View Full Version : Постоянно мисли за секс??????
Здравейте !
Имам голям проблем. С приятелката ми правим секс от година и няколко месеца , в началото всичко беше перфектно , но сега тотално е изтрещяла. Всяка сутрин като чуя добро утро почва да говори за презервативите , да съм отивал да купя .. обяснявам и че за мен не е нормално да го говорим от сутрин до вечер ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ., а тя почва с това омръзнала съм ти и тк.н. Колкото и да и говоря , не спира бе .. вие разбирате ли само за това говори , няма ела на кафе ,ела на закуска .. ела в нас и мини през аптеката , а като кажа не ми се прави ала бала почва да крещи и тк.н ... НЯКАКЪВ УЖАС ! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ако някой е имал подобен проблем нека да сподели
cookie_master
07-19-2011, 07:15
опитай се да отклониш темата :-D
ubuntureload
07-19-2011, 07:44
Бате тва е жената - направи така че да ти изкарва пари от тва е6ане!
придумай я да пие противизачатъчни... кви са тия презервативи :-x
ubuntureload
07-19-2011, 08:10
Да бе бате някви стиснати непушачи ми мрънкат, как може да даваш 5лв за цигари всеки ден....:Д:Дд А пича ако не си направи фабрика за кондоми ще фалира :Д:Д:д Цигарите са 20 за около 5лв а кондомите са 3 за 3лв .... Брато давай само в ГЪ3A на смазка плюнка.... ама и там май ще ти пресъхва устата :Д:Д:Д:д
Да бе бате някви стиснати непушачи ми мрънкат, как може да даваш 5лв за цигари всеки ден....:Д:Дд А пича ако не си направи фабрика за кондоми ще фалира :Д:Д:д Цигарите са 20 за около 5лв а кондомите са 3 за 3лв .... Брато давай само в ГЪ3A на смазка плюнка.... ама и там май ще ти пресъхва устата :Д:Д:Д:д
:razz:
не бе кой говори за пари. Въпроса е, че трябва да си намери причина да я отклонява. Казва й че с кондом не му е толко хубаво, за да трябва и тя да направи няква жертва. Пък и няма какво да говорим за усещането при "със" и "без" ;)
не бе кой говори за пари. Въпроса е, че трябва да си намери причина да я отклонява. Казва й че с кондом не му е толко хубаво, за да трябва и тя да направи няква жертва. Пък и няма какво да говорим за усещането при "със" и "без" ;)
абе аз ли нещо не съм разбрала .. или човека се оплака ,че приятелката му постоянно мисли за секс .. и иска секс , а не че няма пари за кондомии ... :D .. ако аз съм в грешка .. простете
Priceless
07-19-2011, 08:41
^ Скоро няма да има 8)
ubuntureload
07-19-2011, 08:49
Не ми разбрахте мисълта - както и да е ...
А за усещането със или без.... вафлата с опаковката като я ядеш дали ще усетиш вкуса на шоколада :д
UltraBlue
07-19-2011, 08:52
Абе ти вместо да се кефиш че приятелката ти иска постоянно да я чукаш..ти се оплакваш. 8-) Аз моята едва я карам 2-3 пъти седмично..
Priceless
07-19-2011, 08:58
Не ми разбрахте мисълта - както и да е ...
А за усещането със или без.... вафлата с опаковката като я ядеш дали ще усетиш вкуса на шоколада :д
Да бе. Що не ? Малко ще се смесва с вкуса на станиол, ама ..
И един мърмот ...... :lol:
ubuntureload
07-19-2011, 09:14
... и Един шоколад, завива станиола във мармот!
Priceless
07-19-2011, 09:20
http://mfmania.com/_thumbs/3092th_thumb.jpg
Много яко <3
HeavenSent
07-19-2011, 09:42
:shock: :shock: :shock:
А сега по темата - аз лично съм така в определени моменти от месеца (хъх, хормони, кво да ги правиш) иии също така като ми е кофти за нещо и не искам да говоря за него, а просто да го забравя... Та, ако не е нито едно то двете - ЧЕСТИТО! Имаш си нимфоманка! :P :D
badsector
07-19-2011, 10:47
Ако това е постоянно при нея, явно има хормонален проблем и е добре да отиде на лекар. Ако не вземе мерки навреме, ще си намери любовник, после и той ще й е малко и ще стане кварталната курва. И накрая ще се озове на околовръстното. Виждал съм го вече, грозна гледка. Ако не ти пука особено за нея, следвай тоя съвет докато можеш, поне да си правиш кефа :
... Брато давай само в ГЪ3A...
Абе странни сте вие момчетата, ако приятелките ви не ви пускат се оплаквате. Ако пък много искат да правят секс пак се оплаквате... няма угодия. :-o
Абе странни сте вие момчетата, ако приятелките ви не ви пускат се оплаквате. Ако пък много искат да правят секс пак се оплаквате... няма угодия. :-o
да ве после ние жените не сме знаели какво искаме :D
да ве после ние жените не сме знаели какво искаме :D
Даааа! А явно те не знаят. Кво се оплакват, че приятелките им искали секс, еми като искат, давайте им бе! Make love, not war!
много разсъждавах по проблема на "колегата".. и стигнах до решението да проявя така присъщата ми човещина и да му помогна.
Та пич, зарежи я и й дай моя телефон ( сега ти го пращам на ЛС )
много разсъждавах по проблема на "колегата".. и стигнах до решението да проявя така присъщата ми човещина и да му помогна.
ахуахуаух колко героично! :-D
krem4et0
07-19-2011, 14:02
По-полека с глупостите, моля.
Към автора - хората са различни и имат различна сексуалност. Разбира се не бива общуването ви да се изчерпва с това, но просто някои жени/мъже искат и могат да правят повече секс от други. Няма нормално и ненормално. Ненормално е когато сексът замества изцяло общуването между двама души, което прозира във вашия случай. Най-доброто решение за мен е да поставиш ребром въпроса и да настояваш и за друго общуване. Иначе рискуваш връзката ви да се изчерпи много бързо.
Познавам доста момичета секс маниачки и едно по-специално също 8-)
Какво ти пука,това е сбъднатата мечта на един мъж,ако не можеш да и смогнеш,кофти за теб.
SisiStrange
07-19-2011, 17:05
Като станеш на 40-45 и си импотентен ще съжаляваш за тази тема. :-o
Аз пък не мисля постоянно за секс. 8) Максимум 90-95% от времето ми.
ubuntureload
07-19-2011, 20:18
Бате внимавай само да не получиш разширени вени на kyра, че тая маца май не прощава 8-)
Lucifercho
07-19-2011, 20:23
Ех,къде я намери бе брат :D .. Все едно сме аз и приятелката ми,само че аз мисля постоянно за секс :D
Начи ти имаш мечтата на всеки мъж-жена която не отказва, а се оплакваш??
crazyxboy
07-20-2011, 20:04
Бате тва е жената - направи така че да ти изкарва пари от тва е6ане!
Съгласен :D цял ден като я опраяш в леглото и ши спре! или може да не я задоволяваш? :-o
eddyardboyboy
07-20-2011, 20:59
начи така я одупи че после да те помни цял живот
darinnkaa
07-21-2011, 20:31
и моя е така няма угодия,накрая реших да си прая кефа и тва е, прави и ти така ^^