Влез

View Full Version : какво бълнувате насън?

loca10
07-14-2011, 10:27
Тук е мястото да разказвате странни сънища, какво сте говорели и за изкуствто да заспиваш отволе 8-) Започвам аз:
Най- новото попадение беше онзи ден, бях болна и с майка ми гледахме Хаус в спалнята и аз заспах. После се събудих и майка ми ме пита за какви мравки става въпрос :lol: И аз си мисля боже мой какво се случва тука :D Накрая се оказа, че посредата на съня ми съм се събудила и съм питала дали баща ми се е прибрал и защо е имал мравки по краката, майка ми не ме разбрала и аз съм се ядосала и съм се обърнала на другата страна...
Ако се сетя още, ще пиша, сега сте вие :wink:

Грешен раздел.
kalpazanka

titinkaa
07-14-2011, 10:30
Оо имала съм мн мои случки,но сега не се сещам.Иначе баща ми редовно си говори на сън за багери и камиони. :D

Vrogue
07-14-2011, 10:34
Спомням си последната случка: Гледах страшен филм с една приятелка и съм заспала.По някое време съм почнала да говоря " : Бягай кучко ,зад теб е ! '' и тя си помислила ,че говоря на нея и почнала да се оглежда и ме събудила. :lol: :lol:

joronir
07-14-2011, 10:49
Веднъж съм бил станал и слезнал по стълбите (живеем в мезонет) и отворил вратата на хола погледал съм кво стаа вътре и пак съм се качил (и всичко това докато спя) 8-) 8-) 8-)

cookie_master
07-14-2011, 11:10
не бълнувам 8-)

4o4ina
07-14-2011, 11:26
От къде да знам,нали спа :(

loca10
07-14-2011, 13:40
Ами аз лично тормозя хората, когато бълнувам и после винаги ми разказват :D Направо падам :D Например, сега се сетих, че веднъж съм станана, отишла съм при баща ми и съм започнала да му се извинявам, че не съм взела нещо по- специално и само сандвичи е имало в магазина :razz:

PS: сори за раздела, мислех, че съм в "У дома" :)

RainbowGirl
07-14-2011, 14:18
Преди време нашите ми разказаха как съм пяла "Зайченцето бяло" :lol:
Иначе най-новото беше преди 2 дена. Понеже съм на гости при братовчедите и съм заспала на леглото на братовчеда. И той ми казва да се преместя на моето легло и аз съм казала "Дай ми го!" и съм протегнала ръка към леглото. 8-) :lol:

dream1707
07-14-2011, 14:20
Сещам се само как на сън съм пратила баба ми да ми донесе дъвките, които са били на хладилника :lol:

Иначе имам една приятелка, която малко сомнамбулства .. и помне веднъж баща и ми беше разказвал, как когато била по-мъничка станала на сън да ходи до тоалетна, но отишла в кухнята и се изпишкала пред хладилника.. и се върнала в леглото :D :razz: :razz: :razz: :razz:

ValLoveYa
07-14-2011, 14:28
Татко ми каза като бях по - малка, че веднъж съм кукуригала насън 8-)
Един път даже съм изпсувала :-D

Също така сънувах, че настъпвам мишка и виках докато не се събудих.

Щипала съм се, за да се събудя от кошмар.

И веднъж сънувах сън в съня. Беше много гадно.

BrokenInnocence
07-14-2011, 16:48
Почти винаги бълнувам насън затова не обичам да спя в една стая с други хора (гаджетата са изключение :D ), но от това, което са ми казвали повечето неща не ми се разбират. Веднъж помня като по-малка майка ми ми се беше разсърдила, че съм й се скарала, а аз съм била заспала, тя беше убедена, че съм била будна, защото съм била с отворени очи.

