Влез

View Full Version : Изневери ми за втори път,как да простя ?

Boryana
07-10-2011, 17:14
Живея на семейни начала от 6 години с момиче, което много обичам ,но не мога да простя изневярата отново.Преди около 3 години ми изневери с колега от работата ,след много мъки и страданя и простих като и обиясних ,че ако се случи пак това нещо ще е краят и ще убие обичта ми съвсам.Нещата потръгнаха и тя даже напусна работа.За най- голямо съжаление нещата се повториха по абсулютно същтя начин пак с колега и т.н. Моля за съвет?

IseeDEADbodies
07-10-2011, 17:17
Колко теми смяташ да пуснеш ;д

Sh@d0w
07-10-2011, 17:18
Вземи прочети

http://i1.helikon.bg/777/50513z.jpg

и пак пробвай да пуснеш темата.

SisiStrange
07-10-2011, 17:19
Тоя правопис направо ми извади очите. :-o

MojoJojo88
07-10-2011, 17:38
Къде видя правопис?

Sh@d0w
07-10-2011, 17:42
Местожителство: Pernik

Сега вече ми стана ясно.

Трябва да се направи един раздел във форума,специално за перничани.

roseleaf94
07-10-2011, 17:49
Ще видиш много зор, ако отново й простиш. Трябва или да си много влюбен в нея, или да си ужасно глупав, за да вярваш, че няма да има и трети път. Животът е пред теб! Зарежи я, не си заслужава да се тормозиш с някаква глупава жена с ограничени чувства и слепи виждания (парадокс)!

IseeDEADbodies
07-10-2011, 17:56
Оставам с впечатление, че са лезбо дружинка :lol: :lol:

Аз познавам грамотни хора от Перник =]

Adynamia
07-10-2011, 18:01
AAAAAAAHHH MY EYES !!!!! :shock: :shock:

alice13
07-10-2011, 19:15
дал си й ввтори шанс...Време е да продължиш напред...

Andrez
07-10-2011, 19:20
Съдейки по ника определено става дума за "лезбо дружинка" :lol: с тоя правопис е явно, че не си минал/а 8ми клас...

MuuSiiiCLooVeerr
07-10-2011, 20:08

+ ...

4o4ina
07-10-2011, 20:20
Ти не можеш да пишеш бе моето момиче,къде си тръгнала теми да пускаш? :?

GossipGirl89
07-10-2011, 20:25
Не й прощавай.

Phobiaa
07-10-2011, 22:33
Живеия на семеини начала от 6години с момиче което много обичам но не мога да простия изневярата отново.Преди око 3години ми изневери с колега от работата ,след много мъки и страдания и простих като и обиясних че ако се случи пак това нешто ще е краят и ще убие обичта ми савсам.Нештата потръгнаха и тя даже напудна работа.За наи гоглямо съжаление нештата се повториха по абсулютно саштиа начин пак с колега и т.н. Мля за савет?

Боже мой!Ти за щ,й,я .. чувал ли си ?!
btw сам си отговори на въпроса.

elizabethg
07-10-2011, 23:15
ОЛеле....много сте ми смешни като почнете с вашите критики от типа:"Оправиси правописа" или пък "Оооф тоя правопис ми извади очите".Момчето иска съвет,а не да му пилите на главата за шибания правопис!
Пич...зарежи я!Какви са тия чалъми и ти да я търпиш?Ако те обичаше щеше ли да постъпва така???

chronic
07-11-2011, 00:09
Братле направо я хвани за косата и така я засили по-дяволите че да не мое се запре.
Ебахти подигравката честно,повярвай ми другата която ще срещнеш ще е абсолютно същата или даже по-добра,не си мисли че тази е няква уникална,всички са еднакво плоски.
Успех,ама минимум 3 метра да хвърчи тая празна китара курвенска.

chronic
07-11-2011, 00:40
^ Елитът, по-спокойно.
Нервите са вредно нещо, особено изразени онлайн...

По темата: Авторе хапни една http://prikachi.com/images/598/3554598c.jpg
и всичко ще ти мине.Житейските съвети изхождащи от бедния ти банален речник у вас на масата с ваще,ако обичаш..
И отвори да се проветри след теб.

