View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
такаам... отново съм разочарована, но тва е положението.....
отказвам се вече, няма смисъл да се занимавам повече!!
:-#
DoubleDMG
08-09-2011, 14:14
Търся си работа в джобс.
Дали е възможно да залъжа хората, че знам румънски.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 / jobs.bg
LambOfGod
08-09-2011, 14:21
ПиснА ми от:
* арт простотии;
* хора, 'дето не спряха да се правят на перманентно позитивни, усмихнати, готинку-крейзи-пущурели-сладуранки-облечени-във-всичките-скапани-миризливи-цветове-на-шибаната-дъга, духовно извисени, непорочни, общителни, искрени и безгрешни;
Абе, яяяя вървете на майната си. Само у фейсбукО са така. На живо не могат да спрат да говорят простотии за хората и да лицемерстват. И като почнат с тея статуси къде са, с кого са, защо са, колко обичат да пият млЕко и да рупат домашни курабии посред нощите и как, видиш ли, било готино да се прегръщаш, посрещайки залеза на терасата. Братле, 'бати пумията. :smt078
Даааааааааааа, ти си ми соулмейт, що се касае до цитираното. На мен поне не ми писва от чувства.
Обаче тия арт пикли, които са щастливи колко дъгата и изобщо пресилените им фалшиви позитивни мисли, направо дразнят. Особено като виждаш кви дупки са наживо. Явно се опитват сами да се убедят в псевдо-позитивността и чувствителността и артистичността си... и не знам и аз какво още. 8-)
А истинските такива хора не се занимават да тръбят навсякъде за млякото с канела, пуловера на мама, позитивния ден и т.н. - те просто са си прегърнали тая философия.
Та да...
На мен ми е г/д релакс, вчера цяла нощ ревах, ревах, ревах, крещях , блъсках и се събудих доста отпочинала и спокойна. Ще свикна. Не ми е за сефте тая история.
Мислех, че съм единствената, 'дето им се дразни. Радвам се, че не е така. : )))
А напоследък и аз се разкапвам от рев, но е много пречистващо и е за добро. Сигурно и при теб е така.
В момента изпитвам страх от собствените си простотии, но знам, че ще го преодолея след около 5 до 30 минути.
Момичета, трябва да кажа, че съм напълно съгласна с вас. <3
Maaggiiee
08-09-2011, 14:58
Супер ми яко :grin: късмет на тъжните.
Търся си работа в джобс.
Дали е възможно да залъжа хората, че знам румънски.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 / jobs.bg
обясни ми тази простотия, която наричаш мисловен процес. Благодаря.
anonymous708973
08-09-2011, 17:06
ПиснА ми от:
* арт простотии;
* хора, 'дето не спряха да се правят на перманентно позитивни, усмихнати, готинку-крейзи-пущурели-сладуранки-облечени-във-всичките-скапани-миризливи-цветове-на-шибаната-дъга, духовно извисени, непорочни, общителни, искрени и безгрешни;
Абе, яяяя вървете на майната си. Само у фейсбукО са така. На живо не могат да спрат да говорят простотии за хората и да лицемерстват. И като почнат с тея статуси къде са, с кого са, защо са, колко обичат да пият млЕко и да рупат домашни курабии посред нощите и как, видиш ли, било готино да се прегръщаш, посрещайки залеза на терасата. Братле, 'бати пумията. :smt078
Даааааааааааа, ти си ми соулмейт, що се касае до цитираното. На мен поне не ми писва от чувства.
Обаче тия арт пикли, които са щастливи колко дъгата и изобщо пресилените им фалшиви позитивни мисли, направо дразнят. Особено като виждаш кви дупки са наживо. Явно се опитват сами да се убедят в псевдо-позитивността и чувствителността и артистичността си... и не знам и аз какво още. 8-)
А истинските такива хора не се занимават да тръбят навсякъде за млякото с канела, пуловера на мама, позитивния ден и т.н. - те просто са си прегърнали тая философия.
Та да...
На мен ми е г/д релакс, вчера цяла нощ ревах, ревах, ревах, крещях , блъсках и се събудих доста отпочинала и спокойна. Ще свикна. Не ми е за сефте тая история.
Присъединявам се към клуба. Ебаси позите, ебаси чудото. То не са едни снимки, едни статуси, измислените сърчица и любовни обяснения през 3 минути на тая стена... имам чувството, че си държат фейсбуците нон-стоп отворени и като случайно някоя мисъл се обърка и мине през тая празна глава, си я записват по стената, за да не я забравят.
А на живо са пълни нули, 2 приказки не могат да обелят.
SisiStrange
08-09-2011, 17:32
Щастлива. :)
BumpyRide
08-09-2011, 17:41
PinkPan7her много си права.. и аз това си мислех наскоро. :? Тоолкова се превъзнасят. Ейй, да живее Фейсбук значи! 8)
По темата: Чувствам се някак спокойно. Нищо особено. :)
p3tinc3t0
08-09-2011, 18:05
Офф готова съм, а се разбрахме да излизаме чак в 9:30 ..мразя да чакаммм :o
Тая сръбска наденица завладя сърцето ми.
Пийсфул. Много, много ме надъхва това човече. И тоооолкова отдалече ме кара да се чувствам добре в кожата си.
гледам някви неща в интернет и са тооолкова вярни :D
ForzaFelipe
08-09-2011, 19:37
Заминаха си...Хотела ся е едно тъпо място,няма го малкия бонбон да ни развеселява че ми е писнало да гледам само пребити пияни германски кратуни...нямаше такава сладуранка,дано и моето дете е такъв сладур,ще съм най-щастливия баща :) моята хубавица също си замина...пфф знаех че ще се случи ама...егахти,защо не беше от България поне...а имах интересна случка с една от руската група която беше с приятеля си,като днес разбрах че са младоженци....да ви кажа не им давам много на съвместния им живот :D
Самотен и отчаян от жените вече... 8)
xBadxApple
08-09-2011, 20:37
London' callin...
London's burnin'
Anarchy in the UK.
Чета цял ден статии за нещата в Англия и се чудя защо хората са шокирани и скандализирани. Това е нормален развой на събитията.
TheNewReligion
08-09-2011, 20:57
Не мога да се запрЪ да ям и пия.
Но съм доволна, че й направих подарък, пък и си купих т'ва, от което имах нужда. 8-)
Vilencety
08-09-2011, 21:14
Много му се радваммммм :grin:
ForzaFelipe
08-09-2011, 22:01
Размишлявам си...лято 2011 определено ще бъде запомнено !!! Случиха ми се доста неща на границата на пълното безобразие и простотия...и на върха на адреналина и кефа :D
p3tinc3t0
08-09-2011, 22:22
Добре се чувствам... леле мина една година откакто се разделихме с бившия не я усетих направо, а иначе е станал още по-хубав чак започвам да съжалявам че го зарязах.. 8-)
tanch3t093
08-09-2011, 22:43
Ужасно! Докога?!
Lincheto
08-09-2011, 22:43
Ще ми се да има някой, с когото да поговоря така както на мен ми се иска.
Вечерта си е кофти.
