PDA

View Full Version : ОТКЪДЕ ИДВА БОГ ?

JungleJaguar
07-16-2011, 16:46
Ако има свещеници тука,или по-запознати искам да ги питам :
От къде идва Бог ?
Щом е от небесата значи идва от Космоса.А от коя планета? От коя слънчева система,или пък галактика идва?
Ми значи Бог е извънземен.Значи и ние сме извънземни.А ние пък как сме създадени от Бог? Да създадеш нова раса от разумни същества няма как да стане с пръчка и камък.Явно са използвали много високи технологии?Как иначе ?

И май наистина би трябвало да са имали много високи технологии,защото как и с какво биха стигнали до тази планета?С каруци или с Голфа на Пешо на газ няма как да е било?
Явно са имали летящи кораби?

Защо в Библията се казва:
Ще създадем човека по наш образ и подобие ?

Кои са тези,които са ни създали по техен образ?
Защо нищо не знаем за това?

Auriss
07-16-2011, 16:51
интелектът на дадено 'племе' маймуни зависи от хабитата им. Забелязва се значителна разлика между интелектуалното равнище в племена ,отделени на острови ,например. Дано това ти отговаря.

Колкото до Бог - няма как 'запознат' да ти каже ,тъй като за да е такъв ,трябва да го е прочел в Библията. Всякакви други определения са си лични интерпретации и нямат нищо общо с религията.

ZipFail
07-16-2011, 17:22
Изобщо не сме произлезли от маймуни, още по-малко от шимпанзета. Хората и маймуните имат общ прародител(естествено пак примат).
И не знам откъде направи извода че от примати изведнъж сме станали хора и сме седнали пред компютъра, след като човечеството е минало през стотици хиляди години технологично развитие за да стигнем до сегашното технологично ниво.

JungleJaguar
07-16-2011, 17:40
Знаех,че ще се захванете само за маймуните,затова тази част я трия.Аз не искам да се отговаря на 1,2 въпросчета и айде-отговорите са готови и вече всичко знаем.

Искам по-подробни и конкретни отговори !

Направих тази тема,защото хората си мислим,че знаем и можем всичко.А дори и най-елементарното не знаем-кои сме ние,как сме дошли на тази планета и защо,кои са ни създали,как и кога и т.н.

И ZiрFаil,какви стотици хиляди години технологично развитие ?
Ти чуваш ли се ?
Близо 1900 г човечеството живее първобитно без ток и си оре нивата с вола и изведнъж полети в Космоса,интернет и нанотехнологии ?

ZipFail
07-16-2011, 18:49
Да си чувал за намаляваща спирала на технологичния прогрес ?

playy
07-16-2011, 18:58
Хм,тези въпроси касаят човечеството от както съществува и има много хипотези около 'първоизточника'.Сега ако си чел книгата на Ян Ван Хелзинг 'Не пипай тази книга',ще срешнеш една от интересните хипотези и това е създаването на хората чрез генно инженерство.На Земята преди много години дошли извънземни,търсещи злато.Чрез множество експерименти стигнали до доволен резултат=>ние хората....Другата хипотеза е световно известна-Хипотезата за Бог,както я нарича Ричард Докинс.От нищото Бог създава галактиките,планетите,небе сните тела и нас хората и т.н.Добре си обърнал внимание на стиха-'Да СЪЗДАДЕМ хората,по наш образ и подобие.'-Това донякъде подкрепя тезата за генното инженерство,защото се говори в множествено число,де факто става въпрос за чисто и прости физически 'творец' а не нещо нематериално,за каквото се и говори в Библията.

Сега сигурно се питаш от къде хората знаят за тези извънземни и т.н,за това ти препоръчвам 'Не пипай тази книга'.Има я в интернет,ако проявяваш интерес можеш винаги да се поразровиш :) Общо взето историята се върти около шумерските клинописи,в които се виждат ясно структурата на нашата слънчева система,а тогава хората са нямали телескопи,да не говорим за сателити и т.н.Също така има сведения,че те са били на доста високо технологично ниво,което пък не идва току така...

И все пак хубаво е да не приемаш всичко за чиста монета,но пък и не е хубаво да бъдеш абсолютен скептик.За повече информация потърси следната книга на Ян Хелзинк. :)

Rebirthing
07-16-2011, 20:04
Аз съм за хипотезата, че всичко е дошло от "нищото".
Но ние от къде сме дошли, не зная и честно казано не ме интересува. Какво променя това ? Ако сме създадени от извънземни някой ще се ужасят, други ще го мислят за "яко", на трети изобщо няма да им пука.
Може би извънземните са дошли на Земята, дали са ни невероятните си познания по астрономия / математика и т.н, а ние сме ги помислили за наши "богове", а може и те да са се представили за такива за да ни поробят ?!
Вариантите са всякакви, но какво ще промени това във вас ? Ще се гордеете ли от това, ще се ужасите ли или ще очаквате извънземните да ви навестят за да ви споделят най-новите си технологии ?!

SomeRandomDude
07-16-2011, 21:22
Според библията, бог е създал светлината, земята, водата и небето, а не само човека.
Това може да бъде интерпретирано като построяването на планета, но може да бъде и построяването на вселена.
Въпрос на гледна точка.

Ако приемем че бог е извънземно и сам е създал хората по свой образ и подобие, тогава бог най-вероятно е бил първия примат ходил по планетата земя, а самият процес на създаването ни е бил съвокупяване между примати.
Това е една алтернативна гледна точка.
Ако тя е вярна, то бог (a.k.a. "създателя") е мъртав от много, много години.

Concussion
07-17-2011, 07:49
Добре, аз имам въпрос, който не е точно по темата, но пак има някаква връзка... Откъде е дошло това "нищо"? :(

Rebirthing
07-17-2011, 10:45
И аз съм си го задавала ;д ! А всъщност трябва ли да идва от някъде ?! Нали все пак е едно "нищо" 8-) ?

npp
07-17-2011, 11:05
Бог е Администраторът на цялата вселена, която е неговия (а също и наш) дом, ние сме създадени единствено за да бъдем потребители - именно това се има в предвид там където е писано че сме създаден по Негов образ и подобие, както ключалката може да се създаде по профила на ключ, така и човека е създаден като потребител от собственият си Администратор

gandalfepi4
07-17-2011, 14:01
ягуаре, отговор на този въпрос в библията няма. само онова абсурно твърдение че той е бил сам в безкраен мрак - малко като гея и тем подобни.

а отностно "нашият" образ и подобие - на много места в началото на библията яхвето е адресиран в мн. число. това е понеже историите са взети от религия (старата каанатска) където вършителят на действието не е един бог, ами много и просто са запазили тази форма за обърщение към него.

TheMightyNadenica
07-17-2011, 18:32
Нпп...кой му е дал администраторските права...? Компа от де иде?
Конкусион...и нищото е нещо!
А отностно шумерите...те са били почти на дъното на всякакъв прогрес...но изведнъж след появата на "огнените колесници със съмнителни шофьори" стават една от най-развитите цивилизации...ммм отговора е - тогава пристига Елита! За опозиция на Изоставените!

Concussion
07-17-2011, 19:12
Конкусион...и нищото е нещо!

Да, знам, и за това питам то откъде е дошло?? :(
Нпп, ти не отговори на въпроса - бог откъде идва???

JungleJaguar
07-17-2011, 19:27
Компа аз му го сглобих.
Излезна му към 300 лв.
Пентиум 4 на 2 GHZ.
Ахахахахах.
Хора,представяте ли си целият ни живот и ние да сме просто една игра.
И всички наши движения и мисли да си мислим,че са на нас,а да не са.
Една игра измислена от високоразвити извънземни .
Примерно.

Sashakiss
07-17-2011, 21:15
От къде идва Бог ?
Щом е от небесата значи идва от Космоса.А от коя планета? От коя слънчева система,или пък галактика идва?
Ми значи Бог е извънземен.Значи и ние сме извънземни.А ние пък как сме създадени от Бог? Да създадеш нова раса от разумни същества няма как да стане с пръчка и камък.Явно са използвали много високи технологии?Как иначе ?

И май наистина би трябвало да са имали много високи технологии,защото как и с какво биха стигнали до тази планета?С каруци или с Голфа на Пешо на газ няма как да е било?

От къде идва Бог ?

В началото съществува безкрайната енергия с безкраен потенциал. От тази безкрайна енергия с безкраен потенциал се отделя малка частица, която е с ограничен потенциал и която доста наподобява нещото, от което е произлязла. Тази частица с ограничен потенциал създава по-малка частица с още по-ограничен потенциал и т.н., докато най-накрая се появяват "мъничките" галактики и планети, които също са по-малки частици с ограничен потенциал от по-големи частици с повече потенциал. И всички тези неща са свързани едно с друго и могат да комуникират помежду си. Яхве(Господ) е една от по-големите частици, които могат да създадат светове. Ние, хората сме от най-дребните, но можем да създадем и по-малки.

Това нещо прочетох(разбира се, не цитирано по този начин) преди време в едно "интервю с просветен". Не го приемай за неопровержима истина. Все пак може да има и нещо вярно в това.

ScarlettS
07-17-2011, 21:30
^
А какво кара тази малка частица точно в даден момент да се отдели от безкрайната енергия с безкраен потенциал? Какво предизвиква нейното отделяне като преди това е имало просто безкрайност и изведнъж започва този целия процес?

Sashakiss
07-17-2011, 23:05
^
А какво кара тази малка частица точно в даден момент да се отдели от безкрайната енергия с безкраен потенциал? Какво предизвиква нейното отделяне като преди това е имало просто безкрайност и изведнъж започва този целия процес?

В началото безкрайната енергия е само енергия. В един момент тя "осъзнава" своя безкраен потенциал и "съзнателно" започва едно безкрайно делене на части от себе си, които от своя страна също отделят част от себе си и т.н, докато се появим и ние, които по веригата сме едно цяло с безкрайната енергия с безкраен потенциал.
По-малките части, подобно на началната енергия, са творци и създават материалната част на вселената.

http://home.comcast.net/~readingnews/Hidden_Hand_files/image002.gif

Повече не мога да кажа по въпроса. Това знам и помня.

TheMightyNadenica
07-18-2011, 00:18
Компа аз му го сглобих.
Излезна му към 300 лв.
Пентиум 4 на 2 GHZ.
Ахахахахах.
Хора,представяте ли си целият ни живот и ние да сме просто една игра.
И всички наши движения и мисли да си мислим,че са на нас,а да не са.
Една игра измислена от високоразвити извънземни .
Примерно.

Гледай "Пътеводител на галактическия стопаджия"...Интересен вариант на развитие...

npp
07-18-2011, 07:54
там където Бог говори към някой казвайки например: "нека да създадем..." в същност Той говори на своят Син-Господ познат от Новият Завет с името Исус Христос, ето защо в Битие 1:26 пише: "И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие;", а същият момент в Битие 2:7 пише не просто "Бог" но: "И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа.", т.е. именно Исус Христос е Господът в фразата "Господ Бог"

"Бог Който при разни частични съобщения, и по много начини, е говорил в старо време на бащите ни чрез пророците, в края на тия дни говори нам чрез Сина, Когото постави наследник на всичко, чрез Когото и направи световете, Който, бидейки сияние на Неговата слава, и отпечатък на Неговото същество, и държейки всичко чрез Своето могъщо слово, след като извърши [чрез Себе Си] очищение на греховете, седна отдясно на Величието на високо,..... А за Сина казва: - "Твоят престол, о Боже, е до вечни векове; И скиптърът на Твоето царство е скиптър на правота..... и пак: "В началото Ти, Господи, си основал земята, И дело на Твоите ръце е небето; Те ще изчезнат, а Ти пребъдваш; Да! те всички ще овехтеят като дреха, И като одежда ще ги свиеш, И те ще бъдат изменени; Но Ти си същият, И Твоите години няма да се свършат....." Евреи 1 гл.

В началото Бог е съществувал под формата на семе/зародиш, от което/който Той се е самородил/самосътворил

"В началото бе Словото(т.е. семето/зародиша); и Словото беше у Бога(т.е. именно Бог беше това семе/този зародиш); и Словото бе Бог(т.е. Той се самороди израствайки до своята зряла форма). То в начало беше у Бога(т.е. макар и под формата на семе/зародиш, още преди началото на вечността Бог съществуваше, никой никога не го е сътворявал). Всичко това(т.е. всичкото Добро) чрез Него стана; и без Него не е ставало нищо от това(т.е. от Доброто), което е станало." Йоан 1:1-3

MakaronUduSHvaCH
07-18-2011, 12:04
Епа от горе от къде да дое ? 8-) , нЕма дое от страни я :D

SomeRandomDude
07-18-2011, 16:27
Отделяте прекалено много мислене за нещата които няма как да знаете. Светът е много по-голям от мен и вас.

