View Full Version : При изгубването на девствеността при момичетата?
cool_man
07-13-2011, 16:00
Извинявайте че пак ще ви занимават с този въпрос,но искам да знам. Значи въпросът ми е:
Може ли при първият път на момичето (когато си губи девствеността) да не и тече абсолютно никаква кръв (говоря попринцип нито по презерватива нито никъде) и да не я боли изобщо?
П.С. Дайте няколко сериозни отговора и я махайте ако искате тази тема :)
ShtrudeL
07-13-2011, 16:04
Може. Това с кръвта... ама чак пък изообщо да не я боли...поне мъничко...хайде не болка...неудобство... ъъм... все пак външно тяло влиза във вътрешностите й и я разтяга. Все едно да ти набият фулмастер в ухото. Примерно. мхохо.
П.П. Колко съм романтична.
П.П.П. Хайде и още някой да се изкаже и да приключваме, защото има ного такива теми.
cool_man
07-13-2011, 16:07
Може. Това с кръвта... ама чак пък изообщо да не я боли...поне мъничко...хайде не болка...неудобство... ъъм... все пак външно тяло влиза във вътрешностите й и я разтяга. Все едно да ти набият фулмастер в ухото. Примерно. мхохо.
П.П.П. Хайде и още някой да се изкаже и да приключваме, защото има ного такива теми.
Мда,мерси за малко бруталния отговор хахах :P
Мм само те моля да не я заключваш...изчакай още няколко сериозни отговора и тогава :) Пък ако прецениш недей я локва ;)
П.П.П. Хайде и още някой да се изкаже и да приключваме, защото има ного такива теми.сигурна ли си че може да се дефлорира напълно без да има кръв ? до колкото знам, хименът може да е по-малко кръвоснабден, но чак пък без хич ?
anonymous708973
07-13-2011, 16:18
Аз бях без кръв, за сметка на това - болка за трима.
+1
adidasa131
07-13-2011, 17:11
несам професор генеколог но е различно при всяко момиче , мисля си че може да има вразка и колко е овлажнено доло :D
BBRevolvE
07-13-2011, 17:34
Нямам опит ама съм чувал ,че имало значение как ще я предразположиШ! :)
Извинявайте че пак ще ви занимават с този въпрос,но искам да знам. Значи въпросът ми е:
Може ли при първият път на момичето (когато си губи девствеността) да не и тече абсолютно никаква кръв (говоря попринцип нито по презерватива нито никъде) и да не я боли изобщо?
П.С. Дайте няколко сериозни отговора и я махайте ако искате тази тема :)
При мен беше точно така.
OnlyMeAndYou
07-13-2011, 17:53
Кръв може и да няма. Ама ти откъде знаеш, че не я е боляло? Може да я е боляло малко. А и това до колко е предразположена играе важна роля. Принципно трябва да я е боляло поне малко. Все пак няма невъзможни неща. Може да е била късметлийка. :-D
youarehotnyouarencold
07-13-2011, 18:16
Пантерке, на колко си ? : )
Аз съм чувала, че примерно при голяма част от гимнастичките няма кръв, но болка вероятно има
anonymous708973
07-13-2011, 19:13
17, защо?
Priceless
07-13-2011, 19:21
Ми нито имах кръв, нито ме болеше 8-)
Нито кръв нито болка имаше при мен. Само едно малко напрежение,но нормално. :) После всичко си беше ПЕРФЕ!!!
Без кръв,без болка.Бях леко притеснена,че ми е за първи път,той действаше бавно и внимателно.Възможно е,не знам при какъв процент се пилучава това,но е възможно.
cool_man
07-13-2011, 19:44
Благодаря ви на всички за сериозните и хубави отговори :-)
Ако има още някой да сподели личен опит...да казва 8-)
Extremescream
07-13-2011, 19:47
Може, при всеки е различно, казаха ти го.
Смятам темата за приключена.