View Full Version : На колко години е нормално...?
Знам, че сигурно има и други такива теми но.. ._ .
Та..На колко години е нормално едно момче/момиче да прави секс? :oops:
DownloadVirus
07-16-2011, 19:49
На възраст между 1 седмица и 200 години
Dyany10000
07-16-2011, 19:55
Дяволите ви взели! Горе видиш ли "НАЙ-4ЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ?"?? ВИДИШ ЛИ? 4ети си важните теми преди да питаш идиотщини!
п.п. извиняай за тона, не оби4ам да говоря така по принцип, но ти ме изкара от кожата си!
ubuntureload
07-16-2011, 19:55
Въобще не е нормално да се правят такива неща!!! Това е грях мойто дете!
истината е, че възрастта в която повечето момичета започват да осъзнават какво е секс и да усещат удоволствието от него е над 16. Според мен не е нормално да се прави по-рано... Не защото съм голяяяма моралистка, а просто защото няма момиче на 13 примерно, което е получило удоволствие от секса, дори да е с гаджето, с което "тооооолкова много се обичат"...
bloodyred
07-16-2011, 20:10
Няма точна граница.. аз съм твърдо против секса под 14-15 години.. дори мисля, че от 16 нагоре вече е нормално.. но особено под 14-15 години.. зависи си много от човека също де .. но по принцип..
OnlyMeAndYou
07-16-2011, 20:12
1.Има важни теми. Там го има написано.
2.Като знаеш че има такива теми /и то в излишък/, защо пускаш нова, а не ползваш търсачката?
Принципно няма точно определени години. Кой когато се чувства готов.За мен лично на 12-13-14 е много рано и за двата пола.
П.П. Наистина когато се чувства готов, а не защото "всички готини фрта го правят" или "защото той/тя ми каза, че иначе ще ме зареже"
когато може да понесе последствията при евентуален гаф ..и да има такива теми