- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При изгубването на девствеността при момичетата?
Извинявайте че пак ще ви занимават с този въпрос,но искам да знам. Значи въпросът ми е:
Може ли при първият път на момичето (когато си губи девствеността) да не и тече абсолютно никаква кръв (говоря попринцип нито по презерватива нито никъде) и да не я боли изобщо?
П.С. Дайте няколко сериозни отговора и я махайте ако искате тази тема![]()
Може. Това с кръвта... ама чак пък изообщо да не я боли...поне мъничко...хайде не болка...неудобство... ъъм... все пак външно тяло влиза във вътрешностите й и я разтяга. Все едно да ти набият фулмастер в ухото. Примерно. мхохо.
П.П. Колко съм романтична.
П.П.П. Хайде и още някой да се изкаже и да приключваме, защото има ного такива теми.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мда,мерси за малко бруталния отговор хахах :PПървоначално написано от ShtrudeL
Мм само те моля да не я заключваш...изчакай още няколко сериозни отговора и тогаваПък ако прецениш недей я локва
![]()
сигурна ли си че може да се дефлорира напълно без да има кръв ? до колкото знам, хименът може да е по-малко кръвоснабден, но чак пък без хич ?Първоначално написано от ShtrudeL
Аз бях без кръв, за сметка на това - болка за трима.
несам професор генеколог но е различно при всяко момиче , мисля си че може да има вразка и колко е овлажнено доло![]()
възможно е да .
Hostis Honori Invidia
Нямам опит ама съм чувал ,че имало значение как ще я предразположиШ!![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
При мен беше точно така.Първоначално написано от cool_man
Трагедията е пълна...
Кръв може и да няма. Ама ти откъде знаеш, че не я е боляло? Може да я е боляло малко. А и това до колко е предразположена играе важна роля. Принципно трябва да я е боляло поне малко. Все пак няма невъзможни неща. Може да е била късметлийка.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Пантерке, на колко си ? : )Първоначално написано от PinkPan7her
Аз съм чувала, че примерно при голяма част от гимнастичките няма кръв, но болка вероятно има
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
17, защо?
Ми нито имах кръв, нито ме болеше![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нито кръв нито болка имаше при мен. Само едно малко напрежение,но нормално.После всичко си беше ПЕРФЕ!!!
~девойче съм~
Без кръв,без болка.Бях леко притеснена,че ми е за първи път,той действаше бавно и внимателно.Възможно е,не знам при какъв процент се пилучава това,но е възможно.
Благодаря ви на всички за сериозните и хубави отговори![]()
Ако има още някой да сподели личен опит...да казва![]()
Може, при всеки е различно, казаха ти го.
Смятам темата за приключена.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire