Влез

View Full Version : Чувствам се ужастно

tonz94
07-07-2011, 07:08
Здравейте :)
Чувствам се хипер гадно.Снощи бях у най-добрия си приятел.Той ме извика уж да гледаме филм..бях с къси панталонки и с много изрязан потник .. той ме гледаше още от вратата даже ходеше обърнат и се спъна .. пусна филма и ме гушна.. аз се вгуших в него,но усетих,че той гледа в мен,а не в филма. След известно време той спря филма и ми сподели,че е влюбен в мен.Аз незнаех какво да отговоря..позамислих се и останових,че когато е до мен се чувствам добре и защитена и малка :grin: ... казах му,че и аз го харесвам,но и го обичам като приятел и ще ми е трудно.. той се усмихна и пусна филма отново.Стана хладно и той ни зави.Започна да ме гали и да ме целува.. съблече ме и го правихме .. на мен ми беше за първи път и в интерес на истината ми хареса,но тази сутрин се събудих с едно такова чувство .. ужастно .. гадно ми е въпреки,че съм влюбена в него .. :( :( :( :( :( :(

RageAgainstTheMachine
07-07-2011, 07:12
Здравейте :)
Чувствам се хипер гадно.Снощи бях у най-добрия си приятел.Той ме извика уж да гледаме филм..бях с къси панталонки и с много изрязан потник .. той ме гледаше още от вратата даже ходеше обърнат и се спъна .. пусна филма и ме гушна.. аз се вгуших в него,но усетих,че той гледа в мен,а не в филма. След известно време той спря филма и ми сподели,че е влюбен в мен.Аз незнаех какво да отговоря..позамислих се и останових,че когато е до мен се чувствам добре и защитена и малка :grin: ... казах му,че и аз го харесвам,но и го обичам като приятел и ще ми е трудно.. той се усмихна и пусна филма отново.Стана хладно и той ни зави.Започна да ме гали и да ме целува.. съблече ме и го правихме .. на мен ми беше за първи път и в интерес на истината ми хареса,но тази сутрин се събудих с едно такова чувство .. ужастно .. гадно ми е въпреки,че съм влюбена в него .. :( :( :( :( :( :(

Значи го харесваш. Не е много добре да имаш връзка с "най-добрия" си приятел , защото ако скъсате , нищо няма да е както преди. Ще сте си сърдити за много дълго време. Но това си е твое решение - помисли върху него , никой не може да ти каже какво да избереш. Това е твой избор.

SisiStrange
07-07-2011, 07:15
Ъм...

1. Като ходиш у тях, облечена мръснишки, натискате се, гушкате се и тн., кое точно те шокира толкова в това, че се е възползвал от ситуацията?
2. Щом го харесваш, тръгнете и толкова.
3. Чувстваш се гадно, защото си избързала ужасно със секса. И то с първият ти път. Защо, например, не се целувахте, говорихте или нещо такова след като си е признал чувствата, а направо сте се хванали да се чукате? За всичко си има време.

Аз не съм привърженик на голямото чакане, но все можеше да изчакаш седмица.

dimitar_ak
07-07-2011, 07:56
Просто приятелството ви е минало на друго ниво. Не виждам проблем да го превърнете в пълноценна връзка. Харесвате се, влюбени сте. Изживейте го.

aLLa
07-07-2011, 08:30
Просто приятелството ви е минало на друго ниво. Не виждам проблем да го превърнете в пълноценна връзка. Харесвате се, влюбени сте. Изживейте го.

Eclipsercho
07-07-2011, 10:30

Най-накрая нещо свястно да напишеш и ти.

RageAgainstTheMachine
07-07-2011, 10:54

Най-накрая нещо свястно да напишеш и ти.

Спри да се заяждаш с всички :?

dimitar_ak
07-07-2011, 11:01
Не е най-накрая ама съм в лятна летаргия. Почивам си :P

Eclipsercho
07-07-2011, 11:15
Спри да се заяждаш с всички :?

Не се заяждам с никой. И преди съм си имал спорове с dimitar_ak, по различни теми, добивайки мнението, че не пише нормални постове. Следователно написах горния си коментар, след като видях, че е отговорил коректно на темата.

