View Full Version : бързо свършвам
здравейте на всички :) Значи искам да ви споделя моя проблем и се надявам някой да ми помогне :( Значи имам проблем с бързото свършване от 2-3 години някъде свършвам от порядака на 5 до 10 мин :( преди си издържах до 20-25 мин и ми беше добре , но настъпи период в който свършвах супер бързо и повече от 10 мин в най - добрите случаи вече не издържам ... та въпроса ми е има ли някакъв начин да се промени това ;с
използвай стимулант или ги ръгай с пръчка.
DeviL_AsS
07-20-2011, 20:48
Сменяйте позите по на често.
Ако се самозадоволяваш често, това също оказва влияние.
crazyxboy
07-20-2011, 20:50
използвай стимулант или ги ръгай с пръчка.
eddyardboyboy
07-20-2011, 20:52
хм сигурно си стар като мен на 30 год съм но обаче използвай хапчета или сменяй позите аз дори и да стана на 50 пак ще ходя по жени
като се запознаваш с момиче следващия път след името си поясни, че ти казват Бързия Джо. Така очакванията няма да са големи и съответно разочарованието по-малко :)
е мерси ,че обърнахте темата на глупости и не получих нито 1 нормален отговор ...
imaginemoi
07-22-2011, 18:07
Има доста варианти - да сменяте позите по-често, когато усетиш,че скоро ще свършваш спри и и прави френска.Може малко преди секса да си направиш една или пък като свършиш бързо първия път -повтори. Има специални презервативи и спрейове за задържане, но не знам дали действат .
ubuntureload
07-22-2011, 18:14
Има доста варианти - да сменяте позите по-често, когато усетиш,че скоро ще свършваш спри и и прави френска.Може малко преди секса да си направиш една или пък като свършиш бързо първия път -повтори. Има специални презервативи и спрейове за задържане, но не знам дали действат .
Тези презервативите за "задържане" са много гадни - се едно някой преди теб вече се е изпразнил в него 8-) Спрейовете са прекалено вредни. Да си удари една е тъпо. Зат'ва повтаряй много пъти, докато започне да те боли xyя!
kirpi4in
07-22-2011, 18:20
Тези презервативите за "задържане" са много гадни - се едно някой преди теб вече се е изпразнил в него 8-) Спрейовете са прекалено вредни. Да си удари една е тъпо. Зат'ва повтаряй много пъти, докато започне да те боли xyя!
Какви са тия "презервативи за задържане" ? :-o
ubuntureload
07-22-2011, 18:23
Какви са тия "презервативи за задържане" ? :-o
На DUREX в една сива кутийка с оборотомер на кола като картинка.. Нещо такова бяха!
FuckedUp
07-22-2011, 19:41
Пак ли тая тема.. *facepalm*
ем ако се самозадоволяваш и даваш на пални обороти е нормално успокой топката :)
flyingmonkey
07-23-2011, 09:58
Няма точно решение, просто ти трябва практика и да се научиш да се въздържаш, а това не става за 1 седмица :>
http://www.durex.com/bg-BG/Products/Condoms/PublishingImages/Product%20Shots/175_175_performa.png
xBadxApple
07-23-2011, 23:30
Ако момичето до теб си държи на теб и да лашкаш 5-10 минути няма да е проблем, стига да вкарваш извън тях и любовна игра и т.н.
Ако говориш за чукане на рандъм девойчета...по-сложно.
dream1707
07-23-2011, 23:42
Преди секс си удряй по една ръчна (е дойде ми времето и аз да се изразя така ;дд ) .. и ползвайте durex performa, защото задържват ерекцията
NightGuardian
07-23-2011, 23:50
спирай за почивки , но не докато спадне и пак продължавай , то не е нужно да си постоянно активен :)