Влез

View Full Version : Видовете изневяра

raw02
07-08-2011, 17:57
Според вас изневярата само физическа ли може да е или и под друга форма ? ако вашета приятелка,флиртува(закача) с други момчета в фейсбук примерно или някъде другате бихте ли я зарязали?дори и да го е правила просто ей така?

ubuntureload
07-08-2011, 18:00
Просто ей така ще и счупя главата!

ShtrudeL
07-08-2011, 18:01
нях нях...

Физическа - целувка, секс
Емоционална - чувства

Т'ва е.

П.П. Лично аз не смятам емоционалната за изневяра. Всъщност не смятам, че и двете са изневяра. Просто диапазона ми за изневяра е по-обширен и избледняват такива работи.

raw02
07-08-2011, 18:02
Просто ей така ще и счупя главата!

+1

LambOfGod
07-08-2011, 18:05
За мен изневяра е моят настоящ приятел/приятелка без мое съгласие да осъществи сексуален контакт от каквото и да е естество с друго момиче/момче.

Ако нямаш доверие на своята приятелка/своят приятел е по-добре наистина да се разделите, защото ти никога няма да можеш да си информиран/а какво прави тя/той във всяка една секунда.

Ако аз знаех и бях сигурна, че даден човек ме обича, държи на мен, сексуално и емоционално съм му дала всичко от което има нужда и ме уважава нямаше да ме притесняват закачки и флиртчета по разни сайтове, форумчета, барчета, кафенца и така нататък...

LambOfGod
07-08-2011, 18:08
А между другото щом си стигнал до там да й влизаш във фейсбука, то значи не уважаваш личното й пространство и й нямаш доверие.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414198
В тази твоя тема се крие отговорът защо след няколко седмици или ще ти изневери с някой или ще скъса с теб.

SisiStrange
07-08-2011, 18:11
Всичко, което прави зад монитор, не ме притеснява ни най-малко.

За мен изневяра е да речем... да се целува с друга, да се натискат, да му кисне нон стоп в скута (ей това не знаех, че би ме ядосало, докато не ми се случи преди известно време)... сексът вече е ясен.

raw02
07-08-2011, 18:11
А между другото щом си стигнал до там да й влизаш във фейсбука, то значи не уважаваш личното й пространство и й нямаш доверие.

В тази твоя тема се крие отговорът защо след няколко седмици или ще ти изневери с някой или ще скъса с теб.

Тя не знае,че я следя :D

LambOfGod
07-08-2011, 18:16

Тя не знае,че я следя :D

Значи очаквай да се обади в полицията щом разбере.. :)

raw02
07-08-2011, 18:22
Все пак подкрепям мнението на ubuntureload :)

LambOfGod
07-08-2011, 18:29
Все пак подкрепям мнението на ubuntureload :)

И да последваш съвета му пак ще викне полиция..

Extremescream
07-08-2011, 18:32
Ъъъъ, ти си тъп? :-o
Ти си с нагласата, че тя ти/ще ти изневери и затоа я следиш. Не че нещо, но каква е тая връзка, щом й нямаш никакво доверие? Не че девойката би била много невинна, ако направи нещо, не го казвам.
Обаче точно ти да казваш, че дори ако се закачи с някого по ФЕЙСБУК (FFS), ти би я зарязал. А това, което ти правиш, според мен е много по-лошо от една закачка в няква си социална мрежа.

marilyn
07-08-2011, 18:41
За мен секса извън връзката не е изневяра, за мен изневярата е чувство...

gabsit000
07-08-2011, 18:41
каквато и да е,под каквато искаш форма..флиртува ли той с друго момиче направо си го режа ...

raw02
07-08-2011, 18:42
Ъъъъ, ти си тъп? :-o
Ти си с нагласата, че тя ти/ще ти изневери и затоа я следиш. Не че нещо, но каква е тая връзка, щом й нямаш никакво доверие? Не че девойката би била много невинна, ако направи нещо, не го казвам.
Обаче точно ти да казваш, че дори ако се закачи с някого по ФЕЙСБУК (FFS), ти би я зарязал. А това, което ти правиш, според мен е много по-лошо от една закачка в няква си социална мрежа.

Не.. да знам,че не върти номера ..