Ако бог е създал вселената преди милиарди (а вериоятно и доооста повече) години, тогава защо най-ранната библия е само на няколко хиляди?
Ето това е един смислен въпрос.

gandalfepi4
07-18-2011, 16:33
^ не не е. смислен въпрос е "а защо библията не е написана вместо на малко по-твърда тоалетна хартия не е написана на диамантени скрижали които светят с божествена светлина, летят на няклко стъпки във въздуха и магически не превеждат написаното на езика на четящия, след като по този начин 99.99999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999% от популацията на планетата ще повярват в християтнството, ще му отделят повече внимание, ще станат по-добри хора и почти никой няма да отиде в ада, а всеки ще е или ще се опитва неистово да е възможно най-праведен?"

ето, едно пишлегарско дребно чудо в сравнение с нещата които яхвето е правил, но с трилиони пъти по-голям и добър ефект.

защо не е така - шото не е real

case closed

TheMightyNadenica
07-18-2011, 16:34
Отделяте прекалено много мислене за нещата които няма как да знаете. Светът е много по-голям от мен и вас.

Ако бог е създал вселената преди милиарди (а вериоятно и доооста повече) години, тогава защо най-ранната библия е само на няколко хиляди?
Ето това е един смислен въпрос.

Ето дори и най-първичния начин на разсъждение показва, че нещата с религиите куцат! Просто трябва лесен контрол и манипулация...и ето, че религията е идеалния инструмент...и то без абсолютно никакви съмнения от страна на масата!

JungleJaguar
07-18-2011, 17:51
Кой ни е създал ?
С каква технология и защо?
От маймуни да сме еволюирали до хора е абсурд.
От микроби от космоса да сме дошли чрез комети и астероиди още по-голям абсурд.
Ми някои са ни създали и тва е.
Помислете само как ние хората мислим до няколко години да населим Луната и Марс.Ние.А 100 % има по-напреднали от нас.Да,не отричам да има и по-прости раси от нас,но няма как да няма и раси със супертехнологии.Та ние хората мислим Да направим на Марс и Луната наши колонии.Ми може би същото е и с нас на тази планета,дошли сме отнякъде,направили сме колонии,но явно нещо грандиозно се е случило и сме изгубили ценните знания кои сме и откъде идваме.
Вариант огромен природен или космически катаклизъм да е унищожил целият ни високоразвит свят и знания и да е върнал в каменната ера малкото оцелели хора?
И пак отначало с копия гоним антилопи и живеем в пещери и хиляди години минават да стигнем до сегашното си положение на интернета и компютрите.Някои ни помагат обаче.Тва не става така.Как само преди 100 години ше си помислиш да изпратиш хора на Луната и Марс да живеят там.Как изведнъж скочихме толкова високо?
ИЗВЪНЗЕМНИИИ,СИВИИ,ЧЕРНИИИ ,БЕЛИИИ.
САМО ВИЕ ШЕ СТЕ !

ZipFail
07-18-2011, 18:21
Уникален аргумент. Не може човечеството да напредва технологично просто така. Невъзможно е. Определено има тайна конспирация на извънземни.
Ама защо ? Защото на JungleJaguar му се струва така :lol:

А може би има нещо общо с Ренесанса и отхвърлянето на феодалната власт и подтисничеството на църквата през 19ти век и издигането в култ на научната мисъл. Френска революция да ти говори нещо ? Може би след като няма църква и абсолютен монарх които да колят и бесят философите, изобретателите и учените технологията малко ще се поразвие ? За 100 години след френската революция са изобретени батерията, парния локомотив, електрическата лампа, печатницата, електромагнита, пишещата машина, шевната машина, телеграфа, динамита, двигателя с вътрешно горене, телефона и много други.

Ама като се замисля извънземни ми звучи по-правдоподобно...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Oton48
07-18-2011, 18:42
френската революция
Още един атеист показа истинската си природа. Само, че някой хора знаят много добре, колко се възхваляваше тази революция от комунистическата историография. Тези хора знаят и за очевадните прилики между френската и октомврийската революция, която за теб сигурно е най-хубавото събитие сполетяло човечеството. Я кажи споделяш ли мнението на Робеспиер,че "терорът не е нищо друго освен бързо, сурово и неизбежно правосъдие. Следователно той е еманация на добродетелта"?

ZipFail
07-18-2011, 19:38
През оная работа ми е за приликата между френската и октомврийската революция. И недей да вадиш думите от контекста. Говорех за френската революция само от гледна точка на отхвърлянето на аболюната власт и последвалия технологичен бум. Много слабо ме интересува мнението ти за комунизма, ако искаш да си го изказваш - ходи в раздел 'Политика'.

Отгоре на всичкото не съм атеист.

Oton48
07-18-2011, 20:00
През оная работа ми е за приликата между френската и октомврийската революция. И недей да вадиш думите от контекста. Говорех за френската революция само от гледна точка на отхвърлянето на аболюната власт и последвалия технологичен бум. Много слабо ме интересува мнението ти за комунизма, ако искаш да си го изказваш - ходи в раздел 'Политика'.

Отгоре на всичкото не съм атеист.
Вижда се как говориш за Френската революция, ама, ако тя беше дело на християни, а не на богоборци друга песен щеше да пееш. И, ако Робеспиер беше християнин сигурно щеше да е най-големия садист на света. Още повече, че Френската революция не поставя край за вечни времена на абсолютната власт във Франция. За справка Наполеон, Луи Осемнайсти, Луи Филип, Наполеон Трети. Или през тези периоди технологичния прогрес внезапно е спирал.

TheMightyNadenica
07-18-2011, 22:56
Уникален аргумент. Не може човечеството да напредва технологично просто така. Невъзможно е. Определено има тайна конспирация на извънземни.

А може би има нещо общо с Ренесанса и отхвърлянето на феодалната власт и подтисничеството на църквата през 19ти век и издигането в култ на научната мисъл. Френска революция да ти говори нещо ? Може би след като няма църква и абсолютен монарх които да колят и бесят философите, изобретателите и учените технологията малко ще се поразвие ? За 100 години след френската революция са изобретени батерията, парния локомотив, електрическата лампа, печатницата, електромагнита, пишещата машина, шевната машина, телеграфа, динамита, двигателя с вътрешно горене, телефона и много други.

Момчето е право за доста неща...Някой неща са просто смешни...
И прав е! Имало е доста "потопи" които са унищожавали миналите човечества(така да се каже)...за това има свидетелства по целия свят!
За Марс е ясно отдавна, че е населена! Една от пирамидите до Лицето на Марс е вход/изход! В доста от кратерите на Луната също има разум! И това даже май стана достояние на масата...
Е и ти си прав...че църквата е била тапа на прогреса! Но наистина интересно! 19-20 век беше пикът! Сега започва деградация(говоря като цяло)....
А батерията, лампата са били използвани още преди христа...при египетската цивилизация! Само за тях съм 100% сигурен!

