Влез

View Full Version : БРОНЗОВ ТЕН

LadyZaribena96
07-07-2011, 22:24
Искам това лято да направя страхотен тен ! Вече съм се захванала ходя на басейн и море ,само че не знам с какво да се мажа :o .. Чувала съм с олио ама .. айде малко help давайте изпитани методи .. :)))

Sunshin3
07-08-2011, 06:11
само недей да се пържиш с готварско олио :? мажи се с специално олио с/у слънце, за почерняване, Carotten например

Josefinne
07-08-2011, 07:06
Да използвам темата, да попитам. Сега съм си поръчала един бронзант, който много ми го похвалиха ( но не знам как се казва, като пристигне, ще пиша). Дали като го използвам, след това при излагане на слънце ще продължа да почернявам или пак се започва от нулата?

pitfall
07-08-2011, 08:59
Garnier Ambre Solaire

makemesmilee
07-08-2011, 09:08
Аз съм много доволна от олиото на Нивеа : http://apteka.framar.bg/30018311/%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BD-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5 . Миналата година за 2 дена по 2-3 часа почернях супер много, така че мисля че си струва. Малко е мазно, но все пак е олио. Надявам се да съм помогнала. :)

mine
07-08-2011, 09:42
Мислех да отварям тема със същото заглавие, че искам и аз бронзов тен.. Към края на месеца ще ходя на море за 1 седмица искам да съм мееееега черна.. Може да пробвам това на Нивеа че ми хареса :D

Един въпрос : Ако след плаж(след като се изкъпя след плажа) сложа кокосово масло дали ще се задържи тена ми.. Смисъл с нещо ще ми помогне ли това кокосово масло ?

Sunshin3
07-08-2011, 10:26
мм и аз бях чела нещо за какаовото и кокосово масло, но не знам дали има ефект и кога се нанася 8-)
някой, ако знае, нека сподели :D

ggb
07-08-2011, 14:34
Аз още от миналата година го пробравах това с кокосово масло.Прави много хубав тен, но аз лично и без да ходя нa плаж го използвам. Подхранва кожата и става като кадифе на пипане;d
Какаовото масло се разтапя на водна баня,но не се държи въобще на котлона, а силно сгорещявам водатa и в нея поставям чашата в която е маслото и го оставям,след около 5-10 мин..се е разтопило.След като стане течно го смесвам с масло от карите и жожоба.Използвам готовата смес за да си мажа тялото както на плажа така и след душ.Маслото от карите е с фактор 4,и трите масла се отразяват много добре на кожата-мека и гладка,а маслото от жожоба е нещо като естествен "консервант" в смисъл,че не гранясва и поради тази причина опазва и останалите масла с които е смесено.Готовото маслено кремче се сгъстява,но вече не е твърдо като сапун.Особенно добре се отразява и след плаж защото изключително добре подхранва,изсушената кожа.
Пробвайте! Нищо не губите. :)

Rebirthing
07-08-2011, 14:54
мм и аз бях чела нещо за какаовото и кокосово масло, но не знам дали има ефект и кога се нанася 8-)
някой, ако знае, нека сподели :D

Не знам как действа на тена, но кокосовото масло има малък фактор. Отразява се чудесно и на кожата и на косата. Може да се мажеш когато си поискаш, обикновено се разтапя от телесната температура.

Sigrina
07-08-2011, 15:04
Аз още от миналата година го пробравах това с кокосово масло.Прави много хубав тен, но аз лично и без да ходя нa плаж го използвам. Подхранва кожата и става като кадифе на пипане;d
Какаовото масло се разтапя на водна баня,но не се държи въобще на котлона, а силно сгорещявам водатa и в нея поставям чашата в която е маслото и го оставям,след около 5-10 мин..се е разтопило.След като стане течно го смесвам с масло от карите и жожоба.Използвам готовата смес за да си мажа тялото както на плажа така и след душ.Маслото от карите е с фактор 4,и трите масла се отразяват много добре на кожата-мека и гладка,а маслото от жожоба е нещо като естествен "консервант" в смисъл,че не гранясва и поради тази причина опазва и останалите масла с които е смесено.Готовото маслено кремче се сгъстява,но вече не е твърдо като сапун.Особенно добре се отразява и след плаж защото изключително добре подхранва,изсушената кожа.
Пробвайте! Нищо не губите. :)

Аз използвам същата благинка и съм много доволна. Освен това маслото от жожоба мирише много хубаво :)

mine
07-08-2011, 17:46
Ами кокосовото масло кога да нанасяме ? :o

stelkastel
07-08-2011, 18:31
И от къде може да се купи това кокосово масло?

mine
07-08-2011, 18:45
И от къде може да се купи това кокосово масло?

От аптеката.. Струва към 2-3 лв максимум 4 :D

mine
07-10-2011, 14:14
И след мен темата замря 8-)

LadyZaribena96
07-11-2011, 15:38
Ами ,ако ползвам автобронзант.. ? Смисъл ще ми помогне ли ? :?