Lucifercho
07-09-2011, 20:48
Физическа- Секс
Нефизическа -> психо атака към момче с цел прелъстяване

anonymous708973
07-09-2011, 22:47
Кви психоатаки, кви 5 лв?! :д

Ако аз знаех и бях сигурна, че даден човек ме обича, държи на мен, сексуално и емоционално съм му дала всичко от което има нужда и ме уважава нямаше да ме притесняват закачки и флиртчета по разни сайтове, форумчета, барчета, кафенца и така нататък...

Вярно.
За мен изневяра обаче е далеч повече от един секс. Когато един човек ти е по-близък от този, с когото си - това е изневяра. Ако той знае повече за теб, споделяш му повече и прочее, това е изневяра,защото се предполага,че човекът, с когото си, е най-близкият ти.
В този ред на мисли, бих простила изневяра, но ако бях мъж - никога, защото когато жена изневерява, са замесени чувства, а това е далеч по-сериозно от това някой друг да си го пъхне в нея.

anonymous768631
07-09-2011, 22:52
За мен секса извън връзката не е изневяра, за мен изневярата е чувство...
Сефте някое момиче да го разбира.
В повечето случаи, в които съм правил секс, съм вложил по-малко чувство отколкото в ръкостискане с приятел.
За мен изневярата е повече от приемлива.
Стига сте се вживявали.
Като ще се вживявате толкова, направо си слагайте халките(или въжетата)...

ShtrudeL
07-09-2011, 23:02
Проблем! иии лиричния герой се пита:

На човека до мен ли да изневеря или на собствените си чувства и желания (т.е. на себе си)? И ако не направя нищо няма ли да подтисна чувствата си? И дори да не изневеря на този до мен каква файда има като чувствата си ги има?! А ако му изневеря изневяра ли ще е? Аз не се вричам в никого и съм свободен дори, когато съм "об(вързан)". Той също. Трябва ли да съществува понятието "прошка" изобщо в изневярата? Какво толкова има за прощаване? Ако някой ти изневери, то значи че се е оставил на най-истинските си желания и го е искал. И не би трябвало да съжалява. Следователно не е направил нищо лошо за себе си. На теб също.

anonymous708973
07-09-2011, 23:11
а защо тези най-истински желания не са насочени към човека до теб?

Имаш ужасващ пропуск някъде в разсъжденията си, но още не мога да го формулирам.

ShtrudeL
07-09-2011, 23:14
Защото друг ти предлага това, което човека до теб не?

Hukuu
07-10-2011, 03:15
Когато не получаваш нещо от даден човек, защо си с него?
:-x
Скъсай с него и го търси при друг.. просто точно и ясно, отиваш при него говорите и ако не стигнете до някакво средно ниво, в което и 2те страни да са доволни няма смисъл да сте заедно, и да изневярата не е нещо, което трябва да очакваш да се възприеме нормално от човека до теб? Кой подяволите ще иска да дели половинката си?

marilyn
07-10-2011, 07:33
Когато не получаваш нещо от даден човек, защо си с него?
Скъсай с него и го търси при друг.. просто точно и ясно, отиваш при него говорите и ако не стигнете до някакво средно ниво, в което и 2те страни да са доволни няма смисъл да сте заедно, и да изневярата не е нещо, което трябва да очакваш да се възприеме нормално от човека до теб? Кой подяволите ще иска да дели половинката си?

Защото понякога е много сложно! Какво правиш ако гаджето ти е супер готин, много се обичате, имате си доверие и тн и тн ама секса не върви? Често пъти приятелите ми са ме питали "защо си с двама едновременно?" и ми се чудят. Отговорът винаги е "ако единия ми даваше достатъчно от всичко, нямаше да има 2ри..."

SisiStrange
07-10-2011, 07:56
^^ Доста студено отношение.
Изневярата е огромен удар върху егото и чувствата на някого. Щом си способен да му причиниш нещо толкова горчиво, значи не обичаш наистина. Ако много държиш на човека и сте чак толкова близки, самите чувства правят секса уникален. Не съдя и не мога да упрекна никого, ако приема изневярата за нещо съвсем нормално и след нея може спокойно да нарича връзката си прекрасна и пълна с любов и доверие (всеки си има мнение по въпроса), но според мен, подобно нещо няма как да приключи добре. Това със "сексът не върви" винаги ми е звучало като оправдание. Няма момче, което да не може да придобие опит, да се напасне с гаджето си и да се научи да и доставя удоволствие. Въпрос на комуникация. Никой не се ражда научен, за това е от полза всеки да си казва какво иска и му харесва.
PS. Нищо лично към никого.

marilyn
07-10-2011, 08:09
^^Споко, не съм ти се обидила, всеки си има мнение, просто за мен една връзка трябва да е пълноценна и от към чувства и от към секс. Ако не получавам това, което искам значи нещо куца ... Всеки си има мнение, разни хора-разни идеали. ;)

Thrombocyte
07-10-2011, 09:14
Как би ти подействало, ако и на двете ти гаджета не им харесва секса с теб и си имат по една друга, ей така?

