View Full Version : Проблем не мога да и кажа...
forzanafta
07-03-2011, 18:25
Моля ви кажете ми как да кажа на момиче че я харесвам познаваме се от дни и то по интернет аз съм на 16 тя е на 17 моля ви кажете ми как да и кажа че я харесвам ...
DesireToFire
07-03-2011, 18:28
познаваме се от дни и то по интернет
Т.е не се познавате..
Каниш я на среща. Излизате => показваш й го.
cigarettekisses
07-03-2011, 18:37
yamaha436
07-03-2011, 18:42
Кое и показва тва дет си мисля ли е :Д
SexPLozZiv
07-03-2011, 18:47
Питай я къде обича да ходи и какво обича да прави, заведи я там и го правете заедно :)) :grin:
Излезте от facebook.Моля ви се.
+1
Melenchok
07-03-2011, 20:12
Добър вечер,реших да попитам в тази тема тъи като въпроса ми има общо със зададения от автора на темата.
Запознахме се с момичето говорим си,излизаме и как да и покажа че я харесвам без да се излагам ? :)
MuuSiiiCLooVeerr
07-03-2011, 20:21
:) +
everythingisrelative
07-03-2011, 20:42
кажи и по скайпа че е харесваш :D
Melenchok
07-03-2011, 21:03
кажи и по скайпа че е харесваш :D
Да бе що не пробваш ти.И двамата ще останете без думи :-D
Запознахме се с момичето говорим си,излизаме и как да и покажа че я харесвам без да се излагам ? :)
Излезте на разходка вечер (тъмнината е някак романтична), бъдете само двамата... и в удобен момент просто я хвани за ръка, прегърни я или в най-добрия случай я целуни. Повече то това едва ли ще е необходимо.
Наистина ли е толкова трудно, страшно и фрапиращо? Защото вече всеки втори пита как да покаже, чувствата си към някой/някоя...
Чудя се и се мая каква простотия да напиша, ама вече и аз се изчерпах :(
everythingisrelative
07-03-2011, 21:38
Чудя се и се мая каква простотия да напиша, ама вече и аз се изчерпах :(
и сътввори това ?
познаваме се от дни и то по интернет Първо се увери,че не е педофил!
Melenchok
07-04-2011, 06:53
Излезте на разходка вечер (тъмнината е някак романтична), бъдете само двамата... и в удобен момент просто я хвани за ръка, прегърни я или в най-добрия случай я целуни. Повече то това едва ли ще е необходимо.
Наистина ли е толкова трудно, страшно и фрапиращо? Защото вече всеки втори пита как да покаже, чувствата си към някой/някоя...
Благодаря :)
BloodRunsCold
07-04-2011, 07:15
Влезте в социалната мрежа "Реален живот и живи хора". :o
Melenchok
07-04-2011, 19:14
Благодаря :)