.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

"приятел" и крадец

Здравейте ) Моля ви за помощ,защото днес ми се случни нещо отвратително ! Моя добра \"приятелка\" ми взе от портомонето 40 лева а тва ми бяха българските пари.. имах и още 80 евро но не бяха пипани. Премълчах си,защото сам разсеяна. едва не се скарах с сестра си да не би тя да ги е взела но уви... Единствено тя се въртеше около портомонето ми. ПО късно през ноща тя си тръгна от партито и се оказа,че и на друго момче са му изчезнали пари от колата 120 евро ! а само тя била влизала в колата му да търси флашката му и втория път телефона му! Сигурни сме че на 1000 процента че тя ги е взела но нямаме доказателство. Дайте идея как да си го върна... Не сме глупаци,че да ни прави тоя боклук на такива..! Бясна сам... Моля помагаите с гадорийките че все още акъла ми не го побира!
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Re: "приятел" и крадец

Цитирай Първоначално написано от ssiska
    Здравейте ) Моля ви за помощ,защото днес ми се случни нещо отвратително ! Моя добра \"приятелка\" ми взе от портомонето 40 лева а тва ми бяха българските пари.. имах и още 80 евро но не бяха пипани. Премълчах си,защото сам разсеяна. едва не се скарах с сестра си да не би тя да ги е взела но уви... Единствено тя се въртеше около портомонето ми. ПО късно през ноща тя си тръгна от партито и се оказа,че и на друго момче са му изчезнали пари от колата 120 евро ! а само тя била влизала в колата му да търси флашката му и втория път телефона му! Сигурни сме че на 1000 процента че тя ги е взела но нямаме доказателство. Дайте идея как да си го върна... Не сме глупаци,че да ни прави тоя боклук на такива..! Бясна сам... Моля помагаите с гадорийките че все още акъла ми не го побира!
    Ами хванете я на тясно. Говорете с нея. Сплашете я. И не я оставяйте да се навърта край парите ви
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на pilencaaa
    О познато .. и на мен така на събирането на класа един "приятел" ми взе 20 лв .. Много тъпо .. , оправия нема от такива ..
    Смяна на приятеля... Иначе все ще те краде..
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

^ естествено, едва ли ще може да остане приятел с такъв човек
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Мен една приятелка си ме краде от много години, но не мога да я оставя. Не знам как, а и знам, че ще я нараня.. съвестта ми не ми дава да го направя. Аз просто не я допускам до вещите ми, гримове и такива неща, които може да открадне, а до сега пари не ми е крала. Много такива има, а не знам аз какъв съвет да ти дам.

Здрасти,как си,върни ми парите,ще те изкормя,парите , връщаш - живееш , не връщаш - мреш и такива неща.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    парите , връщаш - живееш , не връщаш - мреш

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мда...имахме едни такъв в класа,първо почна с пари,после открадна телефона на една приятелка (Експирия,струваше 1200 лв )
    Съдят го.Прецакан е.Май ще ходи в затвор за малолетни.
    Тъй де,родители,те ще се погрижат за полицията.Няма как.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на badsector
    Полиция.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Доказателство нямаш...ами освен и ти прерови протмонето му и си вземи парите (тва е шега)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Голяма работа. Get over it.
    И не я допускай до парите си и вещи които може да ти открадне.
    Няма какво да и връщаш с "гадорийки" , не си заслужава. Отмъщението е кофти нещо.
    А може да се опиташ да разбереш защо го прави ? Бедна ли е или просто е някаква малка крадла ? А може да е клептоманка пък. Със сигурност има проблем момичето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си