View Full Version : Какви трябва да са момичетата ??
nikita94
07-20-2011, 23:19
Какви трябва да са момичетата според вас момчета - с много грим , с малко грим , високи , по-ниски , много слаби , леко закръглени и др ?
brutaLxxbunny
07-20-2011, 23:44
Себе си?
SisiStrange
07-21-2011, 06:03
Всеки харесва различни. :-o От въпросът ти мога да кажа само: с малко грим категорично. Всичко останало зависи от твърде много фактори.
Josefinne
07-21-2011, 06:16
За всеки влак си има пътници...
BloodRunsCold
07-21-2011, 06:20
За мен - с малко грим или за предпочитане без. По-ниски и нормално слаби ;) Да се поддържат...
antifashionshit
07-21-2011, 06:30
разнообразието е кеф.
Светът е прекалено шарен, за да поставяш хората в рамки.
Най-важното е да са себе си. Но по мои преценки трябва да са с малко грим, горе-долу на моята височина, но не бих имал нищо против и ако са по-високи от мене ( не баш да са маркучи ама 4-5 санта над мен :D ) и да са слабички ( не съвсем като келчки, но не и да са прекалено дебели може би около 55-60кг е добре )
dimitar_ak
07-21-2011, 09:56
Трябва като я видя да ми трепне под лъжичката. Може да изглежда по всякакъв начин.
За всеки влак си има пътници...
Най-важното е да са себе си. Но по мои преценки трябва да са с малко грим, горе-долу на моята височина, но не бих имал нищо против и ако са по-високи от мене ( не баш да са маркучи ама 4-5 санта над мен :D ) и да са слабички ( не съвсем като келчки, но не и да са прекалено дебели може би около 55-60кг е добре )
А ти колко си висок? Щото нали ако си 1,90 трудно ще си намериш мацка 4/5 сантиметра над теб. :D :D
BloodRunsCold
07-21-2011, 11:27
За мен - с малко грим или за предпочитане без. По-ниски и нормално слаби ;) Да се поддържат... и да не са тъпи нито да се надуват 8)
+1
Такива ги гърмя направо 8)
psychogirl13
07-21-2011, 11:33
Себе си?
SomeRandomDude
07-21-2011, 11:53
За тяло:
- Без крайности. Нито прекалено слаби, нито дебели, нито много високи, или ниски...
- Да имат хубаво лице.
- Да не са несъръсмерни в тялото. (Например мъничко тяло с ОГРОМНИ гърди.)
За самото момиче:
Силна личност, естествена, страстна.
Тоест - падам си по най-опасните.
За тяло:
- Без крайности. Нито прекалено слаби, нито дебели, нито много високи, или ниски...
- Да имат хубаво лице.
- Да не са несъръсмерни в тялото. (Например мъничко тяло с ОГРОМНИ гърди.)
За самото момиче:
Силна личност, естествена, страстна.
Тоест - падам си по най-опасните.
+1
Но за мен тази тема е напълно ненужна. Имаше една поговорка : "-Всеки си има вкус!- казало кучето и си облизало г*зът."... няма да коментирам повече
BloodRunsCold
07-21-2011, 12:40
За мен - с малко грим или за предпочитане без. По-ниски и нормално слаби ;) Да се поддържат... и да не са тъпи нито да се надуват 8)
+1
Такива ги гърмя направо 8)аз им изваждам червата след т'ва им режа гърлата.
Пфф... яко! Аз пък им прерязвам гърлата... и късам всички връзки с игла и след това си изваждам *** и започвам да го навирам в гръкляна.