Влез

View Full Version : свирка ?

cool_angel
07-16-2011, 12:11
Значи... въпроса ми е задължително ли е да бъде с презерватив, защото една приятелка ми сподели, че така го е правила.. но ми се стори малко странно... Какви са опасностите за момчето и за момичето, ако се прави без :o

Me4encety
07-16-2011, 12:17
Ох,очаквам следващата тема "Какви са рискувете на целувката без презерватив" :lol: Колко такива теми ще има? НЕ е задължително да е с презерватив,а е въпрос на предпочитания.На някои момичета не им е приятно,например,без презерватив.Които както си реши.

naQkataRaota
07-16-2011, 12:43
Какви са опасностите за момчето и за момичето, ако се прави без :o

Има само още един риск, който се отнася и за двамата: нарича се енциклопедия на болестите предавани по полов път, повечето важат и при орален

Dyany10000
07-16-2011, 13:26
Като ви пита - отговаряйте! Ще отнеме по-малко от ценното ви време!

Ontopic:
As far as my knowledge, презерватива при орална любов е нужен, ако един от вас има болест, предаваща се по кръвен и/или полов път И ти и/или и двама ви имате рани4ки - ти - по устата, той- по пениса.
Опасностите :
1)Ако имаш рани4ки в устата, а той е болен от една от гореупоменатите болести, 4рез спермата му можеш и ти да лепнеш същото.
2)Ако ТИ имаш рани4ки в устата + той има рани4ки по пениса + 1 от вас е болен, то тогава можете да си го предадете 1 на друг по кръвен път.
При вси4ки от^^ слу4аи трябва да имате кондом.
Ако и двамата сте напълно СИГУРНИ, 4е сте здрави, то кондом не е нужен (но е препоръ4ителен).
А може просто да му вземеш оребрен(релефен) или такъв с аромат и да си направиш и ти кефа :D
Надявам се,4е бях из4ерпателен и 4е съм помогнал!

fenasf
07-16-2011, 14:14

Ontopic:
As far as my knowledge, презерватива при орална любов е нужен, ако един от вас има болест, предаваща се по кръвен и/или полов път И ти и/или и двама ви имате рани4ки - ти - по устата, той- по пениса.
Опасностите :
1)Ако имаш рани4ки в устата, а той е болен от една от гореупоменатите болести, 4рез спермата му можеш и ти да лепнеш същото.
2)Ако ТИ имаш рани4ки в устата + той има рани4ки по пениса + 1 от вас е болен, то тогава можете да си го предадете 1 на друг по кръвен път.
Ако и двамата сте напълно СИГУРНИ, 4е сте здрави, то кондом не е нужен (но е препоръ4ителен).
А може просто да му вземеш оребрен(релефен) или такъв с аромат и да си направиш и ти кефа :D

Евала

07-16-2011, 14:31

Ontopic:
Опасностите :
най-после някой да отговори на тоя въпрос :D до сега на тия теми всички 'компетентни' се изказаха само с хулене и подигравки, но никой не е отговарял! ТИ СИ РАЗРУШИТЕЛ НА ТРАДИЦИИ :Х
но иначе по темата - ако сте сигурни един в др, че сте чисти и здрави няма нужда от презерватив :)

NightGuardian
07-16-2011, 14:48
ако не сте някой роми от гетото , не се притеснявайте да му направиш без презерватив :)

marilyn
07-16-2011, 15:15

Ontopic:
Опасностите :
най-после някой да отговори на тоя въпрос :D до сега на тия теми всички 'компетентни' се изказаха само с хулене и подигравки, но никой не е отговарял! ТИ СИ РАЗРУШИТЕЛ НА ТРАДИЦИИ :Х
но иначе по темата - ако сте сигурни един в др, че сте чисти и здрави няма нужда от презерватив :)

Мда, наистина браво за отговора! Ама то човек не може 100% да има вяра никога... Внимавай, авторке, СПИН-а не повтаря...

Arterranes
07-16-2011, 17:08
Също така, като раничка в устата може да служи и всеки кариес.

ubuntureload
07-16-2011, 17:39
Свирка с презерватив е като да ядеш мед, като ближеш буркана от външната страна! Аз лично от свирка на голо свършвам бааааавно, кво остава ако го опаковам.... няма свършване!

Dyany10000
07-16-2011, 18:49
Свирка с презерватив е като да ядеш мед, като ближеш буркана от външната страна! Аз лично от свирка на голо свършвам бааааавно, кво остава ако го опаковам.... няма свършване!
Има нещо вярно в това, но какво е по-добре - да по4акаш малко за хубавото :smt118 или цял живот да вла4иш лошото :smt098 ?