Искам вече да е неделя ... :grin: Аххх,нямам търпение да дойде неделята и да отидем с компанията някъде сред природата :) Скара,бира,музика,риболов за мъжете ... Слънце,готина компания ... Абеее всичко ще е идеално :grin:
Ех ... И снощи беше яко :) Уж щяхме да сме само 3-ма човека,а накрая се събрахме 10-тина :) И той се мъчеше нещо да се закача - диване :-D
Хъх още не ми е ясно как след 2-3 излизания вече ни приемат като част от компанията им :) Яко е,че са супер сплотени и интригите,които бяха ежедневие при предишната ми компания,ги няма :)
Еххх ... И на аква парк искат да ходим,и на море с тях ме викат,а аз имам други планове и така ме е яд ... :o
Пффф,пак съм кълбо от емоции и чувства,като бомба със закъснител съм :) А колко малко ми трябва да избухна 8-)
В изключително добро настроение съм вече седмица и нещо (учудващо) и се надявам да продължи така още доста време :)
Ммм... хубав ден.
Баща ми се прибра, което принципно не е никак хубаво, но пък си изкарахме добре като за първи ден. Музика, биричка, приказка, смях... ще видим как ще е по-нататък.
Днес не успях да си го видя, но за сметка на това си говорихме то(оо)лкота хубаво цели три часа по телефона, че направо... :smt050 Обичам да чувам гласа му <3 обичам да предизвиквам усмивката му <3
Как мразя да става така.......................... :smt093
Сега абсолютно всичко ми лази по нервите.
Мразя, мразя това чувство.
Лягам си.
sladkalady
08-10-2011, 03:54
Тези мои родители....Бива ли да бъдат такива егоисти?! Как досега не съм го осъзнала...
kuklichka_bg
08-10-2011, 04:50
Ядосана,станах нагасих се и ми се обадиха да не ходя,защотот е лошо времето. :x
Сега се чудя от къде да започна с другите работи...още няма 8 пфффффф :o
Priceless
08-10-2011, 06:42
Значи.. осъзнах, че трябва да спра да гледам Хари Потър .. или да пуша трева. Не знам кое от двете, ама снощи имах ЕБАСИ СЪНЯ,КОПЕЛЕ !
gabsit000
08-10-2011, 06:57
смесени чувства,хем се радвам,че ме приеха и утре заминавам за София...и ми е мъчно и много самотно,че него вече го няма .. :cry: :smt007 :smt007
Priceless
08-10-2011, 07:02
Габси, разчувства ме. Наистина. Изглеждате толкова влюбени на снимката..
Ахаха, като видях колко хора са цитирали TheNewReligion и мен, ми стана благо, явно сме много. 8-) Много сме, силни сме... срещу изнасиления happines и преструвките. Ха-ха!
Аз се чувствам добре, чудя се с кой да си направя уговорки за плаж. С тези, с които искам да бъда май няма да стане, нещо ги няма? С тези, с които по- не искам да излизам, те май ще са свободни.
Кво да правим, съдба.
И се радвам на тонколоните си.. музичка, т'ва онова.
Ox, защо ми е толкова обърканооо ;ss ..
mArMaLaDkA
08-10-2011, 14:10
Уляля! Имам си цяла кутия цигари. Да живей!
Инак много се радвам, че се видяхме, макар и за кратко. На път към вкъщи се направих на пич и реших да се лиша от такси/автобус с идеята да си направя една хуубава разходчица под дъжда, въпреки че си беше чист порой. 8-)
Ии... прекратих окончателно и завинаги, каквато и да било връзка с някои хора, което смятам, че беше много свежа и първата ми разумна, всъщност, от около месец идея.
А за да довърша добрата серия, мисля да си спретна прекрасен и обилен късен обяд. 8-)
TheNewReligion
08-10-2011, 14:10
Времето е ужасно, но като по чудо не ми влияе на настроението. Дано си изкарам хубаво.
Толкова сладко вали, че чак ми се излиза. <3 Хубави спомени имам под дъжда...
У нас е няк'во напрегнато, ама мен не ме интересЕ. 8-)
Цял ден мързел.
Евентуално по-късно може да прочета някоя книжка, че хептен се отпуснах нещо. (хЪх)
За 5 минутен разговор пак успя да ме ядоса зверски ..
mrazqkindergarten
08-10-2011, 15:03
Писна ми, писна ми от всичко..
Много яко време :grin: След малко излизамм :-D
Ииии един човек ми липсвааа :roll:
SisiStrange
08-10-2011, 15:15
Вали. :) Толкова хубав ден. :):) Най-обичам навън да е мрачно, а ние двамата да се сгушим под завивките и да си говорим. :smt007
Всички ще го ядъТ, когато вече ще е късно за "разкаяния" ..
Тогава кой ли ще се смее последен .. 8)
Щастлив :)
Завиждащ (туй за мене де)
8)
SweetySmallDevil
08-10-2011, 17:19
Супер якото времееее <3333 :smt007
BumpyRide
08-10-2011, 17:49
И аз му се кефя.. :) Обичам поройните летни дъждове.. особено вечер. Чувствам се спокойна и някак доволна. 8-)
mArMaLaDkA
08-10-2011, 18:15
"Да й кажа ли, че мъжете са кретени, или да чакам да порасне и сама да го разбере". 8-) Мдаа, мамето поне за едно нещо е била права.
Набрала съм зверски яко на целия свят и с нетърпение чакам всеки миг, в който някой ме провокира.
Времето е супер, много обичам да вали . 8-) АЗ съм объркана относно един човек. :(
ivcheto0o
08-10-2011, 18:36
Както винаги имах план и все се намира нещо (някой) който да го провали,не че ми е особено голям проблем ама се дразня...
elysunny
08-10-2011, 19:09
ех да имаше малко зелено, рожденият ми ден щеше да е перфектен, ама кинтите ебават мамата, айде жива и здрава да съм и все така готЯна
Тъпо, гадно, педалско време! Гррррр!!! ПротестирВам! Дано утре да не е баш кат' неска, 'щото иначе ще превъртяяяяя! Не съм позволила на нито едно от малкото ми лични удоволствия да ми нарушава плановете, така че и някво педерастко време няма да успеее! :booooomb: Иначе ми е няк'во гушкаво такова... С удоволствие бих подремнала в нечия топла мечешка прегръдка.
awesomesheepy
08-10-2011, 19:14
Страшно ми липсва..
Той..и всичко минало..и да..не ми е добре така,..
Искам да го видя :/ :(
mrazqkindergarten
08-10-2011, 19:26
Не знам и аз... някво тъпо ми е...
Ям диня. Добре ми е...
Само дето искам да го чуя, ама и това ще стане съвсем скоро. :)
Чудесен ден. Започнат с кардио, завършен с обилна разходка. Лошото е, че имам отвратителни пришки от новите ми маратонки.
Запознах се с готин човек.
Имам някакви надежди, чувства и не знам си какво още към човек, който не съм виждала от 3 години ... странно е. :? Нереално. Тези чувства ме смущават. Не знам да им се дам ли?
krasiveli
08-10-2011, 20:03
Много изморена...
Как може да има толкова бавни същеста??? ](*,)
xBadxApple
08-10-2011, 20:47
Parkway drive са второто най-велико нещо музикално.