"Чисто хипотетична ситуация, просто ми стана интересно" :)

marilyn
07-10-2011, 09:27
Всеки има право да прави каквото си иска, аз нямам навика да държа сметка на когото и да е, както не искам и на мен да ми държат. Щом не му харесва нещо е в правото да си го търси навън. На моята възраст имам право да съм несериозна, да си гледам кефа и да си търся щастието. Важното е човек да е щастлив и доволен... :)

LambOfGod
07-10-2011, 09:43
Всеки има право да прави каквото си иска, аз нямам навика да държа сметка на когото и да е, както не искам и на мен да ми държат. Щом не му харесва нещо е в правото да си го търси навън. На моята възраст имам право да съм несериозна, да си гледам кефа и да си търся щастието. Важното е човек да е щастлив и доволен... :)

Влюбена съм в начина ти на мислене.. <3

marilyn
07-10-2011, 09:50

Влюбена съм в начина ти на мислене.. <3
:-)

Eclipsercho
07-10-2011, 09:59
Защото понякога е много сложно! Какво правиш ако гаджето ти е супер готин, много се обичате, имате си доверие и тн и тн ама секса не върви? Често пъти приятелите ми са ме питали "защо си с двама едновременно?" и ми се чудят. Отговорът винаги е "ако единия ми даваше достатъчно от всичко, нямаше да има 2ри..."

И отговорът е - щото си кyрва.

Ти замисляла ли си се, че може би и ти не даваш ВСИЧКО, от което момчето до теб има нужда? И въпреки това той е с теб? За теб съществува ли нещо повече от това да използваш хората до теб и да взимаш всичко, което можеш, да ги използваш и след това захвърляш?
Струва ми се, че като си била пишлеменце някой батко-плейбой ти е напълнил задника, след което те е оставил, та сега се правиш на нещо повече, избивайки комплекси върху хората, с достатъчно липса на късмет и разум, че да тръгнат с теб.

Нищо лично, просто мнение.

Изневярата е мноого дълга тема. За някои се стига до нея само при секс, други броят целувки, трети дори по скайп/FB им е достатъчно. Но при всички има едно общо нещо - предателството, което човека до теб извършва, правейки тези неща с друг. Може да се каже, че след като веднъж ти изневерят, този човек НИКОГА няма да значи толкова, колкото е значел някога..

Хората, които изневеряват са ми изключително смешни, жалки и глупави. Ако поне малко си обичал, дори да е в минало вече време, човека до себе си.. защо да го лъжеш? Да вършиш работи зад гърба му, след което да го гледаш все едно нищо не е станало? Щом имаш нужда от друг, защо си още с този? Най-честното и просто решение, както споменаха по-горе - скъсайте, пък си ходи с колкото си искаш момчета/момичета.

Аман от такива хора.

anonymous768631
07-10-2011, 10:03
Тъй ли? А мен ме шибна в мидата. 8-)

Правилно.
Ако Мимчето не може да готви, ще я уча и ще я оставя да добие малко рутина, докато си хапвам от сармичките на Ани.
А когато Миминка се ошлайфа, ще се прехвърля при нея.

marilyn
07-10-2011, 10:04
@Eclipsercho Как смееш да ме наричаш курва без изобщо да ме познаваш? Нито знаеш каква съм, коя съм и какви връзки и отношения съм имала. Всеки има право на мнение, но аз не си позволявам да обиждам хората из форума, не го прави и ти. Грозно е да лепваш етикет на някого без да го познаваш. Ами не, не си избивам комплексите върху хората около мен и никой батко не ме е зарязал, когато съм била малка. Това, че секса е важен за мен не ме прави курва. Оспамихме цялата тема...

LambOfGod
07-10-2011, 10:06
Тъй ли? А мен ме шибна в мидата. 8-)

Правилно.
Ако Мимчето не може да готви, ще я уча и ще я оставя да добие малко рутина, докато си хапвам от сармичките на Ани.
А когато Миминка се ошлайфа, ще се прехвърля при нея.

