View Full Version : Много ми е тегаво
IfeelLikeDying
07-14-2011, 15:24
Ах, дори не знам как да започна.. имам един огромен проблем, който понякога направо ме кара да се разплача :( С приятелят ми сме заедно от една година, правили сме секс много пъти.. Един ден ми предложи да ме лиже и аз се съгласих, много ми хареса и след това го е правил точно три пъти и вече от към 2-3 месеца само си търси оправдание да не го прави и не иска да ми каже каква е причината, миналият ден говорихме и ми каза, че вината не е в мен а просто му е адски трудно, "За да ти стане яко и да те накарам да свършиш ми трябват поне 30 минути да го правя без никва грешка,без да забавя и да сбъркам.. НЕ МОГА ТАКА,не мога толкова дълго" .. Не знам какво да правя.. аз ли съм дефектната, че не свършвам за 3 минути или ... Кажете ми хора с опит.. АЗ ЛИ СЪМ ДЕФЕКТНА ?! :cry:
lamer4e7o
07-14-2011, 15:27
Това, че на него не му харесва, не значи, че ти си вината за това. :)
pilencaaa
07-14-2011, 15:32
Поговори с него отново .. кажи му , че не можеш да го правиш толкова време това .. Трябва да те разбере..
lamer4e7o
07-14-2011, 15:36
Поговори с него отново .. кажи му , че не можеш да го правиш толкова време това .. Трябва да те разбере..
Аз доколкото разбрах, тя иска да я лиже, но той не иска толкова дълго или се бъркам? :oops:
Глупости.Просто си търси оправдание.
Подобри си интимната хигиена и ще се учудиш как изведнъж желанието му ще се върне.
ShtrudeL
07-14-2011, 15:41
Просто не те харесва там. мхохо. И кво като не може толкова дълго? Колкото може...не е нужно да свършваш само от това...ей така да ти направи кефа и да продължи нататък. Не те харесва там долу и просто е любезен.
Аз съм права. Ама не се шашкай.
IfeelLikeDying
07-14-2011, 15:41
Подобри си интимната хигиена и ще се учудиш как изведнъж желанието му ще се върне. Хах, извинявай но интимната ми хигиена е перфектна ... дори в банята не иска .. не мога да разбера другите момичета като ги лижат за 10 минути ли свършват .. :shock:
lamer4e7o
07-14-2011, 15:42
Послушай това, което ти каза Shtrudel. И според мен е така. Пробвайте нови пози, които да те възбудят и да свършиш по-лесно, но не може да искаш само от него да те обработва с устни отдолу. :oops:
IfeelLikeDying
07-14-2011, 15:44
Добре ако не ме харесва там долу... защо преди време му харесваше да го прави, а сега не иска ... Нищо не се е променило
lamer4e7o
07-14-2011, 15:44
Еми може да му е омръзнало, то не може само това да прави момчето.
Подобри си интимната хигиена и ще се учудиш как изведнъж желанието му ще се върне. Хах, извинявай но интимната ми хигиена е перфектна ... дори в банята не иска .. не мога да разбера другите момичета като ги лижат за 10 минути ли свършват .. :shock:
Че кой е казал,че като те лиже задължително трябва да свършиш OMG
Лизането,както и свирката са за удоволсвие,това че не свършваш,не значи че не го изпитваш....в случай че хигиената ти е перфектна,не му ловя логиката на тоя твая честно.
Може само той да ти лиже,а ти от своя страна да не даваш нищо от себе си (свирка) и не му е удобно да ти каже,че си егоистка 8-)
Freakylol
07-14-2011, 16:52
Не всички мъжа харесват лизането.. може той да е от тях.. може да не поддържаш добра хигиена и да го отвръщава това.. може както казаха по-горе да не му правиш свирки и той да не иска също да те лиже.. има много причини..
SisiStrange
07-14-2011, 16:58
Ще изкажа странно предположение: може да го мързи. :-o Не, сериозно, знам момчета, които не им се занимава с това, защото предпочитат на тях да им правят кефа.
milionerche
07-14-2011, 17:06
Чувствай се предупреден.
Miminko
Че в повечето случаи и по-бързо. 10 мин си е доста лизане, да не говорим за половин час. Ако наистина ти трябва половин час го разбирам - то език няма да му остане на човека. Ама пък и ме навява на мисълта, че нещо или той не прави като хората или че ти нещо се разсейваш, защото да ти трябва половин час лизане, за да свършиш е страшно, ама страшно много.
