View Full Version : Какво мислите за секса за една нощ ?
mitko8989
07-16-2011, 11:00
Нямам нищо напротив, а вие? :D
roseleaf94
07-16-2011, 11:11
Имам против. Глупаво е и скучно, а и не смятам, че това показва колко си як, както смятат някои мъжленца!
Супер е, спестява нервите от евентуално relationshit
Не че не бих го направил.. ама да ти е главна цел в живота си е чисто детско мислене, друг е въпроса,че някой си го стискат това мислене дори и на 20 и косур години :) :?
Да, както и увеличава риска от болести по полов път. Безразборния секс до това води!
Me4encety
07-16-2011, 12:25
Секса за една нощ е много спорна тема.Според някои моралисти е разратно,неправилно и т.н. и т.н.Аз лично бих опитала за да разбера какво е,но само толкова.Иначе за тези на които това е целта в живота им мога да кажа само едно-тъпи сте хораа :)
Да, както и увеличава риска от болести по полов път. Безразборния секс до това води!
http://www.pollsb.com/photos/o/335532-durex.jpg
NightGuardian
07-16-2011, 14:54
нищо против стига и от двата пола да не са обвързани :)
Dyany10000
07-16-2011, 15:06
При сериозна връзка - малко рисковано
при липса на такава - забавен на4ин за разпускане
субективно мнение
http://www.pollsb.com/photos/o/335532-durex.jpg
подкрепям fenasf
Ами нямам против, човек има нужда от разнообразие и тн. Идеята е, че според мен в секса за една нощ не се стараеш особено, а когато си във връзка някак си се нагаждаш с партньора. Но като цяло подкрепям секса за 1 нощ. ;);)
ubuntureload
07-16-2011, 15:31
Последните месеци друг секс не съществува... просто много се изморявам и не мога да го правя нощ и ден и ми трябва малко почивка .
Последните месеци друг секс не съществува... просто много се изморявам и не мога да го правя нощ и ден и ми трябва малко почивка .
и аз така, а и по принцип съм фен на секса за една сутрин..
Audiophile
07-16-2011, 16:09
Няма чувства, няма ревност, само кефффффффф
tendenzy
07-16-2011, 19:30
ако си правил секс с някой повече от 1 път да кажем 5-6 и всичко да е само за забавление брои ли си се като за секс за 1 нощ :D ? Иначе съм напълно ЗА!! :)
naQkataRaota
07-16-2011, 22:48
За мене си мога да кажа, че ми е най-кеф, когато момичето ми е тръпка и тогава гледам, ако се случи, да не се остава само с една нощ, а да има повторение и потретване... минимум
А ако съм зажаднял за женско внимание, по-добре за една нощ (даже с професионалистка). Не съм фен на почването на връзка само заради секса, че и после разни филми и флуудене с приказки за "идеалния мъж" на стената у (а)социалната мрежа