View Full Version : Палави мами и татковци
Я сега всеки да си каже колко често чува родителите си да правят секс, имало ли е инциденти и как е реагирал първия път, когато ги е чул, както и как е реагирвал, когато е бил дете :D
Аз си спомням, че бях на около 6 и изпаднах в шок и се погнусих от тях :D Бях в депресия с дни и мислех, че крехкото ми мозъче е увредено форевър :D
Giosterica
07-18-2011, 12:52
Доста често ги чувам. Хващала съм ги. Приех го нормално, не ми се е увредил мозъка тотално. 8-)
Като бях малък,аз в другата стая вечерта и чувам мама да вика на тати:
-Алекс трябва да заспи...
Също така...хващал съм ги,а и имахме едно старо легло дето скърцаше и не ме оставиха да спа! :[
Напоследък не съм ги чувала, слава богу, но си спомням, че не ми беше кеф особено, сложих си слушалките и се опитах да заспя. На другия ден се оплаках на брат ми, а той идиота почна да ме бъзика... :D
За щастие нито съм ги чувал,нито съм ги хващал 8-)
Поне го правят тихичко (за разлика от мен и гаджето ми :D),иначе знам баща ми къде си държи презервативите хаха
TerryStiffler
07-18-2011, 15:13
Първия път бях при баба и исках да спя с мама и легнах на тяхното легло и казах че няма да стана, но съм заспаха и по едно време се сабудих а те го правеха до мен на едно и също легло беше ужасно, другия път имахме гости и спах на дивана а спалнята им а те дори не ме изчакаха да заспя, третия си бях в стаята, но поне имах възможност да си забия слушалките в ушите,а четръртия който беше преди седмица вече не издържах и станах обадих се една приятелка и отидох в хола да си говоря да си знаят вече :Х:Х :-x :-x
Ashenvale
07-18-2011, 15:20
За щастие нито съм ги чувал,нито съм ги хващал 8-)
другия път имахме гости и спах на дивана а спалнята им а те дори не ме изчакаха да заспя
Е т'ва изби рибата.
Аз съм чувала скърцането на легло. Не помня кога беше първият път, била съм доста малка. Не съм ги хващала на тясно, не съм чувала пъшкане и слава богу от година насам пък съвсем нищо не съм чувала. Вече спя по-добре, което е предимство. :D
TerryStiffler
07-18-2011, 16:00
Незнам вобще не се съобразяват и след тази случка ми обясняваха "маммо ако друг път стане така прсто ни кажи аз още стя или влез в стаята и цъкни лампата" точно па в стаята ще им влезна! надяжам се да не сте като мен:)
:shock:
Моите родители го правят почти всяка вечер.. не съм чувала звуци щото не живея постоянно с тях, но когато ми се наложи си взимам презерватив от чекмеджето в спалнята :-D
FuCKkK13
07-18-2011, 17:12
нито съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам :?
anonymous708973
07-18-2011, 18:39
нито съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам :?
Точно. Да продължават да са дискретни.
DownloadVirus
07-18-2011, 18:49
Не съм ги чувам па и май не правят , що за въпрос :?
Me4encety
07-18-2011, 20:19
Не съм ги чувала,хващала и други подобни.Но съм виждала презервативите на приятеля на мама.Веднъж им влезнах в стаята и видях,че мама е гола,но явно са тихички.Ида продължават да са си,де :)
Нашите съм ги хващала два пъти.Първия път се шокирах и ми стана някакво гадно и гнусно.Втория път просто си казах с безразличие "Оф, пак ли.." и затворих вратата.Ама те защо го правят в 10 сутринта, а?Иначе преди 2 седмици разбрах къде си крият новите презервативи, щото преди знаех мястото на едни стари :-D Голям нахалник съм, знам :D
Моите родители пък отдавна не правят, което адски много ме натъжава. И какво като са ми родители? Нямат право на удоволствия ли???
тъжно.
А тея които е радват, че мамите и татковците им вече не правят секс да се замислят, че някой ден децата им ще го кажат. От даден момент БЕЗ СЕКС!!!..... Неее мерси! :?
Моите родители пък отдавна не правят, което адски много ме натъжава. И какво като са ми родители? Нямат право на удоволствия ли???
тъжно.
А тея които е радват, че мамите и татковците им вече не правят секс да се замислят, че някой ден децата им ще го кажат. От даден момент БЕЗ СЕКС!!!..... Неее мерси! :?
Това.
DiDiChKa
07-19-2011, 06:12
He съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам! :)
Моите родители ги хванах преди една седмица точно когато баща ми ебеше майка ми кучешката :oops: и затворих вратата веднага. На следващия ден неможех да ги гледам от погнуса ](*,)