Здравейте :) :) Имам желание да уча в Италия след като завърша средното си образование специалност маркетинг или туризъм ...Дайте предложения за университети в Италия с такива специалности ...и ако може да ми разясните за таксите г/д какви като цена??Също така искам да ви попитам за мнението ви за този университет John Cabot University :-D :-D Мерси за отговорите предварително
John Cabot е американски частен университет от типа Richmond, Webster и т.н. Не съм чул да има някой неприет било то с 4-ки или 6-ци. Който плаща - влиза и излиза без проблем. Реномето на този тип университети - голямо сред невежите (90% от населението, защото е американски :О), а сред познаващите ги хора - average.
Мога да ти препоръчам Букони в Милано - за маркетинги, бизнеси и т.н. се води много добър. Има си и име. И е хубав. Не се влиза супер трудно, но за стипендия ще трябва да поучиш. :)
Туй то. :)
Университетът в Милано държавен ли е или частен??И също така какъв горе долу успех трябва да имам за да вляза(с 5 и малко повече от 5 може ли)?