Oton48
07-18-2011, 23:19

Момчето е право за доста неща...Някой неща са просто смешни...
И прав е! Имало е доста "потопи" които са унищожавали миналите човечества(така да се каже)...за това има свидетелства по целия свят!
За Марс е ясно отдавна, че е населена! Една от пирамидите до Лицето на Марс е вход/изход! В доста от кратерите на Луната също има разум! И това даже май стана достояние на масата...
Е и ти си прав...че църквата е била тапа на прогреса! Но наистина интересно! 19-20 век беше пикът! Сега започва деградация(говоря като цяло)....
А батерията, лампата са били използвани още преди христа...при египетската цивилизация! Само за тях съм 100% сигурен!
Аз пък се чудя, кое от двете изказвания е по-глупаво. Но няма да се впускам в опровержения, защото се отива доста встрани от темата. Изобщо този подфорум е много готин. Само, ако можеше някои хора да се видят отстрани как при посредствена обща култура и нулев житейски опит стигат до умозаключения, които сигурно смятат за напълно логични, шоуто щеше да е пълно :razz:. Но и така си е достатъчно забавно :D.

playy
07-18-2011, 23:33
Това,че не споделят твоя светоглед и виждания не означава,че хората са неграмотни,нямат обща кулура и т.н.Много се дразня като видя 'мирянчета' да се заяждат с хората и да ги определят като едва ли не непросветени идиоти.Ти си вярващ ОК,той е атеист и айде,значи е прост,не може да мисли о т.н.Ае стегнете се,нямате елементарни морални задръжки,а сте тръгнали в Рая....ае моля ви се.....

Oton48
07-18-2011, 23:48
Това,че не споделят твоя светоглед и виждания не означава,че хората са неграмотни,нямат обща кулура и т.н.Много се дразня като видя 'мирянчета' да се заяждат с хората и да ги определят като едва ли не непросветени идиоти.Ти си вярващ ОК,той е атеист и айде,значи е прост,не може да мисли о т.н.Ае стегнете се,нямате елементарни морални задръжки,а сте тръгнали в Рая....ае моля ви се.....
Това кой, каква религия изповядва няма нищо общо. Недей да говориш наизуст. Разбира се, че има интелигентни атеисти просто голяма част от пишещите тук не са такива. Когато някой хора говорят откровено забавни неща, какво трябва да направя да си изкривя душата и да кажа, че тези неща са умни ли?

TheMightyNadenica
07-19-2011, 11:32
Това кой, каква религия изповядва няма нищо общо. Недей да говориш наизуст. Разбира се, че има интелигентни атеисти просто голяма част от пишещите тук не са такива. Когато някой хора говорят откровено забавни неща, какво трябва да направя да си изкривя душата и да кажа, че тези неща са умни ли?

Я изкажи тФоя вариант...? Ааааа да! Бог е създал всичко....бхах....

Auriss
07-19-2011, 13:42

Zip има готиния навик да игнорира конкретен тип хора. ;)

Иначе по темата въобще няма какво повече да се изказвам. Радвам се ,че в последно време покрай четене на книжки и чужди изводи ,както и известно количество размисли от моя страна ,започнах да изграждам собствени разбирания. Самият факт ,че ти така се пениш в момента ,ми показва точно колко 'интелигентен' и 'напред' с нещата си.
В думите на Зип не видях нищо нередно ,само дето на теб реалността не ти харесва ,и си личи от постовете ти. "Ако християни го бяха направили щяхте да го обявите за еди-какво-си". Не видях Зип да категоризира ФБР като нещо прекрасно ,а просто като част от прогреса. Излишни бяха писанията ти и джавкането ,провокирано от някакво желание да се заядеш.

JungleJaguar
07-19-2011, 15:41

Електрическа батерия има открита,която се е използвала преди над 2000 г.

А намереният през 1968 г отпечатък от човешки крак в сандали на възраст 500 милиона години ?

Нали не мислиш,че преди хиляди години хората са били по-изостанали от нас?Вземи Шумерите-точните им знания отпреди 6000 г са доказани чрез компютрите едва в наше време.

Оня халосания пич Анунака дал смимки на атомни реактори на 2 милиарда години.Реших,че тва са поредните му смешки,ама проверих в нета и според учените,колкото и да няма логика-възрастта на откритите 15 атомни реактора е била наистина 2 милиарда години.И са работили над 500 000 години.

Оставете всичко !
Дайте обяснение за атомните реактори на 2 милиарда години.

ZipFail
07-19-2011, 16:31
Дай статия да видим бе. В гугъл нищо не намерих за окрити ядрени реактори а само за следи от ядрени реакции в някви пещери, което може да се получи и по придоден път.

TheMightyNadenica
07-19-2011, 16:32
Като каза - атомни реактори...използвани са атомни бомби 5-10 хилядолетия преди христа....от къде са се взели...сигурно от някои неразвити...

ZipFail
07-19-2011, 16:35
Древните реактори са открити през 1972 г. Френският химик-аналитик Бугзиг, работещ в един от заводите за производство на ядрено гориво, забелязал необичайното съотношение на изотопите Уран-235 и Уран-238. Обикновено то е 0,007202 с точност 0,00006, а в случая съотношението било 0,00717. Изказани били няколко хипотези относно странните изотопи на урана в рудата. Първоначално специалистите приели, че рудата е замърсена с отработено ядрено гориво, но измерените нива на радиация показали, че тази хипотеза не е вярна.

По-късно се изяснило, че урановата руда с аномално високо съдържание на Уран-235 е добита в Габон. Защо тя е обогатена с този изотоп, останало загадка. Започнали да се изказват невероятни хипотези, че на това място има отработено гориво от извънземни космически кораби или, че там са запазени останки от древна развита цивилизация. Подробните изследвания обаче довели до друг също изненадващ отговор. Необикновената руда се е образувала по естествен път. Наличието в рудата на продукти от дълбок радиоактивен разпад доказали, че

от два милиарда години в района на урановите находища протича ядрена реакция.

Образуването на природните ядрени реактори станало възможно благодарение на факта, че в древни времена на Земята имало повече Уран-235, в сравнение с днес. За започване на ядрена реакция е необходимо в урана да се съдържа не по-малко от 3 % изотоп 235. Освен това, е необходимо наличието на подходящо пространство и липса на материали, улавящи неутроните. Сега възникването на естествени реактори е невъзможно - поради спонтанния разпад на Уран-235 концентрацията му в природата е много малка.

Наскоро екип от учени успя да обясни защо в резултат на ядрената реакция не протича ядрен взрив, а тя продължава толкова дълго.

