View Full Version : Майка ми !!!
chiire6kaa
07-13-2011, 19:39
Почти всеки има проблеми в семейството . При мен проблема е майка ми.Тя е супер нервна и не е като другите печени майки. Постоянно се съмнява в мен без причина , това супер много ме дразни.Постоянно ме пита с кой съм и къде съм, все едно съм престъпник. Често си викаме и много рядко сме в добри отношения с нея . За нея съм супер долна . Наричала ме е курва и в момента се съмнява , че съм бремена ,защото тоя месец още не ми е дошло, а просто няма как да съм бремена !! Преди малко се случи това , не издържах и реших да Ви попитам , дали това е редно :-x . Моля ви, пуснете няколко значителни отговора :( Направо не знам какво да направя . Супер много се вбесявам :-x :-x [/b]
JustaLittleKid
07-13-2011, 19:41
Поговори с нея.
Вероятно има някакви проблеми, които я карат да се държи така с теб.
Може пък и ти да я предизвикваш по някакъв начин? Знам ли...
Но без разговор няма как да стане. (:
PS. бременНа
chiire6kaa
07-13-2011, 19:50
Какк ?? Срам ме е да говоря с нея на тая тема. Не знам какво да направя :( Утре като ми звъни ще и кажа накратко какво мисля и да не ми звъни докато не се научи как да разговаря с мен !! Това ще помогне ли ?
radeberger
07-13-2011, 20:05
На колко години си и имаш ли си приятел?
NomNomNom
07-13-2011, 20:14
Учи , работи и си бий шута . Помагай й от време на време , ама не се обвързвай повече.
Пък тя ще се усети дали те иска, или не.
chiire6kaa
07-13-2011, 20:24
на 15 съм .. тя не знае .че имам приятел и пак се съмнява . А и много често си псува и говори само глупости . Един тийнейджър не говори толкова глупости за цяла година , колкото нея :-x
ccdesigns
07-13-2011, 20:54
Аз ако имах такава майка сигурно само това, че ме е създала щеше да ме спира от някои действия...
chiire6kaa
07-13-2011, 21:00
Да, много пъти съм искала да и посегна , но не го правя ! :x Никога не ме е наказвала , понякога е супер печена , пуска ме в приятелки (само в 2 приятелки) ;д , нооооо понякога миии идеее да направя немислимото. От много време само се караме , има много виканици вкъщи , когато става така . Веднъж я бях докарала до нервена криза, но не искам да говоря за това :? Гадното е , че постоянно се съмнява в мен , почти винаги , не ми вярва , повечето пъти лъжа де , но когато кажа истината пак не ми вярва . Сега като и казах , че 5 лева не ми стигат на ден и че е лято , ходя по кафета, плаж,барове, трябват ми повече . И представете си каза ми : " За какво ти са повече да не се дрогираш , да не пушеш трева?" като и казах НЕ , не ми повяра :-x
chiire6kaa
07-13-2011, 21:06
Мисля , че сериозно трябва да поговоря с нея , обаче не ми стиска и ме е срам да говоря за това . Ако поговоря сериозно с нея сигурно ще разбере как ми е , но не ми стиска ! :shock: Не че ме е страх и че ще ми направи или ще каже нещо а не мога просто :-k
zlatit0o
07-13-2011, 21:25
А възможно ли е да си бременна?
Поговорете със нея като хората, не да си викате като животни ;-)
chiire6kaa
07-13-2011, 21:35
НЕ Е ВЪЗМОЖНО !! нормално е на всяка жена да и закъснява . Тя ми следи графика кога трябва да ми дойде , аз дори не знам . Ако я познаваше нямаше да твърдиш същото :smt018 :smt014 :-x
radeberger
07-13-2011, 21:49
повечето пъти лъжа де
Еми как искаш да ти има доверие. Ти си мислиш, че е глупава и не те хваща, нали?
И аз да съм, няма да ти имам доверие при това положение, така че се замисли в кой от двама ви е проблема. :)
А за това колко ти дава не можеш да й държиш сметка. Колкото има възможност, толкова. Като ти трябват повече пари си намери работа. Много е лесно ей така да седиш и да искаш. :)
chiire6kaa
07-13-2011, 21:55
Абе не е само за парите , ацката филмарка е , само си набива филми, мисли че сме в 80-сетте когато са забременявали на 15 и са се женили на 16 . Как за бога да реагирам . Правила съм полов акт само 2 пъти с презерватив, а когато бях още девствена още тогава се съмняваше ,че съм бременна . Кажете това майка ли се нарича , при положение че ми вика всеки божи ден ! . Не мога да я понасям вече ....
zlatit0o
07-13-2011, 21:59
НЕ Е ВЪЗМОЖНО !! нормално е на всяка жена да и закъснява . Тя ми следи графика кога трябва да ми дойде , аз дори не знам . Ако я познаваше нямаше да твърдиш същото :smt018 :smt014 :-x
Добре, де! Какво се впрягаш :? .
radeberger
07-13-2011, 22:02
Притеснява се. То винаги може да се забременее, както през 80-те, така и сега. :D
Защо не станете по-близки? Споделяй някои неща, спри да я лъжеш и може би ще спре да се притеснява и няма да ти вика. И какво лошо има да ѝ кажеш за приятеля ти?
chiire6kaa
07-13-2011, 22:02
Добре, де! Какво се впрягаш :? .[/quote]
Това , че не ми вярва и ми няма никакво доверие !! :(
chiire6kaa
07-13-2011, 22:04
Притеснява се. То винаги може да се забременее, както през 80-те, така и сега. :D
Защо не станете по-близки? Споделяй някои неща, спри да я лъжеш и може би ще спре да се притеснява и няма да ти вика. И какво лошо има да ѝ кажеш за приятеля ти?
Защото не е от печените майки, печена е само понякога (рядко) ще вземе да си набива още по големи филми . А и тя знай, дори да нямам тя пак си мисли , че имам . Няма по голям филм от неяя !!!
zlatit0o
07-13-2011, 22:16
Не може всички майки да са "печени", но със сигурност ти мисли най-доброто. Опитай се да не я лъжеш и да и споделяш всичко (може не всичко, каквото прецениш).
chiire6kaa
07-13-2011, 22:36
Не може всички майки да са "печени", но със сигурност ти мисли най-доброто. Опитай се да не я лъжеш и да и споделяш всичко (може не всичко, каквото прецениш).
Благодаря ти Злати , ще се опитам :)