.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Образование в Италия

Здравейте Имам желание да уча в Италия след като завърша средното си образование специалност маркетинг или туризъм ...Дайте предложения за университети в Италия с такива специалности ...и ако може да ми разясните за таксите г/д какви като цена??Също така искам да ви попитам за мнението ви за този университет John Cabot University Мерси за отговорите предварително

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    John Cabot е американски частен университет от типа Richmond, Webster и т.н. Не съм чул да има някой неприет било то с 4-ки или 6-ци. Който плаща - влиза и излиза без проблем. Реномето на този тип университети - голямо сред невежите (90% от населението, защото е американски :О), а сред познаващите ги хора - average.

Мога да ти препоръчам Букони в Милано - за маркетинги, бизнеси и т.н. се води много добър. Има си и име. И е хубав. Не се влиза супер трудно, но за стипендия ще трябва да поучиш.

Туй то.

Университетът в Милано държавен ли е или частен??И също така какъв горе долу успех трябва да имам за да вляза(с 5 и малко повече от 5 може ли)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си