PDA

View Full Version : Сайтове за колективно пазаруване - СОФИЯ



Sigrina
07-08-2011, 14:50
Здравейте, взаимствах темата от друг форум и се надявам да е полезна. Тук можем да обсъждаме сделките, които се предлагат в София, да сравняваме цените и качеството на предлаганите услуги. Можем да поставяме оценки /по десетобалната система/ и да споделяме впечатления от различните оферти :)

Всички оферти за колективно пазаруване на едно място:

http://www.vsichkioferti.bg/
http://www.gruponi.bg/
http://www.sabor.bg/
http://hitro.bg/

Днес посетих салон SASSY - от ето тази оферта: http://www.imasdelka.com/manikur-ili-pedikur-s-gel-lak-gelish-svalqne-za-12lv-vmesto-za-30lv-owzn1w
Бях взела два ваучера - един за маникюр и един за педикюр. Бих поставила оценка 6.5 от 10, защото:
1. Педикюристката не беше съвсем информинара какво може и не може да се прави с Gelish, първо каза, че може да ми направи декорация с Gelish, после се посъветна с маникюристката и каза, че може само с обикновен лак, защото когато слоя не бил на целия нокът се излющвал. Освен това ме попита дали искам да ми реже кожичките, аз казах, че искам само на кутретата, но въпреки това не ми ги изряза.
2. Маникюристката ми залепи едни камъчета, които не само, че вече паднаха, а и ми развалиха Gelish-a. Мисля, че би било редно да ме предупреди за това, че могат да го развалят.
3. Посетих и козметичката им, без да имам предварително записан час ме взе за кола маска на ръце. Единственото което не ми хареса при нея е, че не ми изчисти напълно колата маска от ръцете и като се прибрах си я доизчиствах :D

Rebirthing
07-08-2011, 15:00
Малко ме съмнява да има много хора в този форум които ползват тези услуги. По-принцип следя офертите, но трябва да се внимава.

Иначе съм доволна от индийски ресторант Тадж Махал.

За Гелиша мога да кажа само, че е тотална глупост :D вече четох доста мнения в които се казва, че още на първия ден се напуквал и като цяло е кофти инвестиция.

Sigrina
07-08-2011, 15:12
Ами ще видим, ако не се хареса идеята, здраве да е :) Иначе това с индийския ресторант звучи интересно, не съм ходила до сега, благодаря ти :)
А за Gelish-a, на мен обикновено за маникюр и педикюр с OPI ми взимат 25лв, така че реших да се възползвам, пък ще видим какво ще стане :D Надявам се да издържи поне седмица.

Josefinne
07-08-2011, 16:25
Аз ползвах от Колектива БГ няколко оферти.
1во: за фризьорски салон Магама. Самата оферта беше за 19.90 Нова прическа , но аз бях разбрала, че става въпрос за подстригване, а то ставала дума за подхвранващо измиване с разни балсами и масла и след това оформяне с маша или преса. Аз исках да се подстрижа. Все пак останах супер впечатлена и доволна от услугите на салона и определено смятам да го посещавам по-редовно :)
2ро: Ходих на море в х-л Мак Златни Пясъци с оферта пак от съия сайт. Мога да кажа, че останах изключително доволна от хотела, обслужването, отношението, мястото... Просто беше невероятно.
3то: сега съм си взела ваучер за 5 нощувки в х-л Орфей гр. Девин, имам резервация от 25ти юли :)

Не знам дали има много смисъл да обсъждаме тук офертите, защото 1во - те са временни, т.е. ако някой вдруги ден види някаква оферта, която някой тук е похвалил, вече няма да може да си я купи. Второ - тези сайтове представляват просто един начин за реклама, нищо повече. Самият сайт просто прибира тлъста сумичка, за да публикува нечия оферта.

Hilary_
07-08-2011, 17:14
Само чакам да се сдобия с карта ии определено ще се възползвам от офертите .. (:

marzinata
01-04-2012, 05:50
Аз пък посещавам Oferto.bg (http://oferto.bg). Според мен е най-добрият агрегатор на оферти.

tequilasunrisee
01-05-2012, 13:29
поръчвала съм си ваучери и съм много доволна от тези сайтове