Природните реактори представляват огромен научен интерес. Това са уникални обекти, които нямат аналог в света. От тях може да се научи много за миналото на нашата планета, да се изследват последствията от експлоатацията на ядрени реактори в свръхдълъг период, а също да помогнат при създаването на технологии за съхранение на ядрени отпадъци.

На 90% линковете ми отваря тая статия, не знам от кой конспираторски сайт сте го чели вие ;)

Oton48
07-19-2011, 18:45

Zip има готиния навик да игнорира конкретен тип хора. ;)

Иначе по темата въобще няма какво повече да се изказвам. Радвам се ,че в последно време покрай четене на книжки и чужди изводи ,както и известно количество размисли от моя страна ,започнах да изграждам собствени разбирания. Самият факт ,че ти така се пениш в момента ,ми показва точно колко 'интелигентен' и 'напред' с нещата си.
В думите на Зип не видях нищо нередно ,само дето на теб реалността не ти харесва ,и си личи от постовете ти. "Ако християни го бяха направили щяхте да го обявите за еди-какво-си". Не видях Зип да категоризира ФБР като нещо прекрасно ,а просто като част от прогреса. Излишни бяха писанията ти и джавкането ,провокирано от някакво желание да се заядеш.
Защо да се пеня бе мен ми е забавно :D? И напротив реалността ми харесва. И повечето мнения на атеисти в този подфорум не ме дразнят, а ме забавляват. Примерно ZipFail си мисли, че след Френската революция повече никога не е имало абсолютна власт във Франция и благодарение на това се е стинало до небивал прогрес. Ти сигурно си мислиш същото, което показва, че рядко сте влизали в часовете по История в 9 клас. :D. По принцип не обичам да споря някога влизам в дискусии, колкото да провокирам някой, като теб да се изкаже неподготвен и да му се смея :D.

Auriss
07-19-2011, 19:16
^Ето ,а сега ме(ни) гледаш от високо. Явно действително съм прав ,след като самозаблудата ти е на такова ниво ,че дори да не допускаш вероятността ,че не всеки от нас му се занимава да пише километрични постове ,обхващащи всяка гледна точка и вероятност. Ще се научиш и ти някой ден ,че има хора и под ,и над теб. На мен тепърва ми предстои ,но поне съм го приел като някаква възможност.
Впрочем не веднъж в този форум съм изпадал в някакви безкрайни спорове ,само и единствено поради факта ,че не изяснявам докрай позицията си. При мен го има обратния на твоя 'проблем' - очаквам хората да знаят и разбират.
Та съжалявам за оф-топика ,няма да се обръщам повече към теб. Не знам на каква възраст си ,но и не мисля ,че има значение - нищо не знаеш.

Oton48
07-19-2011, 19:42
Не гледам хората от високо. Просто, когато виждаш как някой пише глупости няма как да не ти стане смешно. Така и не можах да разбера, какво те накара да тръгнеш да ме апострофираш и то с общи приказки от рода на как нищо не знам и т.н? Просто желание за чесане на езици ли?

JungleJaguar
07-20-2011, 13:54
Най-интересното за тез реактори е,че имах 1 снимка отблизо и се виждаха железните му чаркове,ама не мога да я намеря.А иначе и този отпечатък на 500 млн години е също супернаходка.Ето малко инфо и за него:

Следи от може би най-древното
присъствие на разумни същества на
нашата планета, открити през юни
1968 г. в американския щат Юта, си
остават непреодолимо
предизвикателство за всички конвенционални хипотези,
обясняващи възникването и
еволюцията на живота. На 1 юни 1968 г. американецът Уилям
Мейстър, ръководител на група
чертожници във фирма Херкулес и
любител-археолог се отправя с жена
си, двете си дъщери и приятелско
семейство на четиридневна експедиция в района на Антилоуп
Спринг, на около 80 км
северозападно от град Делта, щата
Юта. На третия ден съпругата и една от
дъщерите на Мейстър откриват
вкаменелости от трилобити – древни
молюски-предшественици на
съвременните раци и скариди и
първите обитатели на океана. Трилобитите се появяват през
камбрийския период на
палеозойската ера между 590 и 505
милиона години назад във времето и
изчезват при мащабен природен
катаклизъм преди 280 милиона години. Мейстър отчупва с чукче парче с
дебелина пет сантиметра от скалата с
фосилизираните останки и го
разцепва подобно на разтворена
страница от книга. С удивление той
открива върху едната страна на фрагмента отпечатък от човешки
крак с натрошени трилобити под
него. Другата страна съответствала
точно на странните контури.
Противно на здравия разум се оказва,
че следата е оставена от обут в сандал десен крак. Токът на обувката
бил три милиметра по-висок от
подметката и изглеждал износен.
Размерът на отпечатъка – 26, 6 см
дължина и 8, 8 см ширина,
приблизително съответства на оставяните от съвременните
представители на Хомо Сапиенс. Фактите от аномалното откритие
били формулирани като абсурдната
за палеоантрополози и палеобиолози
хипотеза, че обуто в сандали
двукрако човешко същество се е
разхождало в Антилоуп Спринг 300 милиона години преди появата на
първите динозаври на Земята. Ерата
на рептилиите завършва около 65
милиона години назад във времето, а
първият изправен предшественик на
човека Хомо Еректус излиза на историческата сцена преди само
милион години. Най-ранните останки
от съвременния Хомо Сапиенс са
датирани отпреди 40-25 хиляди
години, а цивилизовани общества,
чиито членове са били далеч от навиците на босоногите аборигени,
възникват едва към VІІ-то
хилядолетие преди Христа. Откривателят на датираните отпреди
поне 500 милиона години
хуманоидни следи предава
вкаменелостта на Мелвин Кук,
професор по металургия в
Университета на щата Юта, който го посъветвал да се консултира с
професионални геолози. Никой от тях
по разбираеми причини не се отзовал
на предизвикателството, чийто
контекст би предизвикал
пренаписване на безброй учебници и научни трудове. Тогава Мейстър се обръща към
местния вестник The Deseret News и
не след дълго откритието става
национално и международно
достояние. На 20 юли 1968 г. районът на
Антилоуп Спринг отново е посетен с
изследователска цел от д-р Клифърд
Бърдик, геолог от Тъксън, Аризона.
Малко по-късно той се натъква на
друг 15, 2 сантиметров отпечатък от детски крак във вид на вдлъбнатина
в слой шисти. Според Бърдик фосилът
е запечатал натиска на тялото върху
тогава калния слой. Месец по-късно педагогът Дийн
Битър от системата на обществените
училища в Солт Лейк Сити съобщава,
че е открил още два човешки
отпечатъка от обути в сандали крака
при Антилоуп Спринг. Професор Кук установява, че около находките
почти няма следи от натрошени
трилобити, но присъствието на фосил
от малък трилобит край един от
отпечатъците в същия пласт
свидетелства, че морското създание и обутото в сандали същество,
разхождало се преди 500 милиона
години върху негостоприемната
тогава Земя, са съществували по едно
и също време. Загадката дали сме изправени пред
потвърждение за съществуването на
много древни цивилизации на
планетата или следва да приемем, че
някога Земята е навестявана от
посетители от други светове, е оставена на милостта на времето и
готовността на човечеството да
възприеме и най-необичайните
истини за своя произход.