You choose! \:D/ \:D/ \:D/

anonymous708973
07-16-2011, 19:05
Да бе, много е умен, че изписа 100 реда, ама никой ли не забеляза тая простотия:

Препоръчителен бил. :lol: Добре бее... Като успееш да свършиш от свирка с презерватив, свирни. Баси, аз ако така ще го правя, по-добре въобще да не се занимавам.

А, чакай, ти и приятелката си ли ощастливяваш през гума?

Dyany10000
07-16-2011, 19:18
Да бе, много е умен, че изписа 100 реда, ама никой ли не забеляза тая простотия:

Препоръчителен бил. :lol: Добре бее... Като успееш да свършиш от свирка с презерватив, свирни. Баси, аз ако така ще го правя, по-добре въобще да не се занимавам.

А, чакай, ти и приятелката си ли ощастливяваш през гума?
Така, като ми гледаш снимката, мислиш ли, 4е съм ощасливил някоя? На 13 съм.

А за кондомите. Ми защо, според теб, са създадени кондоми със аромати? За да ти мирише п*т*а*а на хубаво после? (извинявам се за израза)
+тва - казах ПРЕПОРЪ4ИТЕЛЕН! Правиш ли разлика между ПРЕПОРЪ4ИТЕЛЕН и ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН???

anonymous708973
07-16-2011, 19:29
А, ясно. Затова и така говориш. Не погледнах, съжалявам.

Направи си сефтето или поне свирка с и без гума и ще си говорим тогава.

Не ти отива на годинките да ми говориш така. А презервативите с мирис на банан/шоколад/мента/ягода са създадени в името на една цел, от която сексиндустрията печели милиарди всяка година - РАЗНООБРАЗИЕ.

Dyany10000
07-16-2011, 19:42
А, ясно. Затова и така говориш. Не погледнах, съжалявам.

Направи си сефтето или поне свирка с и без гума и ще си говорим тогава.

Не ти отива на годинките да ми говориш така. А презервативите с мирис на банан/шоколад/мента/ягода са създадени в името на една цел, от която сексиндустрията печели милиарди всяка година - РАЗНООБРАЗИЕ.
1. Извинявам се за 2ри път за израза.
2. Не се съмнявам, 4е 4увството е разли4но. Не го и отри4ам.

ubuntureload
07-16-2011, 19:49
Има нещо вярно в това, но какво е по-добре - да по4акаш малко за хубавото :smt118 или цял живот да вла4иш лошото :smt098 ?

Бате аз подбирам! Не скачам на всяка кypва! 8)

marilyn
07-16-2011, 20:18

Стига де, от свирка с презерватив се свършва, аз напоследък все така действам именно от липса на доверие... вярно, че е малко като да "ближеш захарта през буркана" ама не е ли здравето най-важно?!

07-16-2011, 20:22

Стига де, от свирка с презерватив се свършва, аз напоследък все така действам именно от липса на доверие... вярно, че е малко като да "ближеш захарта през буркана" ама не е ли здравето най-важно?!
именно, то и секса с презерватив е същото...по-важно е да не се прибереш някоя вечер с някоя венерическа болест или някой херпес...

Dyany10000
07-16-2011, 20:48
^^ми и аз казвам това

marilyn
07-16-2011, 20:53
@Dyany10000 евала ти правя, че си на 13, а имаш мозък и осъзнаваш доста работи, които тия на моите години не искат да разберат... Дано има повече като тебе!

Dyany10000
07-16-2011, 21:06
Много благодаря за топлите думи! :mrgreen:

marilyn
07-16-2011, 21:07
Моля, пак заповядай! :D :P

liliii
07-25-2011, 00:04
Ако му имаш доверие не виждам нищо лошо да е без :)

dimdim
07-25-2011, 07:23
@Dyany10000,евала и от мен. Остави ги "батковците и каките" да си разбират за тях. Ти си имаш глава, което е похвално. :)

sokol02
07-25-2011, 07:35
Кво го хвалят детето ше земе се засрами и ше се скрие може ли такова нещо (за всички хейтъри хранилковци и т.н. коментара е с най-добри чувства моля замълчете си поне този път :) )

SonyaPld
07-25-2011, 08:04
Прави без.Аз никога не съм духала с презерватив и ен съм имала проблем.А тоя презерватив сигурно ще е гаден на вкус.