И трябва да стягам багажа за морето, но утре.
Priceless
08-10-2011, 21:08
Имам чувството, че връзката ни се прероди и че сме наново влюбени 8-) Прекрасно е, неописуемо е .. наистина ми липсваше.
TheNewReligion
08-10-2011, 22:41
Ядосвам се на себе си. Косата ми не прилича на нищо. Защоооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооо, да й еба майката, когато си помисля, че двете с тая слама грозна сме стигнали до консенсус, се оказва, че съм далеч от скапаната истина и приличам на задник! Мамка му! Не трябва да се бара поне още 90547320957290527 години, за да порасне достатъчно, за да може да се оформи адекватна прическа! ПиснА ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Приличам на ритана зелка,колкото и да се самозаблуждавам. Зат'ва мразя скапаните дъждовни дни!!!! Нито мога да си направя цивилизован сешоар, нито да я изправя като нормален човек.
Утре, т.е днес си купувам 2 дамаджани хининова вода и 3 туби лак за коса, стоя далеч от визитната картичка на фризьорския салон и ми е мирна главата. ПиснА! мИ вече!
И сега е време да погледна от слънчевата страна на положението, в което се намирам. Нямам много цъфтежи и е имала и по-добри дни.
Но ето че отново се връщам към тъмната истина- заблуждавала съм се. Никога не съм могла да уцеля смотаната шибана дължина! Гнусните фризьори са виновни за всичко! Майка им! Трябва да ги подкупвам, за да приличам на човек ли? Е, да, ама не. Да си ебат смотаните майки и да си лапат пишките. Адски се дразня. Отида- зле. Не отида- още по-зле. Еми, няма оправия.
Така. Чувствам се благодарна за всичко, което имам. Радвам се, че ми се отдава възможност да си купя това, което искам.
Но няма какво да се залъгвам- аз съм материалистка. Не се спрях да си купувам парцали и галоши, които не ми трЕбват. Така си лекувам душевните рани. Т'ва може да го прави само един объркан келеш, на който му е скучно. Еми, аз съм точно т'ва. Сега го осъзнавам. Но по-добре късно, отколкото никога.
Трябва да ми дойде в близките дни, зат'ва изяждам всичко, 'де що видя. После ще се заблуждавам, че не дебелея. Е, да, ама не. Ям като шопар поне 3 дни в месеца, а не спортувам. Какво искам, не мога да се разбера? Слон ли искам да стана или кит? Е, аз съм амбициозна и май се боря да се превърна в динозавър. Утре даже си знам какво ще направя- няма да ям цял ден, а към 23:06-23:30 ще почна да тършувам за сладко из нас.
И отново е време да погледна от слънчевата страна на прекрасния живот- намерих си нова музика. Ебати кефа.
Но естествено, че филма, който чаках 50 години да се изтегли, е с лошо качество, без субтитри и не мога да се ориентирам кое какво е в тоя шибан торент.
Така. Вече съм по-добре.
ех да имаше малко зелено, рожденият ми ден щеше да е перфектен, ама кинтите ебават мамата, айде жива и здрава да съм и все така готЯна
чрд.
Чета си книжок и слушам ДнБ.
и вече си имам бъдещи приятели.
tanch3t093
08-11-2011, 00:03
Доста по-добре от вчера. Чудя се за кво изобщо се ядосвам на тоя нещастник, на тия мърши, на 'сичката пумия .. Бе да си е**т майките и тва е. :)
Priceless
08-11-2011, 06:15
Какво е това време, бе ?! Събудих се от вятъра и от студ. Ебаси майката.
BumpyRide
08-11-2011, 07:10
Какво е това време, бе ?! Събудих се от вятъра и от студ. Ебаси майката.
Същата работаа :-x Отвратително..
kuklichka_bg
08-11-2011, 07:57
Отвратително време,супер ми е заспало...и хич не ми се ходи да карам,само ми се лежи. 8-)
Vilencety
08-11-2011, 08:19
...и по-добре съм била, но ще се оправя..... :?
GossipGirl89
08-11-2011, 09:18
След малко отивам на работа - днес и утре и после малко почивка :)
За Събота се говорят едни неща и се правят едни планове да се ходи до едно прекрасно място за една вечер, но май времето ще развали всичко... Нищо. Дори и да не отидем там поне ще се видя с един от най-добрите ми приятели - не съм го виждала от месец някъде... :)
xBadxApple
08-11-2011, 10:52
Верно ли се разболявам като вечерта тръгвам за море, бе. 8-)
Ня'а, ще го изтракаме някак.
SisiStrange
08-11-2011, 11:09
Свърших си работата, всички животинки са нахранени и доволни, всички цветенца са напоени. :) Време за "Двама мъже и половина" и кафе. :)
Ох как може да ми е толкова прецакано настроението!? Какво става? ауххх ;ss ;x
SummerDream
08-11-2011, 11:36
Ох, някво супер мързеливко ми е..знаех си, че не е на много добре толкова много сън..
Времето е супер кофти, той ми се сърди..прекрасно просто -.-
Прекрасен ден!
Изчистих, пуснах пералня, сготвих си зеле, нахраних гадинките и напазарувах. Доволна съм от себе си.
Убийствено готино е да си сам вкъщи 8-)
Сега е време да се поглезяяя. :D
А довечера ще прикъткам Вики у нас да гледаме няк'ъв филм да ужасите и после до сутринта ник'во спане 8-)
Vilencety
08-11-2011, 12:51
толкова много му се радвамммм.... :smt007
BumpyRide
08-11-2011, 13:05
Чувствам се много добре (това отдавна не е било ;д). Нещата лека-полека едно по едно ще си дойдат на мястото :)
Тъпо дете значи.. ама и тоя моя приятел се обади за кафе да се видим нема го никакъв и не дава нито скайпа на момичето нито телефон ми насила го накарах и сега тва дете ми се сърди що ония й е дал телефона егати значи... в днешно време да не поискаш на човек нещо или да го харесаш бахти реакцийте :x :x :x :x :x :x :x :x
DevilWish
08-11-2011, 13:33
Пфф ядосвам се, защото хем станах късно, хем учистих цялата къща и хем пак си седя ся тука без да имам какво да правя...........ще полудея вече ако неска не си намеря някой, който да продава ще умра вече :О + това най-добрия ми фр. му е изкл. тел-а ,а вчера като си писахме последно имаше проблеми =О Страх ме е, не е нормално да му е изкл. пффффффффффтттт ще избухнааа
Бля.
днес няма да излизам
първо заради супер времето и второ защото моят дрогар е на работа нощна смяна.
BaffaLsc
08-11-2011, 14:00
липсва ми ужасТно 'ного :( :( :( :(
Весело ми е. :grin: След час/два ще видя братовчет си, с който не съм се виждала от Коледа.
sladkalady
08-11-2011, 14:27
Чувствам се прекрасно :)
anonymous708973
08-11-2011, 14:56
Доволна! Пълна с енергия, направо... преродена!
Егати студения ден,в сравнение с предните няколко.Кофти време.
