Влез

View Full Version : Много ми е тежко. Дайте някакви съвети.

shadowofnight
07-05-2011, 07:52
Та ето я и историата. С приателката ми сме заедно от 6 месеца и на сме почти неразделни, всяка една свободна минута прекарваме заедо. Обичам я адски много тя мен също, но ето тук идва проблема. Техните са в Испания и тя ще замине при тях за около месец. Не знам как ще издържа цял месец без да я виждам. Да, приателите са утеха в такъв момент, но не мога да си помисля че цял месец няма да мога да я виждам. И другото което ме притеснява е че през този месец когато сме разделени чувствата й към мен може да охладнеят. Моля ви, дайте ми някакъв съвет как да се справя със самотата през този един месец. И момчетата и момичетата със базиците да си ги спестят. Благодаря ви предварително... :( :(

RageAgainstTheMachine
07-05-2011, 07:56
За един месец нищо няма да се промени. Бъди спокоен - дишай ;)

SisiStrange
07-05-2011, 07:58
Хората се чакат по половин година, вие 1 месец няма да изтраете. Спокойно. :)

ПП. Макар, че те разбирам донякъде, гадно е да сте разделени. Времето обаче ще мине бързо. :)

kristAa
07-05-2011, 07:59
====

shoael
07-05-2011, 08:03
Говори си по-често с нея /скайп и тем подобни начини за комуникация, които ни правят асоциални в днешно време 8-) /. Така няма да ти е самотно толкова.

Абе напий се кат животно и се раздай отвсякъде. Ще видиш колко бързо ще мине тоя 1 месец.

4o4ina
07-05-2011, 08:35
За един месец нищо няма да се промени. Бъди спокоен - дишай ;)

dimitar_ak
07-05-2011, 09:02
Не я карайте така. Вие от самото начало сте го почнали като дупе и гащи. Дружбата ти с това момиче трябва да допълва досегашния ти живот, а не изцяло да се обсебите и промените. Тази почивка ви е необходима и на двамата. Прави всички онези приятни неща, които си загърбил за да имаш повече време за нея. Сигурен съм, че такива има. Виждай се с приятели. Едно обаждане дневно или смс са ви достатъчни за това време.

PS: Моята приятелка понякога иска да има т.нар. дни за релакс. В тези дни никой не може да я открие. Седи си сама с изключени телефони, без интернет и си почива от всичко. Когато поиска това значи наистина има нужда да зареди батериите.

plezlichkaaa
07-05-2011, 09:07
Като се чувате по skype или по телефона .... бързо ще мине времето .. все пак това не е ГОДИНА или ДВЕ ... а 1 месец ... :))) знам какво е за това ти казвам ... от личен опит .... Ще мине мноогоо бързо :) :)

fen7asy
07-05-2011, 09:23
напиши го кратичко бе :-o

onestar
07-05-2011, 10:08
"Времето действа на любовта както вятърът на огъня - разпалва силната и угасява слабата" - Клише. Вярно клише.

Един месец не е нищо. Ще мине преди да осъзнаеш, че вече е заминала. Чувайте се по телефона, но не прекалявай, защото тази почивка е необходима и за двама ви.
Този месец ще ви помогне и да осъзнаете много неща за връзката си, за което трябва да сте благодарни...

Ssummerjam
07-05-2011, 10:34
Споко, един месец не е толкова много, ако си запълваш времето с приятни неща, няма да усетиш как ще минат дните. Пък и има скайп, телефони... :)

alice13
07-05-2011, 12:32
спокойно само 1 месец.. а на мен ми се е налагало да чакам повече но все пак чуствата не итиват.. напротив.. като се видите и чуството ще бъде незабравимо :) :)

chronic
07-05-2011, 13:36
Едно време казармата е била 2 години.

balu4ka
07-05-2011, 13:40
Ако наистина има чувства,то те няма как да охладнеят за 1 месец >.<!
Заедно сте от 6,направи си сметка...
Един месец не е чак толкова време,има скайп ...после като се върне всичко по -старомо.

Josefinne
07-05-2011, 13:55
Нероден Петко се казва на тая работа.
Вижте как ще вървят нещата, сигурно ще ви е трудно и после ще ви е малко неловко, но не е задължително да не го преодолеете. Щом се обичате , според мен ще успеете. Един месец не е чак толкова много. Чувайте се всяка вечер по скайп и така :) Ако пък охладнеете, то тогава решението ще си дойде само, като се върне от там.