View Full Version : Шапка
Здравейте,
Абе тука едно момче си дойде от испания и има една шапка която ми хареса ама той каза, че сам си я е правил,но не мога да разбера как. Тя е една обикновенна с такива пластмасови дупчици за проветряване или нещо такова,но отпред я напраскал с някакав спрей който като напраскаш и след 1 ден става на дунапрен и е нарисувал глафити,но не мога да разбера какав е този спрей аз го питах но той не знаел, ако някой има някякви идеи какво е това да пише.
:)
Той не знае,а си я е правил ... Как очакваш тогава ние,които дори на снимка не сме я виждали,да знаем?! :-o :?
Не той знае какав е спрея, но не знае как се нарича на БГ, просто щото е от много год. в испания.И мислех, че някой може да знае.
:shock: а в Испания как се казва :-o :lol: :)
:shock: а в Испания как се казва :-o :lol: :) Даниел, защо да не го познаваш :D
ch0c0late44
07-20-2011, 11:10
:shock: а в Испания как се казва :-o :lol: :) Даниел, защо да не го познаваш :D
Мисля че тя питаше за друго,не за името му 8-)
kitti123
07-20-2011, 12:23
Разбрахте се :-D
malkasladka
07-20-2011, 12:42
Ами като твоя приятел вземе рабере как я е правил тая шапка, вземе и на теб ти даде малко повече инфо, може пак да попиташ. :)
Ами като твоя приятел вземе рабере как я е правил тая шапка, вземе и на теб ти даде малко повече инфо, може пак да попиташ. :) Той мнгг добре знае как я е правил но не знае какав е спрея тоест какав е. :(
Rebirthing
07-20-2011, 12:54
Наименованието на спрея в Испания как се казва ?!
malkasladka
07-20-2011, 12:58
Не може ли просто другия път като си идва в България да ти донесе такъв спрей и на теб, и той да ти помогне да си направиш и ти такава???
Наименованието на спрея в Испания как се казва ?! Ако знаеше дали щях да правя тема :(
SlowDownBaby
07-20-2011, 18:11
Е ако не знае как се казва спрея,как си го е купил бе ?! :-o
Май ти нещо не си разбрала от цялата работа...
Добре,като не знае как се казва,да ти купи и да прати по пощата...не мисля,че е сложно...или поне да го намери на картинка в нета да го видим........
LoveChocolate
07-22-2011, 13:04
Той не знае,а си я е правил ... Как очакваш тогава ние,които дори на снимка не сме я виждали,да знаем?! :-o :?
the same shit :-o
Като не знае как се казва спрея как изобщо си го е взел и е направил въпросната шапка ?! Ти май не виждаш кво пишеш :-o :lol: :lol: