.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен

пяна за бръснене против черните точки???

Здравейте съфомунции .. !! Днес една майка на моя приятелка ми каза да си взема малко от пяната за бръснене и чрез въртеливо търкане по носа се махат черните точки.. та въпросът ми е : наистина ли действа ? и премахват ли друго освен черните точки, примерно пъпките моля ви помогнете ще съм ви много благодарна
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Ми пробвай ?

една позната си прави маска с пяна за бръснене и сода..но не съм пробвала..при нея има ефект.. е не ги маха напълно,но трябва и аз да пробвам.Да видим какво ще кажат другите ии пак с подигравките

пробвай и сподели какъв е резултата

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Не знам дали самата пяна за бръснене оказва влияние, но ако сложиш сода за хляб със сигурност ще ти се отрази добре на кожата
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    И на мен ми казаха трика с пяната за бръснене, но не подейства. Сега ползвам маска за черни точки на TITANIA. Представлява лепенка която се слага на определената зона и наистина има огромен ефект.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

здравейте,значи пробвах това с пяната за бръснене и содата преди малко освен ,че нослето ми стана суупер гладко друго не виждам..ама то от първия път надали ще има ефект..ще го правя в седмицата 2/3 пъти да видим.Поразрових се из Гугъл да видя дали не е някаква измишлъотина,но и други хора го правят

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от djidji_to
    една позната си прави маска с пяна за бръснене и сода..но не съм пробвала..при нея има ефект.. е не ги маха напълно,но трябва и аз да пробвам.Да видим какво ще кажат другите ии пак с подигравките
    Аз преди си я правих тази маска,но не знам защо спрях ;д наистина е хубава

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Ми пробвай ?

Звучи странна тази маска, но мисля да я пробвам, нищо не губя, а напоследък доста черни точки ми се появиха по носа. А колко сода трябва да се сложи?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    пробвах я ами да ви кажа нищо не стана

Аз днес пак си я направих и кожата ми стана много хубава...
    За количеството...трябва сместа да се получи като скраб ..за да може като се намажете и започнете да триете с пръсти да се усеща леко дразнене по кожата..но ЛЕКО!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    За количеството...трябва сместа да се получи като скраб ..за да може като се намажете и започнете да триете с пръсти да се усеща леко дразнене по кожата..но ЛЕКО!
    Да, разбрах, мерси много. : )
    Относно ефекта - като с всяко нещо сигурно и тук трябва известно постоянство и зависи от типа кожа. : )

Супер фен Аватара на psych0
    и аз си я направих днеска :Д
    кожата ми стана много хубава и черните ми точки са се махнали почти :Д
    btw много изсушава кожата обаче.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на pressiana
    Току-що си я направих. Хареса ми маската.
    Колко често може да се прави?

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Ще я пробвам някой път ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Абе малко странно звучи, но етре ще я пробвам. А как точно трябва? Да стои като маска или да се втрива в кожата?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    Абе малко странно звучи, но етре ще я пробвам. А как точно трябва? Да стои като маска или да се втрива в кожата?

Аз си го разбърках в шепичката, нанесох го на лицето, търках леко 1-2 мин., после го измих.
    Пак да питам - колко често се прави? Веднъж седмично много ли е?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от pressiana

Аз си го разбърках в шепичката, нанесох го на лицето, търках леко 1-2 мин., после го измих.
    Пак да питам - колко често се прави? Веднъж седмично много ли е?
    Някъде горе пишеше 2-3 пъти седмично.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Да, разбрах, мерси много. : )
    Относно ефекта - като с всяко нещо сигурно и тук трябва известно постоянство и зависи от типа кожа. : )
    Е постоянство..то след първия път още се усеща разликата.Достатъчно е 2 пъти в седмицата,защото се изсушава кожата,а и на мен понякога ми почервенява малко лицето...

По принцип така,както аз я знам трябва да стой 10 минути на кожата и после да се измие,като се масажира лицето с нея...но аз си я втривам,защото като чакаш минути и започва да пари/щипе на лицето...

Снощи си правих, само че с гел за бръснене, не с пяна (не знам дали има разлика), даже и сода не сложих, защото вече бях под душа. Кожата ми стана много хубава и гладка. Вкъщи имам два продукта срещу черни точки, но от тях няма такъв ефект.

Град
    Провинцията
    Няма как да разбереш, ако не пробваш. Все пак пяната няма да ти навреди, ползваме я почти всеки ден.

Повече от фен
    Пробвах е ,, кожата ми стана мекичка, но черните ми точки пак си стояха .. вмомента съм сд нея за 2ри пътт да видим кво ще стане ;дд
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си