TheMightyNadenica
07-20-2011, 15:39
^Мммм да...няма нищо странно...то е ясно, че е имало няколко етапа на достигане на така наречения Хомо сапиенс...но е бил унищожаван...от разни "потопи"...нарочно....и е бил поправян или увреждан генетично...и после пак пускан!

Ако намериш още инфо...пускай!

reich
08-08-2011, 23:25
Никой не може да ви каже от къде идва "бог".Оправданията на свещениците са ясни на всички.Според мен нещо крият от нас властите за произхода ни.

TheMightyNadenica
08-08-2011, 23:34
Никой не може да ви каже от къде идва "бог".Оправданията на свещениците са ясни на всички.Според мен нещо крият от нас властите за произхода ни.

Крият...начина на манипулация и тн...

commando1
08-09-2011, 08:52
Бог е всеобхватен,той не идва от никъде и не отива за никъде,защото Бог е навсякъде. Той е материята (духа) които създава всичко материално и нематериално. Бог е навсякъде! :wink:

reich
08-09-2011, 09:15
Аха,вече разбрах.

ScarlettS
08-09-2011, 09:29
ужас тука се напълни с всякакви индивиди :shock:

командо, просто не се сдържах с тва ''бог е навсякъде'' :D - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=381512&start=0

commando1
08-09-2011, 09:31
БОГ Е ВЕЛИК!

gandalfepi4
08-09-2011, 10:34
^ пенисът ми (киркор) е велик!

са ко ше каеш а?

TheMightyNadenica
08-09-2011, 11:13
БОГ Е ВЕЛИК!

Обувките са ми ВЕЛИКИ(е поне съществуват)!!!

reich
08-09-2011, 11:53
Стига вече,все пак всеки си има право на мнение.Не можем да променим мнението на човек ей така.

TheMightyNadenica
08-09-2011, 11:59
Стига вече,все пак всеки си има право на мнение.Не можем да променим мнението на човек ей така.

Можем...при положение, че няма лично мнение...а просто е робот казано му какво да прави и тн...

reich
08-09-2011, 12:20
Не знам ,представете си пък ние да грешим.Иначе аз това вярвам,че слуша какво са му казали.

TheMightyNadenica
08-09-2011, 15:48
Не знам ,представете си пък ние да грешим.Иначе аз това вярвам,че слуша какво са му казали.

Човек видял повече от една гледна точка е по-прав от този не видял нито едната...тоест копиращ...

UNITED2
08-09-2011, 22:20
Макар,че до сега ме беше страх да си го кажа си признавам,че от както чета раздела започнах да се съмнявам дали наистина има Бог някак си доказателствата и теориите за това,че НЯМА Бог са повече и по достоверни от тези,които гласят,че има ... :D
И все пак вярвам в него дано преди още хора да са се усъмнили да си покаже,че го има и да овладее хаоса,който е завладял света 'щот иначе за к'во ни е създал ако не може да сложи малко ред измежду нас :? :booooomb:

Auriss
08-09-2011, 22:23
HOLY FUCK , SHIT STORM INCOMING

TheMightyNadenica
08-09-2011, 23:34
Макар,че до сега ме беше страх да си го кажа си признавам,че от както чета раздела започнах да се съмнявам дали наистина има Бог някак си доказателствата и теориите за това,че НЯМА Бог са повече и по достоверни от тези,които гласят,че има ... :D
И все пак вярвам в него дано преди още хора да са се усъмнили да си покаже,че го има и да овладее хаоса,който е завладял света 'щот иначе за к'во ни е създал ако не може да сложи малко ред измежду нас :? :booooomb:

Еми то няма нито 1 доказателство, дори и смешно...което да потвърждава, че има бог...

ScarlettS
08-09-2011, 23:37
Ти не разбра ли, че доказателствата нямат значение.. важното е че той въпреки липсата на такива все пак си вярва в него и че скоро ще покаже, че го има, за да овладее хаоса. :D

TheMightyNadenica
08-09-2011, 23:42
Ти не разбра ли, че доказателствата нямат значение.. важното е че той въпреки липсата на такива все пак си вярва в него и че скоро ще покаже, че го има, за да овладее хаоса. :D

Да бе...то точно липсата на доказателства е доказателство, че бог съществува...

UNITED2
08-09-2011, 23:52
Корана,Библията ?
"Смешни" доказателства мноого....
На мен например са ми смешни тия от сорта на "Исус" се появи над няколко къщи във вид на светещо бяло петно (има клипче) :D
На домат,новородена коза,брега след едно цунами там някъде на арабски пише "Аллах" и още много смешни |-)
И не съм казал,че Бог ще се появи и ще овладее хаоса,казах,че ми се иска ако наистина го има да сложи ред в света,да се погрижи за съществата,които сам е създал а именно хората...
:booooomb:

TheMightyNadenica
08-09-2011, 23:55
Корана,Библията ?
"Смешни" доказателства мноого....
На мен например са ми смешни тия от сорта на "Исус" се появи над няколко къщи във вид на светещо бяло петно (има клипче) :D
На домат,новородена коза,брега след едно цунами там някъде на арабски пише "Аллах" и още много смешни |-)
И не съм казал,че Бог ще се появи и ще овладее хаоса,казах,че ми се иска ако наистина го има да сложи ред в света,да се погрижи за съществата,които сам е създал а именно хората...
:booooomb:

Еми библии, корани....не са доказателства, а фантастика!

commando1
08-10-2011, 01:56
Библията е доказала пред света че има Бог. Той е истински. Целият свят е създаден от него. А всички съмнения че няма Бог са грешни и са от Сатаната. Всеки които твърди че няма Бог е обладан от дявола и трябва да бъде пречистен в църквата. Но за съжаление в България БПЦ играе ролята на политически клир отколкото на религиозен. Трябва да се възстанови патриаршията в цялостният и вид отпреди комунизма,за да може да работи отново. Трябва да бъдат изградени повече религиозни училища а светските да бъдат затворени,защото не-религиозните светски училища водят до морална и духовна смърт а от там и до физическа такава. Свещенниците трябва да бъдат будители и учители в религиозните училища. Всички деца трябва да учат книгата написана от Бог-Библията като единствената най-велика и най-разумна книга на света.

gandalfepi4
08-10-2011, 06:33
^ кой друг мисли че тоя след като си набие една чикия почва да плаче?

playy
08-10-2011, 08:29
Командец,с тебе не може да се спори пич.Всички контра-аргументи насочени към теб са 'от' Сатана и всички в тоя форум сме обладани от Дявола.Не разбираш ли,че си като кон с капаци и блещиш тука квото ти е насадено от църквата и живееш с илюзията,че Библията е най-истинната книга на света?

