PDA

View Full Version : Плача по 3 пъти на ден

munik2805
07-09-2011, 22:37
Здравейте, пак ще ви позанимавам с моите проблеми .. И така проблемът ми е,че плача по 3 пъти на ден ,,, обикновенно първо се разплаквам и после си изяснявам причината .. Напоследък се карам много с родителите ми .. ии една от най-близките ми приятелки напуска града ... преживявам всичко някакво хипер странно .. говорила съм с нея, но единственото, което прави е да ме успокой и сслед 3 часа пак .. тя няма и какво друго да направи .. ама съм много объркана .. незнам какво да правя .. Никога преди не ми се е случвало .. даже в годината 1 път ревах .. сега от както разбрах, че приятелката ми ще напуска града не пропускам и ден .. и тия караници с родителите ми .. кофти ми е много ... някакви идеи ?

Colouring
07-10-2011, 11:39
Опитай да се разсейваш по някакъв начин.Излизай повече,контактувай с приятели и така.Опитвай се да запазваш спокойствие при повечето ситуации и не давай да те разплачат лесно.
Ако имаш баба и дядо някъде на село-замини за 1-2 седмици,избягай от проблемите. :)

alice13
07-10-2011, 11:48
разхождай се по по-спокойни места.. горички и разни такива. Много е успокояващо..

titinkaa
07-10-2011, 17:00
разхождай се по по-спокойни места.. горички и разни такива. Много е успокояващо..

+1,а и всичко това ти е на нервна основа,успокой се малко,не е хубаво да се натоварваш толкова на тея години.

iiordanova
07-10-2011, 20:21
Стегни се малко,де! От личен опит ти казвам - отиди на село за 1 седмица. Просто няма такъв релакс. Опитай да прекарваш по-весело времето с приятелката си. Излизай и общувай повече. Яж повече шоколад(за щастие). 8-) И все пак си ваканция. Не си пропилявай времето.

ccdesigns
07-10-2011, 20:23
Чети. На мен ми помагаше миналото лято като се разплаквах от нищото. Предполагам, че хормоните се ебаваха с мен. Просто забравях всичко като сядах да чета нищо, че не ми е от най-любимите неща за правене. Опитай се да оправиш проблемите с родителите.

FuCKkK13
07-10-2011, 20:44
както казаха преди мен.. разходки с приятели, забавления.. прави нещо което те успокоява.. примерно аз като ми е гадно пускам музика и почвам да рисувам нещо.. :) .. не плачи.. все някога всичко ще си е на мястото ... :)

SmilezZz
07-11-2011, 05:16
Ако ти не си помогнеш - ние няма как да го направим.
Разсейвай се. Занимавай се с нещо,което ще ти достави удоволствие и ще те накара да забравиш поне за малка за проблемите,които те заобикалят. Бъди силна. Не е дошъл края на света.
Пък и нали знаеш ? Животът ти поставя препятствия,с които трябва да се справиш ,за да успееш за в бъдеще,да си силна и да не се предаваш.

stefko1996
07-11-2011, 07:41
ОФФ,гадна ситуация ...

Намери си нови приятели с които да разговаряш,говори с учители,излизай по често разхождай се на спокойни места ,кажи на родителите си ,че караниците с тях не изтощават ,че най-добрата ти приятелка вече не е при теб говори с роднини за случващото се и де.

cookie_master
07-11-2011, 08:36
не мисли за проблемите,излез от града и отиди някъде на по-спокойно място :)

badsector
07-11-2011, 12:39
Пубертет. Спри да се караш с родителите си, ами ги слушай.