PDA

View Full Version : ПОМОЩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sladurchoo
07-12-2011, 14:40
Здравейте, Аз и моята приятелка искаме да отидем на един рожден ден, но не знаем дали родителите ни ще ни пуснат..... Става въпрос за рождения ден на две момчета наши приятели.... има време до рождения ден, така че преценили сме и им го казваме доста по-рано, но проблемът е в това, че трудно ни пускат някъде и досега не сме ходили на купони, дикотеки и т.н. Не се напиваме, не пушим, имаме добри оценки в училище, но стане ли дума за нещо такова настъпва война... Майките ни са колежки и мислим да ги питаме когато са заедно. Също така рожденият ден ще е в апартамента на едното момче, родителите ни не ги познават, но много от присъстващите знаят кои са.Съгласни сме и до към 1:30 да сме, само да се навият....
Вие как бихте постъпили, дайте съвет...
Благодарим ви предварително !
П.С Аз съм на 16, а приятелката ми след няколко месеца навършва 17.....

Nestlee
07-12-2011, 16:10
Ще питам, ще моля и ще ме пуснат, а съм на 15, оценките НЕ ми са отлични, не пия, не пуша! Така че ще ви пуснат. Ако не ви, дайте им пример с това, че приятелките са ви доста по-зле (дори и да не са) ,а ги пускат навсякъде.

TheBobqk
07-12-2011, 16:49
Нестле не мисля, че примера е правилен избор, защото после когато ни сравняват с някой друг се оплакваме. Темата не е чак за "ПОМООООЩ!!!". Говорете нормално с тях и, ако не ви позволят до удобния за вас час не се цупете, а преговаряйте с какви ли не уговорки. Все пак те се притесняват за вас и тва определено е единственото, което ги спира да ви пуснат до 1;30.
Бтв тва с оценките донякъде може и да е преимущество, защото когато аз си оправих оценките ми се получи с по-късния вечерен час. Доверието на майките ви също е от огромно значение, защото вие може да не пушите и пиете, но ако ПРИМЕРНО сте правили други глупости и не ви вярва.. е знаеш. Също така не мисля, че яко кажете на майките си "няма да пием" (пак пример) и те ще се омагьосат и ще ви пуснат за цялата вечер, ако щеш.
Размисли и страсти се получи отново, но го казвам от личен опит.

(Сори, ако има грешки :))

PLEYGIRL
07-12-2011, 21:05
Според мен трябва да бъдете открити и честни с майките си да им казвате какво правите с кой излизате и т.н Например когато ходя по купони или някъде другаде на следващият ден разказвам всичко на майка ми кой какво направил и т.н и тя ми има доверие и ме пуска същото е и с баща ми... Винаги има страх ,но ако има доверие ,че можеш да се грижиш за себе си тогава е съвсем друго.... :)
ПС: И аз съм на 16 :D

alice13
07-12-2011, 21:15
аз като исакм да ида някъде и водя преговори.... :ще изчистя там... обешавам ще готвя.. и т.н

MartyD
07-12-2011, 21:24
Ще питам, ще моля и ще ме пуснат, а съм на 15, оценките НЕ ми са отлични, не пия, не пуша! Така че ще ви пуснат. Ако не ви, дайте им пример с това, че приятелките са ви доста по-зле (дори и да не са) ,а ги пускат навсякъде.

Не е правилно така да даваш пример с другите..по този начин даже се отказват...И ще отговорят.. НЕ ГЛЕДАИ ДРУГИТЕ А СЕБЕ Си!! :D не трябва да го караш да се замислят, а да попиташ внимателно и когато са в настроение може да свършиш някоя полезна работа(да напазарува6.. да сготвиш.. и т.н) и ако ги заварите и двете ще ви е голям плюс!. :)

ПП. аз сащо сам на 16 но нямам подобни проблеми :P

DieselBlood
07-12-2011, 21:24
Хмм,да положението ми е познато.По-добре говори с майка си,кажи и,че няма да вършите глупости,ще ядете торта и така.Вкарайте малко креативност.

SmilezZz
07-13-2011, 06:52
MartyD: То обикновено момчетата нямат такива проблеми. Някак си не ги държат "изкъсо" и не им правят подобни проблеми.
По темата: Поговорете с тях. Ако трябва да говорят с родителите на рожденика,да се разберат. Не знам. Ти си познаваш родителите и би трябвало да знаеш как да постъпиш.