Влез

View Full Version : Да си оплача обидчивостта.

cherinka
07-14-2011, 09:31
Гаджето ме дразни. И аз го дразня, но сега важното е, че той ме дразни.

Как така забелязва все лошото в мен. Той сигурно и хубавото забелязва, но на глас изрича лошите неща.
Снощи защо имаше скандал? - НЕ ЗАБЕЛЯЗА, ЧЕ СЪМ ПОДСТРИГАНА! (О, УАУ, каква трагедия, нали???) 8-)
И аз подпалих. Защо?:
А как ме хока когато, ..цитирам "Не си си оскубала лявата вежда, като хората". "Виж ква симпатична пъпка имаш на носа, изстискай си я", "Къв е тоя фрапиращо син лак, на лявата ръка не си се лакирала добре". (??????????????), "Виж, тука си изпуснала 5 косъма на крака си" (????)
А няма да ми забележи подстрижката!!! Или веднъж се бях боядисала стабилно лилаво-червено и седим един до друг,поглежда ме и казва "Абе, нещо ми червенееш?" (???)

Мисълта ми е, не точно конкретно за него, а и за попринцип забележимостта и изказването на глас косурите и недостатъци на хората и как все по-малко се отбелязват преимуществата и хубавите качества.

Даже не му пуснах снощи!!! Много бях обидена!!! Малко ме е яд, понеже аналитично на това, наказах и себе си с липсата на секс хахаха. И, все пак, не знам какъв извод да изкажа...

scandalousLady
07-14-2011, 09:34
Дразни го и ти така пхаха какво го търпиш?!Я не се ядосвай кажи му какво мислиш или ако не разбира и ти прави същото.

Priceless
07-14-2011, 09:34
Ууу.. аз се боядисвам черно, с лилав отенък и моя ми каза, че приличам на патладжан 8-) Иначе .. радвай се, че изобщо се заглежда в детайли като цвят на лака, вежди и т.н. 8-)

nymphadora
07-14-2011, 09:35
Еми не може да си перфекта пък!
Прави му и ти забележки да види,че и той си има недостатъци 8-)

BaffaLsc
07-14-2011, 09:36
ако не разбира и ти прави същото.
Ужасен съвет. Ако почнат да си правят гадно един на друг, до никъде няма да стигнат. Според мен е най - добре да поговориш с него и да му обясниш всичко, което каза и тук..

mkio
07-14-2011, 09:37
Единствения изход е ако е разбран човек да поговориш с него, ако ли не-прави същото, както прави той, критикувай го за дреболии и дано се усети. А ако не се усети :smt066 :smt039

FuCKkK13
07-14-2011, 09:38
ами другия път що не вземеш да му кажеш това, че вижда в теб само лошото ? ..и аз бих се обидила.. как може така да ти говори не знам.. не ти ли смаля самочувствието така ? .. защото ако съм на твое място сериозно ще ми стане много гадно и ще ми се свали доста самочувствието .. вместо да ти каже, че си хубава той обратното :? .. а и това, че не е забелязал прическата - почти всички мъже/момчета са така.. за това не трябва да му се сърдиш .. ама с това поведение :x :?

TheBeliever
07-14-2011, 09:40
А (по)казвала ли си му недвусмислено, че забележчиците му не са ти приятни? И възможно ли е тези коментари от негова страна да са нескопосан опит за закачка?

cherinka
07-14-2011, 09:44
Е, то това е част от цялостната картинка.
Както и в случая, в момента се 'оплаквам' някакъв вид, вместо да споделя нещо хубаво.
Както много други неща, така и ината присъства в отношенията между хората, били те приятели, гаджета, колеги, съученици, състуденти.

Следващият път, като му гладя ризата за работа, ще му изгоря без да искам, да си върна за всичко 8-) 8-) ахахахах

Оф, напоследък много гледам "Отчаяни съпруги", та това ви го споделям, защото Линет разбра за изневярва на мъжа си отпреди 25 години и толкова мръсно му правииии... от разхлабително в сладкишите, до пукане на гумите на колата му, омаза стълбите в тях с нещо мазно и докато слизаше по стълбите се претрепа миличкия :D амааааа.... само простотии по тая телевизия и аз като един средностатистически човек попивам всичко. Анти ТиВи 2011г. 8-)

Priceless
07-14-2011, 09:47
Фъстъчено масло по стълбите беше 8-) И после миличкия не смее да хапне от сладкиша 8-)

cherinka
07-14-2011, 09:51
^ да, де, помня, че беше нещо, което ми се прияде след това. 8-)

А (по)казвала ли си му недвусмислено, че забележчиците му не са ти приятни? И възможно ли е тези коментари от негова страна да са нескопосан опит за закачка?