Sh@d0w
07-11-2011, 04:13
Вики,тоя май не зацепи как го затапи :lol:

Братле направо я хвани за косата и така я засили по-дяволите че да не мое се запре.
Ебахти подигравката честно,повярвай ми другата която ще срещнеш ще е абсолютно същата или даже по-добра,не си мисли че тази е няква уникална,всички са еднакво плоски.

Житейските съвети изхождащи от бедния ти банален речник у вас на масата с ваще,ако обичаш..

ahxhahxahxah :lol:

От кое село си между другото,че ме заинтригува твоя богат речник,пълен с житейски съвети?

SmilezZz
07-11-2011, 05:22
Вълкът козината си мени,но нрава - не.. Според мен ще е ужасно глупаво да й простиш отново. Имай поне грам достойнство и уважение,и продължи живота си без нея.
Не си заслужава ,да бъдеш с такъв човек - който не вижда твоите чувства. Не те заслужава.

stefko1996
07-11-2011, 06:52
Ако наистина те обича защо ти изневерява?

balu4ka
07-11-2011, 07:00
Можеш сам да си отговориш на въпросите:

Обича ли ме?
Вярна ли ми е ?
Държи ли на мен ?
Връзката ни крепи ли се на доверие?
Има ли смисъл?

Общото между всичките тези въпроси е ,че при вас отдавна е спряла да я има тръпката,чувствата са се изменили...доверието е изчезнало.
Просто да продължите да се задушавате ,няма смисъл.Както е казано ,веднъж направи ли го ,ще се повтори...В твоя случей ..потрети (:.

bubblef93
07-11-2011, 07:03
Имала е втори шанс но тя го е пропиляла.А пък ако наистина те обичаше още първия път нямаше да изневери така че прави си изводите.Аз съм на мнение че изневерят ли ми веднъж втори шанс няма да имат :)

soul1199
07-11-2011, 07:34
По-добре я остави,не си струва.

Josefinne
07-11-2011, 11:09
Не ми стана явно, авторът момиче ли е , момче ли е...
Всъщност аз не съм от хората, които абсолютизират изневярата. Според мен тя е признак, че нещо не върви във връзката, резултат от нещо друго. Често тя е причината двама човека да се разделят, защото смятат, че изневярата е непреодолима. Аз обаче не съм на това мнение, защото е много трудно да срещнеш сродна душа. Ако вие все пак се обичате истински ( независимо от какъв пол сте и двамата ), смятам, че първият въпрос, който трябва да си зададеш е " обичам ли я" и втория е " обича ли ме тя". И ако се обичате наистина, то трябва да потърсите причината да се стигне до изневяра - дали на нея й е скучно, дали има нужда от повече забавления, романтика, секс, емоции, внимание. Намерете причината и ако тя не може да се поправи, тогава се разделяйте. Не е лесно, това е ясно. Но щом я обичаш, усилията си струват.
Успех! :)

kobrichka
07-11-2011, 12:57
ОЛеле....много сте ми смешни като почнете с вашите критики от типа:"Оправиси правописа" или пък "Оооф тоя правопис ми извади очите".Момчето иска съвет,а не да му пилите на главата за шибания правопис!
Пич...зарежи я!Какви са тия чалъми и ти да я търпиш?Ако те обичаше щеше ли да постъпва така???

Съгласна съм с това мнение.

Веднъж е изневерила, ти си и простил дал си и втори шанс, тя не е оценила това, което си направил за нея. Сега ако отново и простиш, нищо няма да бъде както преди. Винаги ще си спомняш двете изневери и доверието вече го няма. Връзка без доверие не е връзка. Ако това момиче те обича няма да ти изневерява за втори път, а тя го е направила...трети шанс не заслужава, защото ако сега и простиш съм 100% убедена, че ще изневери отново.

SuperBadSuperFresh
07-11-2011, 13:02
Само на мен ли ми мирише на фейк?

Zarity
07-11-2011, 16:03
Не й давай да ходи на работа на тая...бахти пръчката.Късай.Няя как.

sunshinex
07-11-2011, 19:29
Ще видиш много зор, ако отново й простиш. Трябва или да си много влюбен в нея, или да си ужасно глупав, за да вярваш, че няма да има и трети път. Животът е пред теб! Зарежи я, не си заслужава да се тормозиш с някаква глупава жена с ограничени чувства и слепи виждания (парадокс)!
Съгласна съм!

