бе,смешееееен.Я си виж къв си жалък-само се чудиш ква тъпотия да изсереш

Ти ае стига си срал умнотии 8-) лека вечер от мен :-)

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:09

А я обясни къде аз "чета от интернет" , тва,че ти показах снимки на Колман ли? Еми ако искаш може да ти кажа разликата между текст и снимка,ако не знаеш какво е едното и другото,простено ти е ,спокс ;)

sUpeRfEn4eTy94
Лека ти ....до колкото може да ти е леко нещо

SexyMacinka

Ти ае стига си срал умнотии 8-) лека вечер от мен :-) дебела вечер и да не забравиш да хапнеш тортичка преди лягане

CupcakeKitty
07-02-2011, 22:10

А я обясни къде аз "чета от интернет" , тва,че ти показах снимки на Колман ли? Еми ако искаш може да ти кажа разликата между текст и снимка,ако не знаеш какво е едното и другото,простено ти е ,спокс ;)

Ти пък кво им се обясняваш като путка... намерил си на кого да разправяш :shock:

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:12
Ееее бучица,мн си ентелигентен.Инженерче ли ще ставаш или ядрен физик?Ти си си роден гений и красавец

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:14
Ееее бучица,мн си ентелигентен.Инженерче ли ще ставаш или ядрен физик?Ти си си роден гений и красавец

Ооо не съм роден , ако знаеш , че се искат знания , за да станеш "селски кучкар" (като мен) , бедна ти е фантазията :) А ти въобще тренираш ли във фитнес зала или просто така да се намираме на лаф? :)

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:23
Ако за тебе тва жалко подобие на зала е фитнес начи не тренирам във фитнеса.Ходя си в истинска зала,където за щастие нема лузъри като тебе :-)

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:27
Ако за тебе тва жалко подобие на зала е фитнес начи не тренирам във фитнеса.Ходя си в истинска зала,където за щастие нема лузъри като тебе :-)

Погледни ника ми най-добре ,пасва идеално за такива като теб :)

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:29
Погледни ми уя-ше ти пасне перфектно ...муци.

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:31
Погледни ми уя-ше ти пасне перфектно ...муци.

Прост , саднал мангал , вари паси добитъка и стига краде щото зарад такива като ВАС България пада ! СМЪРТ ЗА ВАС БЕ МАНГАЛИ ПРОСТИ!

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:32
Пхаха,некой ти е виновен на тебе,че си прост безработен и необразован келеш без бъдеще и шанс за успех в живота.

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:34
Пхаха,некой ти е виновен на тебе,че си прост безработен и необразован келеш без бъдеще и шанс за успех в живота.

Прав си,никой не е виновен,че си се родил прост мангал дето дърпа държавата на долу и ще си остане такъв,вари паси добитъка :razz:

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:35

А до тва къв съм няма някво лапенце 94ти набор да ми казва ;) Нал се сещаш,че си ми през куро и ставаш отекчителен , бе манго?

И някои хора учат,не бачкат от 5 годишни по полетата като тебе :)

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:36
Е простия мангал е доста по-напред от тебе и за 10 дена ше постигне повече отколкото ти за 10 месеца,ма важното е да се правиш на отворен.А на добитъка най мн да му налапаш.....говеждия както си тръгнал

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:38
Аре катио си тръгнал по селската система с 2 поста......кво не можеш да намериш копченцето "редактирай" ли?

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:39
Е простия мангал е доста по-напред от тебе и за 10 дена ше постигне повече отколкото ти за 10 месеца,ма важното е да се правиш на отворен.А на добитъка най мн да му налапаш.....говеждия както си тръгнал

Оооо ама ти лапаш на добитъка :??? Ае махай се от форума бе извратеняк !!!

И какво ще ме минеш за 10 дена ? Знанията по химия и биология ли примерно? Ще станеш културист? Дето ми ядеш по 1 път на ден сигурно ? Ако отворим една дискусия тук за храна и фитнес не можеш да обелиш една дума :) Само ще се правиш , псуваш , присъщо за ВАС!

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:41
Оооо милото то-учило химия до 11ти клас в училище и е супер интелект.Евала,как се справи?А ти че има кво да си дискутираш за храната-давай,нали се имаш за неква яка помпа :D

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:44
Оооо милото то-учило химия до 11ти клас в училище и е супер интелект.Евала,как се справи?А ти че има кво да си дискутираш за храната-давай,нали се имаш за неква яка помпа :D

Нямам се за "яка помпа" , ама като гледам самочувствието ти е в повече :) Както и да е :)

ПП: На БТК ли си :?

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:46
За щастие самочувствието ми е напълно в границите на възможностите ми и е оправдано от тях.
п.п.Не,що?

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:48
За щастие самочувствието ми е напълно в границите на възможностите ми и е оправдано от тях.
п.п.Не,що?

Ама само по форумите ли те е така самочувствието ? :)

ПП: Просто питам..

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:49
Мда,на живо е по-голямо,щот виждам кви селяни и тъпаци са срещу мен.

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:51
Мда,на живо е по-голямо,щот виждам кви селяни и тъпаци са срещу мен.

Ти живееш на друг свят , евала ти за самочувствието ! хаха

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:53
Е нз,ти ще кажеш.Ти си човека,който като няма кво да каже храни на "мангал"

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 22:55
Е нз,ти ще кажеш.Ти си човека,който като няма кво да каже храни на "мангал"

Един твой пост няма дето да не е дразги/сърказъм/ирония и тн.. Аз съм хранил на "мангал" , а пък ти храниш на "преяло куче" , ако знаеш поне колко път съм хвървил в тая зала , ама ся пак ще почнеш с умните изказвания.Ае да те видим :)

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 22:58
Що да почна с умните изказвания кат не съм спирал с тях :wink: .Като ти е кеф фърляш пот,тва си е твой избор.Секи се развива и блъска както намери за добре.

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 23:03
Само мой да научиш нещо полезно от мен ! Ако те инт нещата дет се занимавам! Само не ми казвай сега,че знаеш тва и онва и имаш огромна практика и тн ,защото на 16 год и с тази снимка на няква там дискотека ли е кво е..

moje
07-02-2011, 23:12
Само мой да научиш нещо полезно от мен ! Ако те инт нещата дет се занимавам! Само не ми казвай сега,че знаеш тва и онва и имаш огромна практика и тн ,защото на 16 год и с тази снимка на няква там дискотека ли е кво е.. търсиш с кой да се заяждаш ли ? :?

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 23:14
Само мой да научиш нещо полезно от мен ! Ако те инт нещата дет се занимавам! Само не ми казвай сега,че знаеш тва и онва и имаш огромна практика и тн ,защото на 16 год и с тази снимка на няква там дискотека ли е кво е.. търсиш с кой да се заяждаш ли ? :?

Нищо не съм ти казвал пък на тебе..Кво скачате все.. :)

Extremescream
07-02-2011, 23:29
Темата се заключва.
CupcakeKitty, SexyMacinka, HatersAlwaysGonnaHate и sUpeRfEn4eTy94 директно си ви предлагам за бан, то бива бива свинщина, но май и кочината прасетата си пазят по-чисто.