Problem? 8-)

FuCKkK13
07-07-2011, 11:18
повечето добри връзки тръгват от приятелство.. а това за секса.. ако не си била сигурна нямаше да го направиш.. щом ти е било хубаво и ти е харесало и щом ти е хубаво с него какво му мислиш ? .. а и все някога щеше да го направиш.. не мислиш ли, че е по-добре, че си го направила с близък човек с който ти е хубаво ? .. въпреки че не сте ходили.. щом тогава си го решила и е нямало проблем или съмнение значи си сигурна в него и няма за какво сега да ти е гадно.. мисли си как ти е било хубаво и тръгнете за да ви е хубаво и за напред.. а това с приятелството е свършено.. дали ще го одрежеш сега и ще останете приятели след като сте си признали чувствата или ще тръгнете или после ще скъсате г/д. е едно и също.. а и не е изкл. варианта да сте заедно и ако скъсате да си останете приятели :) .. живей си живота, мисли за хубавите неща и не се тормози с излишни въпроси като - сега ли му е времето, дали не емного рано, дали той е правилния човек и т.н. :) .. айде успех :)

naQkataRaota
07-07-2011, 11:28
За кое ти е гадно? Че си си направила кефа, че е било кеф на човек, който уважаваш и теб те уважава? Развий това, което се е почнало; гаранция, че ще имаш много хубави моменти, както и да завършат нещата :)

И много добре си постъпила, по-добре отколкото да си си легнала с някой тъпак, да те ръга за свой кеф, после да тръби из целия град как ти е пукнал стъкълцето и да се мисли за краля на тротоара

dami666
07-07-2011, 13:54
Май май не ми изглеждаш много сигурна в това което правиш..1во си написала ,че го харесваш,после че си влюбена..има огромна разлика между 2те..Според мен,може и да си избързала със секса..на колко години си?

fenasf
07-07-2011, 14:00
Избързала, гъза ми, добре че има момичета като нея иначе да сме си изгубили девствеността на по 25 всичките :?

Чувството за вина е нещо нормално, било ти е за първи път все пак :)

radeberger
07-07-2011, 14:55
Мен нещо ми се струва, че си го измисляш. :)

straus
07-07-2011, 16:30
Станалото станало, радвайте се и двамата. Или пък ходи му кажи, че искате да сте само приятели и от тук нататък агония...

anonymous708973
07-08-2011, 07:48
straus е прав. Ако го отрежеш сега, всичко ще е различно, няма да сте толкова близки и ще е пълно с неловки моменти. Моят съвет е да си изживееш момента, а като скъсате, може и да останете приятели заради хубавите мигове заедно.

djmitko
07-08-2011, 12:45
Сано мен ли ме дразни правописната грешка :D

ri41
07-08-2011, 13:29
пфф за кво съжаляваш, не виждам нищо лошо, като чета оставам с впечатлението, че ти е било хубаво

ex7azy
07-08-2011, 17:37
За кое ти е гадно? Че си си направила кефа, че е било кеф на човек, който уважаваш и теб те уважава?
Развий това, което се е почнало; гаранция, че ще имаш много хубави моменти, както и да завършат нещата :)

И много добре си постъпила, по-добре отколкото да си си легнала с някой тъпак, да те ръга за свой кеф, после да тръби из целия град как ти е пукнал стъкълцето и да се мисли за краля на тротоара
Подкрепям този отговор с 2 ръце!!

frozendeath
07-08-2011, 17:38

И мен. Авторке, "ужасен" или "ужастен"?

LambOfGod
07-08-2011, 17:41

И мен. Авторке, "ужасен" или "ужастен"?

Мдам..

А относно темата, моето мнение е че най-пълноценните, дълги и щастливи връзки са почнали с приятелство.

Обаче си мисля, че темата е някаква ебавка...

ccdesigns
07-08-2011, 19:43
И аз имам някво чувство, че темата не е реална. По-точно случката.

А правописната грешка и мен ме дразнеше много. Ужастна грешка!

И все пак, ако е вярно всичко, прибързала си със секса, особено, че ти е бил първи път, но все пак продължи връзката щом се харесвате и може би обичате :)

GabrielleShayk
07-08-2011, 20:27
ОМГ на мен ми се случи почти същото минала седмица само че без секса...И аз се чувствам като теб леко объркана.Хем го харесвам,хем не съм сигурна ,че това което правим е правилно и има бъдеще...

Naik1
07-08-2011, 20:48
Избързала, гъза ми, добре че има момичета като нея иначе да сме си изгубили девствеността на по 25 всичките :?

Чувството за вина е нещо нормално, било ти е за първи път все пак :)

+21

cookie_master
07-09-2011, 14:07
мда .. ужасТно е :(

anonymous768631
07-09-2011, 22:45
1. Като ходиш у тях, облечена мръснишки, натискате се, гушкате се и тн., кое точно те шокира толкова в това, че се е възползвал от ситуацията?
Това е най-лошото! Не знаете какво ни причинявате... Наистина е УжасТно!

Hukuu
07-10-2011, 03:22
... , а като скъсате, може и да останете приятели заради хубавите мигове заедно.

Да бе сигурно, в кой филм? :-D :-D

xch0colattegiirlxx
07-10-2011, 15:23
На колко години си? Не си особено грамотна :? А съвет не мисля да ти давам, тъй като вече получи достатъчно :)

anonymous708973
07-12-2011, 19:27
... , а като скъсате, може и да останете приятели заради хубавите мигове заедно.

