View Full Version : пяна за бръснене против черните точки???
Здравейте съфомунции .. !! :-) Днес една майка на моя приятелка ми каза да си взема малко от пяната за бръснене и чрез въртеливо търкане по носа се махат черните точки.. та въпросът ми е : наистина ли действа ? и премахват ли друго освен черните точки, примерно пъпките :? моля ви помогнете :) ще съм ви много благодарна :-)
smiirnoff
07-03-2011, 18:15
Ми пробвай ? :lol:
djidji_to
07-03-2011, 18:17
една позната си прави маска с пяна за бръснене и сода..но не съм пробвала..при нея има ефект.. е не ги маха напълно,но трябва и аз да пробвам.Да видим какво ще кажат другите ии пак с подигравките
mugsinka
07-03-2011, 18:18
пробвай и сподели какъв е резултата :D
Не знам дали самата пяна за бръснене оказва влияние, но ако сложиш сода за хляб със сигурност ще ти се отрази добре на кожата :wink:
Inn0cenCe
07-03-2011, 19:21
И на мен ми казаха трика с пяната за бръснене, но не подейства. Сега ползвам маска за черни точки на TITANIA. Представлява лепенка която се слага на определената зона и наистина има огромен ефект.
djidji_to
07-03-2011, 19:52
здравейте,значи пробвах това с пяната за бръснене и содата преди малко освен ,че нослето ми стана суупер гладко друго не виждам..ама то от първия път надали ще има ефект..ще го правя в седмицата 2/3 пъти да видим.Поразрових се из Гугъл да видя дали не е някаква измишлъотина,но и други хора го правят :)
Biskfitka
07-03-2011, 21:52
една позната си прави маска с пяна за бръснене и сода..но не съм пробвала..при нея има ефект.. е не ги маха напълно,но трябва и аз да пробвам.Да видим какво ще кажат другите ии пак с подигравкитеАз преди си я правих тази маска,но не знам защо спрях ;д наистина е хубава :)
sexa_na_kompleksa
07-04-2011, 15:32
Звучи странна тази маска, но мисля да я пробвам, нищо не губя, а напоследък доста черни точки ми се появиха по носа. А колко сода трябва да се сложи?
sLaDkagRe6ka
07-04-2011, 15:33
пробвах я ами да ви кажа нищо не стана 8-)
Biskfitka
07-04-2011, 16:03
Аз днес пак си я направих и кожата ми стана много хубава... :grin:
За количеството...трябва сместа да се получи като скраб ..за да може като се намажете и започнете да триете с пръсти да се усеща леко дразнене по кожата..но ЛЕКО!
sexa_na_kompleksa
07-04-2011, 17:04
За количеството...трябва сместа да се получи като скраб ..за да може като се намажете и започнете да триете с пръсти да се усеща леко дразнене по кожата..но ЛЕКО!
Да, разбрах, мерси много. : )
Относно ефекта - като с всяко нещо сигурно и тук трябва известно постоянство и зависи от типа кожа. : )
и аз си я направих днеска :Д
кожата ми стана много хубава и черните ми точки са се махнали почти :Д
btw много изсушава кожата обаче.
pressiana
07-04-2011, 18:33
Току-що си я направих. Хареса ми маската. :)
Колко често може да се прави?
Ще я пробвам някой път .. :)
Абе малко странно звучи, но етре ще я пробвам. А как точно трябва? Да стои като маска или да се втрива в кожата?
pressiana
07-04-2011, 19:16
Абе малко странно звучи, но етре ще я пробвам. А как точно трябва? Да стои като маска или да се втрива в кожата?
Аз си го разбърках в шепичката, нанесох го на лицето, търках леко 1-2 мин., после го измих.
Пак да питам - колко често се прави? Веднъж седмично много ли е?
Аз си го разбърках в шепичката, нанесох го на лицето, търках леко 1-2 мин., после го измих.
Пак да питам - колко често се прави? Веднъж седмично много ли е?
Някъде горе пишеше 2-3 пъти седмично.
Biskfitka
07-04-2011, 21:51
Да, разбрах, мерси много. : )
Относно ефекта - като с всяко нещо сигурно и тук трябва известно постоянство и зависи от типа кожа. : )Е постоянство..то след първия път още се усеща разликата.Достатъчно е 2 пъти в седмицата,защото се изсушава кожата,а и на мен понякога ми почервенява малко лицето... :)
Biskfitka
07-04-2011, 21:52
Абе малко странно звучи, но етре ще я пробвам. А как точно трябва? Да стои като маска или да се втрива в кожата?По принцип така,както аз я знам трябва да стой 10 минути на кожата и после да се измие,като се масажира лицето с нея...но аз си я втривам,защото като чакаш минути и започва да пари/щипе на лицето...
sexa_na_kompleksa
07-05-2011, 04:51
Снощи си правих, само че с гел за бръснене, не с пяна (не знам дали има разлика), даже и сода не сложих, защото вече бях под душа. Кожата ми стана много хубава и гладка. Вкъщи имам два продукта срещу черни точки, но от тях няма такъв ефект.
Grommash
07-05-2011, 07:43
Няма как да разбереш, ако не пробваш. Все пак пяната няма да ти навреди, ползваме я почти всеки ден. :-D
Пробвах е ,, кожата ми стана мекичка, но черните ми точки пак си стояха .. вмомента съм сд нея за 2ри пътт да видим кво ще стане ;дд