- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сблъсък с действителността
Тези дни една позната на моите години (17-1роди и колкото и да съм слушал и гледал истории за бременни тинейджърки когато се случи с някого когото познаваш е доста шашкащо. Замислих се в колко различни светове живеем въпреки че не ни разделя много (1-2км
), хората деца си имат а аз още не сам правил секс. Не знам как да гледам на ситуацията - тя ли е избързала много или аз съм закъснял
.
Интересно ми е някой от вас какво може да сподели за подобни изживявания, какви мисли, чувства са ви дошли на главата (ако някой случайно е открил смисъла на живота да сподели).
ПП май обърках раздела
Аз се чувствам адски изостанала.. на 16 съм а нямам нито едно дете ;х срамувам се от себе си![]()
Няма определена възраст на която трябва да го направиш. Всеки се пецка , когато се чувства готов и когато има сигурен партньор. Това е.Първоначално написано от wartburg353
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
лелеее бързоо хващай някой и се почвайте,ма бива ли такова нещоПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cetor написа:
С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
darkPaladin ^^
Отвратително.. нали?Първоначално написано от privacyy
Ако смяташ, че нейният живот е много по-хубав, интересен и стойностен от твоя, щото е родила на 17, значи си много далеч от истината. Тя отсега поема отговорности, с които няма да й е лесно да се справи. Да си млада майка е тежко. Раждането е по-лесното (всъщност никак не е лесно), да отгледаш и възпиташ това дете е в пъти по-сложно и трудно, особено в реалност като българската. Единственото позитивно в цялата работа е, че ако има дъщеря, когато тя влезе в пубертета, ще са си по-близки, заради малката възрастова разлика. Дори да има син, пак е по-вероятно да намират общ език. Чуството, че си е пропиляла младите, вероятно ще я преследва винаги.
За секса - на всеки се случва по различно време и начин, на различно място. Радвай се на младежките ти години - яж, пий, учи си уроците, забавлявай се с приятели, сваляй мацки - въобще прави това, което ти се иска, но и не пренебрегвай задълженията ти. Всичко друго ще се нареди само.
Това са моите размисли по темата.
Welcome to the Jungle...
ужас закъсняли смеПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
самоубийство дали ще реши проблема
?
cetor написа:
С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
darkPaladin ^^
shame on youПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Пич, към въпроса ти дали тя е избързала или ти си изостанал - Ти си изостанал ... до сега трябваше цял футболен отбор да си направил![]()
Нямам позната, раждала в тийн възраст, но наборките като почнаха да водят полов живот, аз не само си бях девствен, ами в главата ми бяха още съвсем други работи. Изглеждаха ми все едно са по-горен левел в развитие, съзряване или и аз не знам как да го нарека. Докато те се зарибяваха с "батковци" и обменяха сапунени клюки, аз с моите тъпеем на някоя пейка, ритаме някой мач или правим глупости (абе и сега си е така)
17-18 е нормално да си девствен, но вземи опитай, защото на тази възраст сексът и взаимоотношенията около него (независимо връзка или просто доставяне на удоволствие) са по-естествени. На 20+ става едно свеждане до пазарния принцип: не само пари ами и гледане на положение или чисто изпросване на някаква облага временно или дългосрочно.
За нашето общество 17 е рано за дете, но пък и тогава човек вече е започнал да изгражда виждане за нещата от живота. Обикновено едно дете прави жената по-зряла. А щом се е стигнало до дете, момичето е видяла някаква част от каймака на забавленията. Факт е, че ще пропусне друга, но тя сама си знай дали толкова я влече или има нещо, което й носи повече
Животът е такъв какъвто си го направиш. Просто направи така, че ти да се чувстваш добре.
ми не знам човек...то това преобръща живота ти..едно дете появи ли се на тоя свят променя както и на майката,така и на бащата живота и целите след това..особено ако не е било планувано.. имах съученичка от старото у-ще,която роди в 7 клас...след като се преместих в гимназията в 9 клас пак една роди..и до сега като ги виждам по града са си с децата..това е отговорност за цял живот...честно казано ако има любов,няма лошо,но просто това не е нещо,което си си купил..омръзва ти и го хвърляш..това е човек,който трябва да възпиташ..да научиш на много неща,а при условие,е ти самият нямаш житейски опит ..много зле става ..но всеки сам си има глава на раменете и знае кога,какво да направи ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз иах подобно изживяване с моя жръсница (и двете сме на 14 ). Тя забременя от 18 годишен и напражи нелегален аборт. Не каза на родителите си и за малко да ъмре от всичките тия притеснения. Можеше да я убият, но просто имаше късмет. Наистина е тъжно да гледаш как трябва да се сблусква с живота млада.![]()
![]()
гениалността е болест, но ние сме ваксинирани...
Всеки сам решава как да живее живота , така както на самия него му изнася!
По скоро твоята приятелка се оглежда и си казва .. "Нормално ли е да съм на 17 и да имам дете до като има хора който още не са правили секс на моята възраст" ..
I Love YOU baby![]()
![]()
Чувствам се бахти задръстения .. на 15 съм а още нямам нито едно дете ;(((![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ХАХА каза ми малката недоразвита путка xDПървоначално написано от CupcakeKitty
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Модератори няма ли?!
Иронията не ви е силната страна, откажете се.
До голяма степен съм съгласна с DarkTemplar, но не смятам, че е задължително да чувства, че си пропилява младините. Това си е до човек. Дано решавайки да роди детето да е била наясно с всичките трудности, които й предстоят.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Споку уе двдка.. аз съм по- голяма от тебе тряа имам поне 2 децаПървоначално написано от playboyche
Съгласна съм и аз с DarkTemblar, много правилно го каза. На 17-18 че и малко отгоре човек трябва да си живее живота и да учи, да се радва на младостта си. 'Айде да видим ако на 17 имаш дете а ти се излиза вечер с приятелите? Какво правиш тогава, не можеш да го зарежеш бебе само вкъщи и да ходиш да се напиваш? За всяка възраст си има задължения- на нашите години това основно е учението. За мен да родиш на 17 не е повод за гордост, а нехайство към собствения си живот (не си се пазил и е станал гафа, а после идва и страха от аборта...)
Авторе, гледай си кефа и не мисли за деца на тия години... :P
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ми аз за пръв път го направих на 13 щото много ми се искаше и не издържах вече а сега само 1 път съм забременявала ама го махнах щото ше ми пречи на училището и няма къде да го държа през деня
В на кучето колибкатаПървоначално написано от SexyMacinka
![]()
Пред няколко години една позната забременя от тогавашния й приятел, който беше с около 13-14 години по-голям от нея. Доста хора й говориха да помисли много добре какво да прави, но тя твърдо беше решила, че ще роди детето, защото и двамата го искат. Е, роди го. Няколко месеца по-късно с приятеля й се разделиха и тя остана сама с детето. Значи тогава тя беше на 16, в момента е на 19 и почти не се прибира вкъщи - нон-стоп обикаля дискотеките и баровете. А с детето знаеш ли какво се случва? Зарязала го е при баба й и дядо й и дори не знам дали изобщо се сеща за него.
Така че не си мисли изобщо, че си закъснял и т.н. За всичко си има време. Но е много важно и да се мисли преди да се направи нещо, защото понякога заради безотговорността на едни, последствията се стоварват върху други, напълно невинни...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Щеше да направиш специална колибка за бебетоПървоначално написано от SexyMacinka