View Full Version : "приятел" и крадец
Здравейте :)) Моля ви за помощ,защото днес ми се случни нещо отвратително ! Моя добра \"приятелка\" ми взе от портомонето 40 лева а тва ми бяха българските пари.. имах и още 80 евро но не бяха пипани. Премълчах си,защото сам разсеяна. едва не се скарах с сестра си да не би тя да ги е взела но уви... Единствено тя се въртеше около портомонето ми. ПО късно през ноща тя си тръгна от партито и се оказа,че и на друго момче са му изчезнали пари от колата 120 евро ! а само тя била влизала в колата му да търси флашката му и втория път телефона му! Сигурни сме че на 1000 процента че тя ги е взела но нямаме доказателство. Дайте идея как да си го върна... Не сме глупаци,че да ни прави тоя боклук на такива..! Бясна сам... Моля помагаите с гадорийките че все още акъла ми не го побира!
RageAgainstTheMachine
07-16-2011, 02:40
Здравейте :)) Моля ви за помощ,защото днес ми се случни нещо отвратително ! Моя добра \"приятелка\" ми взе от портомонето 40 лева а тва ми бяха българските пари.. имах и още 80 евро но не бяха пипани. Премълчах си,защото сам разсеяна. едва не се скарах с сестра си да не би тя да ги е взела но уви... Единствено тя се въртеше около портомонето ми. ПО късно през ноща тя си тръгна от партито и се оказа,че и на друго момче са му изчезнали пари от колата 120 евро ! а само тя била влизала в колата му да търси флашката му и втория път телефона му! Сигурни сме че на 1000 процента че тя ги е взела но нямаме доказателство. Дайте идея как да си го върна... Не сме глупаци,че да ни прави тоя боклук на такива..! Бясна сам... Моля помагаите с гадорийките че все още акъла ми не го побира!
Ами хванете я на тясно. Говорете с нея. Сплашете я. И не я оставяйте да се навърта край парите ви :?
pilencaaa
07-16-2011, 05:40
О познато .. и на мен така на събирането на класа един "приятел" ми взе 20 лв .. Много тъпо .. :( , оправия нема от такива ..
Смяна на приятеля... Иначе все ще те краде.. ;)
^ естествено, едва ли ще може да остане приятел с такъв човек
Demolina
07-16-2011, 07:29
Мен една приятелка си ме краде от много години, но не мога да я оставя. Не знам как, а и знам, че ще я нараня.. съвестта ми не ми дава да го направя. :( Аз просто не я допускам до вещите ми, гримове и такива неща, които може да открадне, а до сега пари не ми е крала. Много такива има, а не знам аз какъв съвет да ти дам. :(
WesCraven
07-16-2011, 08:59
Здрасти,как си,върни ми парите,ще те изкормя,парите , връщаш - живееш , не връщаш - мреш и такива неща.
Demolina
07-16-2011, 11:55
парите , връщаш - живееш , не връщаш - мреш
:grin:
Мда...имахме едни такъв в класа,първо почна с пари,после открадна телефона на една приятелка (Експирия,струваше 1200 лв )
Съдят го.Прецакан е.Май ще ходи в затвор за малолетни.
Тъй де,родители,те ще се погрижат за полицията.Няма как.
badsector
07-18-2011, 12:30
Полиция.
Доказателство нямаш...ами освен и ти прерови протмонето му и си вземи парите (тва е шега) :D :D
Rebirthing
07-18-2011, 13:53
Голяма работа. Get over it.
И не я допускай до парите си и вещи които може да ти открадне.
Няма какво да и връщаш с "гадорийки" , не си заслужава. Отмъщението е кофти нещо.
А може да се опиташ да разбереш защо го прави ? Бедна ли е или просто е някаква малка крадла ? А може да е клептоманка пък. Със сигурност има проблем момичето.