:oops:

Eclipsercho
07-10-2011, 10:11
@Eclipsercho Как смееш да ме наричаш к***а без изобщо да ме познаваш? Нито знаеш каква съм, коя съм и какви връзки и отношения съм имала. Всеки има право на мнение, но аз не си позволявам да обиждам хората из форума, не го прави и ти. Грозно е да лепваш етикет на някого без да го познаваш. Ами не, не си избивам комплексите върху хората около мен и никой батко не ме е зарязал, когато съм била малка. Това, че секса е важен за мен не ме прави к***а. Оспамихме цялата тема...

Думите ти и начина ти на мислене/изразяване показват достатъчно.
Не съм те обидил без причина. Ако си се засегнала - sorry, но ти си от този тип хора, които искрено мразя. :)

Не важността на секса за теб те прави кyрва - а това, че би зарязала момче, което ти дава ВСИЧКО освен хубавия секс, въпреки че, уау, идея - може би прави всичко по силите си да те задоволи, но не му се получава. И то защо? За да се изчукаш с някой "ебач".. да ти имам великите ценности. Точно комплексарче си ти, хората, които си мислят, че да взимаш от всеки точно това, което ти трябва, без да ти пука за него е нормално са точно такива. Колкото и да го отричаш, нещата няма да се променят.
Лек ден.

marilyn
07-10-2011, 10:15
@Eclipsercho Как смееш да ме наричаш к***а без изобщо да ме познаваш? Нито знаеш каква съм, коя съм и какви връзки и отношения съм имала. Всеки има право на мнение, но аз не си позволявам да обиждам хората из форума, не го прави и ти. Грозно е да лепваш етикет на някого без да го познаваш. Ами не, не си избивам комплексите върху хората около мен и никой батко не ме е зарязал, когато съм била малка. Това, че секса е важен за мен не ме прави к***а. Оспамихме цялата тема...

Думите ти и начина ти на мислене/изразяване показват достатъчно.
Не съм те обидил без причина. Ако си се засегнала - sorry, но ти си от този тип хора, които искрено мразя. :)

Не важността на секса за теб те прави кyрва - а това, че би зарязала момче, което ти дава ВСИЧКО освен хубавия секс, въпреки че, уау, идея - може би прави всичко по силите си да те задоволи, но не му се получава. И то защо? За да се изчукаш с някой "ебач".. да ти имам великите ценности. Точно комплексарче си ти, хората, които си мислят, че да взимаш от всеки точно това, което ти трябва, без да ти пука за него е нормално са точно такива. Колкото и да го отричаш, нещата няма да се променят.
Лек ден.

Не ми пука особено кви хора мразиш, просто нямаш право да говориш без да ме познаваш. Мисли си квото искаш-твое право си е. Всеки си търси щастието по различен начин: ако за теб то е готина мацка, която е като дърво в леглото или куха лейка, която знае само как да се чука... кофти тръпка.. защото една връзка трябва да притежава баланс. Лек ти ден и на теб.

anonymous768631
07-10-2011, 10:19
Ти замисляла ли си се, че може би и ти не даваш ВСИЧКО, от което момчето до теб има нужда? И въпреки това той е с теб?
Виж се'а, мой човек. А ти замислял ли си се, че може някои хора да не възприемат секса като изневяра? Съмнява ме. Мисленето е сложен процес, дори по-сложен от темата за изневярата.
Аз може да не се трогна, когато приятелката ми се чука с други, но ако споделя на другите нещо, което на мен НЕ МОЖЕ, то е свободна да си хване пътя, а ако е по-настоятелна може да я изпратя и към Окръжна болница...

Eclipsercho
07-10-2011, 10:24
Не ми пука особено кви хора мразиш, просто нямаш право да говориш без да ме познаваш. Мисли си квото искаш-твое право си е. Всеки си търси щастието по различен начин: ако за теб то е готина мацка, която е като дърво в леглото или куха лейка, която знае само как да се чука... кофти тръпка.. защото една връзка трябва да притежава баланс. Лек ти ден и на теб.