Torn
07-11-2011, 20:01
Късай брат , не си заслужава. Направила ли го е един път ще има и 2 и 3. А сигурен ли си че е само за 2 ?

fLoweRrR
07-11-2011, 21:59
Не й прощавай ! Дал си й 2-ри шанс, не прави грешката да й дадеш 3-ти...

Ти не осъзнаваш ли, че само те използва ? Ако другия( или другите.. ) я зарежат, тя си знае, че ти ще си й на разположение .. ; ) Не й се оставяй, а я зарязвай !

Btw: Няма да е лошо да си погледнеш "правописа"

chronic
07-11-2011, 22:17
Вики,тоя май не зацепи как го затапи :lol:

Житейските съвети изхождащи от бедния ти банален речник у вас на масата с ваще,ако обичаш..

ahxhahxahxah :lol:

От кое село си между другото,че ме заинтригува твоя богат речник,пълен с житейски съвети?
Последните 7 години съм живял в Манхатън USA,и съм родом от Пловдив.
Усети ли се ся къв калун си.
Седи си в кирливата шопия и дишай населената от масово селяни столица..
Кой е селянина в случая? :lol:

Бастун кирлив,майка ти студен да те гали.

elizabethg
07-11-2011, 23:04
Вземи прочети

http://i1.helikon.bg/777/50513z.jpg

и пак пробвай да пуснеш темата.

"Sh@d0w" ,брат...ако не изкритикуваш някой или ако не си дадеш компетентното мненийце няма да можеш да заспиш,дейба!

Sh@d0w
07-12-2011, 04:26

И ако се мислиш за нещо,като си живял там 7 години там си в пълна заблуда.Само като ти прочета идиотския съвет и видя просташкия ти речник,ми ставаш ясен.Колкото и да се опитваш да го прикриеш си си една нула,жалко че и в живота сигурно си така.

Fail.

chemist9009
07-12-2011, 06:00
щом изневерява - режеш!! Няма за кво да се занимаваш с такава?!

mynichka
07-12-2011, 08:18
а защо изобщо ще прощаваш ?

TheBobqk
07-12-2011, 10:25
дал си й ввтори шанс...Време е да продължиш напред...
+1 Също така си оправи правописа!

chronic
07-12-2011, 15:07

И ако се мислиш за нещо,като си живял там 7 години там си в пълна заблуда.Само като ти прочета идиотския съвет и видя просташкия ти речник,ми ставаш ясен.Колкото и да се опитваш да го прикриеш си си една нула,жалко че и в живота сигурно си така.

Fail.Чакай пълна нула съм бил,ама и в живота може и да съм?Ти не знаеш кво пишеш бре капут смачкан,вземи си сипи една студена вода и излез малко от форума,егати задръстения тип майна.. :lol:
Сто процента си някъв девствен ревнивец,който не е видял чифт цици през живота си и цял ден кибичи у форума..
Аз ако съм ясен на теб,ти си ясен на всички,така че аре бегай да пиеш на майка ти пичия сок и си спри нета за няколко дни помяр.

Sh@d0w
07-12-2011, 15:47
Да аз съм девствен ревнивец,right :lol:

След последния ти коментар няма какво повече да кажа,селянина си личи от далече :) Където и да отидеш,ако щеш и в австралия,ще си останеш същия боклук,с беден речник.

Жал ми е за тебе :lol: Вземи ти намали малко висенето във форума,гледам нервите нещо те тресат май,а?

Priceless
07-12-2011, 15:54
Айде, събраха се. Глей ся кво става 8-)

Hilary_
07-12-2011, 19:29
Айде, събраха се. Глей ся кво става 8-)
:razz: :razz: :razz:

Авторе .. дал си й втори шанс - не го е оценила! Зарязвай я! ;)

kokosety
07-12-2011, 19:51
Не би трябвало да мислиш изобщо за прошка,то се знае какво трябва да правиш!!! broke up with her 8-) 8-)
Sh@dow не разбирам, защо всеки път се хващаш за правописа? С този тъп сарказъм , че трябвало да прочете Буквара не знам, какво постигна.
И с тея изрази на английски не си интересен !!! :)

elizabethg
07-12-2011, 21:45
Не би трябвало да мислиш изобщо за прошка,то се знае какво трябва да правиш!!! broke up with her 8-) 8-)
Sh@dow не разбирам, защо всеки път се хващаш за правописа? С този тъп сарказъм , че трябвало да прочете Буквара не знам, какво постигна.
И с тея изрази на английски не си интересен !!! :)