Не че ми е неприятно, но първо нека сподели нещо хубаво, тогава лошото, или обратното.
Знаеш лафа "Първо добрата или лошата новина искаш?"
Макар че пак се получава така.
Един ден си говорим кофти работи, на другия - хубави. Пак долавяме някакъв баланс. Просто за днес ( за самия ден) това ми е в главата.

Priceless
07-14-2011, 09:53
Аз пък натрупах бая идеи 8)

cherinka
07-14-2011, 09:57
Аз пък натрупах бая идеи 8)
Да, но нали все пак не ставаше въпрос за самите действия, а за отношението й към цялата работа и за временното пренебрежение към съпруга й за спестяване на истината цели 25 години.

И, другото което, си мисля от една седмица насам е, че човек ако тръгне да изневерява (не конкретно от филма ми е продиктувана тази идея) ще е с някой близък, познат, което е още по-обидно. Ама както и да е.

ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООО забравих да добавя факта, че на 5тия месец ми вика "бе ти кой набор беше, що си мисля, че си 92" ХАХА, като се има предвив, че 2 месеца по-рано празнувахме рожденния ми ден заедно хахаххааааааааа тва ме уби тогава :lol: то не е много смешно, ама...

Hilary_
07-14-2011, 10:32
лелеее аз съм същата!
Много .. МНОГО мразя да не се забелязват такива детайли в мен!
Ясно е, че най - вече го правим за самите себе си, но малко похвала няма да е излишна .. 8-)

.. то е ясно, че мъжете също имат голямо его, но наистина ако почнеш и ти по неговия начин ще стане трета световна .. 8-)

След като е наясно, че се обиждаш .. прави ли някакви опити да се промени? ..

cherinka
07-14-2011, 10:38
лелеее аз съм същата!
Много .. МНОГО мразя да не се забелязват такива детайли в мен!
Ясно е, че най - вече го правим за самите себе си, но малко похвала няма да е излишна .. 8-)

.. то е ясно, че мъжете също имат голямо его, но наистина ако почнеш и ти по неговия начин ще стане трета световна .. 8-)

След като е наясно, че се обиждаш .. прави ли някакви опити да се промени? ..
'Обиждаме' се (сиреч) критикуваме редовно.
Оправдание - никой не е идеален и перфектен.
Обсъждане на проблемите във връзката - приемай градивно критиките.
Извод - същите олигофрени сме.
Допълнение - шибан инат.
Извод - нали има любоооооов...
Цитат: Живот ли бе, да го опишеш.
П.П. Не е ли търпение, компромис всичко.

Hilary_
07-14-2011, 10:41
Извод - нали има любоооооов...

Ако ви е в повечко, другото се преодолява .. ^^

Zarity
07-14-2011, 10:47
Дразни го и ти така пхаха какво го търпиш?!Я не се ядосвай кажи му какво мислиш или ако не разбира и ти прави същото.
+

alice13
07-14-2011, 11:29
Единствения изход е ако е разбран човек да поговориш с него, ако ли не-прави същото, както прави той, критикувай го за дреболии и дано се усети. А ако не се усети :smt066 :smt039
^^ съгласна съм... моеш да му предложиш да стане критик :D

mArMaLaDkA
07-14-2011, 17:24
Тоя, ако ми беше в къщата, сигурно редовно щях да го пребивам с тигана. Ебати комплексите, ебати чудото. Остана да ти брои и стриите, и да ти отбелязва с червен маркер проблемните места, където имаш целулит с видимо разтревожен вид.

NightGuardian
07-14-2011, 18:55
за горните работи дето си изписала ти се бъзика (с добро чувство/намерение) , не се впрягай :)

А за прическата , то вашите прически , много малко мъже могат да забележат ,че сте подстригани :lol: