PDA

View Full Version : Из живота на една усмивка..

treisi90
07-16-2011, 18:57
Родих се ненадейно в един летен слънчев ден, в очите на едно влюбено момиче. И заживях в устата й. Всеки ден то ме водеше на срещите с любимия си (да си призная честно, не го харесвах особено). Но тя го обичаше. С нетърпение очакваше да го види, да слее устните си с неговите. Не обичах тези моменти, защото тогава аз, малката усмивка, изчезвах за света, но пък си имаше и добри страни. Там срещнах неговата усмивка. И даже се влюбих в нея.
Но да се върнем към моето момиче, в което живях толкова време. Той харесваше смеха й. Харесваше и мен. Когато тя се усмихваше, той се разтапяше. Но ние, усмивките не живеем дълго. Така ни е отредено – кратък живот. Е, поне правим хората щастливи. Макар и за малко.
Та дойде и моята малка смърт. Помня как кичех лицето й, когато изведнъж звънна телефонът. Толкова се бях засуетила на устата й, че дори не усетих кога започнах да умирам. Момичето стана ужасно сериозно. Облече се набързо и излезе. Видяха се. А аз просто се заслушах в думите му. „Съжалявам, - каза той почти шепнейки, - но всичко свърши!” Тя се разплака и хукна на накъде. По- нататък не знам. Аз умрях. Думите му ме убиха. Дори не усетих дяволската болка, за която бях слушала. Просто сълзите започнаха да ме изместват.
Малко по малко апататията зае моето място. И сега тя живее в нея. И безмълвието. Колко хубаво бе, когато бях жива! Колко щастие й донесох аз. А колко бързо го уби той. Сега съм мъртва.. Моят живот свърши, защото ние усмивките живеем кратко. Дори прекалено кратко!
:shock:

anisummer
07-16-2011, 19:03
Много оригинално ! И съжалявам , ако историйката е вярна !

Rebirthing
07-16-2011, 22:21
Доста тъжно, но аз пък вярвам, че усмивката ще се съживи рано или късно :) .

autumn666
07-16-2011, 22:34
+1 ^^

badsector
07-18-2011, 11:51
Истинската усмивка не умира завинаги. Всичко е просто временно, докато не си намериш друг повод за усмихване. Ей, ама ние сме живи! Е, какъв по-хубав повод от това за усмивка? Хайде действай :)

treisi90
07-18-2011, 15:44
Това съм го писала отдавна, просто сега реших да го пусна.. благодаря все пак :-)

MuuSiiiCLooVeerr
07-18-2011, 16:03
Много е хубаво и тъжно :( :)

Roxie
07-18-2011, 17:47
Здравей, усмивке!
Аз мисля, че още си жива, понеже животът на усмивките е пълен с дупки и понякога те се губят.. Та когато чуеш думата "Благодаря" или видиш усмихнатото лице на своя приятелка се запитай "Защо се загубих в думите на един човек?" Когато дойде времето да го осъзнаеш напиши една история за "Продължението за живота на една усмивка"!

Успех!

NomNomNom
07-18-2011, 18:03
На мен ми е тъпо и лигаво.
Но това е , защото съм тъпа лигава хейтърка , такъв е живота.

SisiStrange
07-18-2011, 18:08
Не си сама. :-o

SuperBadSuperFresh
07-18-2011, 19:21
Много ме радва :grin:

treisi90
07-18-2011, 19:45
Всеки си има мнение.. :wink:

Roxie
07-18-2011, 19:47

Всеки има право да хейтва!

ppeettqq97
07-18-2011, 20:50
Според мен е много красиво!!! Не знам за мнението на другите!!! Усмивката никога не умира, тя се преражда, когато изглее подходящото слънце!!! :)

robles
07-18-2011, 21:52
Не е важно да се смее устата. Важно е да се смеят очите.

Josefinne
07-19-2011, 08:01
Сигурна ли си, че това не е из живота на една афта? :D :D :D

fenkaaa
07-19-2011, 09:27

+1 :-)

HeavenSent
07-19-2011, 10:26
Не си сама. :-o
Haters gonna hate.

А иначе - много е красиво... Но усмивката не е умряла, тя просто се крие и чака истинския, пред когото да се покаже :)