Влез

View Full Version : Сваляне със фолио

thewhorebiker
07-02-2011, 18:24
Здравейте, преди малко попаднах на следното мнение:

Виж сега има едно фолио-прозрачно, найлоново, за опаковане на храни. Купуваш си него и го овиваш около бедрата и подскачай с него из вас, или карай колело, или танцувай-то създава термо ефект около бедрата ти и топи мазнините. Със сигурност действа

Искам да попитам има ли ефект наистина?

zoreto
07-02-2011, 18:30
Не мисля ,че действа ,потта си пот. Най-много да ти се запари кожата ,при някой избиват пъпчици и не е приятно.

OnlyMeAndYou
07-02-2011, 18:33
Не може да чакаш само на него, но да помага да се изпотиш повече. Имам една позната с фолио, блуза с дълъг ръкав и слитчер август месец в 8 сутринта.....Чак лошо ми става като се сетя какво е да станеш рано сутринта и да тичаш с нея... Но иначе успя да отслабне. :) Пробвай, няма какво да губиш.

FuckingFreak
07-02-2011, 18:35
Потта е вода и токсини, а не мазнини. Все едно ако се потиш на главата отслабваш там.. Пълни глупости :lol: До сега да ни бяха хлътнали подмишниците още повече..

babity
07-02-2011, 18:38
Потта е вода и токсини, а не мазнини. Все едно ако се потиш на главата отслабваш там.. Пълни глупости :lol: До сега да ни бяха хлътнали подмишниците още повече..

Откъде тогава излиза мазнината? И защо хората правя кардио за да отслабнат, вместо силови упражнения?

justasmile
07-02-2011, 18:44
Със потта излизат и солите... иначе и аз ползвам фолио.. има ефект :)

Colombia
07-02-2011, 18:47
Виж тук:

http://www.vbox7.com/play:59ff9ad1

и си напарви изводите.Има и допълнение към фолиото.Някой пробвал ли го е?

babity
07-02-2011, 18:58
От хора спортисти съм чувала за фолиото, че върши работа, обаче много внимавайте сега през лятото да не прегреете. Правете си каквото ще правите сутрин рано или вечер, след като се прибере слънцето. Пийте много вода и при първо неразположение го сваляйте т'ва фолио. На мен например ми става супер гадно, ако се навлеча преди тренировка.

FuckingFreak
07-02-2011, 19:15

Откъде тогава излиза мазнината? И защо хората правя кардио за да отслабнат, вместо силови упражнения?

Не съм много учена, но мисля че мембраната на мастните клетки се пука (или нещо такова хах) и мазнините изтичат в кръвта.. ии се отделя след това 8-)

edit; Не знам дали е така, но съм сигурна, че потта не е мазнина. До сега в главата ми да имаше огромни кратери, особено в часовете по физическо :lol:

Alekssandyr
07-02-2011, 19:16
Действа тоя номер с фолио-то, лично съм го пробвал :) Но гледай да не прегрееш, както казаха по-горе.. !

thewhorebiker
07-02-2011, 19:38
А по колко време г/д спортувате докато сте си сложили фолиото и за около 1 месец ако спортувам по 5 пъти в седмицата колко г/д се сваля? Фолиото ще го слагам само на бедрата и на корема.

koni
07-03-2011, 09:31
В салона където ходя използват фолиото с вносни продукти за антицелулитни процедури и има много желаещи защото давало ефект.
Така че явно е подходящо, но сигурно зависи как точно да се ползва.

Josefinne
07-03-2011, 09:33
Мисля, че е по-добре да отидеш на сауна, вместо да се увиваш с фолио.

babity
07-03-2011, 09:35
Не съм много учена, но мисля че мембраната на мастните клетки се пука (или нещо такова хах) и мазнините изтичат в кръвта.. ии се отделя след това 8-)

edit; Не знам дали е така, но съм сигурна, че потта не е мазнина. До сега в главата ми да имаше огромни кратери, особено в часовете по физическо :lol:

Така де, пак същото. Мазнината не излиза през порите ти, но е външният израз на това, че топиш мазнини. Няма потене - няма и отслабване. (поне що се отнася до спорта)

titinkaa
07-03-2011, 09:42
Действа,но е вредно за организма,и най-вече за кожата.