Иначе бивам.Утре се очертава да бъде прекрасен ден ;d :smt007
cigarettekisses
08-11-2011, 15:49
Боли ме от всичко, което обичам...
'Баси! Цербер се прибра.
Тъкмо мислех да си хвърля едно душче и да излезна да се видя с Краси на спокойствие, а той взе че се появи от майната си и ми обърка всички планове.
Пффф! Дано работата за Лъки се получи, та да ми се махне от главата и да мога да излизам кат' нормален човек ма'а му. :x
Всичко е наред...има Damian Marley и се чувстваме несломими ;-)
също така пишещи, което беше крайно време да се случи
Ам малко тъжна, ама се оправям лека-полека :)
Мм, добре ми е днеска.
Обещаващо някак.
Похвалиха ме, стана ми добре. И то няколко поредни пъти. Найс, а.
С голяма сигурност ще ходя на Spirit of Burgas, 2ри ден... и така.
mArMaLaDkA
08-11-2011, 17:48
Разходката под дъжда вчера ми излиза през носа днес(буквално). Фън отвсЕкъде, проспах си деня. Най-хубавото е, че все пак събрах последни сили и слязох да си взема разни сладки неща, че то иначе не се живееше. 8-)
Ии след 20 пъти "ще го бъде/няма да го бъде", реших, че ще го бъде, т.е ще се придържам към първоначалното си решение и няма да се отмятам. Усещам как лазя по нервите на всички с нерешителността си, обаче тва е положението, ебати.
Общо-взето нещата започват пак да си идват на мястото. Ама бавно. Пък мен хич не ме бива да чакам.
mynichka
08-11-2011, 17:54
Добре, но много ме боли глава.
Изпълнена с мечти .. :twisted:
blo0dc0untess
08-11-2011, 19:01
Чувствам се самотна... :(
awesomesheepy
08-11-2011, 19:09
Искам да го видя.И това е.
Т'ва временце ми изпи всичката енергия. И днеска бях... бахти развалината. Дано утре денят да е силен. Сега просто искам да спяяааа.
elysunny
08-11-2011, 19:23
Липсва ми, много ми липсва...
мисля си дали да пусна една тема тука да се изложа 8-)
апък от друга страна, дано не ме мрази много......... ужжас, ебати триъгълника, напрао ромб
annonimnna
08-11-2011, 19:30
Днеска като цяло съм добре, нищо, че времето е против мен :D
Наспах се добре и след това излязох с Него... Вчера се замислих над чувствата си и си казах "Защо за Бога съм такава неблагодарница?!" Та реших да не оставям момчето и да си продължим хубавата връзка :D Утре се надявам да съм също в такова добро настроение и да ми е веселичко :)
апък от друга страна, дано не ме мрази много......... ужжас, ебати триъгълника, напрао ромб
изложи се, само малко ще те тролна.
деликатно, като за бъдещ другар.
ForzaFelipe
08-11-2011, 19:56
Гледам белезниците...спомням си,гледам ги,мисля си...най-големия късметлия ли съм или съм прецакан...
Гледам белезниците...спомням си,гледам ги,мисля си...най-големия късметлия ли съм или съм прецакан...
ако си бил зад решетките и си имал интимни моменти там, мисля че думата, която търсиш е преебан.
ForzaFelipe
08-11-2011, 20:03
ако си бил зад решетките и си имал интимни моменти там, мисля че думата, която търсиш е преебан.
:razz: :razz: :razz: Ммм ситуацията беше малко по различна,затвора беше хотелска стая,белезниците бяха с ... пух ... бях прикован за една рускиня за известно време... :grin: :D
elysunny
08-11-2011, 20:08
изложи се, само малко ще те тролна.
деликатно, като за бъдещ другар.
за сега ще си мълча, докато не станем дрОгари
elysunny
08-11-2011, 20:23
That's why I'm easy
I'm easy like sunday morning
I wanna be high
Soo high
SisiStrange
08-11-2011, 20:24
:razz: :razz: :razz: Ммм ситуацията беше малко по различна,затвора беше хотелска стая,белезниците бяха с ... пух ... бях прикован за една рускиня за известно време... :grin: :D
Определено си най-големия късметлия. 8-)
NomNomNom
08-11-2011, 20:25
много съм трол .
Особено когато приятеля ми хърка на метър от мен ;д
променил се е МНОГО. и т'ва боли.
Тва кат всички са заминали на море доста съква. Влизам в nolife mode за 9 дена докато се завърнат.
^ и аз съм г/д така. и като той не си е в София, и се държи като боклук, стига дееееееееееееееееееееееее
LoveChocolate
08-11-2011, 21:36
скуууууучно ми е
awesomeppp
08-11-2011, 21:40
боли.. липсата му боли..
Усещам че се отчуждаваме, но дали така ми се струва или (..)
той не знае това.. и няма да му кажа.. е**ти държи се сякаш не притежава чувства по-различни от: " :D, скукаа " и бля-бля-бля нищо по-различно!
Искам да умра, да го убия, мразя го... обаче след време осъзнавам че пак умирам за него, по него, без него
.....грррр! :booooomb:
Ще се гръмна, не мо'а повече така, а не смея и да му кажа.. :-# :-# усещах че както бързо се сближихме така и бързо ще се отчуждим, но рано е още да се говори..предстоят ми още дъъъллгии и мъчителни дни :-#
п.п.: сори, ако (както той може би би го нарекъл, може би - знам ли??) се префилмирах /тва звучи смешно, ама.../
ии днеска целият ми ден е некъв шиибаанн :-x
awesomeppp
08-11-2011, 21:44
п.п.: чувствам се жалка осъзнавайки че аз се мъча без него а той си живее живота - тъй де не се чуди ко да прай , ко да ми пише само и само да завърже разговор.. ммне тва не е живот а мъчение,
i hope it will end soon :smt119
kuklichka_bg
08-11-2011, 22:06
Перфектно,като си помисля,че мислех да си лягам. 8-)
Доста забавно ми беше с тия двамата,а и отдавна не бяхме се виждали.Като разглеждахме снимките от преди просто беше уникално,колко малки и смешни сме били. :)
ForzaFelipe
08-11-2011, 22:52
Old me has gone...миловидното момченце готово да направи всичко за да получи малко внимание от момичето което обича отдавна си замина...да ме наричат коравосърдечен и какъвто искат...жалко е че се превръщам точно в това което мразех...може би единственото момиче което може да ме накара да не бъда пълен задник е на около 1234км от мен...странно съвпадение в километрите...
mrazqkindergarten
08-11-2011, 23:07
ПИСНА МИ ОТ ТОЯ СКАПАН ЖИВОТ БЕ.. иде ми да се метна отнякъде
ПИСНА МИ ОТ ТОЯ СКАПАН ЖИВОТ БЕ.. иде ми да се метна отнякъде
аха.
значи да разбирам, че нямаш крака или нещо такова, а не че някакъв келеш не ти се вързва на номерата?
mrazqkindergarten
08-11-2011, 23:20
първо, бях сериозно и второ, в момента не ми пука кой кво и как го разбира
TheBobqk
08-11-2011, 23:33
Ами като изключим ужасните болки във врата, заради гадния вятър, който ме брулеше 1 час, се чувствам добре. Трябва само да се наспя и по-късно, през светлата част на деня, се надявам всичко да мине добре.
