PDA

View Full Version : сутиен с банели

maslinka1
07-08-2011, 17:45
зн че има мн такива теми но никъде не намерих отговор на моя въпрос.сутиените с банели вредни ли са за развиващи бюстове защото всички момичета на 11-12-13 носят само с банели аз също нося но без банели.четох в една книжка че са вредни за развиващи бюстове и не са подходящи за момичета под 16 но исках да чуя и вашето мнение :)

pressiana
07-08-2011, 18:30
Аз пък не го бях чувала това. :-o
Едва ли са вредни толкова. Просто го сваляй, като се прибереш, и не си купувай такъв, който ти стяга.

xSANYAx
07-08-2011, 18:53
Сутиените не са вредни!!!

LipSy
07-08-2011, 19:22
Аз съм чувала, че сутиените с банели наистина стягат малките бюстове и спират растежът им. На мен майка ми сумати време ми говори, че не трябва да нося сутиен (като бях към 5-ти, 6-ти клас) точно поради тази причина. Аз не я послушах и съответно започнах да нося сутиен и за мен лично тези думи въобще не се оказаха верни, защото точно след като започнах да нося тогава започнах да се развивам :D. И до ден днешен сутиените не са ми влияели. Даже сега пък чувам, че било хубаво да се спи с тях. :) Не мисля, че ще ти навредят! Или ако се притесняваш си го махай, когато се прибереш както казаха по-горе!

mArMaLaDkA
07-08-2011, 19:57
Има вероятност да забавят растежа, ама то това е, ако не си улучиш размера и си вземеш някакъв супер стегнат и неудобен. А тия, които пишат въпросните книжки могат да се самозакрият. С всяка година поколението се развива с все по-бързи темпове, има момичета с такива бюстове, които едвам ги удържат със сутиен с банели, какво остава с такъв без. Плюс това рядко по магазините можеш да улучиш симпатичен сутиен без банели.

FuckingFreak
07-08-2011, 20:14
^+1

Да не говорим че сутиена без банели губи формата на чашките и стават едни сплеснати и грозни..

neeDaBosS
07-08-2011, 20:43
^+1

Да не говорим че сутиена без банели губи формата на чашките и стават едни сплеснати и грозни..
определено

maslinka1
07-09-2011, 07:57
благодаря на всички! :) :-)

Hilary_
07-09-2011, 08:46
Е кво са сутиените без банели .. нищо!!
На мен ако не ми е стегнато и както трябва по - добре да не нося .. 8-)

Носи си нормални сутиени, за да не ти увиснат .. няма такива неща като вреда .. пф .. :lol:

SuperBadSuperFresh
07-09-2011, 11:36
Много ясно,че увреждат,като си купиш 3 номера по-малък,за да ти повдигне това,което си мислиш че имаш.

maslinka1
07-09-2011, 12:11
Много ясно,че увреждат,като си купиш 3 номера по-малък,за да ти повдигне това,което си мислиш че имаш.

е то кой е казал че ще си взимам 3 номера по-малък ?!? :-o

FuckingFreak
07-09-2011, 12:20
Момичето казва кога уврежда. Защото съм виждала много момичета нямат какво да покажат, но си взимат по-малък сутиен, закопчават го на най-стегнатото, презрамката през врата и тя на възможно най-стегнатото и циците вдигнати до врата, отпред надарени колкото искаш, но погледнеш ли ги отстрани - някакви продълговати и малки цици :lol:

maslinka1
07-09-2011, 12:32
Момичето казва кога уврежда. Защото съм виждала много момичета нямат какво да покажат, но си взимат по-малък сутиен, закопчават го на най-стегнатото, презрамката през врата и тя на възможно най-стегнатото и циците вдигнати до врата, отпред надарени колкото искаш, но погледнеш ли ги отстрани - някакви продълговати и малки цици :lol:

тва е абсолютно вярно и те си мислят че изглеждат супер а всъщност изглеждат мн смешно 8-)