PDA

View Full Version : Рожденият ден на мама!

beb0ranka
07-05-2011, 10:59
Здравейте днес е на мама рождения ден и наистина много бих се радвала да дадете примерни идеи за хубав подарък за нея... наистина никаква представа си нямам а не искам да е просто обикновенния букет и това да е... искам нещо наистина голямо(няма в предвид като размери,а голям жест) незнам дали има такава тема тук търсих,но не намерих затова ви пиша с надеждата да получа интересни идеи :)

Colouring
07-05-2011, 11:05
Специален жест само ти може да й направиш,защото я познаваш най-добре..
Иначе подаръци:
някоя хубава книга
парфюм
бижу
Разбира се + красив букет!
Напиши й и картичка със специално,писано от теб послание! :)

4o4ina
07-05-2011, 11:16
Специален жест само ти може да й направиш,защото я познаваш най-добре..

JustaLittleKid
07-05-2011, 11:26
Съгласна съм с Colouring, но все пак идеи... всяка година се каня да го направя, но все нещо става и не успявам - албум със семейни снимки или чаша с наша снимка... или дори просто наша обща снимка в красива рамка.
Всъщност предполагам, че майка ти би се зарадвала на всичко, стига да е от сърце (:
Да ти е жива и здрава.
Дано избереш интересен подарък (:

Oblache
07-05-2011, 12:18
За последния рожден ден на майка ми й подарих хубаво кожено портмоне :P

beb0ranka
07-05-2011, 16:14
Ами ето какво реших в крайна сметка :) поръчах да ми направят красив букет от рози ии опекох шоколадов кекс(тя обича много такива сладкиши,кексове..) ии сега я чакам всеки момент да се прибере да я изненадам :) благодаря ви все пак за хубавите идеи,ще ги имам на предвид за други път :)

0pAsNooosLaDkA
07-05-2011, 16:39
хубаво си го измислила :wink:

TheBobqk
07-05-2011, 20:50
Скоро и моята майка има рожден ден. Скоро видях един оогромен букет, който мисля да й купя. Също така ще отидем на фризьор като 2 истински женски ;д. Ако времето е хубаво ще отидем на плаж, тъй като сме от Бургас и след това вечеря вкъщи и може би разходка някъде по плажа.

Идеите с книгите, парфюми и бижута също са много пригинални! даже може да се възползвам.

TheBobqk
07-05-2011, 20:57
И тъй като вече има тема ще искам съвет. Значи мама има едно злтно кръстче на синджир, но той се скъса. Идеята ми е да го намеря и да го закарам да го оправят. И тъй като ще й го дам с букета се чудя дали да не взема оше някакво бижу. За жалост мама не носи обеци. Идей?

vilityyy979
07-06-2011, 07:19
И тъй като вече има тема ще искам съвет. Значи мама има едно злтно кръстче на синджир, но той се скъса. Идеята ми е да го намеря и да го закарам да го оправят. И тъй като ще й го дам с букета се чудя дали да не взема оше някакво бижу. За жалост мама не носи обеци. Идей?
гривна , часовник ?

TheBobqk
07-06-2011, 07:48
Часовникът звучи добре. Не ми беше минало през ума. Мерси =)