- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "приятел" и крадец
Здравейте) Моля ви за помощ,защото днес ми се случни нещо отвратително ! Моя добра \"приятелка\" ми взе от портомонето 40 лева а тва ми бяха българските пари.. имах и още 80 евро но не бяха пипани. Премълчах си,защото сам разсеяна. едва не се скарах с сестра си да не би тя да ги е взела но уви... Единствено тя се въртеше около портомонето ми. ПО късно през ноща тя си тръгна от партито и се оказа,че и на друго момче са му изчезнали пари от колата 120 евро ! а само тя била влизала в колата му да търси флашката му и втория път телефона му! Сигурни сме че на 1000 процента че тя ги е взела но нямаме доказателство. Дайте идея как да си го върна... Не сме глупаци,че да ни прави тоя боклук на такива..! Бясна сам... Моля помагаите с гадорийките че все още акъла ми не го побира!
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
Ами хванете я на тясно. Говорете с нея. Сплашете я. И не я оставяйте да се навърта край парите виПървоначално написано от ssiska
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
^ естествено, едва ли ще може да остане приятел с такъв човек
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Мен една приятелка си ме краде от много години, но не мога да я оставя. Не знам как, а и знам, че ще я нараня.. съвестта ми не ми дава да го направя.Аз просто не я допускам до вещите ми, гримове и такива неща, които може да открадне, а до сега пари не ми е крала. Много такива има, а не знам аз какъв съвет да ти дам.
![]()
Здрасти,как си,върни ми парите,ще те изкормя,парите , връщаш - живееш , не връщаш - мреш и такива неща.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Първоначално написано от WesCraven
![]()
Мда...имахме едни такъв в класа,първо почна с пари,после открадна телефона на една приятелка (Експирия,струваше 1200 лв )
Съдят го.Прецакан е.Май ще ходи в затвор за малолетни.
Тъй де,родители,те ще се погрижат за полицията.Няма как.
Брях,брях
Доказателство нямаш...ами освен и ти прерови протмонето му и си вземи парите (тва е шега)![]()
![]()
Голяма работа. Get over it.
И не я допускай до парите си и вещи които може да ти открадне.
Няма какво да и връщаш с "гадорийки" , не си заслужава. Отмъщението е кофти нещо.
А може да се опиташ да разбереш защо го прави ? Бедна ли е или просто е някаква малка крадла ? А може да е клептоманка пък. Със сигурност има проблем момичето.