6 месеца <3333
FantaMen
08-12-2011, 00:10
Като се замисля кво прай Armin на 20 км от мен садвам яко :D ... иначе както всяка вечер след 3 от 12 дена насам ... чудя се как да мине по бързо времето до 8 сутринта че да ме хване съня ...
Чувствам се прекрасно. :smt050
Вечерта ми приключи гадно, но след това с него си говорехме тооолкова много и за тооолкова различни неща, че все още не мога да смъкна усмивката от лицето си. :grin:
Странно е как засегнахме точно тези теми... приятно странно, разбира се. Невероятно е как с него мога да говоря за всичко, по всяко време и толкова дълго, колкото искам. :smt007
Иии чакаме събота, съботааа <333
awesomeppp
08-12-2011, 00:43
поооо дяяявоолииитееее ... ;'(
още ми липсва беее
знам какво искам - него
аа тойй - мии абе доста е потаен :X
гррр за няколко месеца само някоя и друга мила дума от него - ще ме побъркаааа ! ;ррр
кво на студен безчувствен камък ли се праии?? - не, надали..поне не нарочно предполагам, оф, човек е все пак, тъй че не мо'е да е безчувствен, нали?
.. :p
честно - нз до кога ще издържа ама искрено се надявам да си е струвало множеството усилия да не изглеждам жалка пред негo ..
SisiStrange
08-12-2011, 05:57
Добро утро! *протягане* Мързелът дойде и в моят дом.
Чакам си го да дойде. :)
Очертава се весел ден. С битка за сладолед. :D
сере ми се, ще постна снимка на лайното после 8-)
хахахахахах. Пък аз вече я свърших тазииии. Нах, нах, нах!
Въпреки че ми провалиха плановете да се наспя и днес, съм в супер добро настроение, с обичайните мускулни болки и нетърпение следобяд да ги направя почти нетърпими. Абеее, общо взето, аз обичам животаааааа и той обича меннн! :grin:
Priceless
08-12-2011, 06:26
ХУБАВЕЕЕЕЕЕЕЦ, ХУБАВЕЕЕЦ, С ТЯЛО НА БОООООЕЕЕЕЦ :grin:
Vilencety
08-12-2011, 07:07
без настроение съм..... :?
Събудих се с гадното чувство, че искам да изкупя цяла София .. :cry:
Онзи ден се разхождах по центъра с моите хора и к'во да видя?
На ляво - ликвидация, на дясно - намаление с - 70% ..
направо НЕ Е ЧЕСТНО!! :-# Депресирам се .. 8-)
mrazqkindergarten
08-12-2011, 09:38
Отвратително.
Lincheto
08-12-2011, 10:11
НЕ :smt068
разбих сА вчера. денят почна зле и свърши добре. тва за вчера.
а сега за днес - счупена съм и ме мързи, а трябва да си търся билети, дрехи, бла-бла
Толкова кошмари за една вечер не е редно да се сънуват.
Priceless
08-12-2011, 11:21
Днеска съм въздържател.
Това лайно ме ядосва.
ОФ ПЪЛНА ДИВАЩИНА ДЕБА ДЕБА ДЕБА ДЕБА ДЕБА ДБЕАББСЙДБСДББДЙАВБД ТЪПИЯ ШИБАН КОМПЮЪР И СЪРВЪРИТЕ НА ЛАСТ.ФМ
От 100 хиляди дена се опитвам да си оправя тъпия ласт.фм, но това е просто невъзможно
не ми отчита, а изслушах сума ти неща дотогава,
не ми отваря
а на всичките ми приятели им отваря
100 антивирусни свалих
100 браузъра пробвха
напраео ще сеи зкъртя
баааааааааааааааааааахти тъпотията
пак ще трябва да преинсталирам?
FUCK THIS FUCKING FUCK.
и да, статистките сами от огромно значение
ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБ А неговата.............
Ъм.
ще се оправи, и на мен ми се е случвало, просто е бъг в програмата.
mrazqkindergarten
08-12-2011, 13:04
От колко време си повтарям, че ще се стегна и нищо не правя.. Не може да има по-слаба воля от моята. :?
mArMaLaDkA
08-12-2011, 13:10
Отвратно. Снощи цяла вечер кихах по 5 пъти последователно един след друг, почивах за около 10 секунди в най-добрия случай и после наново. :shock: По някое време явно съм се уморила и съм заспала, но това не пречи да се чувствам като парцал и днес.
Тъпото е, че днес трябваше да ходя да си взема билет, пък не го направих, а в понеделник не съм убедена, че ще има останали. Ако можех да се клонирам щеше да е много, много добре.
Никва връзка с най - добрия ми приятел.. Яко sad..
BaffaLsc
08-12-2011, 13:22
Дали поне веднъж ще получа това, което искам най - много ?
Май не ?! Никой с нищо не се съобразява.. от такива егоисти ми е писнало..
kuklichka_bg
08-12-2011, 13:46
Адски претесненаа... :o
'Баси изтощителния ден. От 6:00 сутринта до сега - работа, работа, работа.
Искам почивка! Искам шоколад!
SisiStrange
08-12-2011, 15:32
Колко хубав ден... :smt007
Искам бебета костенурчета.
Колко хубав ден... :smt007
This. :smt008
circlesquare
08-12-2011, 17:04
Объркана.
SonataArctica
08-12-2011, 17:42
Щом шавам все още, значи добре...
Priceless
08-12-2011, 18:09
Ами .. не се въздържах и днеска.
Вчера беше хубав ден... белот, зеленичко .. медец. Днеска обаче май няма да е така.. както и да е. Надявам се на хубава вечер пък ...
elysunny
08-12-2011, 18:13
многооооооооооо чуков ден
BohemianRhapsody
08-12-2011, 18:34
медец.
На метадон ли си, бе? :lol:
Днят ми мина ужасно. Опитах се да говоря, като човек, но той на всяка втора дума ме прекъсваше да ми обясни колко съм тъпа.
Накрая не издържах, станах и цитирах следното "Не давайте светинята на псетата, и не хвърляйте бисера пред свинете, за да не го стъпчат с краката си, и като се обърнат, да ви разкъсат" (Мат. 7:6)
И той ми каза "Щом ме наричаш свиня си тръгвам".
Седях и се пулех няколко минути, накрая успях само да изцепя на гърба му "Ама то е само поговорка". Седях пулех се още няколко минути неосъзнавайки какво аджеба се случва. Станах и си се прибрах чувствайки се, като най-умният човек на земята.
Средата ли трябва да сменя, да се отцепя от човечеството?
Какви са тези индивиди? Господи, вземи си ги възможно най-бързо!
mArMaLaDkA
08-12-2011, 19:09
Чак след привидно малоумната статия, която прочетох преди малко, си дадох сметка какви съм ги вършила. Досега не съзнавах, че съм се държала толкова отвратително, ебати. Тоест осъзнавах, ама не до такава степен чак, пък и си вярвах, че все ще ми се прощава. Само дето се появи някой, който не ми се връзва на миловидната физиономия и съм меко казано, огОрчена. И все пак, сама съм си виновна. Мога само да си стискам палци следващият път да устискам да се държа доброжелателно и любезно, за да не стигна пак до фазата с омахването на безумни количества кофеин, захар и цигари.
Ъм.
ще се оправи, и на мен ми се е случвало, просто е бъг в програмата.
абе нз.
никой браузър не ми отваря самата страница :о
а на приятелите ми им върви ..
освен това не отчита.
от 2 дена е така :О
не е до програмата, а явно е нещо в самия ми компютър, защото просто ОТКАЗВА да ми отвори тази страница през който и да е браузър.
и май ще си преинсталирам пцто, че и без друго прекалено много рейджнах вече 8-)
дотам че тръгнах да си трия безразборно дори музиката, за да правя отсяване на това какво слушам всъщност и какво не.
много ме е яд, честно казано. сигурно е тъпо, но тия статистики си ги гледам грижливо. и ме е яд, че слушах 3497858943 пъти евърласт но т'ва няма да бъде отчетено.. явно :)
elysunny
08-12-2011, 19:53
падащиииии звездиииииииииииии
падащиииии звездиииииииииииии
Почнаха ли вече? Аз чух, че чак към 4-5 ще са.
доста неуравновесена, незнаеща какво иска.
май няма да ходя на спирита
напрегната
объркана
все едно съм в ПМС нищо че ми свърши съвсем скоро! 8-)
ForzaFelipe
08-12-2011, 20:33
Уфф утре пак на работа...малко остана... :?
ivcheto0o
08-12-2011, 20:37
Много горда съм със себе си :D То ми се отдавало да готвя,че даже почва и да ми харесва 8-) Падащи звезди,охх колко много желания имам :oops:
Видяхме се само за 15 мин., но съм изключително щастлива, че и за толкова успяхме. :smt050
Дано Цербер замине, дано, дано, дано бе! :x
Сега ако излезна на терасата и цялото небе е покрито с облаци... и не знам. Миналато година изпуснах звездопада, не ми се иска същото да се случва и сега...
А пък аз се чувствам влюбена,а не трябва... :D Хич не ме бива в летните преживявания.Чудя се от сега нататък какво да правя :)
TheNewReligion
08-12-2011, 22:09
Скапана. Не знам къде е шибаният проблем. Не знам защо винаги се получава така. Винаги, винаги, винаги. Заради мен ли е? Заради другите ли е? Усещам, че за всичко съм виновна аз, но не знам как да се поправя.
Омръзна ми да мисля.
Искам да се нося по течението и да не ми пука.
Станалото- станало. Не бях виновна аз. Никой не беше виновен. Непоправимо е и толкоз. Време е да продължа напред.
Писна ми от:
* чувства;
* мисли;
* паранои и страхове;
* да си казвам всеки ден едно и също и все да не го спазвам;
kuklichka_bg
08-12-2011, 22:20
Супер,като изключим отвратителният ми стомах.Стархотен еее :oops:
Той:"Айде стягай куфарите и да ходим за 3 дена във Варна!Нали беше навита?!"
А аз,патката,отказах :? Т'ва щеше да е идеалното време,в което можехме да се доизясним :?
Иначе като цяло ми е яко :) Единия близнак почти го уредих с една приятелка,с другия се сближихме ... Като цяло и с двамата,а и с господина от по-горе сме си доста по-близки :) Не очаквах да се привържа толкова към тях :)
Еххх ... Яко ми е!!!Всички са толкова готини :) Просто перфектната компания!!!
Сега си лягам,но без да си спирам звуците,защото все пак може след 3 часа да ми се обадят да ходя на море с диването :D Аххх ... Май се влюбвам,да го е*а ... :)
caricata97
08-13-2011, 00:17
Не ми се спи ама ваобще баба ми отдавна заспа а аз седя будна и се чудя какво да правя
FantaMen
08-13-2011, 03:18
Айде поспаланковци ... ставайте време е за сутрешна разходка по плажа! Приемам компания ... ако носи и някоя цигарка .. :lol:
psychopath
08-13-2011, 03:52
Доста добре.
Отдавна не ми се бяха случвали хубави неща накуп...и се радвам много.
Пък и смятам, че го заслужавам и беше крайно време. :D
LambOfGod
08-13-2011, 04:42
Слезнах от розово-кафевите си облаци и то не беше някакво лежерно слизане. Напротив беше грубо и рязко до там, че да ме заболят петите.
Сега като преценявам изминалите събития от сегашният си акъл ми ми иде да се върна назад във времето, но не за да променям нещо, а за да се нашамаря едно хубаво.
Няма сега да се оплаквам за нещата, които нямам или да насилвам нещо да стане.. Аз ще си продължа от тук нататк в едно желано от мен темпо, което ми приляга, но заради обстоятелствата не се е получило и съм стигнала до извода, като си бях на онзи акъл, че не е за мен.
"Насила хубост не става"-казват хората, така че ще чакам подходяща ситуация и ще се възползвам от нея, за да си постигна целите.
Сега ми е доста смешно...Какви ти цели?
Това не са цели в живота на никой друг.. Защо аз го възприемам така? Убий ме, не знам.
Ще си направя една хубава конска доза кафе, за да остана будна и да си прочистя главата от безсмислени мисли.
SisiStrange
08-13-2011, 05:58
Добро утро!
Ох, прищипила съм си някакво сухожилие и ме боли крака, а ми предстоят 4-5 часа на крак. :-o
Надявам се да се оправи до обяд.
Сега се захващам да метна едни спагети, че е най-бързо.
kalpazanka
08-13-2011, 06:20
Снощи ми се деформира врата от взиране нагоре. Толкова много желания и ни една падаща звезда...
Днес отново ще си се отдам на четене на моите си неща .. 8-)
Пък по - късно може и да се излезее .. 8)
sladkalady
08-13-2011, 07:07
Днес се чувствам чудесно !
mynichka
08-13-2011, 07:24
Днес се чувствам чудесно !
:)
Не знам какво искам.
Да отида на Спирита или да не отида.
И се усещам, че почвам да се лигавя, да искам отговор някъде отвън мен. А трябва аз да си решавам и после да мога да поема последствията от решението...
Не знам какво искам.
Да отида на Спирита или да не отида.
И се усещам, че почвам да се лигавя, да искам отговор някъде отвън мен. А трябва аз да си решавам и после да мога да поема последствията от решението...
айде ходи, стига се обяснява. (с дружелюбен тон)
Искаш някой да те помоли да отидеш ли? ако харесваш групите наистина, а не го правиш само за вниманието и възможността да се похвалиш, значи не би трябвало да се чудиш 8)
Освен това: денят се очертава разнообразен. Сега ще се обръсна, ще се наям и ще видим какво ще ми предостави (надяваме се :smt033 )
Не, не искам никой да ме кара да ходя. Обаче наистина в момента НЕ ЗНАМ да ходя ли.
Няма къде да се спи..... : О
И да, не съм сигурна дали ми се ходи. Не че не харесвам групите.
И не го правя за хваленето, лол! Не се хваля къде съм била и т.н.