Dyany10000
07-25-2011, 08:42
Кво го хвалят детето ше земе се засрами и ше се скрие може ли такова нещо (за всички хейтъри хранилковци и т.н. коментара е с най-добри чувства моля замълчете си поне този път :) )
Аве вие за лапе на 10 годинки ли ме смятате :D

liliii
07-26-2011, 14:05
Аве вие за лапе на 10 годинки ли ме смятате :D на колко си ?

IncendiaSanctus
07-26-2011, 14:16
Аве вие за лапе на 10 годинки ли ме смятате :D

Като такова пишеш малко... Огледай си клавиатурата. Виждаш ли Esc копчето ? Точно под него има едно друго, с една вълничка. Натисни го, очаква те изненада :P

А пък... хубаво е, че мислиш така, по-добре, отколкото след година-две да си пак тук и да пускаш теми тип "БРЕМЕННА ЛИ Е КАКЪВ ЕСКАПЕЛ ДА ПИЕ"... Ноо като пробваш, сам ще разбереш колко убива всичко презерватива xD Най-доброто решение е просто да имаш един партньор, в когото си сигурен, и да можеш да се контролираш... Но това си е моето мнение. А свирка с презерватив не само ще е, но дори и ще изглежда абсолютно дебилно според мен...

Dyany10000
07-26-2011, 15:08
@IncendiaSanctus Спокo 4овек. знам за "ч" - то. Просто по навик
във форумите и СМСите си го пиша с 4. Ина4е ползвам "вълни4ката:D" - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41557 (2рия ми пост)

ина4е - за презерватива - да знам, и на мен ми се струва... по-така свирка с гума. Не съм казвал 4е 4увството е същото. Просто авторката пита "Какви са опасностите за момчето и за момичето, ако се прави без?" и аз и отговарям :)

iglichkata
07-26-2011, 15:25
Dyany10000 написа:

Ontopic:
Опасностите :
А може просто да му вземеш оребрен(релефен) или такъв с аромат и да си направиш и ти кефа Very Happy

правилно !!!!!!!

malka_sladkka
07-26-2011, 18:09
За такова нещо не бях чувала :lol: :lol: :lol: То секса с презерватив не е хубав, та свирката :?

PhantomAgony
07-26-2011, 22:01
Оф, Боже, освен ако приятелят ти не се е чукал с разни курвета, няма шанс да ти лепне нещо.
Свирка с презерватив?! Никога не бих го причинила на приятеля си. xD

littleW
07-26-2011, 22:28
..рисковете саа да му хареса повече :D ..няма нищо да стане.. не е задължително да е с презерватив.. даже е по яко без СПОРЕД МЕНЕ.. :D

fUcKsMiLe
07-26-2011, 23:02
Ако не си сигурен в партньора си, по-хубаво свирка с презерватив, макар че явно доста убива тръпката във цялата работа (съдя по коментари и мнения които съм чела.. :д).
Но, ако си сигурен в партнньора и му имаш пълното доверие, че няма да те зарази с нищо - то тогава без презерватив е по-добрият вариант.

ubuntureload
07-26-2011, 23:22
Ако не си сигурен в партньора си, по-хубаво свирка с презерватив, макар че явно доста убива тръпката във цялата работа (съдя по коментари и мнения които съм чела.. :д).
Но, ако си сигурен в партнньора и му имаш пълното доверие, че няма да те зарази с нищо - то тогава без презерватив е по-добрият вариант.
Мацооо свирката с кондом е се едно да ти лижат шундичката през пликче БИЛЛА , а ти да очакваш да ти стане хубаво!

mengeless
07-27-2011, 02:59
:D Нека ти обясня свирката к датира от древната Римска Империя, еврейските жени са измислили това за да може жените да се омърсяват-Това е историята на свирката.
По темата:Правенето на свирки без презерватив ако не се поддържа хигиена може да доведе до различни дерматологични проблеми...Но вероятността е нищожна.Свирката се прави с презерватив поради личната хигиена и от предпазване от СПИН който се предава чрез спермата и предякулата и слюнката и ако случайно има раничка в устата на момичето или на пениса на момчето,също се прави когато е твърде чувствителна главичката на момчето няма смисъл да се притесняваш-на практика няма опасности но спрямо твоята лична хигиена ако имаш такива намерения да правиш го прави с презерватив поне!!! Тъй като свирката омърсява един вид момичето

fannyy
07-27-2011, 09:51
Значи... въпроса ми е задължително ли е да бъде с презерватив, защото една приятелка ми сподели, че така го е правила.. но ми се стори малко странно...

единственото задължително нещо е до 15 години да си правила свирка. презерватива е по желание и въпрос на вкус.