Djuff
07-16-2011, 11:18
Смея се на сън, миналия месец с една фр като бяхме на морето съм бълнувала много се смях като ми го разказа, а пък баща ми редовно бълнува на сън как убива терористите и кара колата по енерция :D :D

zlatit0o
07-16-2011, 11:24
Преди като съм спала при мама и тати съм си изпускала някои тайни работи :х :Д
Иначе много съм се била карала с тати и съм удряла възглавницата :lol:
А като съм била още мнооого по-малка (5-6год.) баба ме е хващала да ходя до тоалетната на терасата в съня си, малко сомнамбул си падам ;д

07-16-2011, 14:48
говоря си разни неща но не знам какви :oops:

xoxi
07-16-2011, 17:17
Майка ми често ми разказва сутрин, че съм й се карала.
Най-пресният случай е от 2-3 дни. Майка ми каза, че влязла в моята стая за да отвори вратата към терасата, а аз съм почнала да се карам и да викам по нея да затваря вратата, че ми е студено.
Но това според мен не е бълнуваме, ами съм се поразбудила за няколко секунди колкото да се скарам и после пак съм заспала. Аз не помня нищо.

nirvancho
07-16-2011, 20:29
най-странно ми е било като бях в братовчед ми и сме си говорили насън.. после леля ми ни разказа, че сме обсъждали ваканцията - защо неговата е била с 15 дни по-къса от моята (той е с две години по-голям). тва е било 5ти клас като съм бил.

Plikchencce
07-17-2011, 01:08
Аз съм си сунанбул . Ставам и отивам при майка ми и почвам да и пея фолк песен . Или и обеснявам защо не обичам чушки . Псувала съм насън , лягала съм пред вратата на кухнята , викала съм през прозореца , стояла съм на терасата с часове , отивала съм при майка ми и съм плакала без да кажа нищо , смисъл сядам до нея и почвам да рева .. Ужас е и повечето пъти като чуя и плача . Не знам защо ама много ме е страх от това . :(

xch0colattegiirlxx
07-17-2011, 07:26
Помня, че веднъж брат ми ми беше разказал като бях по - малка...Отишла съм до тоалетната седнала съм уж да се изходя ;дд ама някъде към 2 часа през нощта обаче съм заспала там.И той се прибира от един бар влиза уж да се изпикае :-D Вижда ме и ме питал:
- А, ти ко прайш тука бе??
- Репетирам един танц.
- Айде лягай си!
- Изчакай само да си изрепетирам танца..
И след това си легнах ;Дд

lilincituuuu
07-17-2011, 09:44
Ами по принцип рядко говоря на сън, но всеки, който е пренощувал с мен в една стая, казва, че пъшкам на съм :shock: Иначе често съм се събуждала на различни от леглото, места 8-)

cigarettekisses
07-17-2011, 10:27
аз пък не съм бълнувала от години :D

SisiStrange
07-17-2011, 11:29
Рядко бълнувам, но често ритам насън. :D

nirvancho
07-19-2011, 13:31
Аз съм си сунанбул . Ставам и отивам при майка ми и почвам да и пея фолк песен . Или и обеснявам защо не обичам чушки . Псувала съм насън , лягала съм пред вратата на кухнята , викала съм през прозореца , стояла съм на терасата с часове , отивала съм при майка ми и съм плакала без да кажа нищо , смисъл сядам до нея и почвам да рева .. Ужас е и повечето пъти като чуя и плача . Не знам защо ама много ме е страх от това . :(

думата е СОМНАМБУЛ, а не СУНАНБУЛ.. just sayin' ;)

Antoniq95
07-19-2011, 14:47
майка ми ми е разправяла, че съм говорела на арабски и друг път че съм била казала : Добре Марко ето ти моята тетрадка,аз ще си купя друга. O.o
А баща ми веднъж ми вика насън - Донеси ми една клечка за нос :D:D

jakkiee
07-19-2011, 23:14
Освен да съм се смяла нищо повече! :D :D

h0usen3v3rdies
08-30-2011, 16:18
8-)

DaNGeRousLy
08-30-2011, 16:20
Рядко бълнувам, но често ритам насън. :D

и аз . .хаха 8-)