За това какви права имам, не си човека, който може да ми казва. "You don't know me" спора беше модерен по времето на DC++ и АБВ чатовете. Сега е просто смешно. И ти не ме познаваш, това не променя нищо. Тук хората показват какви са според мненията си. Това, което видях за теб, както вече казах, ми е достатъчно, че да изградя толкова отрицателно мнение за теб, без значение дали ти пука или не. :)

А мислила ли си, като каза баланс, че този баланс се постига от двама? Момчето до теб е перфектно във всяко едно отношение, освен секса.. що не го научиш? Не му помогнеш да се развие? Защо трябва да го зарязваш? По какъв критерии избираш момчетата си? Има ли изобщо чувства в цялото нещо или просто си правиш колекция?

За мен, момичето до мен е перфектно и в сексуално и в емоционално отношение. Нито е дърво в леглото, нито е куха лейка. Уау, втора изненада за теб, такива хора съществуват! :shock:
Всеки има своите недостатъци. Всеки има и своя вкус. Въпроса е друг - връзката се гради на чувства, не на брой неща в другия, които можеш да използваш, защото ти се "живеело". Никога няма да намериш перфектен ебач, който да те приспива с Квантова Физика, да вдига 200 от лежанка и да е най-добрия баща за децата ти. Ако пък се надяваш на нещо подобно - порасни.
Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват.. Точно това е смисъла на една връзка - да се научиш да приемаш и недостатъците на партньора си. Но за теб подобни мисли са далече, it's hard out here for a whore ;)

Извинявам се за ненужния спам на автора на темата, но тези неща трябваше да се кажат, поне според мен. :)

Eclipsercho
07-10-2011, 10:26
Виж се'а, мой човек. А ти замислял ли си се, че може някои хора да не възприемат секса като изневяра? Съмнява ме. Мисленето е сложен процес, дори по-сложен от темата за изневярата.
Аз може да не се трогна, когато приятелката ми се чука с други, но ако споделя на другите нещо, което на мен НЕ МОЖЕ, то е свободна да си хване пътя, а ако е по-настоятелна може да я изпратя и към Окръжна болница...

Тогава какво търси в тази тема? Щом не й пука дали й изневеряват или не? Всеки със своите вкусове - но се съмнявам момчетата до нея да споделят нейните възгледи.. ако си намира само такива - супер, оттеглям мнението си. :) Но дълбоко се съмнявам, че това е случая.

ronito01
07-10-2011, 10:33
Напълно съм съгласна с мненията на :@Eclipsercho.. :)

marilyn
07-10-2011, 10:33

За това какви права имам, не си човека, който може да ми казва. "You don't know me" спора беше модерен по времето на DC++ и АБВ чатовете. Сега е просто смешно. И ти не ме познаваш, това не променя нищо. Тук хората показват какви са според мненията си. Това, което видях за теб, както вече казах, ми е достатъчно, че да изградя толкова отрицателно мнение за теб, без значение дали ти пука или не. :)

А мислила ли си, като каза баланс, че този баланс се постига от двама? Момчето до теб е перфектно във всяко едно отношение, освен секса.. що не го научиш? Не му помогнеш да се развие? Защо трябва да го зарязваш? По какъв критерии избираш момчетата си? Има ли изобщо чувства в цялото нещо или просто си правиш колекция?

За мен, момичето до мен е перфектно и в сексуално и в емоционално отношение. Нито е дърво в леглото, нито е куха лейка. Уау, втора изненада за теб, такива хора съществуват! :shock:
Всеки има своите недостатъци. Всеки има и своя вкус. Въпроса е друг - връзката се гради на чувства, не на брой неща в другия, които можеш да използваш, защото ти се "живеело". Никога няма да намериш перфектен ебач, който да те приспива с Квантова Физика, да вдига 200 от лежанка и да е най-добрия баща за децата ти. Ако пък се надяваш на нещо подобно - порасни.
Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват.. Точно това е смисъла на една връзка - да се научиш да приемаш и недостатъците на партньора си. Но за теб подобни мисли са далече, it's hard out here for a whore ;)

Извинявам се за ненужния спам на автора на темата, но тези неща трябваше да се кажат, поне според мен. :)

Разбира се, че има хора които могат да съвместят и добрия секс и емоционалното отношение, но ти само на такива ли случваш? Защото явно аз не съм успявала всеки път. И има ли смисъл да си с някой, който не те удовлетворява (няма значение в какъв план)? И да го науча, да то ест че няма лошо, но няма ли химия... съм безсилна. Казах от начало още за мен изневяра е когато има любов, ако няма е както каза някой преди мен: секс в който влагаш толкова чувство, колкото в едно ръкостискане. Гледайте си кефа, бе хора, един път сме на тия години...
Авторе, ужасно съжалявам за оспамената тема...

