- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Палави мами и татковци
Я сега всеки да си каже колко често чува родителите си да правят секс, имало ли е инциденти и как е реагирал първия път, когато ги е чул, както и как е реагирвал, когато е бил дете![]()
Аз си спомням, че бях на около 6 и изпаднах в шок и се погнусих от тяхБях в депресия с дни и мислех, че крехкото ми мозъче е увредено форевър
![]()
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
Доста често ги чувам. Хващала съм ги. Приех го нормално, не ми се е увредил мозъка тотално.![]()
Обичам те.
Като бях малък,аз в другата стая вечерта и чувам мама да вика на тати:
-Алекс трябва да заспи...
Също така...хващал съм ги,а и имахме едно старо легло дето скърцаше и не ме оставиха да спа! :[
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Напоследък не съм ги чувала, слава богу, но си спомням, че не ми беше кеф особено, сложих си слушалките и се опитах да заспя. На другия ден се оплаках на брат ми, а той идиота почна да ме бъзика...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За щастие нито съм ги чувал,нито съм ги хващал![]()
Поне го правят тихичко (за разлика от мен и гаджето ми),иначе знам баща ми къде си държи презервативите хаха
Първия път бях при баба и исках да спя с мама и легнах на тяхното легло и казах че няма да стана, но съм заспаха и по едно време се сабудих а те го правеха до мен на едно и също легло беше ужасно, другия път имахме гости и спах на дивана а спалнята им а те дори не ме изчакаха да заспя, третия си бях в стаята, но поне имах възможност да си забия слушалките в ушите,а четръртия който беше преди седмица вече не издържах и станах обадих се една приятелка и отидох в хола да си говоря да си знаят вече :Х:Х![]()
![]()
Е т'ва изби рибата.Първоначално написано от TerryStiffler
Аз съм чувала скърцането на легло. Не помня кога беше първият път, била съм доста малка. Не съм ги хващала на тясно, не съм чувала пъшкане и слава богу от година насам пък съвсем нищо не съм чувала. Вече спя по-добре, което е предимство.![]()
момиче съм
shoael
Незнам вобще не се съобразяват и след тази случка ми обясняваха "маммо ако друг път стане така прсто ни кажи аз още стя или влез в стаята и цъкни лампата" точно па в стаята ще им влезна! надяжам се да не сте като мен
![]()
Моите родители го правят почти всяка вечер.. не съм чувала звуци щото не живея постоянно с тях, но когато ми се наложи си взимам презерватив от чекмеджето в спалнята![]()
Каране на колело
нито съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам![]()
Точно. Да продължават да са дискретни.Първоначално написано от FuCKkK13
Не съм ги чувам па и май не правят , що за въпрос![]()
Нашите съм ги хващала два пъти.Първия път се шокирах и ми стана някакво гадно и гнусно.Втория път просто си казах с безразличие "Оф, пак ли.." и затворих вратата.Ама те защо го правят в 10 сутринта, а?Иначе преди 2 седмици разбрах къде си крият новите презервативи, щото преди знаех мястото на едни стариГолям нахалник съм, знам
![]()
Моите родители пък отдавна не правят, което адски много ме натъжава. И какво като са ми родители? Нямат право на удоволствия ли???
тъжно.
А тея които е радват, че мамите и татковците им вече не правят секс да се замислят, че някой ден децата им ще го кажат. От даден момент БЕЗ СЕКС!!!..... Неее мерси!![]()
~девойче съм~
Това.Първоначално написано от dimdim
He съм ги чувала, нито съм ги хващала.. и не искам!![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Моите родители ги хванах преди една седмица точно когато баща ми ебеше майка ми кучешкатаи затворих вратата веднага. На следващия ден неможех да ги гледам от погнуса
![]()