View Full Version : Ако пожелаеш нещо силно, можеш да го постигнеш?/нещото е boy
Здравейте! Искам да кажете как вие бихте постъпили ,за да реша какво да правя. Та ако сте момиче кажете какво бихте направили на мое мястo, а ако сте момче прочетете някой женски отговор и кажете какво бихте направили... 8-) Уфф, знам, че нямаше как по зле да обясня. :(
Та.. Аз съм на 15 години (за 9 клас) , той е на 18, мисля (за 12 клас, със сигурност). Преди месец/два още докато бяхме на даскало нещо си минавахме (до тоалетната отивахме с една приятелка, не че има значение) и ТОЙ се опита да ме сопне (аз не му обърнах внимание и си продължих, какво трябваше да направя - да му се метна на врата ? 8-) ) и оттогава го ..ох харесах. Ами то нищо ново постоянно си харесвам някой и стават интересни случки, но никога не се надявам и не искам нещо сериозно. Ама сега нещо го искам за гадже. :D Имам ли някакъв шанс? То ти мани ,че умирам от срам да му пиша в Фейсбук, но ако случайно посмея възможно ли е нещо хубаво? Доколкото знам е без гадже. Не знам дали казах, но е УНИКАЛНО КРАСИВ, не изглежда като боклук (смисъл по характер), като гледам не ходи винаги с голяма компания.Като се замислиш та това е момче, ако не стане-здраве, много са красивите момчета и без момче също е перфектно, но когато стигнеш до изпълнение е друго...Накратко-харесали сте си момче, ама не го познавате. Искате да се запознаете и ако го харесате и по характер да сте заедно.Вие какво бихте направили?
ppeettqq97
07-04-2011, 21:30
Прати му нещо, някакво съобщение по фейсбук или по каквото имаш.... После кажи, че си направила грешка със съобщението и го загори.. Кажи, че си го виждала в училище и т.н. Успех...
пиши му и се запознайте.. след тва така лека полека излизайте а у и тей... даваййй к'во чакаш :-D Гуд Лък :D 8)
Не, не ми се е случвало да харесам момче, което не познавам.
Ама аз дефинирам думичката "харесване" (и подобни на нея) по друг начин, така че не го взимай под внимание това.
Та, 'що трябва да се запознаваш с него първо по фейсбук? 'Ми ако ги нямаше тия фейсбуци, скайпове?
Вземи му грабни вниманието в реалния свят, я с някой майтап казан на място, я с някоя провокативна усмивка, чрез която да го накараш да те заговори.
Пък мъка ми е ако в последствие се окаже че му е хубава само опаковката. (:
Тъй де, опознай го щом искаш, ама се опитай да не показваш отчаяното си желание.
ivcheto0o
07-05-2011, 05:03
Ако имате някакви общи познати може чрез тях или (колкото и да съм против тези неща по нета,му пиши във фб ) .
Като бях на твоите години и аз така си харесах един,радвам се че се запознахме,защото на петата минута бях потресена колко голям тъпанар е,та общо взето бързо ме разочарова и отказа :D Така че по-добре се запознай с него преди да си правиш някакви илюзии какъв е всъщност.
Първо - ако само си го желаеш много силно, той няма да ти долети през прозореца.
Второ - не искаш да му пишеш във Фейсбук, ок. Вече не сте на даскало, следователно май няма как да го засечеш и там, ок. Не го познаваш, следователно не знаеш и къде живее. Скайпът му също го нямаш. Еми това е все едно да търсиш Орландо Блум в ICQ-то....
Обърках се в началото. Единственото, което ти остава е да го желаеш много силно.
Grommash
07-05-2011, 07:25
Кво имаш предвид под "сопване" ? :-D
Thrombocyte
07-05-2011, 07:54
Той е завършил => има голяма вероятност след 2 месеца да замине на някъде, а ти докато се наканиш да направиш нещо :?
Щом ти е обърнал внимание явно има симпатии. Можете да излезете с обща компания някъде и да го накараш да те изпрати или в КРАЕН случай- фейсбук
Като бях на твоите години и аз така си харесах един,радвам се че се запознахме,защото на петата минута бях потресена колко голям тъпанар е,та общо взето бързо ме разочарова и отказа :D Така че по-добре се запознай с него преди да си правиш някакви илюзии какъв е всъщност.
На мен ми се е случвало същото. Цяла година харесвах едно момче, но нито бързах да го заговоря, нито да му пиша. Виждах го всеки ден и си бях помислила, че знам какъв характер е и що за човек е. Накрая, когато ми мина увлечението, реших все пак да си поговоря с него и останах много, много разочарована. 8-)
Та авторке, дали е "боклук" или не е, не можеш да определиш без да го познаваш. Ако те е срам на живо, пиши му във фейсбук, виж как ще се развият нещата и ако всичко е окей, покани го да излезете.
plezlichkaaa
07-05-2011, 08:40
Разбери къде излиза, къде ходи на кафе или нещо такова .. и си тии :) някой по - нагоре те попита.. ако нямаше facebook или skype ?
Щом си поискала нещо .... направи нещо за да стане твое ... (но не само да говориш колко го искаш)
Успех . :)
MaLkaTa_LaDy
07-05-2011, 09:12
Разбери къде излиза, къде ходи на кафе или нещо такова .. и си тии :)
По-добрата идея според мен от фейсбука. Хварляй му погледи, усмивки, но го остави той да дойде при теб да се запознаете. Обаче с този срам нищо няма да постигнеш....
8-) Еми минавахме си с приятелката , той беше седнал с некви от неговия клас и се наведе и ме хвана за крака. Да, знам, не е сопване, обаче не знам какво е. Забавно беше. 8-)
Той е завършил => има голяма вероятност след 2 месеца да замине на някъде, а ти докато се наканиш да направиш нещо :?
Щом ти е обърнал внимание явно има симпатии. Можете да излезете с обща компания някъде и да го накараш да те изпрати или в КРАЕН случай- фейсбук
Не, не е завършил. Тази учебна година ще бъде 12 клас. Иначе мерси много!!
Благодаря на всички ,че прочетохте темата и за отговорите! Сега чакам да ме приеме в Фейсбук и после ще видя.
прави си кефа и аз съм така споко харесвам си едно момче дето.... ама лека полеко и нещатат си отиват към по-сериозни а пък ако не стане не го мисли значи не е било писано да сте заедно :) ;)
ми да , ако не стане - здраве. Момчетата са супер много, за радост.