На фона на толкова много религии и богове,кое ти дава право да твърдиш,че ти си най-прав и че твоята гледна точка е най-точна?
Ами ако ти кажа,че Библията и по-точно Стария завет е еквивалент на религията на шумерите и др. религии,което директно означава,че Библията далеч не е писана от Бог,а от евреите когато са били роби и са имали нужда от духовно стъпало?Помисли си,ако можеш де....и пак пиши :-)

gandalfepi4
08-10-2011, 08:46
бе кво се хабиш тука, не се ли сещаш че ако историята беше потъгнала малко по-различно точно той ще ти обяснява как титаните от стария завет не са останка от друга религия, как зевс, юпитер и херкулес са три лица на едно и също съзнание и как добрия прометей е бил разпънат за доброто на хората, и как ако не го виждаш злият звяр хадес или плутон (който е аналогичен с луцифер и сатаната от някаква забравена религия наречена... митраизъм) те е обладал?

TheMightyNadenica
08-10-2011, 11:07
Библията е доказала пред света че има Бог. Той е истински. Целият свят е създаден от него. А всички съмнения че няма Бог са грешни и са от Сатаната. Всеки които твърди че няма Бог е обладан от дявола и трябва да бъде пречистен в църквата. Но за съжаление в България БПЦ играе ролята на политически клир отколкото на религиозен. Трябва да се възстанови патриаршията в цялостният и вид отпреди комунизма,за да може да работи отново. Трябва да бъдат изградени повече религиозни училища а светските да бъдат затворени,защото не-религиозните светски училища водят до морална и духовна смърт а от там и до физическа такава. Свещенниците трябва да бъдат будители и учители в религиозните училища. Всички деца трябва да учат книгата написана от Бог-Библията като единствената най-велика и най-разумна книга на света.

Значи Сатаната е по-силен от бог! А бог не става! По твоята логика!

reich
08-10-2011, 11:33
Нали и аз ще напиша една свещена книга сега,в която ще боготворя котката ми.Знаеш ли колко религии може да се измислят така.
ППАурис,как правиш така в подпса ти да има кадър от песента???

commando1
08-10-2011, 22:33
Доказателствата за Бог идват с вярата,колко болни и слаби хора са се излекували с помощта на вярата без лекарства,хапчета и пр. медицински трикове. Стотиците излекувани хора няма как да излъжат по едно и също време за ефекта на вярата. Тоест вярата е толкова силна че може дас промени съдбата на човека. Когато човек се научи да овладява чувствата си и да не си губи времето в излишни емоции които затормозяват мозъка му както е при вас в конкретният случай. Ако по цял ден стоиш пред компа и се чудиш как да докажеш че няма Бог или всичко е измислица на някакви извънземни "сили" е много по полезно и добро за душата ти например да се посветиш в изкуството на вярата,да вършиш нещо което е полезно за твоето тяло. Така хем се образоваш,хем не си затормозяваш акъла с излишни емоции,чувства и пр. глупости. Разума е важен и позитивното отношение към Бога.

commando1
08-10-2011, 22:39
Аз самияt между другото колкото и да не искам да си го признавам също бях болен през 2006 година от гангрена на левият крак причинена от катастрофа и лекарите ми казаха че няма надежда за крака ми и че щели да го декапитират (отрежат). Аз естествено тогава предпочитах да умра отклкото да си дам да ми отрежат крака. И тогава търсех надежда за спасение и я намерих в Християнството,дотогава нищо не знаех за тази религия. Излишно е да ви разправям че започнах да чета Библията и се посветих в тайнствата на христовата вяра,само и благодарение на Бог се излекувах и дори събрах зяпналите от почуда погледи на ошашавените хирурзи които не вярваха че гангрената може да изчезне от само себе си,без лекарства,без терапия и без операции. Постигнах това само с вяра и любов към Бога. И до ден днешен съм му благодарен че ме спаси от гангрената. БЛАГОДАРЯ ТИ БОЖЕ. АМИН!

UNITED2
08-10-2011, 22:55
Надявам се ти наистина да си акаунт на реално вярващ човек,а не фейк на оня дето казаха другите... :razz: Щом все повече ми приличаш на фейк :shock:

TheMightyNadenica
08-10-2011, 22:58
Доказателствата за Бог идват с вярата,колко болни и слаби хора са се излекували с помощта на вярата без лекарства,хапчета и пр. медицински трикове. Стотиците излекувани хора няма как да излъжат по едно и също време за ефекта на вярата. Тоест вярата е толкова силна че може дас промени съдбата на човека. Когато човек се научи да овладява чувствата си и да не си губи времето в излишни емоции които затормозяват мозъка му както е при вас в конкретният случай. Ако по цял ден стоиш пред компа и се чудиш как да докажеш че няма Бог или всичко е измислица на някакви извънземни "сили" е много по полезно и добро за душата ти например да се посветиш в изкуството на вярата,да вършиш нещо което е полезно за твоето тяло. Така хем се образоваш,хем не си затормозяваш акъла с излишни емоции,чувства и пр. глупости. Разума е важен и позитивното отношение към Бога.

Мммм...да си чувал за самовнушение...или пък визуализациа...?
А и човек може да се лекува без лекарства...примерно чрез водата...и то поне по 2 начина....лекарствата са за контрол и отслабване на масата!

commando1
08-10-2011, 23:02

А и човек може да се лекува без лекарства...примерно чрез водата...и то поне по 2 начина....лекарствата са за контрол и отслабване на масата!

Ще ти се да го нямаше нали? Но той е там горе на небето и ни пази колкото и да го отричаме.

TheMightyNadenica
08-10-2011, 23:06

Ще ти се да го нямаше нали? Но той е там горе на небето и ни пази колкото и да го отричаме.

Самото твърдение, че е на небето е жалко и смешно! При положение, че е сътворил вселената, да седи постоянно над една невъобразимия брой планети...жалка история!

commando1
08-11-2011, 00:43

Самото твърдение, че е на небето е жалко и смешно! При положение, че е сътворил вселената, да седи постоянно над една невъобразимия брой планети...жалка история!

А защо да е жалко и смешно..........?

TheMightyNadenica
08-11-2011, 00:45

Направих кратко обяснение...

commando1
08-11-2011, 00:48

А Септуагинтата чел ли си................?

TheMightyNadenica
08-11-2011, 01:04

Мммм не...за какво става на въпрос...?

commando1
08-11-2011, 01:09

Мммм не...за какво става на въпрос...?

Има ли смисъл да казвам........? Дали има хора готови да ме изслушат.......? Съмнявам се! Може би ти.......? Едва ли!

gandalfepi4
08-11-2011, 05:16
аз съм чел септуагинта, почвай ме

commando1
08-11-2011, 09:48
аз съм чел септуагинта, почвай ме :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

gandalfepi4
08-11-2011, 10:06
първо петрово 3:15

и не ми се прави на много отворен, или имаш какво да кажеш или си дришльо който се вре между шамарите

чакам

TheMightyNadenica
08-11-2011, 11:24
Та коммандо...чакам да ми кажеш....

commando1
08-11-2011, 12:35

Чакаш какво..................?

ScarlettS
08-11-2011, 15:13
... да му кажеш? :D

TheMightyNadenica
08-11-2011, 18:57

Какво...? Сега на ударени ли ще се правим...? Признай си, че си жалък и да приключваме...

commando1
08-11-2011, 20:10

Какво...? Сега на ударени ли ще се правим...? Признай си, че си жалък и да приключваме...

Ами ако не искам..........? :D :-P
П.С. ти между другото нали беше много спокоен,така като гледам постоянно ми цитираш коментарите явно не можеш да мирясаш,нещо не те свърта на едно място щом си нацвъкал целият форум.
Но не се притеснявай приятел има още много православни теми които смятам да обсъдя с колегите православни християни. От сега нататък много теми ще пусна с цел пълзотворен диалог по християнски теми.. :wink:

cchumata
08-11-2011, 21:05
От къде идва Бог ?

Здравей, братко!
Аз не съм свещеник, нито православен, католик или др. Аз съм Евангелист, Християнство основано само и единствено на Библията и на Бог - Син, Бог - Отец, Бог свети дух. И никакви такива светци, като Кирил, "Поддържавайте на мене, както аз на Христа..." Житието на Кирил, и тен подобни глупости...

От къде идва Бог ли? Ами май не ни е дадено да знаем, след като в Библията се пише, че в началото било Бог, и след това всичко останало. Той е навсякъде, във вселената, във вечността! Еднакъв е вчера, днес и утре...

Не идва от космоса, нито планета, а от духовно измерение!

Създадени сме от кал и пръст, а жената е сътворена от Адамовото ребро. За това, жени, покорявайте се на мъжете, защото (това е лично мое мнение). "Жените са вещици и змии, от мен да го знаете".

Кой е казал, че нищо не се знае за това?!? И не по ТЕХЕН, а по негов образ о подобие. На единственият, на твореца!

По-добре не гледай никаква телевизия! От време на време новини, нищо повече...

reich
08-11-2011, 21:40
Това за телевизията го приемам.
Обаче да се кланиш на някакъв бог е същото като да се кланиш на някакъв идол.Кланиш се пред някакъв предмет,което правят идоло-поклонниците,кланиш се пред икона,кръст или нещо "свещено както правят християните.Обаче всички вярват,че се кланят на нещо духовно.Нещо свръхестесвено.Нали се сещате,че аз мога да се прекланям пред една вафла.Ще кажете,че тя не е "свещена".Но вашите идоли и кръстове и книги свещени ли са?Кой определя дали са свещени или не???Сигурно "бог".Тогава как ние глупавите хора ще разберем какво ни казва той???

TheMightyNadenica
08-11-2011, 23:31

П.С. ти между другото нали беше много спокоен,така като гледам постоянно ми цитираш коментарите явно не можеш да мирясаш,нещо не те свърта на едно място щом си нацвъкал целият форум.
Но не се притеснявай приятел има още много православни теми които смятам да обсъдя с колегите православни християни. От сега нататък много теми ще пусна с цел пълзотворен диалог по християнски теми.. :wink:

Не! Просто съм инат и се заяждам! Но пък ти показа слабост!

commando1
08-12-2011, 13:16

Реално погледнато показвам силна твърдост в споровете си с болни мозъци като твоя! И ще се обосновя защо мисля така. Първо че ти самият като личност няма с какво смислено и интересно да ме заинтригуваш. Второ освен че не си извадил досега едно смислено доказателство чиито твои твърдения то да подкрепи ами се опитваш да кълнеш и да демагогстваш когато човек има по различна гледна точка от твоята. Нито си интересен на публиката с лозунгарстването си,нито ще направиш силно впечатление с тъпите си коментарчета. Ако беше някой с повече мозък в главицата вероятно щеше да м ие интересно да споря с теб. Но както казах и по-рано не си ми интересен вече.
В интерес на истината никой нормален човек не го интересува твоето мнение. Запази го за себе си.

TheMightyNadenica
08-12-2011, 14:35

Реално погледнато показвам силна твърдост в споровете си с болни мозъци като твоя! И ще се обосновя защо мисля така. Първо че ти самият като личност няма с какво смислено и интересно да ме заинтригуваш. Второ освен че не си извадил досега едно смислено доказателство чиито твои твърдения то да подкрепи ами се опитваш да кълнеш и да демагогстваш когато човек има по различна гледна точка от твоята. Нито си интересен на публиката с лозунгарстването си,нито ще направиш силно впечатление с тъпите си коментарчета. Ако беше някой с повече мозък в главицата вероятно щеше да м ие интересно да споря с теб. Но както казах и по-рано не си ми интересен вече.
В интерес на истината никой нормален човек не го интересува твоето мнение. Запази го за себе си.

Мен отдавна не ме харесват! Но поне съм реалномислещ! И се опитвам да те дразня...и успявам :D

commando1
08-12-2011, 14:39

Мен отдавна не ме харесват! Но поне съм реалномислещ! И се опитвам да те дразня...и успявам :D

Ще ти се да успееш,но реално се прецакваш сам! За жалост само се унижаваш,което ми е доста чудно при положение че се опитваше да ме пребориш. :D :D :D :D

TheMightyNadenica
08-12-2011, 14:40
хах...но успях... :grin:

commando1
08-12-2011, 14:42

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Пич кефиш ме максимално,ама как си верваш само. Смях. :razz: :razz: :razz: :razz:

TheMightyNadenica
08-12-2011, 16:08

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Пич кефиш ме максимално,ама как си верваш само. Смях. :razz: :razz: :razz: :razz:

Бот...чкъррр...