Просто съм в чуденка. Не съм сигурна дали ако пропусна после няма доста да съжалявам.
Няк'ви ей такива.. прости дилеми. Но и аз клоня, че щом се чудя, значи по-скоро "не".
Ами не спи, ако ще ходиш за 1 ден.
Иначе у форума все ще има някой тип от бургас, дето може да те приюти. reoffender, например.
ммм пропаднаха нещата с нея 8-)
'бе ще го измисля.. деа знам и аз.
аз никога не знам какво искам точно.
което ме навежда на мисълта да си стоя на гз и да си трая!
а и вече съм голяма, някак си, каквото и да реша трябва да съм склонна да приемам последствията от правилните/грешните решения.
май ще излезеш прав, че искам някой да ме разубеждава.. което само показва колко вдетинена съм в тоя момент.
мерси за пмс изслушванията ти 8-) !
danielchety
08-13-2011, 12:22
емии за сега съм добре ... усилила съм си музиката, пред мен имам голяма кутия със сладолед ии ровичкам в нета :D
elysunny
08-13-2011, 12:32
спиритааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааа
elysunny
08-13-2011, 13:11
леле добре, че е спирита иначе режа вени !
Днес всички чуми се скатават, някои са болни, схемата не вдига
ФАК ДИС ШИТ.
Раздвоена. :? Ама щом се чудя, значи не. Закон. 8-)
kuklichka_bg
08-13-2011, 16:56
Дразниииии меее 8-) пффф
Добре като цяло,но ще откачааа...
Много ми сЪ дЪхат някои модератори 8-)
SonataArctica
08-13-2011, 17:02
Много ми сЪ дЪхат някои модератори 8-) хах
ПТ - г/д
SisiStrange
08-13-2011, 17:04
Уморена съм и след 4 часа на: "Здравейте! Заповядайте!", придружено с усмивка ми иде да напсувам някого заради идеята. :D
Хубаво е да видиш, че има хора, на които можеш да разчиташ. :) :smt007
Priceless
08-13-2011, 17:16
ПИСНА МИ ВЕ ! СТАРАЯ СЕ ДА СЪМ ДОБРА С ВСИЧКИ И НАКРАЯ АЗ ГО ОТНАСЯМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ! ПИСНА МИ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :-x :-x :-x :-x :-x
SonataArctica
08-13-2011, 17:24
Priceless добре дошла в клуба :lol:
Priceless
08-13-2011, 17:31
Какъв клуб брат мееее хората ме потрисат с всеки изминал ден ! Честно няма такова животно като човека.
SonataArctica
08-13-2011, 17:33
Отново добре дошъл :lol: Това е мотото :lol: :lol:
пт - пак съм зле :lol:
- Ти си животноо!
- Не аз съм човек. (спокоен тон)
:lol:
Отново добре дошъл :lol: Това е мотото :lol: :lol:
пт - пак съм зле :lol:
Кажи защо си зле.. излей си душицата :lol:
SonataArctica
08-13-2011, 17:37
Кажи защо си зле.. излей си душицата :lol:
да четете пак сеир, а 8-)
SonataArctica
08-13-2011, 17:40
Аз съм хитър ;д няма да се издавам 8-)
mArMaLaDkA
08-13-2011, 18:16
ЗНАЕХ СИ, ЗНАЕХ СИ, ЗНАААААААААААЕХ СИ! http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif Щастлива и доволна съм вече, след като егото ми е подхранено по толкова добър начин. 8)
И ми остават по-малко от 16 дни, докато остарея безвъзвратно. Отново. Ебати мъката. Бръчките ще стават все по-дълбоки, биологичният часовник все по-шумно ще тиктака... :lol:
Едновременно ми е много неща. Уморена съм, поддут ми е корема от динята, обаче съм мераклийка за танци... и разни други неща, пък няма, обаче пък яката музичка ме кара да се поклащам весело.
Топъл ден + бира + парк + Сиси = :grin:
Беше едиин дълъг ден,с моето момиче справи се чудесно :D
Една реплика ми се е набила в главата и не излиза 8-)
Гладна съм.... иначе днес съм супер. И съм си поставила цел. И ще си я изпълня. И въобще, изпълвам се с няк'ви идеи, които ме крепят приятно.
SisiStrange
08-13-2011, 18:37
Y.M.C.A или "Здравейте, заповядайте!"? :D
Y.M.C.A или "Здравейте, заповядайте!"? :D
Защо го повтори пак...второто :D
anonymous708973
08-13-2011, 18:44
Завидно уморена. Днес съм нямала и един час за себе си.
Цял следобед съм чистила и подреждала, чак сега опрях до английския...
ей голяма кучка е най - добрата ми приятелка :x
elysunny
08-13-2011, 19:27
it is well to be off with the old love, before you are on with the new!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035
elysunny
08-13-2011, 19:40
:smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035
оо китарка
не я вярвам тая бира колко е приятна.
предполагам трябва да ви поздравя :Д
здравей и на теб.
:smt035
kalpazanka
08-13-2011, 19:46
О-о-о-о-о, супер! А изглеждаше банално заглавие! Още 9 страници и съм я изяла. 8-)
elysunny
08-13-2011, 19:46
биричка ? метни някоя друга биричка
За момент помислих, че сме скайп и има емотикона за бира, но после тази шега се оказа тъпа и все пак я казах.
(БИРА)
(АРИАНА)всъщност.
пие се най-добре в компания.
elysunny
08-13-2011, 19:53
емиииииии като станеме дрогари тогава ще пием Ариана
elysunny
08-13-2011, 20:01
Господ съм аз, момче
:-s Светът ми е разбит на парчета.
Ще ставам дрогар с Господ и съм изключително горд от себе си.
Доското си мислех че е само халюцинация.
Надявам се Господ да дарява щастие на своите дрогари (повторение от бедния ми речник)
много съм богохулен.
elysunny
08-13-2011, 20:12
зависи какво дават дрогарите на Господ 8-)
а иначе Господ прощава, споко
SonataArctica
08-13-2011, 20:12
айде и калпазанка ми се скара за капак на всичко :lol:
зависи какво дават дрогарите на Господ 8-)
а иначе Господ прощава, споко
е тя връзката не е едностранна 8)
elysunny
08-13-2011, 20:16
е да, за тия дрогарски работи требе да се договорим
ъм. сега прозвучах като алчно копеле.
http://nooooooooooooooo.com/
Я съм щедър човек, но дрогарите са и другари :Д
но стига флууд (ще създам тема)
Като чета тоя форум съм на припадъци от смях :razz: Момичето дето и е малка устата от раздел "Секс" повече да чете :razz: :razz: :razz: :lol:
СМЯХХХ
xBadxApple
08-13-2011, 21:57
как мо'е всички да заспят като сме на море в 12..добре, че гепих някакъв уайърлес да си наруша цикленето на депресарщини и цигарите. :Д
elysunny
08-13-2011, 22:33
niopniopniopniopniopniopniopniopniopniopniopniop
kuklichka_bg
08-13-2011, 23:09
Страхотно!! :grin:
ForzaFelipe
08-13-2011, 23:10
Писна ми от:
* чувства;
* мисли;
* паранои и страхове;
* да си казвам всеки ден едно и също и все да не го спазвам;
Оооо значи има човек дето ме разбира може би.Много странно се чувствам последните 2 дни,не знам защо...гледах трансформърс 3 наскоро,хареса ми,обаче нещо какво съм го замислил,някаква иска ми вкара в главата,направо не мога да го обясня...дано скоро да се оправя 8-)
TheNewReligion
08-13-2011, 23:31
^ 8-)
Началото на края. Много зле се чувствам. Много, много, много зле.
