View Full Version : escapel
zdraveite molq samo sa po-burz otgovor..predi okolo 12 4asa pravih polov akt i prezervatia se skusa no izvun men priqtelqt mi go e usetil i si4ko be6e na legloto no az se prirtesnqvam dali bi moglo i da ima malka 4ast v men da piq li escapel ili ne molq Vi pomognete po-burzo ?
LegaCalcio
07-08-2011, 08:10
така го е усетил, че нямам думи, щом се е стигнало до свършване :D Деца, не правете секс преди да Ви дойде акълът в главите, че Ескапелът е скъп :D
така го е усетил, че нямам думи, щом се е стигнало до свършване :D Деца, не правете секс преди да Ви дойде акълът в главите, че Ескапелът е скъп :D
iskah da kaja 4e e razbral 4e se e spikal i sprq..
gabsit000
07-08-2011, 08:20
+1 :lol: :lol: :lol:
ubuntureload
07-08-2011, 08:21
Страданието... още не се е научило да пише и говори, а тръгнало да си играе с чурка... Ескапела ама въобще не е гаранция. просто оскъпява аборта :д
stashni otgovori i saveti mi davate ..
MojoJojo88
07-08-2011, 08:25
Абсолютно. Ама какви майстори на забременяването се извъдихте, просто не знам.
Искам да видя жена, която не е в овулация, мъжа не е свършил в нея, пила е е Ескапел и е бременнна :?
Душко, най-вероятно не си бременна. Аз не бих пила Ескапел, но ако толкова се притесняваш-вземи си един.
pilencaaa
07-08-2011, 08:53
Не е много хубаво да приемаш Ескапел , защото цикъла после ти става нередовен .. НО ако се притесняваш наистина , че приятелят ти може да е свършил малко в теб купи си , около 25-30 лв е ..
ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
privacyy
07-08-2011, 09:26
Страданието... още не се е научило да пише и говори, а тръгнало да си играе с чурка... Ескапела ама въобще не е гаранция. просто оскъпява аборта :д +1 :lol: :lol: :lol:
Доколкото знам кирилицата е задължителна в тоя форум от известно време насам...
Много е тъжно наистина да не си се научил да пишеш още ама да си вдигаш краката...
Казаха ти преди мене ако си била в овулация има смисъл да пиеш Ескапел, ама това не са бонбонки Тик-Так, деца, не злоупотребявайте с т'ва хапченце...
privacyy
07-08-2011, 09:37
Доколкото знам кирилицата е задължителна в тоя форум от известно време насам...
Много е тъжно наистина да не си се научил да пишеш още ама да си вдигаш краката...
Казаха ти преди мене ако си била в овулация има смисъл да пиеш Ескапел, ама това не са бонбонки Тик-Так, деца, не злоупотребявайте с т'ва хапченце... тя едва ли знае какво е овулация камо ли как се пресмята :D
Знам какво е и как се пресмята 14 дни преди края на цикъла.В моя случай е 18 дни преди края.Благодаря Ви
OnlyMeAndYou
07-08-2011, 09:49
Сметни кога си в овулация. Ако гафа е бил 2-3 дни преди или 2-3 дни след има вероятност да забременееш. АКО НЕ си била в овулация или поне близо до овулация не е нужно да се тровиш. Ако не знаеш как се смята овулацията напиши в чичко Гугъл "калкулатор за/на/смятане на овулация", или въобще както ти хареса и ще ти излязат.
П.П. В този форум се пише на кирилица. Оправи се темата, преди модераторите да ти я заключат. Научи се и да пишеш свързани изречения. :) Следващия път внимавайте повече, или си купете по-здрави презервативи.
titinkaa
07-08-2011, 10:04
Сметни си дните и ако трябва го пий,но не злоупотребявай с това хапче,че след време може да останеш без деца.
RageAgainstTheMachine
07-08-2011, 10:56
Сметни си дните и ако трябва го пий,но не злоупотребявай с това хапче,че след време може да останеш без деца.
Точно :)
кирилицата е задължителна