.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Писна ми от идиоти и фейкове

В последно време пишат само някакви деца на по 12-13 години и то разни небивалици как им се е скъсал капута,кога да го направят.Друг пише,че ебал циганка и дали може да хване болест после я лизал...Няма ли най-накрая да се направи нещо.Има много потребители които само пишат фейкове,спамят и пускат тъпи теми само и само да натрупат мнения.
    The time's for sobieski

Еми такава е част от българската младеж.Модераторите нищо не могат да направят.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Ами не,просто всеки божи ден едни и същи въпроси...поне да направят една важна тема(ако няма)какво може и какво неможе да стане при дадени условия и да се спре.Няма лошо дори и на 10год. да са ама те тия са някакви безполезни хора които нито могат да помогнат на някой тук,нито нищо.Само спам и тъпи въпроси.Преди време нямаше такива изцепки.А защо фейк темите не са махнати или заключени и регистрацийте баннати ?
    The time's for sobieski

Защо където и да кажеш,че има нещо което не е както трябва и веднага получаваш отговора "Много е лесно отстрани да сочиш грешките с пръст".Аз просто изкавзвам мнение.Аз лично в 1-2 раздела не виждам никакво подобрение,нито пък баннат профил,нито пък заключена тема.Мислите,че аз не съм бил Модератор,Админ и то не само в форум.Знам какво е.
    The time's for sobieski

Супер фен Аватара на slicky
    Не случайно има тема Модераторска помощ в Новини и съобщения.Ако ние не помагаме,естествено,че 10 човека не могат да се оправят с простотията на повечето тийнове.Дори и да ги баннат,пак ще си направят ацц и пак ще си пускат тъпите теми.Не могат модовоте да седят цял ден във форума-все пак и те си имат собствен живот.[/b]

vankata5555555, сигурна съм, че ти, ако беше админ, картинката щеше да е коренно различна! Най-малкото имаш и опит. Хвала на такива!
    Сигурно си и един от малкото с реален поглед на нещата, който знае къде какво трябва да се пипне и то в един миг, пуф!, да се оправи! ))
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    vankata5555555, сигурна съм, че ти, ако беше админ, картинката щеше да е коренно различна! Най-малкото имаш и опит. Хвала на такива!
    Сигурно си и един от малкото с реален поглед на нещата, който знае къде какво трябва да се пипне и то в един миг, пуф!, да се оправи! ))
    Ти нещо...?!Майтап ли си правиш ?
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ти нещо...?!Майтап ли си правиш ?
    А ти?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest

Re: Писна ми от идиоти и фейкове

В последно време пишат само някакви деца на по 12-13 години и то разни небивалици как им се е скъсал капута,кога да го направят.Друг пише,че е*** циганка и дали може да хване болест после я лизал...Няма ли най-накрая да се направи нещо.Има много потребители които само пишат фейкове,спамят и пускат тъпи теми само и само да натрупат мнения.

.......... теб като те извръщават такива теми, просто не ги ЧЕТИ!! А и не всички на 12-13 са такива и не е нужно да си патят всички на тая вузраст

Супер фен Аватара на slicky

Re: Писна ми от идиоти и фейкове

Цитирай Първоначално написано от angel1
    В последно време пишат само някакви деца на по 12-13 години и то разни небивалици как им се е скъсал капута,кога да го направят.Друг пише,че е*** циганка и дали може да хване болест после я лизал...Няма ли най-накрая да се направи нещо.Има много потребители които само пишат фейкове,спамят и пускат тъпи теми само и само да натрупат мнения.

.......... теб като те извръщават такива теми, просто не ги ЧЕТИ!! А и не всички на 12-13 са такива и не е нужно да си патят всички на тая вузраст
    То по тази логика,дайте да пускаме яко тъпи теми и да им се радваме.То автора на темата много се филмира нещо.Такива теми винаги ще има.Това че,повечето мислят след като напишат не е проблем на модераторите.Не може всяка тема да минава през модераторска обработка.Авторе,като има толкова много фейкове, вземи ги репортвай.Всеки може да опява колко лошо било,ама малко си мърдат пръстите.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Достатъчно.
    Не можем да спрем никого да си прави фейкове и да си пуска теми.
    Правим каквото ни е по силите, за да ограничим спама и безсмислените глупости, но дори ние не сме всесилни.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си