Аз съм виновна, но т'ва ни най-малко не променя нещата.
Няк'во ник'во ми е.
Спи ми се.
Доволна съм, че филмът ми се тегли с такава скорост.
Слушам една стара песен, която ми навява спомени.
Не искам баща ми да се връща. 'Баси...
Vilencety
08-14-2011, 07:04
перфектноооооо =P~
DevilWish
08-14-2011, 07:34
Не се наспах пак като хората.Вали ужааааааасно навън.Не ми се излиза в това време :/ обаче цял ден в нас също не е много приятно... пуши ми сееееееее. Искам той да си е тука при мен ,все пак ми е най-добрия приятел. и друго.....осъзнавам, че наистина за никое момче не ми пука, сърцето явно бившият така го е изкоренил. ...
Не се наспах пак като хората ...
SisiStrange
08-14-2011, 08:06
Леле, спах до 11. :-o Това рядко ми се случва.
След няколко часа съм на работа.
Нищо.
Понеделник вероятно ще си почина в гушнато състояние. :P
Снощи беше мнооого яко! Харесва ми когато се старае.... Ако винаги правеше нещата така, нямаше изобщо да стъпвам по земята.
Оххх, май не е ТОЧНО както беше преди.... вече не знам какво става ;ss но все пак искааам. wtf? Много объркана работа ;хх !!!
И все пак ... много добре се получи вчера : )
elysunny
08-14-2011, 08:51
Бургасссссссссссссссссссс ссссссссссссссссссссссссс сссссс :-({|= :smt035
XTREMEFREERIDE
08-14-2011, 09:26
Снощи беше мнооого яко! Харесва ми когато се старае.... Ако винаги правеше нещата така, нямаше изобщо да стъпвам по земята.
Abso-fucking-lutely.
](*,) <-- трябва по голяма засилка.
SonataArctica
08-14-2011, 09:50
kyon кво има бе 8-)
пп - еми много изморен 8-)
SonataArctica
08-14-2011, 09:52
ааа аз не съм сеираджия! 8) Излей си душата при батко Вълчо 8-)
ПТ - трябва ми един час почивка :roll: после трябва да решавам задачи... :(
Всички така викат :lol: Какви задачи лятото бе :shock: :lol:
mArMaLaDkA
08-14-2011, 09:53
Снощи някой яко си е омотал главицата, затова и бяха тия обаждания по никое време. :? Да се спасява, нали уж е супер независим и целеустремен.
Напук на мен съм станала по-хубава от преди. 8-) Въпреки главоломното количество шоколади, кола, кексчета и сладоледи, съм заслабнала значително, постегнала съм се и понеже се наспивам като хората, гадните петна под очите ги няма и изглеждам свежа като краставичка. Мисля да пия кафенце, да се помотая още малко из нас и после излизам да си поразходя кльощавия задник. 8-)
SonataArctica
08-14-2011, 09:55
Еми учим 8-) ще се взимат два изпита SAT тая година... 8) Пък и трябва да се подготвя за школата по физика на която ще ходя тая година :lol:
Еее аз съм честен човек... 8-) като казвам че не съм сеираджия, значи не съм :lol:
Болят ме мускулитее :(
Усещах, че има нещо. И в края на краищата съмненията ми се потвърдиха :? Нямам представа к'во да правя оттук нататък. Ако съм пасивна, може да се разтълкува като проява на апатия, ако пък действам мога да засегна болезнена струна... Пф
cookie_master
08-14-2011, 11:32
притеснено ми е :o :o
circlesquare
08-14-2011, 11:51
Спи ми се, вързаха ми тенекия и сега съм адски депресирана .. :(
Пък аз се чувствам перфекТно. :grin:
С моето идиотче спорихме близо час за това колко е 56:0 8-) Аз му обяснявам, че такава опция няма, той пак си държи на своето, че било равно на 0.
Пъдпъдък! 8-)
Току що със сестра ми се ПРЕбихме с възглавници. Ей така от нищото. И чак когато разпирушинихме едната и останахме без сили от смях... решихме да спрем. 8-) Детска му работа, отдавна не сме правили нещо подобно. :smt003 :lol:
Снакс "Гризли" със сирене, студено какао, хубава музика, широка тераса и полудяла от глезотия котка. Какво да искам повече?
Правя се на сърдита пред него и не мисля да го търся поне 1-2 дни, нито пък да му отговарям на неговите повиквания. Айде малко почивка.
Миналия път, когато го отрязах така внезапно за 2 дни, научих нещо много интересно. Да видим сега какво ще е.
неделен мързел + почистване на къщи основно
а вечерта може и джог. :)
чувствам се ужасно, наистина ужасно, за толкова кратко време свикнах с него, и сега като го няма ми е толкова странно ... трябваше да изпадна в това състояние преди повече от година ... нямам търпение да се върне, а още повече искам да дойде октомври, тогава ще сме толкова близо един до друг ...
iiordanova
08-14-2011, 14:08
Сърдита.Ядосана. :neutral:
Като в абстиненция. Снощното вече си загуби чара. Все още ме кара да се усмихвам дяволито, но вече усещам силна нужда да ми създаде нов такъв спомен... Излизам да се разсея малко, 'щото иначе ще си посегна. 8-)
SonataArctica
08-14-2011, 16:11
тъжен ;д
Cannot shake the monkey off your back
Did I see a spark on your eye
Was it just the last light of hope
That died, hope that died
"Forgive me, Father, my daily sin..."
Гледах final destination 3.. доста разочарована останах. 8-)
mArMaLaDkA
08-14-2011, 17:46
почистване на къщи основно
възхищавам ти се. Мен ме мързи гардероба даже да си подредя, а преди ми беше най-любимото и разтоварващо нещо на света.
Тъпо ми е, инак. Натовариха ме излишно с глупостЕ, затрупаха ме с лавина от доброжелателни съвети. Цъфнали и вързали, братче, вместо да си оправят гювечите в собствените си глави, тръгнали да вливат акъл в моята. Щях да си отворя устата по едно време, щото ми призля чак да слушам тъпите им разсъждения, ама налЕ трябва да сме много любезни и възпитани... Не си подредили живота навремето, вечно съжаляващи и мрънкащи как можело да стане така(ама станало иначе - 'що ли?!) и се опитват да живеят моя живот, и да ме направляват... Откъде-накъде, ебати, ще ми критикуват приятелския кръг, ще ми правят кисели физиономии, че съм излизала еди-къде-си и еди-с-кого-си, при все, че нито носят отговорност за мен, нито нищо?! Ебати сбърканата рода, ебати. Ще си прегриза собственоръчно сънната артерия, ако някой ден родителското тяло вкъщи заприлича на тях...