Eclipsercho
07-10-2011, 10:37
Разбира се, че има хора които могат да съвместят и добрия секс и емоционалното отношение, но ти само на такива ли случваш? Защото явно аз не съм успявала всеки път. И има ли смисъл да си с някой, който не те удовлетворява (няма значение в какъв план)? И да го науча, да то ест че няма лошо, но няма ли химия... съм безсилна. Казах от начало още за мен изневяра е когато има любов, ако няма е както каза някой преди мен: секс в който влагаш толкова чувство, колкото в едно ръкостискане. Гледайте си кефа, бе хора, един път сме на тия години...
Авторе, ужасно съжалявам за оспамената тема...[/b]

Хмм.. actually, тя е първата такава, която срещнах. Кофти спомени от предишни връзки :)

Има смисъл да си с някой, който не е перфектен, ако имате чувства и се обичате. Просто секс - ок, използвай си ги. Явно не сме се доразбрали.

:)

anonymous768631
07-10-2011, 10:40
По-малко от ръкостискане...

Направо да се не начудиш кое е момчето и коя е путката. Странно младо поколение.

marilyn
07-10-2011, 10:40
...

Хмм.. actually, тя е първата такава, която срещнах. Кофти спомени от предишни връзки :)

Има смисъл да си с някой, който не е перфектен, ако имате чувства и се обичате. Просто секс - ок, използвай си ги. Явно не сме се доразбрали.

:)

Май не сме се доразбрали наистина.. айде стига писахме, че оспамихме яко. Хубав ден. :)

anonymous768631
07-10-2011, 10:42
Нищо не сме оспамили. Темата си е за това.

Eclipsercho
07-10-2011, 10:46
По-малко от ръкостискане...

Направо да се не начудиш кое е момчето и коя е п****та. Странно младо поколение.

Нещо се опитваш да ми кажеш ли?

Младото поколение си ти, приятелю. :)

anonymous768631
07-10-2011, 10:49
Ааа, 666 мнения направи... 8)

Искам да ти кажа, да.

Много сте се вживели от малки. Ще се жените ли? Няма проблем. Ако в една проста връзка...Моля ви. Спрете да се правите на "зрели". Изглеждате като 4-годишни, които носят роклята на мама... :?

Thrombocyte
07-10-2011, 10:51
Всеки е с различна ценностна система, морал и т.н. Всеки е и с различен начин на живот и сам си решава кое е най-добре, макар на нас да ни изглежда обратното.
Завиждам на момичето за свободолюбивото й мислене, но аз не мога толкова лесно да понеса нещата, особено ако има чувства от моя страна.
Кой как се уреди в живота :)

Eclipsercho
07-10-2011, 10:55
Ааа, 666 мнения направи... 8)

Искам да ти кажа, да.

Много сте се вживели от малки. Ще се жените ли? Няма проблем. Ако в една проста връзка...Моля ви. Спрете да се правите на "зрели". Изглеждате като 4-годишни, които носят роклята на мама... :?

Не сме се вживели. Не, няма да се женим в близките няколко години. Но, ако всичко е така, както е сега, тя е моята бъдеща съпруга. Позволили сме си да правим планове за бъдещето, защото сме сигурни в един друг. Не че всичко не може да се обърне за стотна от секундата, но това, в крайна сметка е живота.

Не мисля, че се правя на зрял. Някои хора не срещат човека за себе си цял живот, други го правят, но не го осъзнават.. а трети го срещат и го пазят до себе си. Това смятам да направя и аз. :)

raw02
07-10-2011, 16:32
marilyn Характера ти е курвенски .. и си доста голям боклук ...

Eclipsercho Мисли най-правилно и е много прав за всичко,което казва а най-вече в това:

Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват..

жалко е че тези момичета като marilyn стават все повече и повече .. и все по-големи и големи курви

anonymous768631
07-10-2011, 16:36
"Ммм, май роклята на мама не е достатъчна, за да ме направи голяма... Мисля да си сложа и червило!"

dimdim
07-10-2011, 16:56
На мен пък не ми пука дали някой ми изневерява. Дразня се когато ме лъже. Лъжата е да спи с друга и да не ми казва,да ми каже, че е при мама и тати,а просто иска да се махне от мен,да ми каже,че спи а в същото време си цъка на компа и не иска да говори с мен. Няма изневяра, има просто лъжа. Мразя да ме лъжат. Аз съм либерална и винаги разбирам. Ако е тръгнал да спи с друга,нека си спи,поне да ми каже. И аз бих изневерила,по различни причини. Ако пък обича друга,пак не бих се дразнела,ако просто ми каже. Ако е с мен,значи е с мен. Значи е избрал мен. Точка. Само искам да се знае всичко. :)

fUcKsMiLe
07-10-2011, 19:07
Абсолютно съгласна с мнението на dimdim.

