- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем не мога да и кажа...
Моля ви кажете ми как да кажа на момиче че я харесвам познаваме се от дни и то по интернет аз съм на 16 тя е на 17 моля ви кажете ми как да и кажа че я харесвам ...
Т.е не се познавате..познаваме се от дни и то по интернет
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Каниш я на среща. Излизате => показваш й го.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Кое и показва тва дет си мисля ли е :ДПървоначално написано от onestar
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Питай я къде обича да ходи и какво обича да прави, заведи я там и го правете заедно)
![]()
Първоначално написано от miminko
+1
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Добър вечер,реших да попитам в тази тема тъи като въпроса ми има общо със зададения от автора на темата.
Запознахме се с момичето говорим си,излизаме и как да и покажа че я харесвам без да се излагам ?![]()
Първоначално написано от onestar
+
. . . . < 33
Да бе що не пробваш ти.И двамата ще останете без думиПървоначално написано от everythingisrelative
![]()
Излезте на разходка вечер (тъмнината е някак романтична), бъдете само двамата... и в удобен момент просто я хвани за ръка, прегърни я или в най-добрия случай я целуни. Повече то това едва ли ще е необходимо.Първоначално написано от Melenchok
Наистина ли е толкова трудно, страшно и фрапиращо? Защото вече всеки втори пита как да покаже, чувствата си към някой/някоя...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чудя се и се мая каква простотия да напиша, ама вече и аз се изчерпах![]()
Първо се увери,че не е педофил!Първоначално написано от forzanafta
Влезте в социалната мрежа "Реален живот и живи хора".![]()