.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

При изгубването на девствеността при момичетата?

Извинявайте че пак ще ви занимават с този въпрос,но искам да знам. Значи въпросът ми е:
    Може ли при първият път на момичето (когато си губи девствеността) да не и тече абсолютно никаква кръв (говоря попринцип нито по презерватива нито никъде) и да не я боли изобщо?
    П.С. Дайте няколко сериозни отговора и я махайте ако искате тази тема

Мега фен
    Град
    <3
    Може. Това с кръвта... ама чак пък изообщо да не я боли...поне мъничко...хайде не болка...неудобство... ъъм... все пак външно тяло влиза във вътрешностите й и я разтяга. Все едно да ти набият фулмастер в ухото. Примерно. мхохо.

П.П. Колко съм романтична.
    П.П.П. Хайде и още някой да се изкаже и да приключваме, защото има ного такива теми.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Може. Това с кръвта... ама чак пък изообщо да не я боли...поне мъничко...хайде не болка...неудобство... ъъм... все пак външно тяло влиза във вътрешностите й и я разтяга. Все едно да ти набият фулмастер в ухото. Примерно. мхохо.

П.П.П. Хайде и още някой да се изкаже и да приключваме, защото има ного такива теми.
    Мда,мерси за малко бруталния отговор хахах :P
    Мм само те моля да не я заключваш...изчакай още няколко сериозни отговора и тогава Пък ако прецениш недей я локва

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

сигурна ли си че може да се дефлорира напълно без да има кръв ? до колкото знам, хименът може да е по-малко кръвоснабден, но чак пък без хич ?

anonymous708973
    Guest
    Аз бях без кръв, за сметка на това - болка за трима.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    +1

несам професор генеколог но е различно при всяко момиче , мисля си че може да има вразка и колко е овлажнено доло

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    възможно е да .
    Hostis Honori Invidia

Град
    P.Trambesh
    Нямам опит ама съм чувал ,че имало значение как ще я предразположиШ!
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Супер фен Аватара на Korrnyy

Re: При изгубването на девствеността при момичетата?

Цитирай Първоначално написано от cool_man
    Извинявайте че пак ще ви занимават с този въпрос,но искам да знам. Значи въпросът ми е:
    Може ли при първият път на момичето (когато си губи девствеността) да не и тече абсолютно никаква кръв (говоря попринцип нито по презерватива нито никъде) и да не я боли изобщо?
    П.С. Дайте няколко сериозни отговора и я махайте ако искате тази тема
    При мен беше точно така.
    Трагедията е пълна...

Кръв може и да няма. Ама ти откъде знаеш, че не я е боляло? Може да я е боляло малко. А и това до колко е предразположена играе важна роля. Принципно трябва да я е боляло поне малко. Все пак няма невъзможни неща. Може да е била късметлийка.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Пантерке, на колко си ? : )

Аз съм чувала, че примерно при голяма част от гимнастичките няма кръв, но болка вероятно има
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

anonymous708973
    Guest
    17, защо?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми нито имах кръв, нито ме болеше
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Нито кръв нито болка имаше при мен. Само едно малко напрежение,но нормално. После всичко си беше ПЕРФЕ!!!
    ~девойче съм~

Супер фен Аватара на Shia
    Без кръв,без болка.Бях леко притеснена,че ми е за първи път,той действаше бавно и внимателно.Възможно е,не знам при какъв процент се пилучава това,но е възможно.

Благодаря ви на всички за сериозните и хубави отговори
    Ако има още някой да сподели личен опит...да казва

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Може, при всеки е различно, казаха ти го.
    Смятам темата за приключена.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си