В моя :wink:

Hukuu
07-16-2011, 11:07

В моя :wink:

Брей тоя твоя филм много хубав.. как викаш му бил скайпа? :P

SisiStrange
07-16-2011, 11:11
Това е най-лошото! Не знаете какво ни причинявате... Наистина е УжасТно!
Знаем. :P Нали за това го правим и после се възползваме от вашата слабост и ви изкарваме виновни. :D

naQkataRaota
07-16-2011, 12:53
^ Въй лисицооо :-D ама недей издава така тактиката ;)

SisiStrange
07-16-2011, 15:07
^ И да я издам, нищо не могат да направят. Обречени са да ни се подчиняват. :D

anonymous708973
07-16-2011, 19:18
^Толкооова вярно. 8-)

kriogenx
07-16-2011, 19:20
^ И да я издам, нищо не могат да направят. Обречени са да ни се подчиняват. :D

няма шанс :D

sladkabebova
07-17-2011, 16:34
Ако темата не е ебавка:
МОМИЧЕ.. не знам защо се чувстваш ужасно при положение,че той ти е най-добрия приятел и сигурно го познаваш от отдавна и му имаш доверие.Влюбила си се и би трябвало да се радваш,че чувствата ти са споделени.
До колкото приятелството ви-нищо не ви пречи да сте приятели,дори и да скъсате :) ..
Успех :-) :P

C0okieMonster
07-17-2011, 16:40
Ще си развалите приятелството ако си останете приятели след случилото се, а ако тръгнете е възможно нещо да се обърка ( не ти го пожелавам , просто е нормално ) и тогава нещата съвсем могат да се объркат но според мен е по-добре да рискуваш

п.с знам от личен опит

straus
07-17-2011, 17:52
Ех тия гадни женски номера, а пък и ние се връзваме всеки път, нали мислиме с другата глава...

step_up_right
07-17-2011, 22:46
или го искаш или не-средно положение няма,щтото иначе става като с една моя позната "ам аз го исках ама нз дали го исках и леко все едно ме изнасили"-тъпашка история...станалото станало,връщане назад няма

ItsSoFluffy
07-17-2011, 22:55
Щом си спала с него и той ти е бил първият само си си мислила, че ти е най-добър приятел. 100 процента си го обичала не само като приятел, ами и като нещо повече и няма за какво да ти е гадно след като го обичаш и му имаш доверие. Може пък той да е момчето за теб :)

treisi90
07-20-2011, 20:53
УжасТна ситуация.. :lol:

Eclipsercho
07-20-2011, 20:55
treisi90 май си решила да вдигнеш всички стари теми. Бахти.

eddyardboyboy
07-20-2011, 21:58
Само така др път пак да го направите айде поздрави от мен. :grin:

Hilary_
07-21-2011, 06:59
ъхъ .. и за какво точно се чувстваш виновна?

За това, че си отишла там почти гола?
Или за това, че тия "филми" не си ги гледала и преди?
Или за това, че първо си му казала, че го харесваш, а малко след това пишеш, че си влюбена?

не ти давам повече от 15 .. :lol:
Съжаление лично от мен НЯМА да получиш!
Сама си си го направила, никой не те е карал! .. ;)

DarkTemplar
07-21-2011, 13:42
....и проехтя укорителен глас от метоха :D

bloodyF
07-21-2011, 17:51
и като се събуди кво стана?

Zaharinka
07-21-2011, 22:08
Приятел в нужда.....се възбужда.Може вече да сте си ''приятели с привилегии'' 8-)

Me4encety
07-23-2011, 19:16
Приятел в нужда.....се възбужда.Може вече да сте си ''приятели с привилегии'' 8-)
^Може и да си права,може и да не си.Авторке,в крайна сметка вече си го направила,късно е да размишляваш.Реши сама за себе си какво искаш да става оттук нататък с това момче и действаи.Е все пак поговори и с него на тази тема,де :wink:

Ma3x
07-23-2011, 21:43
евала праим на пича ама ще почнат да му викат .. абе филм ли ще гледаме или ще го правим :Д

Biskfitka
07-23-2011, 22:57
Приятел в нужда.....се възбужда.Може вече да сте си ''приятели с привилегии'' 8-)Тъкмо се чудих какво да си напиша на фб,че ми е скучно 8-)
И аз щях да предложа приятели за секс,но момичето казва,че се обичат,пък и са минали 2 седмици,още колко пъти са се наебали 8-)

DevilWish
07-24-2011, 19:09
Ъм...

2. Щом го харесваш, тръгнете и толкова.
3. Чувстваш се гадно, защото си избързала ужасно със секса. И то с първият ти път. Защо, например, не се целувахте, говорихте или нещо такова след като си е признал чувствата, а направо сте се хванали да се чукате? За всичко си има време.

Аз не съм привърженик на голямото чакане, но все можеше да изчакаш седмица.
С това темата се изчерпва :)

SemperArdens
07-24-2011, 20:46

НЕ 8-)