Ето един,който мисли като мен!Съгласна съм с твоя коментар. :) :) :)

chronic
07-13-2011, 00:10
Жал ми е за тебе :lol: Вземи ти намали малко висенето във форума,гледам нервите нещо те тресат май,а?Чакай малко ся,тва го казваш ти дето ревнуваш приятелката си виртуално?
Дето кога влезна винаги си тука?
Пич,прекалено задръстен и обсебен си та да даваш точно ти такива акъли,айде да е някой друг окей,ама точно ти с виртуалната ревност,зарежи я тая комичен си.. :lol:

Sh@d0w
07-13-2011, 02:25
Жал ми е за тебе :lol: Вземи ти намали малко висенето във форума,гледам нервите нещо те тресат май,а?Чакай малко ся,тва го казваш ти дето ревнуваш приятелката си виртуално?
Дето кога влезна винаги си тука?
Пич,прекалено задръстен и обсебен си та да даваш точно ти такива акъли,айде да е някой друг окей,ама точно ти с виртуалната ревност,зарежи я тая комичен си.. :lol:

Жалък опит да се хванеш за нещо ахахаха :lol: По-добре да съм комичен,отколкото жалък като теб,нали се сещаш ;)

Сега май ти си противоречиш а?Нали бях девствен и не съм виждал цици?

Айде набий вече хикса горе и отивай да носиш кашони в Манхатън.

Done
07-13-2011, 05:44
Сянка - сигурно си голям щастливец с приятели и гадже които така смело и самоотвержено се хвърлят да спасяват форумната ти гордост. Евала пич, ти си сред най-преуспелите хора които въобще някога съм срещал из форумите. Мое гуру, така да се каже - имаш всичко което някога съм желал... Respect !

Hilary_
07-13-2011, 08:09
ох ох .. много папкане, много нещо .. :lol:

Светата Троица.
трогна ме .. :oops: :lol:

Очевидно само аз се интересувам к'во стана със случая .. авторе какво направи в крайна сметка? :-o

IseeDEADbodies
07-13-2011, 08:33
Верно бе.. к'во стана ? Заряза ли я тая мърла оО

П.П. - ох ох ох чак ми са напълни душата... целия форум ако ме нахрани така, батеее.. ще садна много лошо :lol: :lol: :lol:

SisiStrange
07-13-2011, 15:26
Сянка - сигурно си голям щастливец с приятели и гадже които така смело и самоотвержено се хвърлят да спасяват форумната ти гордост. Евала пич, ти си сред най-преуспелите хора които въобще някога съм срещал из форумите. Мое гуру, така да се каже - имаш всичко което някога съм желал... Respect !
Той е МЪЖЪТ в нашите взаимоотношения (май тук никой не възприема такова сложно понятие). Виждам, че си се оправя добре и сам. Едва ли има нужда от моята специална защита, изразена в мнения. :wink:

Но, ако е толкова важно:
1. Виждал е цици.
2. Не е девствен.
3. Понякога, докато сме заедно след секс, докато се гушкаме, надничаме из форума, ако това го приемате за "киснене по цял ден в teenproblem"
4. Не хлебим често за правопис, но тази тема ми би представите за български език - то няма една вярно написана дума.
5. Мммм, нещо друго да има за казване? Аз не се сещам. Ако има още нещо, споделете. :wink: :wink:

Silwiya
07-13-2011, 15:39
Няма как да простиш! :(
И въпреки, че не слушам чалга ще цитирам една песен: "Как е наивно счупеното да лепим" ...

IseeDEADbodies
07-13-2011, 15:41
Зарязвай ;) .. не си губи времето

П.П. :

БАХАХАХХАХАХАХАХХА
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХ
АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА ХА
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХ АХ
АХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ АХ
АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ АХ
АХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА ХА
ХХАХХХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА ХХ
АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xBadxApple
07-13-2011, 21:40
Аре сопрете се с тея форумни драми, че ще ви запукам всички. Баси, оставете всеки да си прави каквото си иска с когото си иска или ако ще квичите си сформирайте една тема, а не да е крос-тред из целия форум.

--

По темата - не виждам какво обмисляш, наистина. Досега съм правил веднъж това и други пъти съм отрязвал - прощаването беше грешка.

Хората следват шарка на поведение, която е неизменна. Изневерил ли е, ще го направи отново.