GossipGirl89
07-10-2011, 19:38
Като изневяра приемам само физическата такава - натискане, целуване, секс. За емоционалната е малко спорно. Ако е с мен и се случи така че се влюби в друга, но продължава да е с мен - да, тогава може би ще го приема за един вид емоционална изневяра. Но специално тия глупости с писането във фейсбук с някоя и т.н. - това не е изневяра.

marilyn
07-10-2011, 22:24

Eclipsercho Мисли най-правилно и е много прав за всичко,което казва а най-вече в това:

Баланса, за който така "умело" говориш, се постига от друго - любовта между двама души. Тя прикрива недостатъците и прави положителните черти на човека до теб да изпъкват..

жалко е че тези момичета като marilyn стават все повече и повече .. и все по-големи и големи к**ви

Кой ти говори за любов? Казах ви че ако няма любов няма изневяра...
ти на колко си години че се филмираш толкова?И как смееш да ме наричаш курва без да ме познаваш и да знаеш дали съм обичала когото и да е? Много е лесно да лепиш етикети...

lubomirky
07-10-2011, 23:22
по какъвто и начин да ми изневери съзнателно, на момента я зарязвам, без право на помилване. изобщо за мен е различен човек от тоя момент и се съмнявам, че някога ще изпитвам някакви чувства към тоя човек отново..

Grudi_SeXa
07-10-2011, 23:24
Аналната брои ли се?

chronic
07-11-2011, 00:32
Тя си е част от връзката,какво се вживявате толкоз.

ccdesigns
07-11-2011, 00:57

жалко е че тези момичета като marilyn стават все повече и повече .. и все по-големи и големи к**ви

Кой ти говори за любов? Казах ви че ако няма любов няма изневяра...
ти на колко си години че се филмираш толкова?И как смееш да ме наричаш к***а без да ме познаваш и да знаеш дали съм обичала когото и да е? Много е лесно да лепиш етикети...

Курво, млъкни! Стига с тва "Не ме познаваш". То по мненията във форума си личи каква си. Аз се чудя пък защо ходиш с 2-3ма, вместо да си сама известно време? И тези няколко знаят ли, че ТИ ходиш с останалите? Като едно момче/мъж не е достатъчно добър за теб и не може да ти даде това, което искаш, защо въобще си с него? Защо въобще трябва да го нараняваш? Като не е достатъчно добър за теб, просто ти е безразличен, а не тръгваш с него и с още 5, за да имаш всичко наведнъж.

SisiStrange
07-11-2011, 05:33
Ей, айде спрете да я наричате к**ва, де. :x Аз също хич не съм съгласна с нейния възглед, но не сте и родители/гаджета/близки, че да и се карате. Неин живот. Нейни възгледи.

lamer4e7o
07-11-2011, 06:47
Тука стана бойно поле… По-леко я карайте, това е само форум…

marilyn
07-11-2011, 10:07
к***во, млъкни! Стига с тва "Не ме познаваш". То по мненията във форума си личи каква си. Аз се чудя пък защо ходиш с 2-3ма, вместо да си сама известно време? И тези няколко знаят ли, че ТИ ходиш с останалите? Като едно момче/мъж не е достатъчно добър за теб и не може да ти даде това, което искаш, защо въобще си с него? Защо въобще трябва да го нараняваш? Като не е достатъчно добър за теб, просто ти е безразличен, а не тръгваш с него и с още 5, за да имаш всичко наведнъж.

Ами на теб по мнението, което изказваш личи, че си ограничен, не искаш да погледнеш нещата от другата страна. И да, сега съм сама, казах, че ми се е случвало да ходя с 2ма защото не успяваха да ми дадат всичко от което имах нужда. Те знаеха, значи не е било проблем за тях, защото иначе биха ме зарязали, не мислиш ли? И не съм казала, че са ми били безразлични, нямам навика да спя с хора, които са ми безразлични или да ходя с такива... Защо ли изобщо всъщност си губя времето да ви обяснявам...