View Full Version : Help me.......
sweetybebi
07-04-2011, 06:57
Здравейте.. !! Направих темата, за да попитам две неща..
1) http://www.bellissima.bg/?10,bellissima-b1-600 Някой използвал ли е тази преса за коса, моята се развали и мисля да си купа нова тази хубава ли е? Гори ли много косата?
2) Другият ми въпрос е за така нареченият Крем ''Здраве лека формула''
Наистина ли отстранява пъпките и горе долу за колко време и от колко намазвания.. ?
Благодаря предварително.. :)
1) Здравейте! Взех си пресата за коса Bellissima Creativity, изключително съм доволна! Изправя косата наистина само с едно движение. Аз я използвам всеки ден, но косата ми не е увредена въобще, напротив - след изправяне стои гладка, мека и жива. Пресата наистина е невероятна!
2) Не съм пробвала този крем, но мисля да си го купя.
Дано съм ти помогнала :-P
rebeccaa
07-04-2011, 08:21
Аз си я взех Януари за рожденния ден и искам да ти кажа, че съм изключително доволна ! Държи ми права косата до следващото къпане :)Заслужава си парите
1)не съм я ползвала
2)кремът е добър :)
1. Както казаха преди мен , пресата е страхотна.
2. Кремчето е хубаво, аз видях резулат след като 3-4 дни се мазах със него сутрин и вечер. :)
Sunshin3
07-04-2011, 17:09
нямам точно тази, но пресата ми е Белисима и мога да твърдя, че съм влюбена в нея, изобщо няма да съжаляваш, меко казано страхотни са 8-)
кремчето и много ефикасно, ползвам го за всякакви кожни раздразнения и пъпки, пъпките ми минават за от 2 до 4-5 дни, зависи :)
sweetybebi
07-04-2011, 18:39
Ами аз днес бях до една аптека и потърсих крема, но беше свършил. Затова си взех обикновения си крем '' Здраве'' .. Дали ще има ефект върху пъпките.. ?
j_adore2
07-04-2011, 18:42
1. Имам B1 700 - супер е
2. За първи път го чувам
sweetybebi
07-04-2011, 18:51
1. Имам B1 700 - супер е
2. За първи път го чувам
Хихи дам видях я и B1 700, но дизайна на 600 ми харесва повече :grin:
Една приятелка я има пресата и е много доволна.Понеже нейната коса е доста къдрава й отнема повече време да се изправи както трябва, но пък държи дълго.
Кремчето мисля да с и го взема.Изглежда ми хубаво. Дано помага.
Пресата е много хубава :grin: !!
Аз ползвам обикновеното "Здраве" и определено много помага :) .