Влез

View Full Version : Писна ми от идиоти и фейкове

vankata5555555
07-19-2011, 12:01
В последно време пишат само някакви деца на по 12-13 години и то разни небивалици как им се е скъсал капута,кога да го направят.Друг пише,че ебал циганка и дали може да хване болест после я лизал...Няма ли най-накрая да се направи нещо.Има много потребители които само пишат фейкове,спамят и пускат тъпи теми само и само да натрупат мнения.

WesCraven
07-19-2011, 12:38
Еми такава е част от българската младеж.Модераторите нищо не могат да направят.

vankata5555555
07-20-2011, 08:51
Ами не,просто всеки божи ден едни и същи въпроси...поне да направят една важна тема(ако няма)какво може и какво неможе да стане при дадени условия и да се спре.Няма лошо дори и на 10год. да са ама те тия са някакви безполезни хора които нито могат да помогнат на някой тук,нито нищо.Само спам и тъпи въпроси.Преди време нямаше такива изцепки.А защо фейк темите не са махнати или заключени и регистрацийте баннати ?

vankata5555555
07-22-2011, 14:08
Защо където и да кажеш,че има нещо което не е както трябва и веднага получаваш отговора "Много е лесно отстрани да сочиш грешките с пръст".Аз просто изкавзвам мнение.Аз лично в 1-2 раздела не виждам никакво подобрение,нито пък баннат профил,нито пък заключена тема.Мислите,че аз не съм бил Модератор,Админ и то не само в форум.Знам какво е.

slicky
07-22-2011, 14:34
Не случайно има тема Модераторска помощ в Новини и съобщения.Ако ние не помагаме,естествено,че 10 човека не могат да се оправят с простотията на повечето тийнове.Дори и да ги баннат,пак ще си направят ацц и пак ще си пускат тъпите теми.Не могат модовоте да седят цял ден във форума-все пак и те си имат собствен живот.[/b]

sh3_1s_7h3_0n3
07-22-2011, 17:17
vankata5555555, сигурна съм, че ти, ако беше админ, картинката щеше да е коренно различна! Най-малкото имаш и опит. Хвала на такива! :)
Сигурно си и един от малкото с реален поглед на нещата, който знае къде какво трябва да се пипне и то в един миг, пуф!, да се оправи! ;)))

vankata5555555
07-24-2011, 09:22
vankata5555555, сигурна съм, че ти, ако беше админ, картинката щеше да е коренно различна! Най-малкото имаш и опит. Хвала на такива! :)
Сигурно си и един от малкото с реален поглед на нещата, който знае къде какво трябва да се пипне и то в един миг, пуф!, да се оправи! ;)))
Ти нещо...?!Майтап ли си правиш ?

LadyDi
07-24-2011, 09:31
Ти нещо...?!Майтап ли си правиш ?
А ти?

07-24-2011, 11:29
В последно време пишат само някакви деца на по 12-13 години и то разни небивалици как им се е скъсал капута,кога да го направят.Друг пише,че е*** циганка и дали може да хване болест после я лизал...Няма ли най-накрая да се направи нещо.Има много потребители които само пишат фейкове,спамят и пускат тъпи теми само и само да натрупат мнения.

.......... теб като те извръщават такива теми, просто не ги ЧЕТИ!! А и не всички на 12-13 са такива и не е нужно да си патят всички на тая вузраст

slicky
07-24-2011, 11:41
В последно време пишат само някакви деца на по 12-13 години и то разни небивалици как им се е скъсал капута,кога да го направят.Друг пише,че е*** циганка и дали може да хване болест после я лизал...Няма ли най-накрая да се направи нещо.Има много потребители които само пишат фейкове,спамят и пускат тъпи теми само и само да натрупат мнения.

.......... теб като те извръщават такива теми, просто не ги ЧЕТИ!! А и не всички на 12-13 са такива и не е нужно да си патят всички на тая вузраст То по тази логика,дайте да пускаме яко тъпи теми и да им се радваме.То автора на темата много се филмира нещо.Такива теми винаги ще има.Това че,повечето мислят след като напишат не е проблем на модераторите.Не може всяка тема да минава през модераторска обработка.Авторе,като има толкова много фейкове, вземи ги репортвай.Всеки може да опява колко лошо било,ама малко си мърдат пръстите.

LadyDi
07-24-2011, 11:52
Достатъчно.
Не можем да спрем никого да си прави фейкове и да си пуска теми.
Правим каквото ни е по силите, за да ограничим спама и безсмислените глупости, но дори ние не сме всесилни.