А като съвет - почни да мастурбираш често - така ще си научиш тялото да реагира по-добре на стимули там долу, а и да свършва по-бързо - не вярвам да ти трябва половин час, за да свършиш сама.
nymphadora
07-14-2011, 17:35
Не можеш половин час да свършиш :shock:
Нещо му куца на човека май и не е толкова добър в това
Според мен щом на момчето не му е приятно да я лиже и съответно го прави без желание - го прави както не трябва. Оттам идва и бавното свършване, предполагам. :-o
NightGuardian
07-14-2011, 18:22
Подобри си интимната хигиена и ще се учудиш как изведнъж желанието му ще се върне.
глупости говориш...
ами да време трябва , но 30 минути?
И мен някой път не ми е приятно , защото ме заболява врата от позата в която лижа ,дори да го правя от 5-10 мин :)
GreenFairy
07-14-2011, 19:44
Може пък да вижда, че не се справя добре, след като свършваш по-бавничко и да не иска да го прави защото това му смъква самочувствието. Нормално е когато човек не се справя в нещо да не изпитва много голямо желание да го направи отново от страх пак да не се справи.
NightGuardian
07-14-2011, 20:55
Може пък да вижда, че не се справя добре, след като свършваш по-бавничко и да не иска да го прави защото това му смъква самочувствието. Нормално е когато човек не се справя в нещо да не изпитва много голямо желание да го направи отново от страх пак да не се справи.
Също е вариант 8)
Има хиляди причини за да ти отказва и хигиената е една от тях, но щом ти си убедена, че поддържаш добра тогава няма да се тревожиш за това! 30 минути наистина са много и е нормално да се измори, но защо трябва да свършваш? 5 минути според мен са ти напълно достатъчни за да ти направи кефа, а после със секса ще си дойде останалото... Не знам по-добре го питай и го накарай да ти отговори честно дори и да му е кофти да ти каже.... ще е по-добре да знаеш какво го спира и ако вината е в теб да се поправиш, а ако вината е в него да не се тревожиш за глупости :)
Споко мацка, не си дефектна, аз пък никога не свършвам! :)
Ако не иска да те лиже 3 варианта: 1.миришеш му, 2.той е сбъркан и има проблем с оралната, 3.наистина не може,макар че не виждам кое му е сложното и трудното просто да си лижеш и да си играеш,не е като да си набутва нещо до гръкляна....
не знам,поговори,помоли го да бъде напълно искрен с теб, ако е хигиената-ще се оправят нещата,ако е проблема с мозъка-пак може да се оправи...ако е последното..не знам :D Излъжи го че ако няма орална за теб,няма да има и за него :P
Хапни ананасче преди да те лиже и се изпишкай(преди ананаса),придава вкус,измий се и хубаво .
Аз след 2мин. лизане искам вече да влезе в мен ,че много ме възбужда.
dif4u1912
07-14-2011, 22:03
30 минутни лизане за да свършиш ? или много се заиграва със странични неща или просто не те лиже както трябва ... принципно можеш да свършиш и за 5 минути без да си особено възбудена от долу .. казаха ти вече доста варианти поради които може би не иска да те лиже нз прави си сама сметката ... при перфектна хигиена или има проблем с оралната любов или е сбъркан ... то и в двата случая е сбъркат като цяло ...
абе и аз от половин час орална любов бих се отегчила, все едно правя ли я или ми я правят...това е адски много време, макар много да обичам да правя някви неща...
не може ли просто да те възбуди малко и после стандартен секс, струва ми се по-нормално и евентуално, ако има сила после да те довърши?!?
30 мин е наистина много за лизане, мене лично би ме заболял и езика и врата (пробвай ти да поседиш в тази поза известно време). Също така ако ти не му даваш достатъчна обратна връзка (пъшкане насочване и т.н.) той никога не знае какво точно ти харесва, и се губи и стумула в цялата работа. Моята приятелка никога не е свършвала от лизане, просто не и харесва и толкова, хората са различни и не непременно "дефектни" от това. Както казаха преди мене, защо просто не се забавлявате. Поговори с него че ти харесва, но не е нужно да го прави по половин час докато свършиш, просто като част от любовната игра, възбуждате се и преминавате по същество.