- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувствам се ужастно
Здравейте![]()
Чувствам се хипер гадно.Снощи бях у най-добрия си приятел.Той ме извика уж да гледаме филм..бях с къси панталонки и с много изрязан потник .. той ме гледаше още от вратата даже ходеше обърнат и се спъна .. пусна филма и ме гушна.. аз се вгуших в него,но усетих,че той гледа в мен,а не в филма. След известно време той спря филма и ми сподели,че е влюбен в мен.Аз незнаех какво да отговоря..позамислих се и останових,че когато е до мен се чувствам добре и защитена и малка... казах му,че и аз го харесвам,но и го обичам като приятел и ще ми е трудно.. той се усмихна и пусна филма отново.Стана хладно и той ни зави.Започна да ме гали и да ме целува.. съблече ме и го правихме .. на мен ми беше за първи път и в интерес на истината ми хареса,но тази сутрин се събудих с едно такова чувство .. ужастно .. гадно ми е въпреки,че съм влюбена в него ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи го харесваш. Не е много добре да имаш връзка с "най-добрия" си приятел , защото ако скъсате , нищо няма да е както преди. Ще сте си сърдити за много дълго време. Но това си е твое решение - помисли върху него , никой не може да ти каже какво да избереш. Това е твой избор.Първоначално написано от tonz94
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ъм...
1. Като ходиш у тях, облечена мръснишки, натискате се, гушкате се и тн., кое точно те шокира толкова в това, че се е възползвал от ситуацията?
2. Щом го харесваш, тръгнете и толкова.
3. Чувстваш се гадно, защото си избързала ужасно със секса. И то с първият ти път. Защо, например, не се целувахте, говорихте или нещо такова след като си е признал чувствата, а направо сте се хванали да се чукате? За всичко си има време.
Аз не съм привърженик на голямото чакане, но все можеше да изчакаш седмица.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Просто приятелството ви е минало на друго ниво. Не виждам проблем да го превърнете в пълноценна връзка. Харесвате се, влюбени сте. Изживейте го.
Първоначално написано от dimitar_ak
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Спри да се заяждаш с всичкиПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Не е най-накрая ама съм в лятна летаргия. Почивам си :P
Не се заяждам с никой. И преди съм си имал спорове с dimitar_ak, по различни теми, добивайки мнението, че не пише нормални постове. Следователно написах горния си коментар, след като видях, че е отговорил коректно на темата.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Problem?![]()
повечето добри връзки тръгват от приятелство.. а това за секса.. ако не си била сигурна нямаше да го направиш.. щом ти е било хубаво и ти е харесало и щом ти е хубаво с него какво му мислиш ? .. а и все някога щеше да го направиш.. не мислиш ли, че е по-добре, че си го направила с близък човек с който ти е хубаво ? .. въпреки че не сте ходили.. щом тогава си го решила и е нямало проблем или съмнение значи си сигурна в него и няма за какво сега да ти е гадно.. мисли си как ти е било хубаво и тръгнете за да ви е хубаво и за напред.. а това с приятелството е свършено.. дали ще го одрежеш сега и ще останете приятели след като сте си признали чувствата или ще тръгнете или после ще скъсате г/д. е едно и също.. а и не е изкл. варианта да сте заедно и ако скъсате да си останете приятели.. живей си живота, мисли за хубавите неща и не се тормози с излишни въпроси като - сега ли му е времето, дали не емного рано, дали той е правилния човек и т.н.
.. айде успех
![]()
За кое ти е гадно? Че си си направила кефа, че е било кеф на човек, който уважаваш и теб те уважава? Развий това, което се е почнало; гаранция, че ще имаш много хубави моменти, както и да завършат нещата
И много добре си постъпила, по-добре отколкото да си си легнала с някой тъпак, да те ръга за свой кеф, после да тръби из целия град как ти е пукнал стъкълцето и да се мисли за краля на тротоара
Май май не ми изглеждаш много сигурна в това което правиш..1во си написала ,че го харесваш,после че си влюбена..има огромна разлика между 2те..Според мен,може и да си избързала със секса..на колко години си?
Believe in yourself.
Избързала, гъза ми, добре че има момичета като нея иначе да сме си изгубили девствеността на по 25 всичките![]()
Чувството за вина е нещо нормално, било ти е за първи път все пак![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Станалото станало, радвайте се и двамата. Или пък ходи му кажи, че искате да сте само приятели и от тук нататък агония...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
straus е прав. Ако го отрежеш сега, всичко ще е различно, няма да сте толкова близки и ще е пълно с неловки моменти. Моят съвет е да си изживееш момента, а като скъсате, може и да останете приятели заради хубавите мигове заедно.
пфф за кво съжаляваш, не виждам нищо лошо, като чета оставам с впечатлението, че ти е било хубаво
Подкрепям този отговор с 2 ръце!!Първоначално написано от naQkataRaota
Can't get you outta my mind ♡
И мен. Авторке, "ужасен" или "ужастен"?Първоначално написано от djmitko
Мдам..Първоначално написано от frozendeath
А относно темата, моето мнение е че най-пълноценните, дълги и щастливи връзки са почнали с приятелство.
Обаче си мисля, че темата е някаква ебавка...
И аз имам някво чувство, че темата не е реална. По-точно случката.
А правописната грешка и мен ме дразнеше много. Ужастна грешка!
И все пак, ако е вярно всичко, прибързала си със секса, особено, че ти е бил първи път, но все пак продължи връзката щом се харесвате и може би обичате![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ОМГ на мен ми се случи почти същото минала седмица само че без секса...И аз се чувствам като теб леко объркана.Хем го харесвам,хем не съм сигурна ,че това което правим е правилно и има бъдеще...
Първоначално написано от fenasf
+21
Първоначално написано от NeSumSuglasen