.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Палави мами и татковци

Я сега всеки да си каже колко често чува родителите си да правят секс, имало ли е инциденти и как е реагирал първия път, когато ги е чул, както и как е реагирвал, когато е бил дете
    Аз си спомням, че бях на около 6 и изпаднах в шок и се погнусих от тях Бях в депресия с дни и мислех, че крехкото ми мозъче е увредено форевър
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Доста често ги чувам. Хващала съм ги. Приех го нормално, не ми се е увредил мозъка тотално.
    Обичам те.

Като бях малък,аз в другата стая вечерта и чувам мама да вика на тати:
    -Алекс трябва да заспи...

Също така...хващал съм ги,а и имахме едно старо легло дето скърцаше и не ме оставиха да спа! :[

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Напоследък не съм ги чувала, слава богу, но си спомням, че не ми беше кеф особено, сложих си слушалките и се опитах да заспя. На другия ден се оплаках на брат ми, а той идиота почна да ме бъзика...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    За щастие нито съм ги чувал,нито съм ги хващал

Поне го правят тихичко (за разлика от мен и гаджето ми ),иначе знам баща ми къде си държи презервативите хаха

Първия път бях при баба и исках да спя с мама и легнах на тяхното легло и казах че няма да стана, но съм заспаха и по едно време се сабудих а те го правеха до мен на едно и също легло беше ужасно, другия път имахме гости и спах на дивана а спалнята им а те дори не ме изчакаха да заспя, третия си бях в стаята, но поне имах възможност да си забия слушалките в ушите,а четръртия който беше преди седмица вече не издържах и станах обадих се една приятелка и отидох в хола да си говоря да си знаят вече :Х:Х

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    За щастие нито съм ги чувал,нито съм ги хващал

Цитирай Първоначално написано от TerryStiffler
    другия път имахме гости и спах на дивана а спалнята им а те дори не ме изчакаха да заспя
    Е т'ва изби рибата.

Аз съм чувала скърцането на легло. Не помня кога беше първият път, била съм доста малка. Не съм ги хващала на тясно, не съм чувала пъшкане и слава богу от година насам пък съвсем нищо не съм чувала. Вече спя по-добре, което е предимство.
    момиче съм

shoael

Незнам вобще не се съобразяват и след тази случка ми обясняваха "маммо ако друг път стане така прсто ни кажи аз още стя или влез в стаята и цъкни лампата" точно па в стаята ще им влезна! надяжам се да не сте като мен

Моите родители го правят почти всяка вечер.. не съм чувала звуци щото не живея постоянно с тях, но когато ми се наложи си взимам презерватив от чекмеджето в спалнята
    Каране на колело

Banned Мега фен
    нито съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    нито съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам
    Точно. Да продължават да са дискретни.

Мега фен
    Не съм ги чувам па и май не правят , що за въпрос

Супер фен Аватара на Me4encety
    Не съм ги чувала,хващала и други подобни.Но съм виждала презервативите на приятеля на мама.Веднъж им влезнах в стаята и видях,че мама е гола,но явно са тихички.Ида продължават да са си,де

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Нашите съм ги хващала два пъти.Първия път се шокирах и ми стана някакво гадно и гнусно.Втория път просто си казах с безразличие "Оф, пак ли.." и затворих вратата.Ама те защо го правят в 10 сутринта, а?Иначе преди 2 седмици разбрах къде си крият новите презервативи, щото преди знаех мястото на едни стари Голям нахалник съм, знам

Моите родители пък отдавна не правят, което адски много ме натъжава. И какво като са ми родители? Нямат право на удоволствия ли???
    тъжно.
    А тея които е радват, че мамите и татковците им вече не правят секс да се замислят, че някой ден децата им ще го кажат. От даден момент БЕЗ СЕКС!!!..... Неее мерси!
    ~девойче съм~

Цитирай Първоначално написано от dimdim
    Моите родители пък отдавна не правят, което адски много ме натъжава. И какво като са ми родители? Нямат право на удоволствия ли???
    тъжно.
    А тея които е радват, че мамите и татковците им вече не правят секс да се замислят, че някой ден децата им ще го кажат. От даден момент БЕЗ СЕКС!!!..... Неее мерси!
    Това.

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    He съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам!
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Моите родители ги хванах преди една седмица точно когато баща ми ебеше майка ми кучешката и затворих вратата веднага. На следващия ден неможех да ги гледам от погнуса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си